Geschenken die goed doen: nichecadeaus voor uw nichevrienden

Search

Heb je een vriend op je cadeaulijst staan die echt milieubewust is? Of wie vertelt je altijd over dat geweldige nieuwe ding dat ze net hebben geleerd op hun favoriete podcast? Of wie heeft er een Instagram voor zijn huisdier?

Deze niche-cadeaugidsen zijn voor hen!

We hebben de beste niche-items gevonden die goed doen en perfect zijn voor de niche-geliefde in je leven.

In deze gids vindt u cadeauaanbevelingen voor:

Je workoutvrienden
Uw huisdierminnende vrienden
Je vriend die altijd aan het leren is
Uw milieuvriendelijke vriend
Je vriend met kinderen

Elk vermeld product werd onafhankelijk samengesteld door het Good Good Good-team. Sommige van de links die we opnemen, kunnen affiliate links zijn, wat betekent dat Good Good Good een commissie kan verdienen zonder kosten voor u. Bedankt voor uw steun!

Cadeaus voor je vriend in gezondheid en welzijn

Van mindfulness tot beweging – je vriend houdt ervan om voor zijn lichaam en geest te zorgen!

Omdat ze waarschijnlijk alles waarderen wat hun lichaam doet voor hen, ze zouden dol zijn op een attent geschenk dat hen aanmoedigt in hun voortdurende gezondheids- en welzijnsreis.

Bala Een-Pond Verzwaarde Bangle Set

49,00 dollar

Lavendelkleurige bangle gewichten

Bala’s verzwaarde armbandset voegt weerstand toe aan al je dagelijkse trainingen. De armbandset is gemaakt om op je polsen of enkels te worden geplaatst, allemaal om een gezonde uitdaging te bieden aan je fitnessroutine.

De armband is ook opzettelijk gemaakt voor elk lichaamstype.

Oko’s Herbal Yoga Mat

174,00 dollar

Een vrouw in witte yoga-outfit houdt een bruinkleurige geweven yogamat omhoog

Oko’s Herbal Yoga Mat is met de hand opgedoemd met 100% GOTS-gecertificeerd biologisch katoen en is 100% biologisch afbreekbaar – perfect voor je milieuvriendelijke vrienden die van yoga houden.

Deze unieke matten bieden ook een nieuw niveau van comfort voor uw ochtend- of avondtrajecten – met een volledig natuurlijke productie- en wellnessbevorderende missie.

Product (RED) Apple Watch

379,99 dollar

Een Apple Watch met een rode band en een rode metalen wijzerplaatrand met het klokdisplay

Product (RED) Apple Watch &Band zijn geweldige opties voor je Apple-productminnende vrienden die ook goed willen doen.

(RED) werkt samen met iconische merken om bewustzijn en fondsen te werven om een van ’s werelds grootste gezondheidscrises te bestrijden: HIV / AIDS. Onlangs hielp het ook bij het bestrijden van de COVID-19-pandemie. Elk (RED) product dat wordt gekocht, gaat deze doelen ondersteunen.

En als je vriend al een Apple Watch heeft, maar je wilt nog steeds ondersteunen (RED) – koop hem of haar de Product (RED) Sport Loop Band om accessoires te geven en goed te doen.

Cadeaus voor je vriend die van zijn huisdier houdt

Voor je vriend die een foto van zijn huisdier als vergrendelingsscherm van zijn telefoon heeft, hem minstens 3 keer in gesprek brengt en hem behandelt als een lid van het gezin.

Geef een cadeau dat laat zien dat je ook als familie aan hun huisdier denkt.

PS: We hebben zojuist een bijgewerkte versie van dit artikel gemaakt: De beste geschenken voor dierenliefhebbers

Tuft &Paw Frond Krabpaal

399,00 dollar

Een foto van een kattentoren met 3 houten ronde niveaus en touw rond de middelste toren.

Tuft &Paw Frond Cat Tree is een moderne kijk op krabpalmen. Dit product is aanpasbaar en verstelbaar, zodat uw kat er net zoveel van geniet als u naar hem kijkt.

Deze kattenbomen zijn ook ethisch gemaakt, wat betekent dat ze zijn goedgekeurd door kattengedragsdeskundigen. Niet alleen zijn deze bomen zeer geliefd bij hun klanten, ze zijn ook geliefd bij katten.

Wild One Dog Speelgoed Kit

39,00 dollar

Drie paarse rubberen hondenspeeltjes op een witte achtergrond: een driehoek met een wit touw eraan, een zigzagvormig sleepspeelgoed en een balvormig speelgoed.

Wild One Dog Toy Kit is een perfect cadeau voor honden om op te kauwen, te trekken, te gooien en mee te spelen. Wild One maakt deze speelgoedkit van 100% natuurlijk rubber en katoen, zodat het duurzaam is gemaakt zonder in te boeten aan duurzaamheid.

Deze kits bevatten drie verschillende soorten speelgoed om uw honden te vermaken en te willen blijven spelen. In feite zijn al hun hondenproducten echt doordacht gemaakt, dus uw aankoop is goed nieuws voor honden en goed nieuws voor de planeet.

Hennep Bal Hond Speelgoed

5,99 dollar

Een bal gemaakt van dikke strengen bruin touw met blauwe, roze en groene kleuren erin geweven.

Hemp Ball Dog Toy is gemaakt van gerecycled katoen en harvested hennep, waardoor het duurzaam en geweldig voor speeltijd met uw hond.

De harde vezels die worden gebruikt om deze bal te maken, maken hem duurzaam genoeg om lang mee te gaan – bekijk dit betaalbare cadeau!

Geschenken voor je vriend die altijd aan het leren is

Ze hebben een audioboekabonnement, zijn je go-to voor podcastaanbevelingen, zijn waarschijnlijk deze winter een nieuwe hobby begonnen en leven volgens het citaat van Maya Angelou: “Als je beter weet, doe je het beter.”

Voor je vriend die altijd iets nieuws leert, zal hij dol zijn op een geschenk dat zijn verlangen om te leren helpt voeden.

Masterclass

$15.00/maand

Een rood lint gewikkeld rond twee zwarte enveloppen met kaarten erbij. Op de kaarten staan foto's van Gordon Ramsey die kookles geeft, Annie Liebovitz die fotografie doceert en een basketballer.

MasterClass biedt lessen van “the world’s best”. Leer politiek van voormalige Amerikaanse presidenten en staatssecretarissen. Leer koken van Gordon Ramsay. Leer zakelijk leiderschap van Howard Shultz van Starbucks.

Masterclass geeft je toegang tot cursussen in eten, kunst en entertainment, muziek, schrijven en nog veel meer. Als je een kenniszoekende vriend hebt, is dit het perfecte cadeau voor hen.

Plus, op dit moment (vakantieseizoen van 2021) biedt MasterClass 2 lidmaatschappen aan voor de prijs van 1. Dit betekent dat je je vriend een lidmaatschap kunt geven – en vervolgens een gratis lidmaatschap voor jezelf kunt houden.

Skillshare

$32/maand

Een screenshot van een skillshare-les in sessie, lesgeven in tekenen. De rest van de klassen staan rechts van de video.

Skillshare biedt een bibliotheek vol bekroonde lessen over een reeks onderwerpen , vooral op creatief gebied. Voor een maandelijks abonnement heb je toegang tot een onbeperkt aantal lessen.

Je kunt een cadeaubon kopen of je vriend (of jezelf) aanmelden voor een les als cadeau! (Je kunt aan de slag met het verkennen en bekijken van lessen door je aan te melden voor een gratis proefperiode.)

Goed krantenpapier

$7/maand

Overheadfoto van het Goodnewspaper zittend op een bijzettafeltje. Op de cover staat 'Echt Goed Nieuws."

Oh hey, wij zijn het! We hebben ontdekt dat als het gaat om het leren van nieuwe dingen , het vaak moeilijk is om informatie en verhalen over vooruitgang te vinden.

Dus je vriend die altijd leert, leert misschien niet over al het goede dat er over de hele wereld gebeurt – en alle Helpers die een echt verschil maken.

De Goodnewspaper staat vol met verhalen over hoop en vooruitgang die ze misschien hebben gemist, en bevat actiestappen voor manieren waarop ze betrokken kunnen raken en een verschil kunnen maken.

Ramona en Ruth Dagelijks Overzicht Kladblok

16,00 dollar

Een productafbeelding van de eerste pagina van een dagoverzichtsplanner.

Dit dagelijkse overzicht kladblok van Ramona en Ruth helpt je elke dag te overwinnen zoals die komt. Op elke pagina kunt u uw dagelijkse taken opsplitsen in een georganiseerde lijst.

Als je je overweldigd voelt door je dagelijkse routine en takenlijst, is hier een manier om je wat meer in vrede te voelen.

Cadeaus voor je aarde lover vriend

Je go-to voor de beste milieuvriendelijke productaanbevelingen, het laatste nieuws over wat er gebeurt met het klimaatbeleid en hulp bij het duurzamer leven, geef je vriend een cadeau dat zijn liefde voor planeet aarde verdiept.

Ga lichtvaardig: hoe te reizen zonder de planeet pijn te doen door Nina Karnikowski

(Amazone) (Boekwinkel)

De cover van het boek "Ga licht: Hoe te reizen zonder de planeet pijn te doen." De cover heeft een tekening van een vrouw die een rode jas, muts en rugzak draagt met een kaart. Ze staat op een bergtop met bomen om haar heen.

Het boek bevat milieuvriendelijke activiteiten en vervangers voor schadelijke. Als u wilt reizen zonder uw ecologische voetafdruk te vergroten, bekijk dan deze gids voor milieubewust leven.

Parks Projects’ National Parks of The USA Checklist Poster

25,00 dollar

Een zwart-wit poster met de titel "Nationale parken van de VS: Explore &Protect" hangt aan twee binderclips en touw. Op de poster staan de namen van alle nationale parken in de VS vermeld.

The Parks Projects’ National Parks of The USA Checklist Poster biedt een lijst van alle Amerikaanse nationale parken en ondersteunt hen bij elke aankoop.

Met elke uitgegeven dollar doneert Park Projects hun opbrengst aan de National Parks Conservation Association, die werkt aan het behoud en de bescherming van openbaar land.

Jij kan meer nationale parken geschenken verkennen in onze geschenkgids.

Braiding Sweetgrass van Robin Wall Kimmerer

(Amazone) (Boekwinkel) (Libro.fm)

Een afbeelding van de "Zoetgras vlechten" boekomslag. Op de cover staat een close-up afbeelding van gevlochten sweetgrass.

Dit is de perfecte gids voor de leringen van inheemse gemeenschappen. De auteur, Robin Wall Kimmerer, gebruikt haar kennis als inheemse wetenschapper om ons ecologischer bewust te maken van onze acties.

Dit is een geweldig geschenk voor diegenen die een milieuvriendelijker leven willen leiden, aangedreven door BIPOC-gemeenschappen.

De Sill Plant Parent Set

48,00 dollar

Drie planten in terra cotta-gekleurde plantenbakken zitten op een witte tafel met grijze achtergrond.

Als iemand die je kent uitgroeit (of als je dat bent!) in een plant-ouder-in-spe, is The Sill Plant Parent Set een verzameling onderhoudsarme planten om je op weg te helpen.

De Sill is eigendom van POC en heeft tot doel planten toegankelijker te maken voor openbaar gebruik, terwijl het u helpt te koesteren wat het kostbaarste facet van de aarde is – de natuur.

Levende composteermachine van Uncommon Goods

199,00 dollar

Een witte basis en kurkdeksel met drie gaten zit op een aanrecht met metrotegel backsplash.

Uncommon Goods’ Living Composter verandert voedselresten in kunstmest. Dat betekent dat welk voedsel je niet afmaakt, je ook kunt hergebruiken in de natuur.

De composteermachine, gemaakt van gerecycled plastic, verwerkt meer dan twee kilo voedsel per week en kan worden verspreid over uw planten of tuinen om ze te helpen groeien.

Cadeaus voor je vriend met kinderen

Geschenken die dat wel doen Heel veel van goed, voor je vriend met Een beetje Een!

Een kinderboek over

19,95 dollar

Drie boeken met de titel, "Een kinderboek over klimaatverandering", "Een kinderboek over empathie"en "Een kinderboek over racisme."

A Kids Book About is de perfecte manier om je kinderen kennis te laten maken met de wereld. Deze onderwerpen voor kinderen omvatten antiracisme, angst, veiligheid en empathie.

Als je iemand kent die zijn kinderen wil helpen meer te leren over zichzelf en de wereld waarin ze leven, overweeg dan om een kinderboek over te geven.

Black Futures Matter gevoerde notebook

20,00 dollar

Een spiraalvormig gebonden notitieblok met een rode kaft en cursieve tekst die leest "Je toekomst is rooskleuriger dan je ooit zult weten!"

Black Futures Matter Lined Notebook is ontworpen door een BIPOC-bedrijf en een nietje voor empowerment van de gemeenschap. Het notitieboek heeft “je toekomst is rooskleuriger dan je ooit zult weten” erop geschreven, en stuurt een boodschap van aanmoediging naar zwarte jongeren.

Daarnaast wordt 100% van de gemaakte winst verdeeld tussen de kunstenaar van dit ontwerp en het Black Emotional and Mental Health Collective.

Violet de Fawn Hand-Knit Doll

Normaal: $79.00 | Weinig: $59.00

Twee gebreide opgezette herten, een grotere en een kleinere, met een lichtroze tanktop en lavendelkleurige shorts.

Violet the Fawn Hand-Knit Doll helpt kinderen over de hele wereld te voeden. Voor elke aankoop van deze lachende reekalfpoppen worden 10 maaltijden verstrekt aan kinderen in Noord-Amerika en over de hele wereld.

Gemaakt met fair trade en handgemaakte zorg, dit is de perfecte pop om cadeau te doen.

Loom Ouder-Kind Journaal

35,99 dollar

Een dagboek met een donkere groenblauwe binding en licht groenblauwe kaft. Het heeft een witte jasbehuizing die leest "Loom journaal."

Loom Parent-Child Journal helpt bij het creëren van een gezonde dialoog tussen ouders en kinderen. Het dagboek is gevuld met doordachte aanwijzingen die de lees-, schrijf- en communicatievaardigheden bij volwassenen en hun kinderen verbeteren.

Als je een ouder kent die meer van zijn kind wil horen, kan dit dagboek het werk doen.

Bekijk meer van onze cadeaugidsen om ethische producten te vinden die teruggeven en maak het verschil → Goede Goede Goede Cadeaugidsen