Hoe kaarsmagie te gebruiken om te krijgen wat je wilt

Hoe kaarsmagie te gebruiken om te krijgen wat je wilt

Kaars magie is de perfecte manier om in contact te komen met je heksenkant, contact te maken met het universum en intenties in te stellen.

De uitgevoerde magie brengt de energie voort uit het element vuur. Dit element gaat over verandering en transformatie, en door de energie ervan te benutten, kunnen we grote veranderingen in ons eigen leven aanbrengen.

kaars magische gids

Ik gebruik al jaren kaarsenmagie en geloof echt in de krachten erachter. Dus ik heb besloten om dit artikel voor beginners te schrijven om je te begeleiden in je kaarsmagiereis!

Wat is Candle Magic?

Kaarsenmagie is een van de oudste vormen van magie. De elementen worden al eeuwenlang door heidenen en wiccans gebruikt om magie uit te voeren en de wereld om hen heen te transformeren.

Dit soort magie is de laatste tijd steeds populairder geworden, met de opkomst van heksen en magie over de hele wereld.

Ik geloof dat deze opkomst een manier is voor de moderne persoon om zich opnieuw te verbinden met de natuur en hun voorouders, ondanks de hectische wereld waarin we leven.

kaarsen gebruiken voor magie

Wanneer je kaarsmagie uitvoert, stuur je je intenties en energie de wereld in. Jullie brengen verandering teweeg door in het universum te geloven en je te verbinden met het element vuur.

Do’s en Don’t van Candle Magic

Oké, kaarsenmagie is dus best toegankelijk, daarom is het zo populair! Maar er zijn nog steeds dingen die je wel en niet moet doen bij het uitvoeren van kaarsmagie. Het volgen van deze do’s en don’t zal je magie veel krachtiger maken.

 • Bereid je wel goed voor. Het reinigen en opladen van de kaarsen waarmee je werkt, stelt je in staat om je te verbinden met de kaarsen en de magie die je uitvoert. Ik geloof dat voorbereiding eigenlijk deel uitmaakt van het ritueel en net zo belangrijk is als het aansteken van de kaars.
 • Blaas je kaars niet uit. Gebruik een kaarsensnuffer of laat hem veilig afbranden. Het uitblazen van de kaars blaast je intenties weg!
 • Pas je magie aan. Een van de redenen waarom ik echt van Wicca-magie hou, is dat het allemaal zo persoonlijk is! Sommige heksen kiezen ervoor om hun kaarsen met woorden en symbolen te snijden voordat ze worden aangestoken, anderen kiezen ervoor om hun magie buiten te doen. Experimenteer met kaarsenmagie en vind wat bij je past!
 • Stuur geen slechte bedoelingen. Vraag het universum niet om kwaad te doen, want het zal niet naar je luisteren! Bovendien kan het die negativiteit meteen naar je terugsturen …
 • Doe aan brandveiligheid. Zorg ervoor dat je veilig bent met je kaarsen en nooit onbeheerd achterlaat.

Kaars Magische Kleuren Betekenis

Voordat je begint met je kaarsmagieritueel, moet je nadenken over welke kaarsen je nodig hebt. Veel heksen houden ervan om kaarsen van elke kleur bij de hand te hebben, dus welke situatie zich ook voordoet, ze zijn voorbereid!

kaars magische kleuren betekenis

Dit komt omdat elke kaars verschillende krachten heeft, afhankelijk van de kleur. Alle kleuren hebben hun eigen specifieke vibraties die, wanneer ze worden verbrand, energie naar het universum sturen.

Om je kaarsmagie zo krachtig mogelijk te maken, probeer je de juiste kleur voor je magie te bemachtigen!

Dus, wat zijn de verschillende kleuren en wat doen ze?

Zwart

Zwarte kaarsen zijn perfect voor beschermingsspreuken. Het is de beste kaars om te branden om negatieve energie en psychische aanvallen af te weren.

Geel

De kleur geel gaat over geluk en overvloed. Het verbindt zich met de kracht van de zon en brengt carrièreverandering voort, verhoogt de stemming en laat een algemene vreugdevolle sfeer los! Perfect voor spreuken van overvloed.

Rood

Natuurlijk draait rood om liefde. Als je passie, liefde en romantiek wilt, zal het aansteken van deze kaars zeker helpen! Als je wat liefdesspreuken wilt oefenen, zorg er dan voor dat je wat rode kaarsen bij je hebt.

Oranje

Bij Orange draait alles om creativiteit en de stroom van ideeën. Gebruik een van deze kaarsen als je last hebt van een creatief blok en een beetje magie nodig hebt om je op weg te helpen!

Roze

Roze kaarsen hebben zachte en verzorgende trillingen. Ze worden vaak gebruikt in liefdesspreuken, maar ik gebruik ze ook altijd voor zelfliefde en zelfzorgspreuken. Roze kaarsen brengen voedende en vriendelijke energieën voort, dus altijd handig om te hebben.

Paars

Paarse kaarsen stellen je in staat om in contact te komen met je paranormale krachten. Het gebruik van paarse kaarsen voor magie zal je in staat stellen om je intuïtie te verdiepen en spiritueel verlicht te worden.

Bruin

Bruine kaarsen brengen aardse vibes voort. Geweldig om u te helpen met middelen en materials, maar ook heerlijk om te verbranden als je je losgekoppeld voelt van moeder natuur.

Blauw

Als je spreuken wilt uitspreken die allemaal draaien om kalmte en genezing, is een blauwe kaars perfect! De vibraties die uit blauw komen, zullen je ontspannen en eventuele emotionele wonden helen.

Groen

Groen is de kleur van geld en overvloed. Gebruik deze kaarsen voor periodes van financiën en groei!

Wit

Een witte kaars brengt pure energie voort en is daarom geweldig om in elke spreuk te gebruiken.

Wat te doen

Dus je bent klaar om wat magie te laten stromen! Je hebt je kaarsen, je weet waar je een spreuk over wilt uitvoeren en kiest de juiste kaarskleur. Wat nu?

Verduidelijk je intentie

Bij het uitvoeren van kaarsmagie is het super belangrijk om precies te weten wat je intenties zijn. Wat probeer je te manifesteren? Is het een nieuwe baan? Misschien ga je door een creatief blok en wil je dat vuur aansteken?

kaars magische instelling intenties

Wees beknopt wanneer je het universum om hulp vraagt. Probeer je intentie in een zin te stoppen die gemakkelijk te begrijpen is. Als je te vaag bent, zal het universum niet helemaal zeker weten wat je wilt!

Reinig je kaars

Voordat je aan je magie begint, moet je je kaarsen reinigen. Dit betekent dat elke energie die het heeft opgepikt zal verdwijnen, waardoor je kaars klaar is voor magie.

Je kunt dit doen door salierook in de buurt van de kaars te branden of de kaars in zout te laten. Deze zullen de kaars ontdoen van elke energie die je intenties zou kunnen verstoren.

Laad je kaars op

Het zalven van een kaars met essentiële oliën of kruiden is een heel belangrijk onderdeel van het proces. Het stelt je in staat om je energie te verbinden met de energie van de kaars.

Het opladen van een kaars is het wrijven met essentiële oliën of kruiden, waardoor deze dingen in de kaars worden geïnjecteerd. Welke oliën en kruiden je kiest, is aan jou en het soort magie dat je uitvoert.

Het gebruik van basilicum in je magie kan bijvoorbeeld helpen bij geldstromen. Als je genezing nodig hebt, kies dan voor wat eucalyptus.

kaarsen opladen voor magie

Je kunt ook oliën krijgen die speciaal zijn ontworpen voor bepaalde magie, doordrenkt met de beste essentiële oliën en kruiden. Er zijn zoveel geweldige producten online en in heksenwinkels, dus kijk eens rond om oliën en kruiden te vinden die perfect voor je zijn!

Als je de juiste essentiële oliën niet in handen kunt krijgen, kun je je kaars opladen met olijfolie of zelfs water. Dit komt omdat het belangrijkste deel van de magie van binnenuit komt.

Terwijl je over de kaars wrijft, laad je hem op met je intentie. Visualiseer de energie van de kaars die zich verbindt met je eigen energie. Visualiseer een helder licht dat jou en de kaars verbindt.

Als je je kaars wilt snijden met woorden of symbolen, is dit het moment!

Bereid je altaar voor

In hekserij kan een altaar van alles zijn. Veel mensen die magie beoefenen, hebben een specifieke plaats waar ze hun spreuken doen. Ze bewaren hier vaak kristallen, kruiden en andere magische materialen. Waar deze plaats ook is, het wordt een altaar genoemd.

kristallen voor kaars magisch altaar

Als je er geen hebt, maak je geen zorgen! Bereid gewoon een ruimte voor waar je je veilig en vredig voelt. Plaats desgewenst kristallen of bedels rond de kaars.

Misschien wil je wat wierook of salie branden om de ruimte volledig te reinigen voor je magie.

Bereid je voor

Nadat je alles hebt voorbereid en voordat je de kaars aansteekt, neem je er vijf om ervoor te zorgen dat je klaar bent voor de magie! Ga bij je altaar zitten en doe wat ademhalingsoefeningen. Maak je hoofd leeg en laat je focus liggen op de magie die voor je ligt.

Maak je spreuk

Als je je er klaar voor voelt, steek je de kaars aan en herhaal je je intenties. Visualiseer je doel terwijl je de vlam ziet branden. Misschien wil je je intentie hardop chanten en het universum vertellen wat je wilt.

Kaarsen

Ga zitten met je kaars en mediteer, terwijl je de vlam ziet branden. Laat de kaars volledig branden, of gebruik een kaarsensnuffer wanneer je voelt dat de spreuk is voltooid.

Candle Magic Flame Betekenis

Bij het uitvoeren van kaarsmagie brengt het universum je soms boodschappen. Meestal zal het universum zich met je verbinden door de manier waarop de vlam van de kaars zal bewegen.

Dus wat zijn de betekenissen achter de verschillende vlammen die je zou kunnen zien bij het beoefenen van kaarsmagie?

Hoog Vlam

Een lange, sterke vlam is een goed teken als het gaat om kaarsmagie! Dit suggereert dat je magie krachtig en krachtig is, met een sterke en duidelijke intentie.

Korte vlam

Wanneer de vlam kort is, komt dat omdat je intenties niet duidelijk genoeg waren. Als je een lage, korte vlam krijgt, mediteer dan een paar weken op je spreuk en intenties voordat je terugkeert naar kaarsmagie.

Flikkerende vlam

Wanneer de vlam van je kaars flikkert, lijkt er enige spanning in het universum te zijn met betrekking tot je magie. Als je een flikkerende vlam krijgt, denk dan na over je spreuk en de intenties ervan. Ben je duidelijk genoeg? Heb je jezelf genoeg voorbereid op de magie?

Een flikkerende vlam kan betekenen dat je de kaars niet eerder genoeg hebt voorbereid. Als het niet goed is gereinigd, kan aanhoudende energie de spreuk beïnvloeden.

Knisperende Vlam

Als tijdens een spreuk de vlam knettert en geluiden maakt, probeert het universum je een bericht te sturen. Als het gekraak luid en intens is, heeft het universum problemen met je magie.

kaars magische spreuken

Vergeet niet dat magie nooit mag gaan over het schaden of manipuleren van mensen. Als je deze intenties het universum in stuurt, zal de wereld terugslaan!

Een intens knisperende vlam betekent dat het universum het niet eens is met je magie en je een waarschuwing stuurt.

Als de knisperende vlam een zacht geluid is, is dit het universum dat je laat weten dat ze je bericht hebben ontvangen.

Dit gebeurt vaak als je door een moeilijke tijd bent gegaan en een boodschap van aanmoediging nodig hebt.

Dansende Vlam

Een dansende vlam betekent dat het universum je intenties heeft gehoord en wil helpen, maar dat er moeilijkheden kunnen zijn. Het kan een tijdje duren voordat je magie zich manifesteert, en het manifesteert zich misschien niet op de manier die je hebt gevraagd.

Wat er ook gebeurt, weet gewoon dat het universum je steunt en wat er ook gebeurt, het beste is voor alle betrokkenen.

De vlam dooft

Als de vlam dooft tijdens kaarsmagie, is het het universum dat een einde maakt aan je magie.

Dit komt normaal gesproken omdat het je intenties heeft verworpen, maar af en toe is het omdat de geesten je betovering hebben ontvangen en hebben begrepen wat er voor je nodig is.

Liefde Kaars Spell

Liefde is een soort magie, toch? Daarom kiezen zovelen van ons ervoor om kaarsmagie te gebruiken om de magie van liefde tot stand te brengen!

Nu zal ik je praten als eenvoudige en gemakkelijke liefdeskaarsspreuk waarmee je het universum een bericht over iemand kunt sturen dat je echt echt als!

liefde kaars spreuk

Ben je op zoek naar liefde? Heb je een persoon in gedachten, maar ben je te bang om de eerste stap te zetten? Voer deze liefdeskaarsspreuk uit en het universum zal je horen!

Je hebt nodig:

 • Een rode kaars.
 • Een stuk papier en een pen.
 • Rozenblaadjes.
 • Een kleine mason jar.

Deze spreuk kan het beste worden uitgevoerd in de nacht van de volle maan. Dit is wanneer de krachten van de maan krachtig zijn, klaar om ons te helpen in onze dromen. Bovendien is een volle maan romantisch, toch?

Zodra de kaars is gereinigd en klaar is, volg je deze liefdeskaarsspreuk om de romantiek te ontvangen die je verdient.

 • Ga bij je altaar zitten met je magische voorwerpen voor je. Neem even de tijd om jezelf voor te bereiden en je geest te focussen.
 • Als je klaar bent, schrijf je de naam van je crush op het papier. Vouw het papier drie keer op en doe het in de pot.
 • Plaats vervolgens de rozenblaadjes in de pot en sluit het deksel af. Sluit je ogen en schud de pot en visualiseer je intenties.
 • Plaats de pot naast de kaars en steek de kaars aan. Als je wilt, chant dan een bevestiging van romantiek.
 • Terwijl je de vlam ziet branden, concentreer je je op je intentie en wat je uit de liefdeskaarsspreuk wilt halen.
 • Laat de kaars uitbranden.
 • Neem de mason jar mee naar buiten als je in een veilige omgeving bent. Neem jezelf mee naar een plek om de pot te begraven.
roos voor liefde kaars spreuken

Deze eenvoudige liefdeskaars magische spreuk is een geweldige manier om een nieuwe romance te beginnen en kaarsmagie te leren. Als kaarsmagie niets voor jou is of als je een ander soort spreuk wilt, bekijk dan mijn gids voor liefdesspreuken en de gids voor magische spreuken voor beginners die vol zitten met verschillende spreuken waarmee je liefde en overvloed in je leven kunt brengen!

Ben je klaar om je beste zelf te manifesteren met kaarsmagie?

Ik hoop echt dat je genoten hebt van dit artikel over kaarsmagie. Tzijn soort magie wordt al eeuwenlang gebruikt en met goede reden; het is leuk, gemakkelijk en werkt!

Ga naar buiten, koop wat kaarsen en manifesteer! Laat het universum je helpen om te krijgen wat je wilt. Oh, en als je je sluw voelt, wat dacht je dan van het maken van je eigen kaarsen voor je kaarsmagie?