Drie van Kopjes Tarotkaart Betekenis

Drie van Kopjes Tarotkaart Betekenis

Er is een gezegde in New Orleans: Laissez Le Bons Temps Rouler (laat de goede tijden rollen). De Drie van Cups tarotkaart is de perfecte weergave van deze zin omdat het een reden symboliseert voor feest en reünies.

Of het nu gaat om een bruiloft, een familiereünie, een babyshower, een verlovingsdouche of een ander soortgelijk evenement, wanneer deze kaart arriveert, volgt er binnenkort een feest.

De algehele stemming van de Three of Cups is opwindend en leuk, dus je zult waarschijnlijk vol goede moed zijn en klaar om een goede tijd te hebben wanneer het verschijnt.

Als u een feest of ander sociaal evenement plant, is dit een uitstekend voorteken omdat het voorspelt dat het goed zal gaan. Het wordt zeker een avond om nooit te vergeten!

Drie van Cups Belangrijkste feiten

Voordat je dieper ingaat op de rechtopstaande en omgekeerde Three of Cups-kaartbetekenis, en de verbinding met liefde, werk en leven, onder een stevige schets van deze Minor Cups-kaart.

Rechtop Feesten, goed gesprek, geluk
Omgekeerd Verwaarloosd sociaal leven, vreemdgaan, roddelen, frustratie
Ja of nee Ja
Getal 3
Element Water
Planeet Kwik
Astrologisch teken Kanker

Drie van Kopjes Tarotkaart Beschrijving

Om de tarotkaart van de Drie van Kelken volledig te begrijpen, zullen we eerst de illustratie, kleuren en symboliek van deze Bekerkaart bekijken.

drie van de kopjes tarotkaart

De Tarotkaart Drie van Kelken toont drie jonge vrouwen die gouden bekers in de lucht houden in een feestelijke toost. Hun uitdrukkingen zijn vrolijk en ze lijken in een soort cirkel om elkaar heen te dansen.

Ze genieten van hun moment van geluk en succes zolang ze kunnen.

De bloemenkransen rond het hoofd van elke feestvierder zijn ook een symbool van succes en overwinning. Aan hun voeten liggen bloemen en vruchten, die ook hun huidige staat van rijkdom en overvloed symboliseren.

De kleuren van de jurken doen ons denken aan de vrouwen/engelen in de grote arcanakaarten Strength (wit), Justice (rood) en Temperance (wit/oranje). Deze drie kaarten samen geven ons delen van de betekenis van de drie vrouwen: mededogen, integriteit en balans.

Drie van Kopjes Tarot Betekenis

Wanneer de Drie van Kelken rechtop verschijnt in een lezing, is dit een positief teken dat wijst op vieringen en overwinningen op veel verschillende niveaus. Over het algemeen voorziet de kaart goede tijden die komen gaan en een reden voor feest is in uw toekomst.

Dit kan zijn in de vorm van een verjaardag, verloving, bruiloft of gelukkige reünie. Over het algemeen gaat deze kaart over het doorbrengen van quality time met mensen van wie je houdt en die je waardeert in je leven.

Drie is ook het aantal creaties, dus de Drie van Kelken kan duiden op een creatieve periode. Gedurende deze periode zullen nieuwe ideeën tot leven komen en goed worden ontvangen door anderen. Vooral wanneer je de krachten bundelt met anderen, kun je nieuwe creatieve hoogten bereiken.

Wat er ook gebeurt, deze overwinning is een zekere reden om enthousiast te worden! Goede tijden liggen voor je in het verschiet. Ben je klaar om te vieren?

Geld en carrière betekenis

In een carrière lezen, de Drie van Cups vertelt ons dat je zult werken aan winsten die een schouderklopje rechtvaardigen. Misschien krijg je een groot contract, verhoog je de verkoop, haal je een evaluatie of krijg je een promotie.

Het harde werk dat je erin hebt gestoken, gaat eindelijk zijn vruchten afwerpen. Deze kaart kan ook betekenen dat er een positieve sfeer om je heen zal zijn op het werk.

Uw toewijding en productiviteit zullen worden erkend door uw superieuren en collega’s. Wees trots op je werk en koester je in je succes.

In een financieel spread, de Drie van Cups duidt op commercieel succes. Hoewel het partnerschap van anderen vereist, zal een investering of project waaraan je hebt gewerkt snel vruchtbaar worden.

Heb je de laatste tijd moeite om de eindjes aan elkaar te knopen? U hoeft zich geen zorgen te maken, want al uw geldzorgen zijn bijna voorbij!

Pas wel op dat je niet te veel uitgeeft aan de vieringen! Je wilt jezelf niet in de schulden steken.

Liefde en relaties Betekenis

In een liefde spread, de Drie van Cups voorspelt meestal een verloving of bruiloft. Het suggereert ook dat het tijd is om je relatie naar een hoger niveau te tillen, zelfs als je al toegewijd bent.

U kunt bijvoorbeeld overwegen om uw geloften te verlengen of een grote aankoop te doenogether. Je hebt in het verleden misschien je twijfels gehad over je toekomst, maar nu moet je vertrouwen hebben in je relatie. Er is geen beter moment dan het heden om vooruitgang te boeken.

Als je single bent, kan iemand uit je verleden terugkomen in je leven. Misschien is dit “degene die wegkwam”, of misschien was het een “goed persoon, verkeerde tijd” type situatie. Ongeacht de omstandigheden zal deze relatie ongetwijfeld vol geluk en gelach zijn.

Hetzelfde geldt voor vriendschappen. Maak contact met degenen die je verheffen en vier je prestaties. Hoewel er een tijd is voor eenzaamheid, is dit het niet. Wees sociaal en geniet van de tijd met anderen!

Gezondheid en spiritualiteit Betekenis

Als je hebt geworsteld met Gezondheid problemen, krijg je snel je gezondheid en vitaliteit terug. Dit is reden voor een feestje!

Veel mensen die op zoek zijn naar een goed doktersrapport ontvangen het kort na de Drie van Cups verschijnt in hun lezing. Drie is het aantal voltooiingen. Dit negatieve hoofdstuk in je leven zal binnenkort worden afgesloten.

Omdat het de kaart is van ‘reünies’ spirituele lezingen met de Drie van Kelken heeft te maken met het verbinden van elk deel van jezelf in perfecte harmonie: lichaam, geest en geest.

Neem de tijd om na te denken over welke gebieden onsamenhangend kunnen zijn en werk er vervolgens aan om ze één voor één weer samen te voegen.

Drie van cups omgekeerd

In deze paragraaf zullen we wat meer vertellen over wat het betekent als je de Drie van Kelken tarotkaart in de omgekeerde positie (ondersteboven) hebt getrokken.

drie van de kopjes omgekeerd

De Drie van Cups omgekeerd staat voor negativiteit, mislukte gelegenheden, vreemdgaan en een verwaarloosd sociaal leven. Evenementen die je plant of bijwoont, kunnen flauw en vermoeiend zijn. Als gevolg hiervan kan het gemakkelijk zijn om neergeslagen te worden.

Zelfs als het lijkt alsof je op elke hoek met mislukking wordt geconfronteerd, moet je doorgaan met vooruitgaan.

Hoe erg het ook wordt, er is altijd een kans om dingen om te draaien. Net als de getijden is er een eb en vloed.

Ontspan en vind je ritme. Plan een nieuw evenement of neem de tijd om nieuwe vrienden te maken. De negatieve dingen in je leven zijn slechts zo permanent als je ze toestaat.

Drie kopjes: Ja of Nee

De Drie van Cups staat voor saamhorigheid, vreugde, leuke evenementen en vieringen. De emoties die het teweegbrengt zijn geluk, triomf en euforie. Om al deze redenen is het antwoord op uw Ja of nee vraag is een duidelijk ja, op één uitzondering na.

Als je erover nadenkt om iets alleen te ‘doen’ zonder ondersteuning, denk dan nog eens goed na. Beslissingen rond de Drie van Kelken werken het beste wanneer je met anderen werkt.

Drie van Kopjes en Astrologie

De Drie van Kelken draait om vieren en een leuke tijd hebben en is verbonden met het sterrenbeeld Kreeft. Kankers hebben de reputatie hyper-emotioneel en temperamentvol te zijn. Ze zijn ook dol op hun geliefden en hechten veel waarde aan familie en goede vrienden. Kreeft wordt geregeerd door Mercurius, de planeet van dagelijkse expressie en relaties.

Belangrijke kaartcombinaties

De Drie van Kelken is een kaart die draait om feesten en het hebben van een goede tijd. Ook in combinatie met andere kaarten domineren deze thema’s.

Maar ongeacht alle vieringen en feesten, vertellen sommige combinaties je dat het belangrijk is om je bewust te zijn van je rol in het leven van anderen en ervoor te zorgen dat je je relaties in balans houdt.

Hieronder vind je de belangrijkste kaartcombinaties van de Drie van Kelken.

Drie van Kelken en De Magiër

Wanneer de Drie van Kelken en de Magiër samen in een spread verschijnen, maak je dan klaar om je soulmate te ontmoeten! Meer specifiek, je bent gebonden om deze persoon op een feestje te ontmoeten. Misschien is hij een gemeenschappelijke vriend of een knappe vreemdeling aan de bar.

Het beste wat je kunt doen om deze persoon aan te trekken is om jezelf te zijn! Het ligt in jouw bestemming om hem te ontmoeten en verliefd op hem te worden. Het enige wat je nu hoeft te doen is op je intuïtie te vertrouwen en met de stroom mee te gaan – met andere woorden, geniet van de rit!

Drie van kopjes en kracht

Als de Drie van Kelken en Kracht naast elkaar in je lezen aankomen, zegt dat iets over je rol in je sociale groep.

De combinatie bevestigt dat jij het hart van je sociale kring bent. De mensen met wie je jezelf omringt, kunnen naar je kijken voor begeleiding of wijsheid als ze een probleem hebben.

Bijgevolg moet je je bewust zijn van je rol in het leven van anderen. Natuurlijk kun je niet e zijnverwacht wordt dat je altijd perfect bent, maar je bent een vertrouwde metgezel.

Zorg ervoor dat je je hoofd gebruikt om je vrienden advies te geven. Het laatste wat je wilt doen is ze verkeerd sturen op basis van emoties!

Drie van Kelken en Aas van Pentakels

De Drie van Kelken en de Aas van Pentakels wijst naar nieuwe zakenvrienden of partners. Dit duo moedigt je aan om naar buiten te gaan en te netwerken! Je bent voorbestemd om iemand te ontmoeten die je carrière naar een hoger niveau zal tillen.

Deze zakelijke relatie zal wederzijds voordelig zijn, omdat het jullie beiden financieel succes en stabiliteit zal brengen. Je zult heel hecht worden met deze persoon en je verbinding zal nog jaren langdurig en vruchtbaar zijn.

Vertrouw op deze persoon, maar pas op dat je hem of haar niet te veel macht geeft. Het is altijd het beste om gelijk te zijn in zakelijke en persoonlijke zaken!

Drie van Kelken en Ridder van Kelken

De Drie van Kelken en Ridder van Kelken vragen aandacht voor een belangrijk feest! De meest voorkomende interpretatie van deze combinatie is een viering van liefde.

Als je deze combinatie in een spread krijgt, ligt een romantisch gebaar in je toekomst. Misschien een verloving of een romantisch uitje?

Het beste deel is dat de Three of Cups belooft dat wat het ook is, succesvol en gedenkwaardig zal zijn voor alle betrokken partijen. Doe je gordel om en maak je klaar voor de tijd van je leven met je partner!

Drie van Cups Kaarten

Hoewel ik denk dat het Rider-Waite Tarot deck het beste deck is voor beginners, betekent dit niet dat ik ook van andere decks hou. En het goede nieuws is dat er tegenwoordig zoveel mooie decks zijn.

Hieronder vind je een kleine selectie van geweldige Three of Cups tarotkaarten. Heb je je eigen tarot deck gemaakt of gewoon een Three of Cups kaart? Ik hoor graag van je!

Drie van Kopjes in een lezing

Heb je de Drie van Kelken in de vorige positie ontvangen? Dit duidt op een periode van toewijding en productiviteit die binnenkort zal worden erkend door uw superieuren en collega’s. Wees trots op je werk en geniet van je succes.

In de huidige positie geeft deze kaart een tijd aan om te vieren! Van bruiloften, jubilea en doopfeesten tot prestaties of een baanpromotie, dit is een tijd voor een beloning, viering en gewoon plezier hebben.

Dus breng tijd door met vrienden die je een goed gevoel geven en dans de hele nacht door

Als de Drie van Kelken in een lezing in de toekomstige positie verschenen, wees dan klaar voor goede tijden die komen gaan. Deze kaart gaat helemaal over viering, overvloed en vriendschappen, vandaar dat het voorspelt dat je binnenkort wordt beloond voor je harde werk.

Als je single bent, voorspelt de Three of Cups in de toekomst dat iemand uit je verleden terug in je leven kan komen.

Dat is alles voor de Drie van Kelken tarotkaart betekenis. De algehele stemming van de Drie van Kelken is opwindend en leuk, dus na het lezen van al het bovenstaande, hoop ik dat je vol goede moed bent en klaar bent om een goede tijd te hebben!

Heb je de Drie van Kelken tarotkaart in je spread getrokken? Dan ben ik heel benieuwd of de betekenis zin heeft gehad in jouw situatie in het leven!