De ultieme engelenkaartengids voor 2023

Als je 100 mensen op straat ondervroeg en hen vroeg: ‘wat zijn Angel Kaarten?’ zou je waarschijnlijk honderd verschillende antwoorden krijgen.

Bijna iedereen heeft wel eens van tarotkaarten gehoord, maar Engelenkaarten zijn meer een mysterie.

engelenkaarten betekenis
Siames Escalante

Angel Cards zijn als de niet-zo-beroemde broers en zussen van Hollywood-beroemdheden. Er zijn veel voordelen aan het lezen met hen, zoals het feit dat alle kaarten positieve betekenissen hebben, maar veel lezers aarzelen om ze te proberen en bij het bekende te blijven.

Hoewel ze veel te bieden hebben, zijn er zoveel misvattingen rond deze decks.

Om deze reden hebben we alles opgeschreven wat je moet weten om een Engelenkaart te lezen: van het kopen van je deck, het verschil tussen Engelenkaarten en Tarotkaarten, en hoe je de kaarten voor jezelf of anderen kunt lezen en interpreteren.

Om een Engelenkaart te citeren: “Je hoeft geen engel te zijn om een engel te kennen, open gewoon je hart”.

De beste Angel Cards Decks

Als je wilt experimenteren met Angel Cards of zelf een reading wilt proberen, is de eerste stap om een Angel Card deck te krijgen.

Er is een oude mythe dat je je eigen Angel Card deck niet kunt kopen, maar dit is helemaal niet waar! Het verhaal van deze vrouw dateert uit de tijd dat waarzeggerij illegaal was en dus het zoeken ernaar gevaarlijk kon zijn.

Tegenwoordig zijn de dingen heel anders naarmate het bewustzijn zich uitbreidt en mensen zich realiseren dat het zoeken naar leiding niet slecht is.

Er zijn veel prachtige Angel Card decks online beschikbaar, elk met unieke beelden. Sommige Engelensets hebben de volledige Engelenboodschap op de individuele kaarten geschreven, terwijl andere slechts een paar eenvoudige woorden hebben, zoals ‘genezing’ of ‘wijsheid’, of worden geleverd met een boek dat als gids kan worden gebruikt.

Uitzoeken welk deck je moet kopen, kan ontmoedigend zijn. Om deze reden hebben we een lijst samengesteld met de meest populaire Angel Card decks die beschikbaar zijn. Neem de tijd om deze aanbevelingen te bekijken en te zien of ze je aandacht trekken. Zodra je een selectie hebt gemaakt, ben je klaar voor de volgende stap: het uitvoeren van een reading.

1. Angel Cards – Origineel

Het originele engelenkaartenspel

BEKIJK PRIJS

Met meer dan 1,3 miljoen verkochte in 6 talen, kun je zeker zeggen dat de originele Angel Cards gemaakt door Kathy Tyler en Joy Drake, een internationale bestseller zijn.

De originele Angel Cards waren mijn eerste Angel Cards Deck en ik gebruik ze nog steeds om een “kaart van de dag” te trekken. Dit helpt me om me te concentreren op positieve gedachten, mijn intuïtieve vermogens te ontwikkelen en mijn spirituele verbinding te vernieuwen.

Het artwork is eenvoudig, waardoor dit deck gemakkelijk te gebruiken is. Bovendien zijn de betekenissen super eenvoudig. Daarom is het niet alleen een perfect deck voor beginners, maar een must-have voor elke angel kaartlezer.

2. Vraag Angels Cards

Vraag engelen orakel kaarten

BEKIJK PRIJS

Liefdevolle energie. Dat is precies wat het Ask Angels-deck samenvat. De kaarten hebben echt de hoogste vibratie van licht en liefde doordrenkt in elk van hen en zullen zeker tot je spreken. Het kunstwerk is gewoon prachtig en een genot om naar te kijken en mee te werken. Alsof dit nog niet genoeg is, komen ze in een mooi rood satijnen zakje om ze op te bergen.

3. Dagelijkse begeleiding van je Engelenkaarten

Dagelijkse begeleiding van je engelenkaarten

BEKIJK PRIJS

De “Daily Guidance from your Angels Cards” is mijn favoriete Doreen Virtue deck. De boodschappen op deze kaarten zijn zeer ontroerend, prachtig geschreven en opbeurend, zoals het krijgen van een knuffel van een van je engelen.

Afgezien daarvan zijn de metingen zo nauwkeurig geweest! Elke keer dat ik dit deck gebruikte, kreeg ik eenvoudige, knal op de neus en echt positieve en ondersteunende reacties terug.

Dit maakt het heel gemakkelijk om verbinding te maken met de kaarten, en ik ben niet de enige gezien de honderden positieve recensies op Amazon!

De kaarten worden geleverd met een gids van 98 pagina’s die de betekenissen van de kaarten beschrijft en ook pagina’s bevat voor notities en details over het kunstwerk (wat ook geweldig is!). Het maakt het super eenvoudig om te weten wat elke kaart zegt en is erg handig wanneer je voor het eerst begint!

4. Engelen en voorouders Kaarten

Engelen en Voorouders Orakelkaarten

BEKIJK PRIJS

De Angels and Ancestors Oracle Cards is – zoals de naam al doet vermoeden – een orakelkaartendeck dat Engelengeleiding verbindt met Aboriginal, Native American, Celtic en op aarde gebaseerde spiritualiteiten.

Het wordt geleverd met een super gedetailleerde gids en instructievideo’s. Dit maakt het deck geweldig voor beginners en meer ervaren lezers.

Voordat je aan je eerste lezing begint, vraagt de maker van dit deck – Kyle Gray – je om wat tijd te nemen om na te denken over elke kaart. En ik ben het helemaal met hem eens!

Het kunstwerk is zo uniek en mooi en door ze een voor een door te nemen, krijg je een dieper inzicht in wat elke kaart overbrengt.

Een ander groot pluspunt van dit deck is het feit dat Kyle dacht aan een milieuvriendelijker productieproces (geen folierand en zwaar voorraadpapier).

Ik raad dit engelendek ten zeerste aan, niet alleen vanwege de adembenemende kunstwerken, de verscheidenheid aan manieren om ze te gebruiken en het gedetailleerde instructieboek. Maar ook omdat het zeer intuïtief en down to Earth is, en geschikt voor doorgewinterde en nieuwe lezers.

5. Genezing met de engelenkaarten

Genezing met de engelenkaarten

BEKIJK PRIJS

Deze engelenkaarten zijn zo mooi en helpen ons om contact te maken met onze beschermengelen. Onze beschermengelen zijn er altijd voor ons en willen helpen, maar soms kan het moeilijk zijn om met hen te communiceren!

Deze set engelenkaarten stelt ons in staat om te genezen met de hulp van onze engelen. Door een beroep te doen op je engelen tijdens het lezen van deze kaarten, kun je je levensdoel volledig begrijpen en waar je naartoe gaat op je reis.

Het zijn behoorlijk grote kaarten, dus houd daar rekening mee als je erover denkt om ze te kopen! Ze zijn intuïtief te gebruiken en zijn perfect voor beginners. De gids biedt u verschillende engelenlezingen die u voor uzelf of uw vrienden en familie kunt doen.

6. Orakel van de Engelen: Helende boodschappen uit het Engelenrijk

helende boodschappen uit het engelenrijk

BEKIJK PRIJS

Dit is een ander prachtig deck dat ons helpt te genezen met de hulp van onze beschermengelen. Wanneer we met dit deck werken, openen we de deur naar het engelenrijk om advies en begeleiding te krijgen.

Het artwork van dit deck is werkelijk adembenemend, met verbazingwekkende beelden van licht en genezing. De kleuren zijn kalmerend en sereen en verspreiden positieve vibes naar degenen die het deck gebruiken. Het is ook heel gemakkelijk te gebruiken! Het is ontworpen voor eenvoud en stelt ons in staat om duidelijk boodschappen van onze beschermengelen te ontvangen.

7. Engelen van Licht Kaarten

engelen van licht kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit deck engelenkaarten van Diana Cooper is echt cool omdat elke kaart een diepgaande boodschap van de engelen erop heeft geschreven. Als je meer woordgericht bent dan beeldgericht, probeer dit deck dan zeker eens!

Elke kaart is een boodschap van een specifieke aartsengel of een boodschap van je beschermengelen. Elke kaart stelt een intentie en een bevestiging die ons helpen groeien en bloeien. Ik hou van hoe diep het advies op deze kaarten gaat, en het voelt echt als een goed doordacht en gepassioneerd deck engelenkaarten.

8. Engel Tarot

engel tarot

BEKIJK PRIJS

Ik hou absoluut van de esthetiek van deze engelenkaarten en de prachtige beelden. Dit deck is als een traditioneel Tarot deck, maar elke kaart is gekoppeld aan een specifieke engel. De Wagenkaart is bijvoorbeeld gekoppeld aan de aartsengel Micheal.

Als iemand die van engelen en Tarot houdt, vervult dit deck me met zoveel vreugde! Het is perfect voor Tarotlezers die meer willen weten over hun beschermengelen en engelenkaarten. Het is echt een magisch deck.

9. Aartsengel kaarten

aartsengel orakel kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit eenvoudige, prachtige aartsengeldek heeft verbazingwekkende positieve energie. Het lezen van de kaarten is eenvoudig, waarbij elke kaart duidelijk de boodschap laat zien die de aartsengel je probeert te sturen.

Ik hou ook van de lichte kleuren. De beeldspraak verspreidt positiviteit en welzijn, met prachtige afbeeldingen van engelen op elke kaart. Dit deck is perfect voor zowel beginners als experts, en je krijgt echt wat je nodig hebt van de kaarten.

10. Angel Wishes Kaarten

engel wenst kaarten

BEKIJK PRIJS

Ik ben dol op deze engelenkaarten van Debbie Malone! Ze zijn een beetje anders dan andere engelenkaarten, omdat elke kaart een positieve bevestiging heeft die door haar engelen naar Debbie is gestuurd. Er staan geen afbeeldingen op de kaarten, maar die heb je echt niet nodig! De boodschappen van de engelen en de positieve vibes van dit deck zijn duidelijk.

Dit is een perfect deck om te gebruiken tijdens een dagelijks ritueel. Every ochtend, kies een kaart uit het deck en ontdek wat je moet weten voor je dag die voor je ligt.

Wat zijn Angel Cards?

Engelenkaarten zijn, net als alle Divination Decks, sets kaarten met afbeeldingen die kunnen worden gebruikt om iemand te helpen verbinding te maken met zijn of haar eigen intuïtie en beslissingen te nemen over de toekomst.

Engelenkaarten kunnen alle beelden van engelen laten zien en de interpretatie van de betekenissen is minder strikt dan bij tarotkaarten.

zijn engelenkaarten veilig
Salaah Abooud

Engelenkaarten zijn ongetwijfeld een soort Oracle-kaart: een met een vrij specifiek thema. Ze worden ook gebruikt door degenen die in hun kracht geloven om leiding te trekken en boodschappen te ontvangen van enkele van Gods machtigste wezens (engelen).

Tarotkaarten vs Engelenkaarten

Hier is een harde waarheid: niet iedereen verbindt zich met tarotkaarten. Dit geldt zowel voor de lezer als voor de zoeker naar begeleiding. Maar wat is precies het verschil tussen tarotkaarten en Engelenkaarten?

Tarotkaarten verschillen op een aantal verschillende manieren van Engelenkaarten. Ten eerste kunnen de afbeeldingen op sommige tarotkaarten een zeer negatieve sfeer hebben. Ze kunnen zelfs behoorlijk eng zijn! Stel je voor dat je vraagt hoe je je bedrijf vooruit kunt helpen en de Tower-kaart ontvangt.

Ook met 78 tarotkaarten en dubbele betekenissen voor elk, kan het interpreteren van de tarotkaarten lastig worden. Gelukkig zijn er veel verschillende soorten kaarten die kunnen worden gebruikt voor begeleiding en psychische ontwikkeling.

angel cards carrière
Mirian Abreu

Naast tarotkaarten gebruiken lezers Spirit Animal Cards, Affirmation Cards, Fairy Cards en ons onderwerp hier – Angel Cards. Deze spirituele decks zijn vaak gegroepeerd en gelabeld oracle cards.

Omdat Angel en andere Oracle Cards er in vele soorten, maten en toepassingen zijn, is het belangrijk om elk deck en zijn unieke energie te leren kennen. Maar eerst moet je een set in handen krijgen.

Hoe Angel Cards te lezen

Heb je al een Oracle Cards of Angel Card deck, of ben je van plan er binnenkort een aan te schaffen? Als dat zo is, jeukt het waarschijnlijk om een reading te doen!

Er is geen goede of foute manier om Oracle Cards per se te lezen, maar er zijn dingen die u wel/niet kunt doen die kunnen helpen zorgen voor een nauwkeurigere interpretatie.

Voordat u daadwerkelijk aan de slag gaat, moet u de volgende tips in gedachten houden.

1. Zorg voor een schone ruimte

Ik herinner me de eerste keer dat ik Angel Cards voor mezelf las. Ik heb ze eigenlijk gecombineerd met een tarotlezing. Wat ik deed was een Angel Card rechtop zetten. Vanuit een apart deck heb ik een tarotkaart bovenop (horizontaal) gelegd, waarbij ik een kruisje met de kaarten heb gemaakt.

Ik zat aan mijn keukentafel, die een beetje rommelig was. Ik was zo enthousiast om de Angel Cards te gebruiken dat ik een van de meest essentiële regels van het lezen van kaarten van welke aard dan ook vergat: milieu heeft een enorme impact.

engelenkaarten leesritueel

Ik voelde meteen dat de dingen niet klopten, en dus verhuisde ik in plaats daarvan naar de bar. Het oppervlak was helder, schoon en wat zich ontvouwde was een geweldige ervaring. Sindsdien heb ik ervoor gezorgd dat ik altijd de toon zet voordat ik begin.

2. Volg een ritueel

Hier is een algemeen voorbeeld van hoe je ‘voorleesritueel’ eruit zou kunnen zien:

 • Zoek een rustige en schone plek om te lezen (als je spot energieke kleuren heeft zoals rood of blauw, dat is een pluspunt!)
 • Gebruik kristallen en edelstenen om de ruimte van een bepaalde kwaliteit of energie te voorzien. U kunt bijvoorbeeld amethist gebruiken of dragen om een intentie van evenwicht in te stellen. Religieuze symbolen zoals kruisen zijn ook een optie.
 • Minimaliseer eventuele afleiding vooraf. Zet je telefoon uit en leg de kinderen of blaffende hond in bed.
 • Bepaal de sfeer door kaarsen of wierook aan te steken, salie te branden, de lichten te dimmen of wat zachte muziek op de achtergrond af te spelen.
 • Laat alle negativiteit los en adem een paar keer diep adem alsof je begint met meditatie. Dit helpt om contact te maken met je hogere zelf.
 • Sluit je ogen en vraag de Engelen om je te begeleiden bij het lezen.

3. Vind je Aartsengelen

Om je persoonlijke aartsengelen te vinden, zul je je helpen contact met hen te maken tijdens het lezen van een engelenkaart en vaak veel duidelijkere berichten van hen ontvangen.

Maar om contact te maken met je beschermengel, kom je er eerst achter wie van deze beschermengel over je waakt.

Gelukkig heeft mijn partner My Guardian Angels heeft een eenvoudige online tool gemaakt om je aartsengelen te ontdekken!

Wat je moet doen om ze te vinden, is op de onderstaande afbeelding klikken, je geboortedatum achterlaten en zien wat ze je te zeggen hebben …

vind je archangEls tool

Wanneer je dit voltooit, zul je de namen van je beschermengelen kennen en je helpen contact met hen te maken via je volgende orakel of engelenkaartlezing!

4. Reik uit naar de Engelen en vraag om hulp

Wie of wat zijn engelen precies?

Veel mensen hebben me deze vraag gesteld als ik vertel dat ik Engelenkaarten heb gelezen. Ik vond deze geweldige definitie die Engelen beschrijft als “Wezens van Licht, die in de hogere dimensies bestaan maar toch in ons universum aanwezig zijn om dienstbaar te zijn”. Deze laatste vier woorden zijn belangrijk.

meisje dat eruit ziet als engel

Zie je, Engelen willen ons helpen! We hebben echter een vrije wil en engelen respecteren dat. Om die reden is het vragen om hulp noodzakelijk.

Als je het bovenstaande ritueel hebt gevolgd of je eigen ritueel hebt gecreëerd, ben je klaar om begeleiding van bovenaf te ontvangen. De laatste stap kan worden verlengd door het kaartspel engelenkaarten tegen je hart te houden en je engelen te vragen ze te zegenen voordat je begint.

Voor sommigen lijkt deze stap misschien een beetje vreemd. Maar de waarheid is dat mensen al sinds het begin der tijden goddelijke wezens om hulp vragen. Denk er niet te veel over na! Open gewoon je hart en vraag naar wat je nodig hebt terwijl je engelen visualiseert die je omringen met genezing en liefde.

5. Geef de Engelenkaarten je Energie

Dit is het moment dat je daadwerkelijk energie in je deck kunt invoeren. Het is belangrijk dat je dit doet op een moment dat je persoonlijke vibratie op een all-time high is.

Als je super gestrest bent en je naar de Engelenkaarten haast op zoek naar verlichting, zul je eigenlijk meer kwaad dan goed doen. Daarom is het zo belangrijk om een nieuw deck te openen als je in een positieve gemoedstoestand bent.

engelenkaarten te koop

Neem de tijd om elke kaart aan te raken. Schud ze door elkaar. Spreid ze uit. Maak uzelf vertrouwd met hun berichten.

Sluit vervolgens je ogen en stem je vibraties af op de kaarten. Vraag de Engelen met wie je je zojuist hebt verbonden om de kaarten met je te zegenen en stel de intentie in om ze alleen voor het hogere goed te gebruiken.

Stel je voor dat de kaarten gloeien met wit licht en positiviteit, liefde en waarheid en antwoorden uitstralen.

6. Stel de Engelen een vraag

Dit is het moment om een vraag te stellen. Probeer geen bepaald antwoord te verwachten, maar houd een open en heldere geest. U wilt er zeker van zijn dat uw vraag is:

 • Gericht op jou. Je kunt bijvoorbeeld vragen: “Is het in mijn belang om mijn ex nog een kans te geven?” maar niet: “Is mijn ex betrokken bij iemand anders?”
 • Specifiek, niet vaag. Als je een verhuizing overweegt, vraag dan: “Moet ik naar Miami verhuizen?” Niet: “Moet ik ergens naartoe verhuizen?”
 • Tijdgevoelig. Ik lees bijvoorbeeld voor een persoon die bovenstaande vraag heeft gesteld. Het antwoord was ja. De dingen leken echter niet op hun plaats te vallen. Toen de vraag werd geherformuleerd naar “Moet ik binnen twee maanden naar Miami verhuizen?” werd het duidelijk dat deze verhuizing het volgende jaar zou gebeuren, niet onmiddellijk.
 • Positief en gericht op persoonlijke groei, niet op het verleden. “Waarom heeft mijn man me bedrogen?” is geen goede vraag om aan de Engelen te stellen. In plaats daarvan zou je kunnen zeggen: “Wat kan ik doen om ervoor te zorgen dat mijn volgende relatie gelukkig en gezond is en geen herhaling van het verleden?
vragen stellen engelenkaarten

Hier zijn enkele voorbeelden van veelgestelde vragen die mensen stellen bij het zoeken naar Angel Card-begeleiding.

 • Wat moet ik weten over mijn huidige situatie?
 • Wat moet ik nu over mezelf weten?
 • Is een baan in ______ geschikt voor mij?
 • Is een relatie met ______ volledig afgestemd op mijn energie en dromen?
 • Wat kan me vooruit helpen met financiën, liefde, carrière, onderwijs, gezondheid, enz.? (Wees specifiek.)
 • Is het in mijn hoogste goed voor ______?
 • Wat wil het contrast in mijn leven mij leren?
 • Ik voel me vastzitten aan ________ (beschrijf de situatie,) wat kan ik doen?

7. Schud de Engelenkaarten en volg je intuïtie

Zodra je je Engelen een specifieke vraag hebt gesteld, schud je de kaarten. Er zijn veel verschillende manieren om te schuifelen. Nogmaals, er is geen echt goed of fout, zorg er alleen voor dat ze grondig worden gemengd.

angel kaarten decks

Dan moet je een kaart of een paar kaarten kiezen om te gebruiken voor begeleiding. Als ik voor iemand anders lees, laat ik ze het deck in drieën knippen en vervolgens één stapel kiezen. Dan kies ik de kaarten die ‘goed voor mij’ aanvoelen.

Als ik zelf lees, spreid ik de kaart meestal voor me uit en gebruik ik mijn intuïtie om de kaart (of kaarten) te kiezen Ik voel me aangetrokken tot. Laat het lezen beginnen!

8. Interpreteer de boodschap

Nu is het deel waar iedereen naar uitkijkt bij het lezen van een Angel Deck: het interpreteren van de ontvangen boodschap.

Dit wordt een van de kortste alinea’s van dit artikel om één reden: je moet op je gevoel vertrouwen, en wat een kaart voor jou betekent, kan totaal anders zijn dan welke boodschap aan iemand anders wordt doorgegeven.

Hier is een voorbeeld. Lisa en Erica raadpleegden allebei hetzelfde Angel Card-deck over hun relaties met hun echtgenoten. Het was voor beide vrouwen moeilijk geweest.

engelenkaarten berichten

Lisa in Los Angeles trok de “Spread Your Wings” kaart en las de boodschap: “Houd je nu niet in, de timing is perfect; je bent klaar om te stijgen.”

Prompt belde ze haar man op en vroeg hem om te eten. Tijdens een drankje verontschuldigde ze zich voor haar aarzeling om een nieuw bedrijf met hem te kopen. Nadat ze bevestiging van de engelen had ontvangen, was ze klaar om de sprong te wagen.

Erica in New England werd naar dezelfde kaart geleid. Nadat ze de kaart meerdere keren had gelezen en tegen haar hart had gehouden, belde ze ook haar man. Ze vertelde hem dat ze klaar was om een echtscheidingsprocedure te starten.

Hoe bewaar je je Angel Cards

Als je klaar bent met lezen, gooi je je kaarten dan niet zomaar in de kast of bureaulade. Omdat goddelijke energieën zich aan deze kaarten hechten, moet je ze op een plek plaatsen die stofvrij is, uit zonlicht en waar ze niet worden verstoord.

engelenkaarten houden van betekenis

Je kunt ze in een engelenkaart of tarotdoek wikkelen, ze in een speciale doos plaatsen of wat voor jou goed voelt als je je best doet om hun kracht te respecteren.

Hier zijn enkele van de favoriete opbergdozen van onze lezer voor orakel-, tarot- en engelenkaarten die perfect zijn om klaar en goddelijk te zijn voor uw volgende lezing:

Bestseller nr. 1

CHENGU 4 Stuks Houten Tarot Kaarten Case en Houten Tarot Card Stand Houder met...

CHENGU 4 Stuks Houten Tarot Kaarten Case en Houten Tarot Card Stand Houder met…

 • Tarotkaarten Case en Holder Set: je krijgt 1 tarotkaartkoffer, 1 tarotkaarthouder en 2 tarotkaarthouder…
 • Kwaliteitsmateriaal: de tarotkaartdoos en tarotkaartstandaardhouder zijn gemaakt van hoogwaardig hout, moeilijk te…
Bestseller nr. 2

Hipiwe Vintage Glazen Aandenken Doos, Rechthoek Sieraden Display Organizer Box...

Hipiwe Vintage Glazen Aandenken Doos, Rechthoek Sieraden Display Organizer Box…

 • 💗 Klassieke Decoratieve Doos – Gemaakt van duurzaam metalen frame dat afgewerkt met mooie gouden…
 • 💗 Uniek ontwerp & goed verpakt – Klassieke kubusvormige vorm, gespen ontwerp glazen wandontwerp maken …
VerkoopBestseller nr. 3

BHAVATU | Houten Sieraden Box, Sieraden Box, Tarot Box, Celestial Home Decor, Heks...

BHAVATU | Houten Sieraden Box, Sieraden Box, Tarot Box, Celestial Home Decor, Heks…

 • Sieradendozen zijn mooie, stevige en veelzijdige opslagcontainers. Ze worden meestal gebruikt voor…
 • Vooral voor de vrouwen in onze levensstijl kan de sieradendoos een bron van veel plezier en…

Klaar voor het lezen van je Engelenkaarten?

Het gebruik van Engelenkaarten om leiding te zoeken bij Wezens van Licht is een van de krachtigste daden van waarzeggerij die men kan aannemen.

Als je vragen beantwoord wilt hebben of verandering wilt, koop dan een deck en stel een vraag. Zodra je dat doet, laat dan hier opmerkingen achter over je ervaring! Ik zou graag horen welke Engelenberichten je van je gidsen hebt ontvangen.

Als je meer wilt weten over Engelenboodschappen, bekijk dan mijn artikel over Engelennummers hier en de belangrijkste aartsengelen hier. Moge u altijd beschermd zijn!