https://www.verywellfit.com/alanna-waldron-4174166

Hoogtepunten

  • Geregistreerde diëtist en gecertificeerde diëtist / voedingsdeskundige in de staat New York
  • Begeleidde werknemers tijdens het werken in welzijn op de werkplek voor het personeel van het New York Presbyterian / Columbia University Medical Center

Ervaring

Alanna Waldron, RD, CDN is een geregistreerde diëtist (RD). Ze gelooft dat balans de sleutel is tot een bevredigend leven en het helpen bereiken van optimaal welzijn. Ze gelooft dat voeding een cruciale rol speelt bij de preventie en behandeling van chronische ziekten, samen met het waarderen van de eenvoudige vreugde die voedsel in het dagelijks leven kan brengen. Haar primaire focus is om haar klanten te helpen geluk te vinden door intuïtief eten, waardoor alle voedingsmiddelen passen zonder zware dieetbeperkingen (tenzij nodig).

Alanna heeft gewerkt bij het Columbia University Medical Center en heeft honderden presbyteriaanse medewerkers van New York geholpen bij het vinden en bereiken van hun persoonlijke welzijnsdoelen, hetzij door middel van voeding en / of fitness of stressmanagement. Ze moedigt anderen aan om kleine stappen en veranderingen te nemen om hun doelen te bereiken om langdurig succes te bereiken.

Alanna documenteert haar passie voor intuïtief eten en eenvoudige recepten via haar bekende blog, Eat Real Food. Of het nu gaat om ijs of boerenkoolchips, ze wil haar publiek helpen vrede te vinden met eten en het leven niet zo serieus te nemen. Ze levert een actieve bijdrage aan de Stone Soup Blog van Food and Nutrition. Je kunt Alanna vinden in verschillende publicaties, waaronder The Kitchn, Mind Body Green, Men’s Fitness en meer.

Alanna begon haar carrière als de primaire intramurale en poliklinische RD voor Morrison in het Vidant Edgecomb Hospital in Tarboro, North Carolina. Gedurende haar tijd in het ziekenhuis voor acute zorg begeleidde Alanna patiënten op alle verdiepingen, inclusief de IC, en was ze een integraal onderdeel van het multidisciplinaire team voor de revalidatie-eenheid. Ze maakte deel uit van het cardio-pulmonale revalidatieteam, waar ze patiënten hielp hun toestand te verbeteren.

Onderwijs

Alanna studeerde in 2010 af aan de Marywood University met een bachelor of science in voeding / diëtetiek. Alanna voltooide een diëtetische stage en training aan de Tulane University School of Public Health and Tropical Medicine.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces