7 kristallen voor angst en het manifesteren van kalme vibes

7 kristallen voor angst en het manifesteren van kalme vibes

Voel je je angstig? Raak niet in paniek, want er is kristalhulp onderweg met deze kristallen voor angst.

Ons dagelijks leven wordt gedefinieerd met een verscheidenheid aan stemmingen, afhankelijk van de situatie. Misschien heb je net de loterij gewonnen of de liefde van je leven gevonden.

Of misschien heb je net gehoord dat je promotie maakt. Soms zijn we zo blij en vol positiviteit dat alles gewoon op onze weg lijkt te komen en niets ons lijkt te storen.

Er zijn echter ook momenten dat je je angstig, verdrietig, verward of slaperig kunt voelen en het enige wat je wilt doen is in bed blijven en knuffelen. De emoties die we voelen worden vooral bepaald door onze omgeving en de situaties die we op dit moment ervaren. x

Crystal hulp onderweg!

In het verlengde hiervan, wist je dat de gevoelens die we soms tegenkomen, zoals angst en stress, kunnen worden beheerst door bepaalde soorten Kristallen?

De wereld heeft een aantal nuttige kristallen die zijn gewijd aan verschillende functies en elk van hen heeft zijn eigen toepassingen. Ze worden vaak “kalmerende stenen” genoemd, omdat ze unieke kenmerken en krachten bezitten om een uitgeputte ziel te verlichten.

Bovendien heeft het een unieke manier om verbinding te maken met de energievelden van de mens, waardoor het reinigende en bezinkende effecten teweegbrengt.

De waarheid achter deze prachtige stenen is dat men gelooft dat ze de kracht bezitten om te helpen zich aan te passen aan een bepaalde situatie. Het zijn eigenlijke fysieke objecten die worden gebruikt om de gedachten van mensen te divergeren en uiteindelijk te veranderen. Uiteindelijk krijgen ze de kalmerende gevoelens, vooral wanneer ze worden geconfronteerd met problemen zoals stress, pijn of zelfs angst!

7 kalmerende en stressverlichtende stenen

Met name de 7 edelstenen hebben verschillende helende krachten en daarom heeft elke soort zijn eigen gedefinieerde doel. Sommige zullen goed dienen om problemen in verband met angst te sorteren, terwijl anderen het beste zijn voor het verlichten van stress.

Laten we nu eens kijken naar de 7 beste kristallen die echt verbazingwekkende kalmerende effecten hebben.

1. Blauwe Kant Agaat

Blauwe Kant Agaat

Blauwe kant agaat is een verbazingwekkende edelsteen die krachten heeft om angst te genezen. Het heeft een aantrekkelijk zicht en geeft je de beste rustgevendheid voor je ogen. Blauw kant heeft een fysieke incarnatie van de oceaan, vandaar dat het je geweldige visuele effecten zal geven.

Zijn beste vermogen om de geest te kalmeren heeft het tot een van de beste kristallen gemaakt. Ze zeggen dat om de beste effecten uit de steen te halen, je hem met beide handen moet vasthouden en je ogen moet sluiten. Nadat je het hebt gedaan, haal je drie keer diep adem. Het proces geeft je automatisch de gemoedsrust die je nodig hebt.

2. Himalaya zoutrots

Himalaya zoutrots

Himalaya zoutgesteente is een van ’s werelds beste kristallen voor angst. De voordelen zijn overweldigend en er wordt aangenomen dat het fungeert als een luchtreiniger in uw huis. Deze verbazingwekkende steenzouten zijn uitgehouwen uit het Himalayazout en ze fungeren als decoratieve lichten wanneer ze goed in uw huis zijn gerangschikt.

Het Himalayazout heeft andere voordelen, zoals het kalmeren van de allergieën, het stimuleren van de stemmingen en helpt je een goede nachtrust te geven. Bovendien heeft het Himalaya roze zout een aantal goede gezondheidsvoordelen, zoals een booster voor uw mineraleninname wanneer het regelmatig wordt gebruikt, omdat het rijk is aan mineralen zoals kalium, magnesium en natrium.

3. Fluoriet

Fluoriet

Fluoriet is een paars en groenachtig blauw kristal dat zeer gewaardeerd wordt vanwege zijn balans en helderheidseffecten! De kleuren worden verondersteld de meest bevredigende effecten te hebben bij het vervangen van de negativiteit die in je geest zit en vervangt deze door de positieve gedachten – waardoor een rationele mindset ontstaat!

De experts adviseren dat het fluoriet nodig zal zijn wanneer je het gevoel hebt dat je geest racet of begint te spiraliseren. Je moet een stuk fluoriet vasthouden en jezelf voldoende concentratietijd geven. Terwijl u zich concentreert, snijdt u door het probleem heen en kunt u gemakkelijk de oplossingen vinden terwijl u de oorzaak van het probleem aanpakt.

4. Zwarte toermalijn

Zwarte toermalijn

Zwarte toermalijn is een prachtige edelsteen met de beste beschermende eigenschappen. Het is een beschermingssteen die kalmerende effecten heeft. Experts stellen dat de steen je zal helpen de grenzen op te bouwen tussen jou en de situaties waarmee je wordt geconfronteerd.

Het kan de oplossing zijn voor stress, de gedachten of zelfs de mensen die je een negatieve houding geven. De Zwarte Toermalijn zal je daadwerkelijk helpen om te blijven weg van de negativiteiten en creëer een vredige omgeving voor de rust, duidelijkheid en tevredenheid!

5. Angeliet

Angeliet

Angeliet is een edelsteen voor angst. Het bezit verbazingwekkende krachten die eenzaamheid in de wereld verlichten! Het herinnert je eraan dat je altijd bij mensen bent en heeft daarom een grote impact op het verlichten van de problemen van stress, woede en spanning!

6. Amethist

Amethist

Amethist is een paars kristal dat gemakkelijk te vinden is in de meeste delen van de wereld. Het heeft een aantrekkelijke reputatie en daarom wordt het zeer bewonderd door beroemde mensen. Deze goede reputatie komt voort uit zijn beste krachten om ontspannende gevoelens te bieden en een rol te spelen als slaapversterker.

Er wordt aangenomen dat het het vermogen heeft om te fuseren met de kruin en de chakra’s van het derde oog. Daarom stuurt het de vibes waarvan wordt aangenomen dat ze de vredesverbeteraars zijn! Het geeft duidelijkheid en gemoedsrust door het mogelijk te maken Aan oprichten de oorzaak van stress.

7. Rozenkwarts

Rozenkwarts

Rozenkwarts staat ook wel bekend als ‘romantische stenen’. Het is een soort steen die de kristallen vlakken niet vormt. Het heeft een reeks verbazingwekkende invloeden op de manier waarop we dingen zien en helpt de beste resultaten te geven, zoals het overwinnen van woede, jaloezie of zelfs wrok jegens anderen.

Bovendien is ook aangetoond dat het een genezend effect heeft op hartaandoeningen die het gevolg kunnen zijn van negatieve emoties. Deze verbazingwekkende edelstenen bieden de meest bevredigende liefdesemoties en vervangen elke negativiteit door liefde!

Conclusie

Inderdaad Kristallen want angst bestaat in grote hoeveelheden en ze zijn de beste en zullen je altijd belonen met een stressvrij leven wanneer ze op de juiste manier worden gebruikt.

De experts leggen uit dat de stenen net als elk ander ding kunnen worden geprogrammeerd. Je zult eigenlijk je steen in een brandende salie moeten reinigen als je je intenties met de steen uitspreekt. Dit zal de steen programmeren om het doel te dienen dat je van plan bent te doen.

Als je meer wilt weten over kristalgenezing, bekijk dan mijn Edelsteen Beginnersgidsen en mijn artikelen over chakra-helende stenen en geboortestenen. Geluidstherapie is een andere manier om angst en stress te verminderen. In mijn artikel over klankschalen vind je meer informatie over deze geneeswijze.