Deze wandelbroeken zijn 75% goedkoper bij Costco – en ze verkopen snel

Deze wandelbroeken zijn 75% goedkoper bij Costco - en ze verkopen snel
wandelbroek-zijn-75-goedkoper-at-costco

Costco


Toen ik opgroeide, was een van mijn favoriete weekendactiviteiten om naar Costco te gaan en met mijn vader door de gangpaden te zwerven, monsters van hun nieuwe etenswaren te proeven en snacks en kleding in de kar te sluipen. Naarmate ik ouder werd en naar steden verhuisde, ging ik steeds minder vaak, maar we sloegen nog steeds dingen in wanneer ik thuiskwam – van wintersneakers tot amandelen tot kussens. Als gymnast, hardloper en nu yogi en wandelaar ben ik altijd op zoek geweest naar goede deals voor atletische uitrusting.

Het geheim is om te springen wanneer je iets goeds vindt, omdat het er niet lang zal zijn. Als ik een goede legging of schoenen van Costco vind, heb ik altijd spijt dat ik ze niet heb ingeslagen wanneer ze beschikbaar zijn, omdat ze vaak na een paar dagen, weken of maanden verdwijnen om nooit meer terug te keren.

Dit jaar leef ik op de weg van plaats naar plaats en wil ik geld uitgeven aan nieuwe restaurants en activiteiten, niet aan geschenken of atletische kleding voor mezelf. Maar natuurlijk heb ik deze dingen nog steeds nodig en wil ik ze ook. Dus wendde ik me tot mijn geliefde Costco en ik werd niet teleurgesteld. Ik bespaarde honderden dollars en was in staat om oude items te vervangen door broodnodige nieuwe uitrusting, zoals deze Eddie Bauer tech broek.

Hier zijn enkele items die ik zou aanraden om uit te checken – of ze nu voor jezelf, je geliefden of voor je voorraad zijn. Hoewel je een Costco-lidmaatschap* nodig hebt om persoonlijk te winkelen, zijn veel van hun items beschikbaar voor iedereen online, met of zonder lidmaatschap. En, in tegenstelling tot winkels waar dingen betaalbaar lijken totdat je de verzending van $ 8 ziet, gooit Costco ook gratis verzending in zonder een bestelminimum.

Deze Eddie Bauer Fleece gevoerde wandelbroek is perfect voor wandelen met koud weer

Eddie Bauer Heren Fleece Gevoerde Broek

Costco


Om te kopen: Eddie Bauer Fleece gevoerde broek voor heren, $ 27

Mijn vriend, die met mij op pad is, is wat sommigen een extreme wandelaar zouden kunnen noemen en heeft in drie maanden al twee wandelbroeken gedragen, dus mijn missie was om voor minder geld een nieuw kwaliteitspaar voor hem te vinden. Na het bekijken van de verkoop op alle grote sites, vond ik wat hij nodig had bij mijn geliefde Costco.

Een goede heren wandelbroek is meestal minstens $ 60, en fleece-gevoerde broeken zijn meestal minstens $ 100. Met zijn niveau van activiteit en zijn focus op avontuur boven imago, draagt hij een broek – snel – dus ik was onder de indruk om zo’n hoge kwaliteit wandelbroek te vinden voor een kwart van de prijs.

Omdat we op dit moment in warme weersomstandigheden zitten, heb ik mijn vriend de versie van deze broek zonder fleece voering gegeven. En anderen merken de deal ook op – deze versie is al uitverkocht in elke kleur behalve zwart (Costco’s spullen kunnen verdwijnen snel). Probeer de zwarte kleur te selecteren om een optie op voorraad te vinden.

Het is winter, dus de meeste mensen zullen de fleeceversie van deze broek waarderen die je zelfs bij koud weer gezellig houdt. Als buitenliefhebber met een vreselijke bloedsomloop is het heel moeilijk voor mij om mezelf te motiveren om naar buiten te gaan en te bewegen als het koud is. En het zou nuttig zijn geweest voor alle winters die ik in New York doorbracht om een broek te hebben die me warm kon houden zonder een legging onder jeans te dragen of mijn gigantische sneeuwbroek aan te trekken. Als je je kunt verhouden, wees dan niet bang! Costco verkoopt ook een damesversie van deze Eddie Bauer fleece gevoerde broek.

Deze Kirkland Signature Leggings van $ 17 doen me denken aan een duur merk

Kirkland Signature dames geborstelde legging

Costco


Om te kopen: Kirkland Signature Dames Geborstelde Legging, $17

Als yoga-instructeur en levenslange atleet zul je misschien verrast zijn om te horen dat ik comfort boven alles geef als het gaat om mijn leggings. Alles wat strak op mijn buik zit of gericht is op compressie is voor mij een no-go. Costco heeft de afgelopen jaren verschillende versies van deze geborstelde leggings gemaakt. Ik waardeer hoe zacht en comfortabel ze zijn – en vind het geweldig dat ze zijzakken hebben!

Jaren geleden gaf ik uit aan een vergelijkbaar paar dat $ 100 kostte en geen zakken van Beyond Yoga had, en het waren de meest comfortabele leggings die ik ooit heb gehad. Maar ze droegen een gat in het kruis na een jaar of twee van constante slijtage, en ik vroeg me af of ik het kon rechtvaardigen om weer zoveel geld uit te geven. Deze Costco leggings hielpen dat verlangen te verlichten. Houd er rekening mee dat ze, net als mijn Beyond Yoga-paar, gemakkelijker naar beneden kunnen vallen dan andere opties als je op maat bent voor comfort en ondoorzichtigheid en trainen intenser.

Ik zal zeggen dat deze versie kleiner draait dan versies in het verleden, dus het kan zijn dat je je maat moet aanpassen. Maar Costco maakt retourneren gemakkelijker dan de meeste andere online retailers. U kunt online of rechtstreeks bij een van hun winkels retourneren.

Dit paar joggers kost $ 10, heeft diepe zakken en is perfect om te loungen

32 graden dames zijzak jogger

Costco


Om te kopen: 32 graden dames zijzak jogger, $ 10

Deze 32 Degrees joggers zijn mijn favorieten voor meer low-key activiteiten en loungen. Ze lopen een beetje groot op de taille, maar hebben een trekkoord om de taille te helpen en aan te passen aan je lichaam. Ze hebben een hoge taille en ik draag ze graag naar herstellende yogalessen, om op de bank te loungen na een lange run of voor wandelingen door de buurt. En ze zijn ook een nietje geweest in mijn thuiswerkgarderobe.

Deze joggers hebben diepe zakken, die mijn andere joggers en wandelbroeken altijd hebben gemist. Het materiaal is iets glanzender dan het op foto’s lijkt, maar het is niet zo opvallend in zwart,

Ik heb dit 32 Graden shirt met lange mouwen waarschijnlijk zeven tot tien jaar en het is een van mijn favoriete kledingstukken. Hoewel het niet langer verkrijgbaar is bij Costco, heb ik momenteel mijn oog laten vallen op hun trechterhals pullover die er extreem gezellig uitziet en echt lijkt op een L.L. Bean waar ik van hou en die meer dan vier keer de prijs is (maar de moeite waard als je op zoek bent naar een uitspatting!).

Hoewel 32 Degrees-producten elders verkrijgbaar zijn, koop ik ze liever bij Costco, niet alleen omdat de prijzen vaak goedkoper zijn, maar omdat Costco bekend staat om hogere ethische normen dan veel andere grote bedrijven. Ze betalen hun werknemers hogere lonen en bieden betere voordelen.

Meer van mijn favoriete fitness- en post-workout stukken van Costco op dit moment:

  • Ik draag deze Buffalo Ladies’ Super Soft Hoodie met Pocket om vanuit huis te werken, een yogasessie te starten en wandelingen te maken op koudere avonden in Arizona. Het verving een geliefd en draadloos zwart sweatshirt, en ik mis mijn oude sweatshirt helemaal niet. Het is fleece-y aan de binnenkant, rekbaar, schattig en buitengewoon gezellig.
  • De aankoop van deze $ 20 Puma Ladies ‘Sports Bra, 3-Pack deed me beseffen dat hoogwaardige, comfortabele sportbeha’s die werken voor yoga, hardlopen en wandelen geen $ 30 of $ 50 per stuk hoeven te kosten.
  • Ik ben nu een van die mensen die pyjamasets naar bed draagt, en Costco maakt het betaalbaar. Deze Room Service Ladies ‘ Shawl Color Pyjamas Set verkoopt meestal voor $ 50, maar Costco verkoopt ze voor $ 23. Ik vind het heerlijk om aan het einde van een wandeling thuis te komen, te douchen en deze aan te trekken. Ze zijn funky, expressief en de boterzachte stof is rustgevend en aardend. Ik vind het leuk dat ze meer variatie hebben dan sommige andere Costco-opties, waardoor het gemakkelijker is om een paar te vinden dat past.

*Alleen geldig voor niet-leden voor hun eerste jaar van lidmaatschap. Beperk er één per huishouden. Niet overdraagbaar en mag niet worden gecombineerd met een andere promotie. U moet persoonlijk lid worden van een vertegenwoordiger van Costco. Nieuwe leden ontvangen hun Costco Shop Card binnen 4 tot 6 weken per post. Costco Shop Cards zijn niet inwisselbaar voor contant geld, behalve waar vereist door de wet. Een Costco-lidmaatschap is $ 60 per jaar. Een Executive Membership is een extra $ 60 upgrade fee per jaar. Elk lidmaatschap bevat één gratis huishoudkaart. Kan onderworpen zijn aan omzetbelasting. Costco accepteert alle Visa-kaarten®, evenals contant geld, cheques, debet- / atm-kaarten, EBT- en Costco Shop-kaarten. Afdelingen en productselectie kunnen variëren.