https://www.verywellfit.com/ashley-ziegler-6666446

Hoogtepunten

  • Ashley Ziegler heeft geschreven voor Romper, bodymindspirit Fit, bodymindspirit Family, Femestella.com, InspireMore, Moms.com en meer.
  • Ashley behaalde haar Bachelor of Arts in Communicatie aan de Purdue University en haar Master of Science in Management aan de Indiana Wesleyan University.
  • Als schrijver is Ashley gespecialiseerd in thuis, familie, moederschap, schoonheid en mode.
  • Sinds januari 2020 schrijft ze voor bodymindspirit Family.

Ervaring

Ashley Ziegler is een lifestyle schrijver gespecialiseerd in moederschap, gezondheid van het gezin, fitness en consumentenproducten. Ze schreef voor Romper, Femestella.com, bodymindspirit Fit, InspireMore, Moms.com, Introvert Dear, This Is My Brave en diverse andere publicaties. Als lifestyleschrijver publiceert Ashley inhoud over alles wat lifestyle is, van thuis, familie en kinderen tot mode en schoonheid. Na de universiteit verhuisde Ashley van haar huis in de staat Hoosier naar North Carolina, waar ze fulltime schrijft en met haar man en twee dochters woont.

Onderwijs

Ashley behaalde haar Bachelor of Arts in Communicatie aan de Purdue University en haar Master of Science in Management aan de Indiana Wesleyan University.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces