Diet-To-Go Beoordeling

Diet-To-Go Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

gepaneerde vis op een wit bord

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Diet-To-Go plaatst caloriearme maaltijden binnen handbereik van diegenen die tijd en energie willen besparen op winkelen, maaltijdplanning en koken. Als u een mix van warme en koude voedselopties waardeert, geen voedselallergieën heeft en de voorkeur geeft aan opwarmen versus helemaal opnieuw koken, kan Diet-To-Go voor u werken.

Pros

 • Gratis gezondheidscoaching bij een geregistreerde diëtist

 • Opties voor ontbijt, lunch en diner

 • Zowel koude als warme maaltijdopties

Tegens

 • Onnodige hoeveelheid verpakking

 • Maaltijden kunnen repetitief worden

 • Interface is verouderd en niet gebruiksvriendelijk

Meld u nu aan

Aanbieden

Ontvang 50% korting op je eerste bestelling.

3.4


Dieet-to-go

gepaneerde vis op een wit bord

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • Diet-to-Go is goed voor
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

Diet-To-Go, opgericht in 1991 door Hilton Davis, was een van de eerste vers maaltijdbezorgbedrijven in de Verenigde Staten. Tot 2000 bediende het bedrijf uitsluitend de regio Washington, D.C., maar levert nu landelijk. De filosofie is “gezond eten gemakkelijk gemaakt”, en het bedrijf zegt dat het doel is om klanten te helpen een levenslang gezond gewicht te bereiken en te behouden.

Diet-To-Go is ontworpen om gewichtsverlies te ondersteunen door middel van vier plannen. Met een breed scala aan beschikbare opties voor maaltijdbezorgdiensten, is het belangrijk om er een te kiezen die past bij uw unieke voorkeuren en behoeften, ongeacht waar u zich op uw gezondheidsreis bevindt. We hebben ons een week geabonneerd op de service om te zien hoe het werkt – en natuurlijk hoe het eten smaakt.

Prijzen: Ingewikkeld

Prijzen beginnen zo laag als $ 138.99 per week, met het duurste abonnement op $ 225.99 per week. Alle plannen zijn beschikbaar in vijf- of zevendaagse opties met twee (lunch en diner) of drie (ontbijt, lunch en diner) maaltijden per dag. Verzending is $ 19,98 voor wekelijkse leveringen.

De prijsverdeling van elk plan is als volgt:

Balance Women’s, Balance-Diabetic en Vegetarian:

 • 5-daagse optie met twee maaltijden: $ 138,99
 • 5-daagse optie met drie maaltijden: $ 162,99
 • 7-daagse optie met twee maaltijden: $ 185,59
 • 7-daagse optie met drie maaltijden: $ 203,99

Balans Mannen:

 • 5-daagse optie met twee maaltijden: $ 147,59
 • 5-daagse optie met drie maaltijden: $ 172,99
 • 7-daagse optie met twee maaltijden: $ 198,99
 • 7-daagse optie met drie maaltijden: $ 225,99

Keto-Carb30:

 • 5-daagse optie met twee maaltijden: $ 151,99
 • 5-daagse optie met drie maaltijden: $ 179,99
 • 7-daagse optie met twee maaltijden: $ 206,59
 • 7-daagse optie met drie maaltijden: $ 225,99

Hoe het werkt: overvloed aan planopties

Zodra u klaar bent om te bestellen, is de eerste stap het invoeren van uw postcode. Als uw levering naar een adres in de buurt van een van de twee keukens van het bedrijf gaat, wordt deze twee keer per week geleverd. Zo niet, dan ontvangt u één zending flash-frozen maaltijden per week. Vervolgens wordt u naar de pagina van de planbouwer geleid, waar u kunt kiezen tussen Balans, Balans-Diabetisch, Vegetarisch en Keto-Carb30. Als je voor Balance of Keto-Carb30 gaat, moet je selecteren of je vis en zeevruchten wilt. Als u kiest voor het Balance-programma, moet u uw geslacht kiezen: vrouwenmaaltijden bevatten 1.200 calorieën per dag en mannenmaaltijden hebben er 1.600.

Wekelijkse aanbevelingen veranderen van week tot week binnen een cyclusplan van vijf weken, maar vervangingsopties lijken elke week hetzelfde te blijven.

U kiest dan het aantal dagen dat u maaltijden wilt ontvangen (vijf of zeven, zoals hierboven vermeld) en het aantal maaltijden per dag (twee of drie). Van daaruit checkt u uit en wordt u naar uw dashboard gebracht, waar u uw maaltijden kunt bekijken en vervangers kunt kiezen. Als je iets ziet dat je niet aanspreekt, kun je de maaltijd weglaten om te voorkomen dat het ooit nog wordt voorgesteld. Keukensoorten zijn Amerikaans, Chinees, Fusion, Grieks, Indiaas, Italiaans, Japans, Mexicaans en Midden-Oosters. Naast warmte-en-eetmaaltijden, Dieet-To-Go biedt opties die niet opnieuw hoeven te worden opgewarmd, zoals Waldorf-kipsalade en pindakaas en gelei.

Maaltijden kiezen: diverse variëteit

Menu’s worden automatisch gegenereerd met een optie om te vervangen als de aanbevolen maaltijd niet bij uw smaak past. Wekelijkse aanbevelingen veranderen van week tot week binnen een cyclusplan van vijf weken, maar vervangingsopties lijken elke week hetzelfde te blijven. We vonden 20 alternatieven voor lunch en diner op het Balance-plan en ongeveer 25 voor het ontbijt. Hoewel we geen van de andere drie plannen hebben geprobeerd, konden we nog steeds voorbeeldmenu’s van vijf weken bekijken. Balance-D bood 12 lunch- en dinervervangingen en 10 ontbijtvervangingen; Keto-Carb30 serveerde ongeveer 11 vervangingsopties voor het ontbijt, ongeveer 16 voor de lunch en 17 voor het diner; en het vegetarische plan had 25 ontbijtvervangingen, ongeveer 20 lunchopties en 17 dineropties. Add-ons worden niet aangeboden, maar we waren aangenaam verrast om desserts te vinden die bij sommige van de maaltijden zijn inbegrepen.

Diet-To-Go vertelde ons dat de recepten zijn gemaakt door gezondheidsexperts: “Menu’s worden ontwikkeld door geregistreerde diëtisten die rechtstreeks met onze chef-koks samenwerken om de maaltijden te ontwerpen en te maken.”

De deadline om wijzigingen aan te brengen is vrijdagmiddag ET de week voorafgaand aan uw levering. We hebben geen trackinginformatie ontvangen omdat we in de buurt van een van de keukens van het bedrijf wonen, maar we kregen te horen dat onze twee wekelijkse leveringen op dinsdag en vrijdag in bepaalde ramen zouden aankomen. Er was geen optie om de bezorgdagen te kiezen. Klanten die niet in de buurt van een keuken wonen, ontvangen trackinginformatie. U kunt uw account om welke reden dan ook in de wacht zetten door het bedrijf te bellen of via uw dashboard. Dit was niet helemaal duidelijk, dus we riepen om hulp.

zes pakketten maaltijden van een maaltijdbezorgdienst

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Wat we hebben gemaakt

We kozen voor het vijfdaagse lunch- en dinerplan, dat vijf lunches en vijf diners omvatte voor een totaal van 10 maaltijden. We hebben deze 10 maaltijden beoordeeld voor de doeleinden van deze beoordeling:

 • Kip Florentijnse burger
 • Tomatenpesto meltover
 • Toscaanse boten met kalkoen
 • Monterey kalkoen met amandelen
 • Kip zwarte bonen wrap
 • Turkije Salisbury steak
 • Aziatische gehaktballetjes
 • Gekruide gebakken zalm
 • Kip en drie graan
 • Zwartgeblakerde kalkoen lendenen

Verpakking: Licht overweldigend

De individueel verzegelde maaltijdbakken werden verpakt in een extra grote thermische koeltas die één grote kartonnen doos bekleedde. De maaltijdbakken bevatten andere verpakkingselementen, zoals plasticfolie en kruidenbekers. Er waren ook gelijspakketten, kartonnen verdelers en vellen noppenfolie in de doos.

In totaal zaten er 53 stuks verpakking bij onze levering. Van die 53 stuks kwamen er 25 in aanmerking voor recycling aan de stoeprand en negen konden worden gerecycled in een speciale faciliteit. De overige 19 stuks moesten echter in de prullenbak.

Klantenondersteuning: Mom and Pop Feel

Hoewel sommige maaltijdbezorgdiensten een lijst met maaltijden en een maaltijdgids bij elke levering bevatten, stuurt Diet-To-Go de basis – een label dat op de voorkant van elke maaltijd is geplakt met een etiket met voedingsfeiten, een ingrediëntenlijst en een pakbon met instructies voor het opwarmen van maaltijden. Extra ondersteunend materiaal kwam via e-mail binnen nadat we onze bestelling hadden geplaatst: een opwarmgids en een planspecifieke snackgids. Gezondheidscoaching met een geregistreerde diëtist wordt geadverteerd en het bedrijf vertelde ons rechtstreeks dat ze gratis gezondheidscoaching bieden via de telefoon en e-mail. Klanten wordt gevraagd contact op te nemen met het bedrijf voor meer informatie en om een sessie op te zetten.

Algemene klantenondersteuning is telefonisch en via e-mail beschikbaar via een contactformulier. We kregen snelle en warme service met beide methoden. Toen we om opheldering vroegen over de vakantiestop, legde de vertegenwoordiger het proces uit en bood aan om de blokkering te plaatsen.

twee vellen papier van een maaltijdbezorgdienst

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Voeding: caloriearme prioriteit

Diet-To-Go biedt vier plannen met drie verschillende macronutriëntenprofielen. De Balance and Vegetarian-plannen leveren reeksen eiwitten, vetten en koolhydraten die binnen de dagelijkse voedingsdoelenbereiken liggen die worden aanbevolen door de Dietary Guidelines for Americans (DGA). Vergelijkbaar met andere koolhydraatarme / vetrijke diëten, levert Keto-Carb30 hoger dan aanbevolen percentagewaarden voor vet en veel lagere koolhydraatpercentages dan wat wordt aanbevolen door de DGA. Balance-D aanbiedingen een iets lager dan aanbevolen koolhydraatpercentage, maar eiwit- en vetpercentages vallen binnen de aanbevolen richtlijnen van de DGA.  Voedingsetiketten zijn niet up-to-date met nieuwe etiketteringsnormen die zijn vastgesteld door de Food and Drug Administration voor toegevoegde suikers. Bovendien zijn voedseletiketten niet compleet voor allergenen. Houd er rekening mee dat Diet-To-Go geen veganistische, koosjere of glutenvrije opties biedt.

We merkten dat de site een aanzienlijke hoeveelheid dieetcultuurtaal gebruikt, inclusief berichten rond gewichtsverlies, caloriebudget en portiecontrole op de hele website.

Het bedrijf is bij elke beurt dieetgericht, met pop-ups die klanten eraan herinneren doelen en couponcodes zoals “Get Slim” in te stellen om u op weg te helpen.

Het kookproces: eenvoudig en toegankelijk

Diet-To-Go biedt warmte-en-eetmaaltijden en koude opties die geen verwarming nodig hebben. Volgens de opwarmgids van het bedrijf kunnen maaltijden opnieuw worden opgewarmd in de magnetron, broodroosteroven en conventionele oven. De broodroosteroven wordt aanbevolen voor sandwiches, wraps en gerechten met kaas. De conventionele oven vereist 20-30 minuten kooktijd versus 2-3 minuten magnetrontijd. Het proces was meestal eenvoudig en eenvoudig, hoewel we merkten dat het kalkoen Salisbury-gerecht niet goed in de magnetron werd verwarmd en extra kooktijd nodig had om op te warmen.

vis en broccoli in een plastic bakje

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Smaak, versheid en kwaliteit: teleurstellend

Over het algemeen waren we niet onder de indruk van de smaak en textuur van de meeste maaltijden die we bestelden. Hoewel “dieet” -voedsel niet vaak bekend staat als overheerlijk smaakvol, dachten we dat de meerderheid van deze gerechten had kunnen profiteren van meer kruiden, met name de groenten aan de zijkant. We merkten ook enkele textuurproblemen op, zoals een drassige pita op de tomatenpesto-meltover en een vreemd zachte textuur op sommige vleesproducten, zoals de kalkoen Salisbury en de kipburger.

Merk op dat het bedrijf geen broninformatie voor een van zijn ingrediënten openbaar maakt.

Diet-to-Go is goed voor

Diet-To-Go is geschikt voor diegenen die minder tijd in de keuken willen doorbrengen terwijl ze voldoen aan de doelstellingen voor gewichtsverlies en bepaalde voedingsmarkers. Het bedrijf maakt toegang tot caloriearme, voedzame maaltijden haalbaar voor diegenen die weinig tijd hebben of niet geïnteresseerd zijn in het bereiden van hun eigen maaltijden tijdens een reis naar gewichtsverlies. De service is misschien niet ideaal voor iemand die niet streeft naar gewicht, omdat de caloriebereiken zijn ontworpen met dat doel voor ogen.


Eindoordeel

Diet-To-Go biedt caloriearme maaltijden die passen in meerdere voedingsplannen, waaronder keto-vriendelijk, diabetisch vriendelijk en vegetarisch. Als je wat kilo’s wilt afvallen, is Diet-To-Go misschien een goede optie voor jou.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.

Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  Dieet-to-go

 • Vanafprijs

  $138.99 per week

 • Leveringsgebied

  48 staten

 • Producten komen aan

  Bevroren

 • Klanten kunnen de leverdatum kiezen?

  Nee

 • Gratis verzending?

  Nee

Diet-To-Go plaatst caloriearme maaltijden binnen handbereik van diegenen die tijd en energie willen besparen op winkelen, maaltijdplanning en koken. Als u een mix van warme en koude voedselopties waardeert, geen voedselallergieën heeft en de voorkeur geeft aan opwarmen versus helemaal opnieuw koken, kan Diet-To-Go voor u werken.

Ontvang 50% korting op je eerste bestelling.

Wekelijkse aanbevelingen veranderen van week tot week binnen een cyclusplan van vijf weken, maar vervangingsopties lijken elke week hetzelfde te blijven.

Het bedrijf is bij elke beurt dieetgericht, met pop-ups die klanten eraan herinneren doelen en couponcodes zoals “Get Slim” in te stellen om u op weg te helpen.

Diet-To-Go biedt caloriearme maaltijden die passen in meerdere voedingsplannen, waaronder keto-vriendelijk, diabetisch vriendelijk en vegetarisch. Als je wat kilo’s wilt afvallen, is Diet-To-Go misschien een goede optie voor jou.