https://www.verywellfit.com/angelica-leicht-4781922

Hoogtepunten

  • Heeft gewerkt als schrijver en redacteur voor een aantal publicaties, waaronder voor de Houston Press, Dallas Observer en meer.
  • Dient als redacteur van DGO Mag – een tweewekelijks tijdschrift dat Durango, de lifestyle-scene van Colorado, behandelt.
  • Schrijft sinds april 2019 voor bodymindspirit Fit.

Ervaring

Angelica begon haar carrière bij de Houston Press als redacteur van muzieklijsten en bracht jaren door met het beoordelen van artiesten als Elton John, Cher en Imagine Dragons voordat ze uiteindelijk de sprong waagde in het schrijven van nieuws. Later werkte ze als webredacteur voor de Dallas Observer en schreef en redigeerde ze onder andere voor Planet Jackson Hole, Kearney Hub, Hype Houston en Dank Slate. Wanneer ze geen producten beoordeelt voor bodymindspirit Fit, werkt Angelica als redacteur voor DGO Mag – een tweewekelijks tijdschrift en digitale publicatie die Durango, Colorado’s entertainment, eten en drinken, kunst en evenementenscènes behandelt.

Onderwijs

Angelica behaalde een BS in Interdisciplinaire Studies aan de Universiteit van Houston Downtown en een BA in Engelse literatuur en Mexicaans-Amerikaanse studies aan de hoofdcampus van de Universiteit van Houston.

bodymindspirit Fit Product Review Redactionele richtlijnen &missie

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces