EveryPlate Beoordeling

EveryPlate Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

biefstuk, aardappelen en broccoli op een wit bord

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


EveryPlate is een goede optie voor de beginnende thuiskok die geen speciale dieetbeperkingen heeft en op zoek is naar een betaalbare maaltijdkit. Als je van klassieke, huiselijke recepten houdt die niet veel stappen nodig hebben om te bereiden, dan is deze service iets voor jou.

Pros

 • Een betaalbare maaltijdpakket abonnementsservice

 • Eenvoudig te volgen recepten met zes stappen of minder

 • Evenwichtige en bevredigende maaltijden

Tegens

 • Komt niet tegemoet aan specifieke voedingsbehoeften

 • Maaltijden dienen slechts twee of vier personen

 • Repetitieve ingrediënten

Meld u nu aan

4


Elke plaat

biefstuk, aardappelen en broccoli op een wit bord

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • EveryPlate is goed voor
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

EveryPlate is een flexibele maaltijdkit-abonnementsservice die vullende, klassieke, huiselijke recepten en hun ingrediënten biedt voor minder dan vijf dollar per portie. Het bedrijf identificeert zichzelf als “America’s Best Value Meal Kit” en werd in 2018 opgericht door HelloFresh als een goedkoper alternatief voor maaltijdpakketten voor thuis.

EveryPlate werkt op dezelfde manier als andere populaire bezorgdiensten voor maaltijdpakketten: u kiest elke week uit een reeks verschillende recepten en de meeste ingrediënten worden bij u thuis afgeleverd, klaar om te worden bereid. In tegenstelling tot vergelijkbare services is EveryPlate echter niet geschikt voor een reeks diëten. We hebben de service uitgeprobeerd om te zien hoe het bestand is tegen zijn concurrentie.

Dit bedrijf heeft geen specifieke gezondheidsintentie in gedachten. Het is niet geschikt voor specifieke diëten en de prioriteit is om de prijzen laag te houden.

Prijzen: Zeer betaalbaar

De maaltijden van EveryPlate beginnen bij $ 4,99 per portie, waardoor het een van de goedkoopste maaltijdbezorgdiensten is die we hebben geprobeerd. Er worden kosten in rekening gebracht voor uw eerste doos na voltooiing van het afrekenen en vier dagen voordat elke volgende doos uitgaat. Het is belangrijk op te merken dat u na de eerste kassa een wekelijkse abonnementsservice voor automatisch verlengen invoert. U kunt echter maaltijden wijzigen, pauzeren of uw levering annuleren op elk gewenst moment vóór middernacht PST vijf dagen voorafgaand aan elke bestelling. De verzendkosten zijn $ 9,99, die eenmaal per week wordt toegepast, ongeacht of uw doos voor twee of vier personen is.

Je hebt de mogelijkheid om elke week drie tot vijf maaltijden voor twee of vier personen te bestellen:

 • 3 recepten voor 2 personen: $35.34 + $9.99 shipping = $45.33
 • 4 recepten voor 2 personen: $43.92 + $9.99 shipping = $53.91
 • 5 recepten voor 2 personen: $52.90 + $9.99 shipping = $62.89
 • 3 recepten voor 4 personen: $ 59,88 + $ 9,99 verzendkosten = $ 69,87
 • 4 recepten voor 4 personen: $ 79,84 + $ 9,99 verzendkosten = $ 89,83
 • 5 recepten voor 5 personen: $99.80+ $9.99 shipping = $109.79

Hoe het werkt: vier opties

Wanneer u zich aanmeldt bij EveryPlate, krijgt u de mogelijkheid om te kiezen uit vier soorten maaltijdpakketten: klassieke opties met vlees, zeevruchten en groenten; “plantaardige” maaltijden; gezinsvriendelijke, door kinderen goedgekeurde opties; en maaltijden zonder gedoe klaar in 30 minuten of minder.

Vervolgens selecteert u uw doosgrootte – of de maaltijden twee of vier personen voeden en of u drie, vier of vijf maaltijden per week wilt. U wordt dan gevraagd om uw doos te betalen en kunt alleen dan maaltijden selecteren voor uw eerste doos en de volgende twee dozen.

EveryPlate selecteert vooraf vijf maaltijdpakketten voor uw box op basis van uw initiële voorkeur, maar u bent vrij om ze in deze stap te bewerken. Als u bijvoorbeeld zowel gezinsvriendelijke als “plantaardige” maaltijden wilt, kunt u beide soorten aan uw doos toevoegen.

Er zijn elke week 16 maaltijdpakketten om uit te kiezen plus een “premium” maaltijdkit met “premium eiwitten en ingrediënten” en kost een extra $ 3,99 per portie. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om twee verschillende eiwitpakketten toe te voegen- een met zes kipfilets en een met kipfiletreepjes en gehakt.

Met uitzondering van uw eerste doos, die wordt geleverd on een vaste datum kunt u uw leveringsdatum voor toekomstige dozen ten minste vijf dagen voorafgaand aan elke levering kiezen. Dozen worden van dinsdag tot en met zaterdag bezorgd.

Dit bedrijf heeft geen specifieke gezondheidsintentie in gedachten. Het is niet geschikt voor specifieke diëten en de prioriteit is om de prijzen laag te houden. U zult echter af en toe vegetarische receptopties vinden. Hoewel de recepten beweren door de chef-kok te zijn ontwikkeld, vermeldt EveryPlate geen voedingsdeskundigen of andere zorgverleners in het personeel.

Voor de week die we probeerden, vonden we de recepten vergelijkbaar in termen van samenstelling en gebruikte ingrediënten. Aardappelen waren het meest populaire ingrediënt dat werd gebruikt, evenals een reeks dierlijke eiwitten, met name kip en rundvlees. Andere populaire groenten die werden gebruikt, waren minder avontuurlijk zoals wortels, broccoli en groene erwten. Bijna alle ingrediënten kwamen voorverpakt in onze doos aan, met uitzondering van voorraadkast en kookbestanddelen zoals zout, peper, olie, bloem, boter en ketchup, die we al bij de hand moesten hebben.

Maaltijden kiezen: gerechten in voorgerechtstijl

Elk recept is een gerecht in voorgerechtstijl. Terwijl u uiteindelijk selecteert welke maaltijden u wilt proberen, selecteert EveryPlate vooraf opties voor u op basis van uw geselecteerde voorkeur: ClassicPlate, VeggiePlate, FamilyPlate en EasyPlate.

De ClassicPlate-optie selecteert ‘overheerlijke vlees-, zeevruchten- en veggie-opties’. De VeggiePlate-optie selecteert een verscheidenheid aan “vegetarische maaltijden die perfect zijn voor iedereen en iedereen.” En de FamilyPlate-optie selecteert “gezinsvriendelijke, door kinderen goedgekeurde diners die zijn gemaakt om meer tijd rond de tafel door te brengen met je bemanning.”

Als u kiest voor de EasyPlate-optie, “maaltijden zonder gedoe – van eenvoudig opruimen tot klaar in 30 minuten of minder – neemt de stress weg van de maaltijd!”

Elk bord ingrediënten op een marmeren aanrecht

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Wat we hebben gemaakt

De week dat we bestelden waren er vijf VeggiePlate-opties, zes EasyPlate-opties en de rest was niet gelabeld, en dus vielen ze onder ClassicPlate of FamilyPlate. We bestelden vijf maaltijden voor twee voor de doeleinden van deze beoordeling:

 • Krokante blauwe kaas kip met bacon ‘n’ bieslook aardappelpuree en geroosterde broccoli
 • Romige champignonsteak met geroosterde aardappelrondes en sperziebonen
 • Romige rajas quesadilla’s met salsa fresca en limoen crema
 • Homestyle gehaktbroodjes met geroosterde wortelen, aardappelpuree en jus
 • Citroen bieslook kippenbouten met knoflookpuree en schmaltzy wortelen

Verpakking: Veel van het

De maaltijden werden een dag later dan aangegeven bezorgd in een grote kartonnen doos voor onze deur. Volgens de website van het bedrijf kunnen ingrediënten echter tot 48 uur na het in de doos vers blijven zonder te worden gekoeld vanwege het ontwerp van de doos en de gebruikte materialen.

De doos was bekleed met een stuk met plastic bedekt katoen. Een stuk karton werd gebruikt om de onderste laag ingrediënten, die al het vlees was, te scheiden van de bovenste laag, die de resterende ingrediënten bevatte. Onder en boven de vleeslaag werden ijspakken geplaatst.

Terwijl de broccoli voorgesneden was in roosjes, werden de rest van de ingrediënten niet voorbereid. Bijna elk ingrediënt werd verpakt met uitzondering van een paar items zoals aardappelen en limoenen. In totaal waren er 29 stuks verpakking voor onze EveryPlate bestelling.

Volgens EveryPlate zijn bijna alle stukken van de bezorgdoos recyclebaar. Met de gel-ijspakken moet u een klein hoekje van de verpakking snijden en de gelinhoud in de prullenbak legen voordat u deze recyclet. Bovendien kunt u de doosvoering recyclen door de plastic folie af te snijden om de katoenen binnenkant te recyclen en weg te gooien.

We waren onder de indruk van het innovatieve verpakkingssysteem van EveryPlate met zeer bederfelijke items zoals vlees op de bodem met ijspakken om het het koudst te houden en de resterende ingrediënten bovenop te bewaren. Hoewel we denken dat het het beste is om je ingrediënten meteen in de koelkast te bewaren, zijn we van mening dat de ingrediënten in de EveryPlate-doos op een zomerse dag vers op onze veranda zouden blijven.

Elk bord ingrediënten in een kartonnen bezorgdoos

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Klantenondersteuning: 24/7 ondersteuning

De meeste ingrediënten waren opgenomen in de leveringsdoos, met uitzondering van een paar basisingrediënten zoals olie, zout en peper. Daarnaast zijn receptkaarten inbegrepen en zijn ze ook beschikbaar op de website en in de mobiele app. Hoewel de toegang tot een diëtist of andere voedingsdeskundigen niet expliciet werd vermeld, kunt u toegang krijgen tot dee klantenserviceteam voor onmiddellijke reactie 24/7 via de chatbox in de rechterbenedenhoek van de website.

Voeding: Transparant

Elke maaltijd op EveryPlate heeft het voedingswaarde-etiket vermeld, evenals een volledige ingrediëntenlijst en lijst met allergenen. Hoewel het niet tegemoet komt aan specifieke voedingsbehoeften, zijn er een paar vegetarische opties.

Calorieën per maaltijd zijn aan de hogere kant, met sommige met 1.000 calorieën per portie. De meerderheid van de maaltijden aangeboden door EveryPlate zijn uitgebalanceerd met koolhydraten, eiwitten en vet, maar sommige zijn bijzonder rijk aan verzadigd vet gezien de vetrijke delen van dierlijke eiwitten die in veel van de gerechten worden gebruikt. Bovendien zijn velen rijk aan natrium – sommige hebben meer dan 1.600 mg per portie, wat de dagelijks aanbevolen hoeveelheid van de FDA van minder dan 2.300 mg benadert.

Het kookproces: meestal eenvoudig

Over het algemeen waren de maaltijden gemakkelijk te bereiden door de meegeleverde instructies te volgen, die foto’s van elke stap bevatten. Elk recept kwam samen in de buurt van de aangegeven tijd. EveryPlate stelt dat elk van zijn recepten kan worden bereid in zes stappen of minder en ongeveer 40 minuten of minder, wat we het geval vonden. EveryPlate is goed voor de beginnende thuiskok omdat de instructies visueel en gemakkelijk te volgen zijn.

broccoli en aardappelen op een bakplaat

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Smaak, versheid en kwaliteit: klassieke smaken

Hoewel onze doos een dag te laat arriveerde, zagen de ingrediënten er nog steeds grotendeels vers uit en smaakten ze. Er was wat verkleuring met de bieslook, en helaas opende zich tijdens het verzenden een pakje zure room en bedekte veel van de ingrediënten.

De maaltijden die we selecteerden, waren op dezelfde manier samengesteld met aardappelen die de belangrijkste koolhydraatbron van de maaltijd vormen, vergezeld van een eiwit zoals rundvlees, biefstuk of kip en een populaire groente zoals wortels, broccoli en sperziebonen.

De smaken waren klassiek all-American. Sommige kruiden- en sauspakketten voegden behoorlijk wat zoute smaak toe. Als we dat hadden geweten, hadden we er misschien voor gekozen om slechts de helft van elk te gebruiken. Over het algemeen waren we echter tevreden met de samenstelling van ingrediënten en smaken.

EveryPlate is goed voor

EveryPlate is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een flexibele maaltijdkit-abonnementsservice die vullende, klassieke, huiselijke recepten biedt met een dagelijks budget. We zouden deze service aanbevelen aan mensen die op zoek zijn naar een gezonder alternatief voor afhaalmaaltijden en die beginnende thuiskoks zijn. EveryPlate is niet voor mensen met specifieke voedingsbehoeften en voor mensen met een avontuurlijker gehemelte dan vlees en aardappelen.

De meeste maaltijden die door EveryPlate worden aangeboden, zijn uitgebalanceerd met koolhydraten, eiwitten en vetten, maar sommige zijn bijzonder rijk aan verzadigd vet gezien de vetrijke delen van dierlijke eiwitten die in veel van de gerechten worden gebruikt.


Eindoordeel

EveryPlate is een goede goedkope dineroplossing voor mensen zonder dieetbeperkingen of een avontuurlijk gehemelte. Het biedt elke week een goede verscheidenheid aan maaltijden om uit te kiezen die leunen op klassiek comfortvoedsel rond volledig Amerikaanse ingrediënten zoals vlees en aardappelen. Onze maaltijden waren lekker en gemakkelijk te bereiden.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.

Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  Elke plaat

 • Vanafprijs

  $4.99 per portie

 • Leveringsgebied

  48 staten

 • Producten komen aan

  Vers

 • Klanten kunnen de leverdatum kiezen?

  Ja

 • Gratis verzending?

  Nee

EveryPlate is een goede optie voor de beginnende thuiskok die geen speciale dieetbeperkingen heeft en op zoek is naar een betaalbare maaltijdkit. Als je van klassieke, huiselijke recepten houdt die niet veel stappen nodig hebben om te bereiden, dan is deze service iets voor jou.

Dit bedrijf heeft geen specifieke gezondheidsintentie in gedachten. Het is niet geschikt voor specifieke diëten en de prioriteit is om de prijzen laag te houden.

De meeste maaltijden die door EveryPlate worden aangeboden, zijn uitgebalanceerd met koolhydraten, eiwitten en vetten, maar sommige zijn bijzonder rijk aan verzadigd vet gezien de vetrijke delen van dierlijke eiwitten die in veel van de gerechten worden gebruikt.

EveryPlate is een goede low-cost diner oplossing voor mensen zonder dieetbeperkingen of een avontuurlijk gehemelte. Het biedt elke week een goede verscheidenheid aan maaltijden om uit te kiezen die leunen op klassiek comfortvoedsel rond volledig Amerikaanse ingrediënten zoals vlees en aardappelen. Onze maaltijden waren lekker en gemakkelijk te bereiden.