Drie van zwaarden Tarotkaart Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

Drie van zwaarden Tarotkaart Betekenis: Liefde, Gezondheid, Geld &meer

De Drie van Zwaarden tarot kaart vertegenwoordigt een periode van emotionele omwenteling. Wanneer deze kaart in een lezing wordt getrokken, weet u misschien waar deze naar verwijst. Als je dat niet doet, dient het als een waarschuwing voor wat nog moet komen.

De lezing voorspelt dat het leven een curveball je kant op zal gooien en dat je overrompeld zult worden, wat resulteert in liefdesverdriet en pijn.

Deze kaart dient ook als een herinnering om de dingen waar je om geeft je hart dierbaar te houden. Knuffel je geliefden en vertel ze hoe je je voelt.

Tel je zegeningen en weet dat aan het einde van elke storm een prachtige regenboog komt. Je kunt worden neergeslagen, maar je overwint alles wat op je pad komt.

Drie van zwaarden belangrijkste feiten

Voordat we dieper ingaan op de rechtopstaande en omgekeerde Drie van Zwaarden tarot betekenis, en de verbinding met liefde, carrière en leven, hieronder zijn enkele snelle feiten en trefwoorden verbonden aan deze Kleine Arcana kaart.

Rechtop Liefdesverdriet, eenzaamheid, verraad, verdriet, verdriet
Omgekeerd Optimisme, acceptatie, doorzettingsvermogen, vergeving,
Ja of nee Nee
Getal 3
Element Lucht
Planeet Venus
Astrologisch teken Weegschaal

Drie van Zwaarden Tarot kaart Beschrijving

Om de tarotkaart drie zwaarden volledig te begrijpen, zullen we eerst de illustratie, kleuren en symboliek van deze zwaardenkaart bekijken.

drie van zwaarden tarotkaart

Het Drie van Zwaarden Tarotkaart gezicht wordt geïllustreerd door een zwevend hart doorboord door drie zwaarden. Op de achtergrond zien we donkere wolken en een flinke stortbui.

Het hart vertegenwoordigt alles wat goed is in het leven: liefde, mededogen en warmte. De drie zwaarden die dit hart doorboren, zijn representatief voor pijn, pijn en schade die we allemaal voelen wanneer we door de dieptepunten van het leven gaan.

De beeldspraak op de achtergrond illustreert de sombere stemming die het gevolg is van het plotselinge begin van negativiteit in iemands leven.

Drie van Zwaarden Tarot Betekenis

De Rechtopstaande drie zwaarden betekent een plotselinge en onverwachte klap voor je emoties. Wanneer je deze kaart in een lezing ziet, voorspelt deze vaak het plotselinge verlies van een geliefde, het besef van verraad of het einde van een belangrijke relatie met iemand van wie je veel hield.

Wat de situatie ook is, het zal je veel pijn en lijden bezorgen. Hoe verschrikkelijk dit ook lijkt, er is een zilveren randje.

Je kunt op jezelf vertrouwen om diep te graven en de kracht te vinden om te overwinnen wat er op je pad komt. Geen enkele donkere wolk kan eeuwig blijven hangen.

Onthoud dat de manier waarop je je nu voelt niet omvat hoe je je zult voelen als het stof eenmaal is neergedaald. De intensiteit van emotie die je nu voelt, zal na verloop van tijd afnemen.

Giet liefde in jezelf en vertrouw erop dat het leven doorgaat. Gelukkigere dagen liggen voor je in het verschiet als deze periode voorbij is.

Geld en carrière betekenis

In een carrière tarot spread, de Drie van Zwaarden is geen goed voorteken. Het kan duiden op emotionele onenigheid of verdriet rond het verlies van een baan of van een kans die je echt succesvol wilde zijn.

Het kan ook betekenen dat een gebrek aan effectieve communicatie op het werk grote angst en pijn voor u zal veroorzaken.

Als je een probleem hebt op je werk, neem dan het initiatief om dingen op te helderen. De beste manier om dit te doen is door een communicatielijn te openen met je leidinggevende of de betrokken collega. Het is allemaal aan jou om je omstandigheden te veranderen.

De alternatieve interpretatie van deze kaart is het verlies van je baan. Het is belangrijk om te onthouden dat hoewel je carrière misschien het belangrijkste in het leven lijkt, het slechts een klein deel van het grote geheel is.

Neem deze tijd vrij om je te concentreren op dingen waar je normaal geen tijd voor zou hebben, zoals meer tijd doorbrengen met familieleden of iets doen wat je leuk vindt.

Het is oké om je teleurgesteld of teleurgesteld te voelen, maar laat je verdriet je leven niet overnemen. Zet de ene voet voor de andere en ga verder met grotere en betere dingen.

Liefde en relaties Betekenis

Als u de Drie van Zwaarden in een liefde verspreiding, liefdesverdriet of verraad ligt in je midden. Deze situatie is vooral moeilijk omdat ons liefdesleven meestal veel omvat van wat ons gelukkig en veilig maakt. Wanneer er een conflict is of een plotseling einde van een romantische relatie, slaat het ons neer.

Wanneer een relatie eindigt, probeer het goede dat eruit voortkwam te waarderen. Je hebt dingen geleerd die je zullen helpen op het pad naar het vinden van de persoon die bedoeld is om van je te houden. Zelfs de teleurstellingen in het leven dienen een doel.

Op zijn minst kun je dit als een leerervaring beschouwen en het in de toekomst gebruiken om je te begeleiden in een nieuwe relatie. Neem de tijd om je op jezelf te concentreren voordat je teruggaat naar het datingspel. Je moet ervoor zorgen dat je er echt klaar voor bent voordat je iemand nieuw gaat zien.

Gezondheid en spiritualiteit Betekenis

Wanneer de Drie van Zwaarden duikt op in een Gezondheid verspreiding, fysieke en emotionele problemen voor u of iemand om wie u geeft, kunnen aanwezig zijn. De Drie van Zwaarden kan wijzen op hartproblemen.

Dit is het moment om je aandacht te richten op het fysiek en mentaal voor jezelf zorgen. Het handhaven van een positieve kijk zal een belangrijke rol spelen in uw herstel, dus blijf optimistisch.

Drie van zwaarden omgekeerd

In deze paragraaf zullen we wat meer vertellen over wat het betekent als je de Drie van Zwaarden tarotkaart in de omgekeerde positie (ondersteboven) hebt getrokken.

drie van zwaarden omgekeerd

De Drie van Zwaarden In het omgekeerd positie vertelt een verhaal van triomf. Net als de Grote Arcana-kaart, de Duivel, heeft de Drie van Zwaarden een positievere betekenis wanneer hij ondersteboven wordt gekeerd.

Als dit is hoe het zwaardtrio in je lezing verschijnt, overwin je wat je heeft neergeslagen en word je daardoor een beter persoon. Je staat niet langer toe dat negativiteit en pijn het beste uit jezelf halen.

In plaats daarvan concentreer je je op het positieve en laat je het verdriet en de pijn los die je zo lang heeft gekweld. Blijf doorgaan met dit pad. Als je dit doet, kun je je pijn voor eens en voor altijd in het verleden achterlaten.

Als je het nog steeds erg moeilijk vindt om verder te gaan met een recent verlies of een breuk, vertelt de omgekeerde Drie van Zwaarden je dat je door een emotionele zuivering moet gaan om je verleden los te laten.

Hoewel dit een uitdaging kan zijn, is het nodig om verder te gaan en niet vast te lopen in het moment van verdriet. Als je leert om je omstandigheden te accepteren en je weer te concentreren op de goede dingen in het leven, komen er nieuwe kansen op je pad!

In relaties en liefdede drie van zwaarden omgekeerd kan een teken zijn dat je problemen ondervindt. Als dat zo is, adviseert de kaart je dat het tijd is om de strijdbijl te begraven. Het dient ook als een waarschuwing om bewuster te zijn van wat je zegt, zodat je er later geen spijt van krijgt.

Drie van zwaarden: Ja of Nee

De Drie van Zwaarden schetst een beeld van verdriet of verlies. De scheiding van iets of iemand van wie je houdt, ligt waarschijnlijk aan de horizon wanneer je deze kaart in een spread ziet. Om deze reden is het antwoord op uw vraag in een Ja of nee lezen is nee. Doorgaan met je plan zal waarschijnlijk leiden tot pijn.

Drie van Zwaarden en Astrologie

Weegschaal is het sterrenbeeld dat verbonden is met de Drie van Zwaarden tarotkaart. van liefde, schoonheid en harmonie en wordt geregeerd door de planeet Venus. Weegschaal wordt vaak geassocieerd met het wegen van elke hoek en evenwichtige keuzes.

Belangrijke kaartcombinaties

Ben je benieuwd of de periode van emotionele omwenteling ook van toepassing is wanneer de Drie van Zwaarden wordt gecombineerd met andere kaarten? Hieronder heb ik de belangrijkste kaartcombinaties van de Drie zwaarden opgeschreven.

Drie van Zwaarden en De Dwaas

Deze kaartcombinatie toont een onvermogen om zich aan dingen te binden. Als je hebt gespeeld met het idee om een nieuwe relatie te beginnen, vertelt de Drie van Zwaarden in combinatie met de Dwaas ons dat je moeite zult hebben met de beslissing om de trekker over te halen.

Dit is het moment om erachter te komen wat je tegenhoudt. Is het ding dat je zoveel macht geeft over je leven het waard? Het is misschien tijd om een kijkje in de spiegel te nemen en eindelijk een beweging te maken.

Drie van Zwaarden en De Magiër

Wanneer dit duo in een lezing verschijnt, veroorzaakt een storing in de communicatie ernstige problemen. Je moet je bewust zijn van de manier waarop je jezelf en je gedachte presenteert. Communicatie is een belangrijke bouwsteen voor alle relaties.

Iemand waar je diep om geeft, kan door je acties worden afgeweerd als je ervoor kiest om hier geen aandacht aan te besteden. Onderzoek jezelf goed en zorg ervoor dat je zo effectief mogelijk communiceert om eventuele schade als gevolg hiervan te minimaliseren.

Drie van Zwaarden en De Kluizenaar

De Drie van Zwaarden en de Kluizenaar zijn een voorteken dat je eenzaam bent of je binnenkort eenzaam zult voelen. Misschien is dit het gevolg van het beëindigen van een relatie en daardoor moeite hebben om je aan te passen aan je nieuwe leven.

Je kunt dit aan door contact op te nemen met de mensen om je heen. Een familielid of vriend kan je misschien de steun en troost bieden die je nodig hebt. Het enige wat je hoeft te doen is die eerste stap zetten om ernaar uit te reiken.

Drie van zwaarden en de acht van kelken

Als de Drie van Zwaarden en de Acht van kelken naast elkaar verschijnen, geef je jezelf over ten behoeve van anderen.

Als je je eigen overtuigingen of behoeften / wilt de vrede in gevaar brengen, weet dan dat je jezelf altijd op de eerste plaats moet zetten.

Dit besef is een moeilijke om tot te komen, vooral als de persoon in kwestie iemand is waar je diep om geeft, maar het is noodzakelijk.

Je kunt de beker van een ander niet vullen als die van jou leeg is. Zorg ervoor dat je krijgt wat je nodig hebt voordat je aan anderen denkt en je krijgt de vervulling die je zoekt.

Drie van Zwaarden Tarotkaarten

Het zwevende hart doorboord door de drie zwaarden is een van de meest iconische beelden in de tarot. Daarom zou het niet als een verrassing moeten komen dat er veel verbluffende varianten van deze kaart zijn. Hieronder vind je een kleine selectie van mijn favoriete Three of Swords kaarten.

Drie van zwaarden in een tarotlezing

Dat is alles voor de tarot betekenis van deze kaart! Als je de rechtopstaande of omgekeerde Three of Swords-kaart in je spread hebt getrokken, was de betekenis dan logisch voor je situatie in het leven?

Vergeet niet om je zegeningen te tellen en weet dat aan het einde van elke storm een prachtige regenboog komt.