Hoe een succesvol online tarotbedrijf te starten in 2023

Hoe een succesvol online tarotbedrijf te starten in 2023

Eerlijk gezegd ben ik zo enthousiast om vandaag deze blog te schrijven. Twee van mijn favoriete dingen combineren. Business en Tarot.

Als je net als ik van tarot, tarotlezen en zelfs de schoonheid van alle verschillende tarot decks houdt, ben je misschien al begonnen je af te vragen – Hoe kan ik mijn passie en liefde voor tarot veranderen in een tarotbedrijf?

intuïtie bij tarotlezen

Nou, ik ben hier om je alle informatie te geven die je nodig hebt om jezelf op weg te helpen in de tarotindustrie en een succesvol online tarotbedrijf te runnen. Er zijn zoveel verschillende opties, waarvan er veel niet eens veel geld nodig hebben om op te starten.

Blijf lezen om aan de slag te gaan met je tarot zakenreis en ontdek alles wat je moet weten over het starten van een tarotbedrijf.

Aan de slag met Tarot

Als je relatief nieuw bent in Tarot vraag je je waarschijnlijk af wat de beste manier is om met tarot aan de slag te gaan. Nou, als je al een tarotdeck hebt gekocht, ben je al halverwege.

Als je je eerste deck nog niet hebt gekocht en niet zeker weet met welke je aan de slag moet, raad ik je ten zeerste aan om te beginnen met een Rider-Waite Tarot Deck om de meest universele kaarten en betekenissen te leren kennen.

Bij het deck hoort bij voorkeur een tarotgids met de kaartbetekenissen voor eenvoudige verwijzingen. Hieronder vind je een van mijn favoriete starter decks om tarot te leren op een leuke en gemakkelijke manier.

Een andere optie is om een van de vele Tarotboeken te kopen die beschikbaar zijn en die de Rider-Waite elementen en symbolieken behandelen, om je te helpen bij het leren over alle verschillende kaarten en hun betekenissen.

Houd er echter rekening mee dat wanneer een ander deck dieper tot je spreekt, je met dat deck meegaat. Tarot draait om intuïtie, dus luister vanaf het begin naar je gevoel.

Zodra je je deck hebt, moet je echt vertrouwd raken met de kaarten. Niet alleen hun illustraties, maar ook hun betekenissen. Raak ze vaak aan en maak verbinding met de energie die je van elke kaart voelt.

Dit is een van de belangrijkste onderdelen bij het lezen tijdens een tarotkaart trekken, je hebt misschien alle kennis van de wereld, maar als je de kaart niet kunt voelen, krijg je maar de helft van het verhaal.

Je zult ook moeten beginnen met het oefenen van tarotlezingen op jezelf. Je kunt een dagelijkse tarotkaart trekken, of er helemaal voor gaan en regelmatig een volledige tarotlezing doen. Zorg ervoor dat je het vaak doet, zodat je je meer op je gemak voelt met je deck, de plaatsing van je kaarten en de betekenissen achter elke kaart.

online tarot business start

Maak je niet al te veel zorgen om het 100% goed te krijgen, je leert en vaardigheid komt met ervaring. Hoe meer je oefent, hoe gemakkelijker het zal worden en hoe meer kennis je zult opdoen met betrekking tot elke kaart elke keer dat je een lezing oefent.

Als je eenmaal zeker bent van je tarotlezing, kun je verder gaan en lezingen geven aan vrienden en familie. Dit zal je helpen om vertrouwen te krijgen in je intuïtieve leesvaardigheid. Je hebt deze vaardigheden nodig als je een tarotbedrijf wilt starten.

Als je wat meer diepgaande hulp wilt als het gaat om het beginnen van je tarotreis, bekijk dan mijn beginnersgids voor tarot.

Hoe een Tarotbedrijf te starten

Nu, net als elke keer dat ik een nieuw bedrijf start, voel je je misschien een beetje overweldigd door dit alles. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de reis ook erg leuk moet zijn, en ervan uitgaande dat tarot een grote passie van je is, zul je elke dag leren.

Geniet er onderweg van zonder het einddoel uit het oog te verliezen om vanuit huis aan Tarot te werken. Want als het einddoel is dat je geld wilt verdienen met iets dat je graag doet, dan stel ik voor om te volgen onze stap-voor-stap handleiding over het starten van een Tarot bedrijf en je bent goed op weg om je eigen tarotwinkel op te zetten.

Maak een Tarot Business Plan

De eerste stap is in de meeste gevallen het maken van een aanvalsplan. En eerlijk gezegd behoor ik niet tot de 80 pagina’s tellende Word-documenten of excelleer ik ‘voorspellingen’. Ik geloof dat een businessplan kort en bondig kan zijn, en leren en aanpassen onderweg is net zo belangrijk als een goed plan.

Toch is het belangrijk om op te schrijven wat belangrijk is om te overwegen:

 • Het idee; uw idee moet e zijnasy te begrijpen en te beschrijven. Als je het niet onder woorden kunt brengen, kunnen je klanten dat ook niet.
 • Markt & Concurrentie; identificeer uw doelgroep en begrijp waar uw ideale klant rondhangt. Identificeer ook uw belangrijkste concurrenten en gebruik ze voor inspiratie.
 • Product of dienst; beschrijf in detail wat u zult aanbieden en zet uw prijs erop. Bereken alle kosten die zijn inbegrepen en kom met uw winst.
 • Verkoop & Marketing; ontwikkel een realistisch verkoop- en/of marketingplan om uw klanten te vinden en te targeten met uw aanbod. Denk na over je branding, communicatiekanalen en de content die je wilt creëren
 • Financiën; maak een financieel plan, inclusief wat er nodig is om dit bedrijf op te starten en de winst die u verwacht te genereren in het eerste jaar.

Ik geloof dat het beter is om je Tarot-bedrijfsplan (en nieuwe doelen) om de paar maanden te herzien en te herhalen en uit te breiden terwijl je verder gaat in plaats van veel tijd aan het begin te besteden.

Elk Tarotbedrijf is anders, maar ze hebben allemaal dezelfde tools nodig om aan de slag te gaan. Het systeem zal echter tijd nodig hebben om te verfijnen en te verbeteren, terwijl je leert op de reis van je Dwaas!

Kosten van het starten van een Tarot Business

Om je wat kostbare tijd te besparen, zodat je je kunt concentreren op je nieuwe Tarot-bedrijf, heb ik hieronder de basis opstartkosten voor een tarotbedrijf geïdentificeerd. Afhankelijk van het type tarotbedrijf dat je gaat starten, kun je de verschillende kosten verwijderen of wijzigen.

tarot bedrijfskosten kosten

Concluderend uit het bovenstaande budget en mijn ervaring, zou ik zeggen het starten van een nieuw tarotbedrijf zou overal van $ 1500 tot $ 7500 kosten. Dit hangt natuurlijk allemaal af van het type tarotbedrijf dat je start en je persoonlijke behoeften en wensen.

Hoeveel kun je verdienen aan een Tarotbedrijf?

Uiteraard hangt dit allemaal af van het type tarotbedrijf dat je wilt starten. Maar om een nummer te achterhalen, laten we om te beginnen een tarotleesbedrijf nemen.

Laten we zeggen dat je een uur lang $ 60 per (online) tarotlezing kunt vragen, gemiddeld 4 lezingen per dag kunt doen, dat zou ongeveer 60-100 metingen per maand zijn.

Dit zou betekenen dat uw tarot business kan $ 3600 – $ 6000 per maand opleveren, en dit aantal zal waarschijnlijk alleen maar stijgen als je terugkerende tarotlezers krijgt.

Soorten Tarotbedrijven om te starten

Voordat je zelfs maar begint met de leuke delen van het opzetten van je eigen tarotbedrijf, zoals het maken van logo’s en namen, moet je beslissen wat voor soort bedrijf je wilt runnen.

Het kan ongelooflijk spannend zijn om een nieuw tarotbedrijf te starten en je kunt in het begin verstrikt raken in alle pluisjes, maar als je geen goed idee hebt van waar je tarotbedrijf zelfs over zal gaan, kan het je leven een beetje moeilijker maken.

Je beschikt misschien al over een aantal niet-gerelateerde kennis en vaardigheden die je zullen helpen beslissen waar je sterke punten liggen en wat voor soort tarotbedrijf bij je past.

Weet je wat? Ik hou van een kleine listicle, dus hier zijn een paar ideeën – enkele van mijn favoriete tarot zakelijke ideeën – om je tarot-verbeelding te laten wervelen.

Doe online Tarot Readings

Toen je erover nadacht om een online tarotbedrijf te starten, wed ik dat je eerste gedachte het aanbieden van online tarotlezingen was. Dit is veruit de meest populaire van al mijn suggesties, maar dat wil niet zeggen dat er altijd ruimte is voor nog een.

online tarot lezen business

Als u besluit om deze route te volgen, moet u precies beslissen welke verschillende soorten lezingen u aanbiedt. Je zou in de verleiding kunnen komen om het hele varken te gaan en elk type tarotlezing aan te bieden dat er is. Vermijd dit idee als de pest, in het begin althans. Houd het simpel.

U wilt ook beslissen hoe u uw diensten aanbiedt. Videogesprekken zijn ongelooflijk populair geworden, vooral als u één-op-één-services biedt en u wilt beperken hoeveel vragen elke klant de kaarten kan stellen.

Het starten van een online tarotkaartleesbedrijf is echter zeker niet voor beginners. Je moet kennis en ervaring hebben om de kaarten van je klant correct te lezen. Ze betalen je immers goed geld om gebruik te maken van je expertise.

Maak een Tarot cursus

Het maken van cursussen is de afgelopen jaren een super populaire manier geworden om online een bedrijf te creëren en als je de kennis hebt, zijn er genoeg mensen die liever hun geld besteden aan het leren van de besten, in plaats van zich een weg te banen door alle informatie die op de interne staatt en in de bibliotheek.

Er zijn zoveel manieren waarop je een tarotbedrijf kunt creëren dat is gebouwd op een cursus. U kunt een portal voor alleen lidmaatschap bieden of een document met cursusdetails en informatie bij hun aankoop verstrekken.

Je kunt zelfs een Facebook-groep instellen voor alle betalende cursisten om met elkaar te communiceren. Dit is een bijzonder goede manier om de waarde van je tarotcursus te verhogen.

het starten van een tarot cursus online video

Als je een tarotcursus wilt maken, moet je eerst beslissen welk probleem je cursus zal oplossen of welke service het zal bieden. Je kunt besluiten om op de markt te komen voor beginners, of het kan een tarot geschiedenis cursus zijn. Misschien wil je mensen zelfs leren hoe ze hun eigen tarot decks kunnen maken of hun eigen tarotbedrijf kunnen starten.

De opties zijn eindeloos en eigenlijk is het enige dat je vertraagt je eigen verbeelding.

Ontwerp een Tarot Deck

Als je artistiek talent hebt, is het creëren van je eigen tarot deck-bedrijf misschien iets voor jou. Het creëren van een gloednieuw tarot deck is een magische ervaring, maar mensen ook laten genieten van de schoonheid van je creatie is iets anders.

Kijk eens naar de tarot decks die al beschikbaar zijn en denk na over wat je anders op tafel kunt brengen. Er zijn zoveel manieren waarop je je unieke tarot deck kunt verkopen. Online marktplaatsen zoals Etsy en Amazon helpen je meer mensen te bereiken met iets minder marketing nodig.

maak je eigen tarot deck ontwerp

Als u echter een whizz bent op sociale mediaplatforms zoals Instagram of TikTok, kunt u mogelijk een voldoende grote aanhang verzamelen, zodat u uw eigen tarotbedrijfswebsite kunt maken en rechtstreeks aan uw klanten kunt verkopen.

Je moet je met de hand ontworpen decks vooraf afdrukken, dus je hebt een beetje geld in je zak nodig om je hier op weg te helpen, vooral als je een specifieke kwaliteit en afwerking hebt die je voor je kaarten wilt.

Schrijf een boek over Tarot

Als je een manier hebt met woorden en uitzonderlijk goed geïnformeerd of ervaren bent als het gaat om tarot, kun je misschien je tarotbedrijf beginnen door een tarotboek te schrijven. Dat gezegd hebbende, je hoeft niet alle kennis in de wereld te hebben, het hangt er gewoon van af waar je over wilt schrijven.

Het kan een boek voor beginners zijn, een boek dat je ervaringen beschrijft terwijl je door de tarotwereld bent gereisd, of gewoon een gids voor elke kaart en de betekenissen ervan.

Het mooie van boeken schrijven tegenwoordig is dat je niet eens zelf een uitgever hoeft te scoren. Zoveel mensen publiceren in eigen beheer en verpletteren het absoluut als uitgeversvrije auteurs. Als je met een online marktplaats als Amazon KDP gaat hoef je de boeken niet eens zelf af te drukken, Amazon doet al het harde werk voor je.

schrijf een tarotboek bedrijf

Als u besluit dat u uw boeken zelf wilt afdrukken, moet u een manier vinden om ze te verkopen en moet u rekening houden met verzendkosten en hoe ver over de hele wereld u bereid bent te verzenden, maar u krijgt elk klein beetje winst dat u maakt behouden en u hoeft geen kosten te betalen voor distributie aan een derde partij.

Start een Tarot Nieuwsbrief

Het starten van een tarot nieuwsbrief is niet alleen een geweldige manier om een tarotbedrijf te starten als je begint met $ 0, alles wat je nodig hebt is een laptop en een internetverbinding. Maar het is ook een geweldige manier om een community op te bouwen van mensen die weten wie je bent als je besluit om verder te gaan met het verkopen van meer tastbare items.

Hoewel het onwaarschijnlijk is dat mensen voor uw nieuwsbrieven zullen betalen, is dit een manier om een reputatie op te bouwen. Door mensen te laten abonneren op je nieuwsbrief, kun je ze er wekelijks aan herinneren wie je bent, waar je allemaal over gaat en ze betrokken houden bij je verhaal.

Maak een Tarot Website

Als je een internet whizz bent, is het starten van een online tarotbedrijf misschien wel het ticket voor jou. Het mooie van het starten van een tarot website is dat het over van alles kan gaan. Je kunt blogposts over verschillende tarotkaarten opnemen, verschillende tarotlezingen laten uitleggen en mensen helpen om tarot te begrijpen zoals het zou moeten zijn. Heck, je kunt zelfs een winkelgedeelte op je website hebben dat je tarot-gerelateerde producten kan verkopen zodra je je tarotgemeenschap hebt opgebouwd!

Een tarotwebsite is het meest veelzijdige type tarotbedrijf, want als je eenmaal je website hebt ontworpen, je domein hebt gekocht en je naam hebt gekozen, kan het met je meegroeien, welke kant je ook opgaat.

Je zult willen beslissen of je een bloghostingwebsite zoals WordPress gaat gebruiken, wat naar mijn mening een geweldige plek is om te beginnen voor beginners als deey hebben een aantal heerlijk eenvoudig presenteren webontwerpen, zodat u geen professionele websiteontwerper hoeft te kopen.

Als u besluit om de websiteroute te volgen met uw tarotbedrijf, stelt u zich in voor welke kant uw bedrijf in de toekomst ook opgaat. Als er iets is, is het maken van een tarotwebsite toekomstbestendig.

Organiseer een Tarot Event

Als je een extravert mensenmens bent, kan het houden van live tarotevenementen je tarotbedrijf zijn. Ze vereisen wel iets meer planning en veel meer reclame als je wilt dat mensen zich aanmelden en aanwezig zijn. Als je echter het vertrouwen en de vastberadenheid hebt, kan dit een super succesvol tarotbedrijfsidee zijn.

Veel tarotevenementen worden persoonlijk gehouden en om eerlijk te zijn, er is iets ongelooflijk speciaals en mystieks aan het bijwonen van een blitse gebeurtenis met anderen die de schoonheid van tarot waarderen en waarderen, net als jij.

Maar met de manier waarop de dingen nu zijn, * kuch-kuch * Ik kijk naar je Covid, de wereld van online evenementenhosting is geëxplodeerd en steeds meer mensen houden van het idee om deze evenementen te ervaren zonder het comfort van hun eigen huis te hoeven verlaten. Het grotere pluspunt als eigenaar van een tarotbedrijf is dat online tarotevenementen veel minder kosten om te organiseren dan live persoonlijke evenementen.

Het enige dat u hoeft te doen, is beslissen welke services u aanbiedt voor het evenement, of u gastsprekers, wedstrijden en weggeefacties of zelfs gratis lezingen heeft. De wereld is jouw oester als het gaat om het organiseren van een online tarot event.

STAP-VOOR-STAP INSTRUCTIES VOOR HET STARTEN VAN EEN TAROT BEDRIJF

Nu je je tarot businessplan hebt geschreven, hebt besloten wat voor soort tarotbedrijf je wilt starten en zelfs een budget hebt gemaakt, ben je klaar voor de volgende stappen van dit avontuur. Hier is een korte checklist van dingen om rekening mee te houden bij het starten van je tarotbedrijf.

 1. Plan je Tarot Business (Check)
 2. Een budget maken (controleren)
 3. Vorm je Tarotbedrijf in een rechtspersoon
 4. Open een zakelijke bankrekening met creditcard
 5. Registreer je Tarot business voor belastingen
 6. Uw boekhouding correct instellen
 7. Ontvang tarot zakelijke verzekering
 8. Definieer je Tarot merk
 9. Maak je Tarot Reading Business Website
 10. Stel je Tarot Socials in zoals Instagram of Pinterest
 11. Begin met adverteren en verkopen
 12. Maak je eerste verkoop!

Dat is het voor nu. Ik heb besloten om dit artikel al te publiceren over hoe je een winstgevend tarotbedrijf kunt opbouwen, terwijl ik ondertussen werk aan een uitgebreide en meer diepgaande versie van dit artikel, om je nog meer op weg te helpen met tarot zakelijke sjablonen. meer tips en handige tools om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Aan de slag in de Tarot Business

Dus, wat denk je? Ben je klaar om halsoverkop te springen en start je eigen tarotbedrijf? Zoals je kunt zien, zijn er zoveel verschillende manieren waarop je van tarot kunt leven en er zijn zelfs meer opties dan de zeven die ik je hier heb gegeven, de opties zijn onbeperkt.

Ben je al begonnen met een tarotbedrijf? Als je dat hebt, waarom laat je dan hieronder geen reactie achter en laat je ons allemaal weten wat je doet? Je weet nooit dat je iemand kunt inspireren om ook zijn leven te veranderen.