https://www.verywellfit.com/ayana-habtemariam-msw-rdn-ldn-5072028

Hoogtepunten

  • Eigenaar van Truly Real Nutrition, LLC, een privévoedingspraktijk
  • Stelt cliënten in staat om een dieet op te geven in ruil voor het vertrouwen in hun lichaam en het doorbreken van voedselregels
  • Toegewijd aan het vergroten van het bewustzijn van gewichtsinclusieve filosofieën in zwarte gemeenschappen

Gesprekken over welzijn en voeding zijn al veel te lang gericht op rigide en onrealistische verwachtingen. Mijn doel is om jullie te laten zien dat er niet één afbeelding van gezondheid is. Het is voor ieder van ons anders.

– Ayana Habtemariam, MSW, RDN, LDN

Ervaring

Ayana Habtemariam MSW, RD, LDN, is een voedingstherapeut, gecertificeerde intuïtieve eetadviseur en macro-maatschappelijk werker gevestigd in Arlington, Virginia. Ze is de eigenaar van Truly Real Nutrition, LLC, een privévoedingspraktijk waar ze klanten in staat stelt om een dieet op te geven in ruil voor het vertrouwen in hun lichaam en het breken met voedselregels die resulteren in gevoelens van falen en schaamte.

Ze moedigt haar klanten aan om de schoonheid, kracht en verbinding te omarmen die hun voedseltradities, persoonlijke ervaringen en waarden toevoegen aan hun leven. Ze biedt voedingstherapie voor cliënten met een eetstoornis en mensen die herstellen van eetstoornissen.

Ze zet zich in voor het vergroten van het bewustzijn van gewichtsinclusieve filosofieën in zwarte gemeenschappen en is van mening dat gewichtsgerichte benaderingen van gezondheid en welzijn alleen dienen om problemen met het lichaamsbeeld, stress en angst te verergeren, wat bijdraagt aan verhoogde percentages chronische ziekten die vaak worden gezien in zwarte en POC-gemeenschappen.

Onderwijs

  • BS Foods &nutrition – 2005 (Morgan State University)
  • Diëtetische stage – 2007 (Universiteit van Delaware)
  • MSW – 2010 (Temple University)
  • Gecertificeerde intuïtieve eetbegeleider – 2019

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Maak kennis met onze Review Board