De geheime taal van kleurenkaarten – Een helend orakeldeck

De geheime taal van kleurenkaarten - Een helend orakeldeck

De geheime taal van kleurenkaarten is een Oracle deck gemaakt door Inna Segal. Het is geen conventioneel Oracle-deck en er zijn veel verschillende toepassingen van deze kaarten. Het kan worden gebruikt als een gewoon orakeldek om vragen te stellen en begeleiding te ontvangen, maar kan ook worden gebruikt als kleurentherapie en kleurgenezing.

Laten we eens kijken naar dit orakeldek en waarom je het misschien aan je deckcollectie wilt toevoegen!

Wat is een Oracle Deck?

Laten we er eerst voor zorgen dat we het verschil kennen tussen orakelkaarten en Tarotkaarten. Orakelkaarten zijn vergelijkbaar met Tarot omdat ze worden gebruikt voor begeleiding en spirituele groei, maar ze volgen niet zoveel regels.

In Tarot hebben de meeste kaarten bijvoorbeeld een specifieke betekenis die universeel is en hebben de meeste decks hetzelfde aantal kaarten.

Oracle-decks kunnen echter over van alles gaan en hebben zoveel kaarten als de maker wil. Het thema van het deck is helemaal afhankelijk van wie het deck heeft gemaakt, en er zijn zoveel verschillende orakel decks die er zijn, van decks over spirit animals tot decks over, nou ja, kleuren!

Dus, waar gaat The Secret Language of Color-kaarten over?

Wat is de geheime taal van kleurenkaarten?

De Secret Language of Color Cards is een orakel deck dat zich richt op kleur. We kunnen het gebruiken voor algemene begeleiding en de kaarten vragen stellen om antwoorden te krijgen. We kunnen het echter ook gebruiken voor kleurgenezing.

Kleur is extreem spiritueel en erg belangrijk bij chakra healing en kristal healing. Daarom is het geen wonder dat dit geweldige orakeldek is gemaakt.

geheime taal van kleurenkaarten

Elke kleur heeft zijn eigen frequentie die kan worden gebruikt bij genezing en we kunnen de geheime taal van kleurenkaarten gebruiken om onszelf te genezen en in balans te brengen.

Je kunt bijvoorbeeld een kaart leggen op het gebied van je lichaam dat genezing nodig heeft, of je kunt het bovenop een specifiek chakra leggen dat in balans moet worden gebracht.

De geheime taal van kleur Oracle Deck Review

De Secret Language of Color kaarten worden geleverd in een stevige doos met een deksel, waardoor het gemakkelijk is om je kaarten in op te bergen. Het is een kleurrijke doos, met een gedurfde regenboog aan de voorkant. Dit komt overeen met de energie van het deck en je voelt echt de kracht van kleuren wanneer je de doos in je handen houdt!

De gids

Zoals de meeste orakel decks die er zijn, worden de Secret Language of Color-kaarten geleverd met een gids. De gids is een echt nuttig hulpmiddel dat ons helpt te begrijpen waar het orakeldek over gaat.

de geheimtaal van kleurenkaarten

Het heeft 85 pagina’s en het gaat in detail over de verschillende kaarten en de berichten die ze verzenden. Er wordt ook gesproken over hoe je met de kaarten kunt werken.

de geheime taal van kleurenkaarten review

De glanzende kaft van het boek is in kleur, terwijl de pagina’s effen zwart-wit zijn. Ik denk niet dat dit te veel uitmaakt, want omdat de kaarten genummerd zijn, kunnen we de specifieke kaart die we willen weten gemakkelijk genoeg vinden.

De kaarten

Op de kaarten! De energie van de kleurrijke doos waarin ze zich bevinden, wordt uitvergroot in de kaarten, waarbij elke kaart een krachtige vibratie bevat.

Ik hou echt van de beelden die Inna Segal voor elke kleur heeft gekozen, en ik denk echt dat er veel is nagedacht over het maken van dit deck.

de geheime taal van kleurenkaarten orakel deck review

Ik hou van de ontwerplay-out van deze kaarten. Er is een heldere afbeelding die elke kleur vertegenwoordigt, de naam van de kleur onderaan en een korte boodschap eronder.

Door de korte boodschap kun je het deck vrij intuïtief lezen. U kunt ook meer te weten komen over elke kaart in de gids. Het randloze ontwerp van deze kaarten zorgt ervoor dat de afbeeldingen echt knallen!

De achterkant van de kaarten heeft een abstracte afbeelding van rood-geel-groene tinten die echt prachtig is.

de geheime taal van kleurenkaarten orakel deck

Afgezien van alle kleuren van de regenboog, zijn er een heleboel andere kleuren vernoemd naar fruit, edelstenen, bloemen, metalen en andere aardse objecten. Ik hou echt van dit aspect van het deck, omdat we ons herinneren dat kleur, leven en schoonheid overal om ons heen zijn!

Als het gaat om de kwaliteit van het deck, is het eerste wat me opviel toen ik de kaarten uit de doos haalde de … ruiken. Gek genoeg ruikt het lekker! Serieus, ik weet niet wat soort inkt die ze gebruikten in de druk, maar het ruikt heel aangenaam.

geheime taal van kleur orakel deck

De kaarten zijn groot en hebben een glanzende afwerking. Ze zijn niet-verguld, wat ik denk dat een goede keuze is met dit deck omdat de kaarten vrij dun en dun zijn. Dit is het belangrijkste probleem dat ik heb met dit deck, om eerlijk te zijn. Ik hou van het idee en de energie van hen, maar als het gaat om het gebruik ervan, heb ik het gevoel dat hun kwaliteit echt ontbreekt.

Ik weet dat het een vrij goedkoop deck is, wat redelijk genoeg is. Ik heb echter soms moeite met het schuifelen ervan en ik ben bang dat ik ze zou kunnen beschadigen. Dit schrikt me af om ze regelmatig te gebruiken. Ze voelen gewoon niet aan als een stevige set kaarten.

De geheime taal van kleurenkaarten bladert door video

Hier is een doorbladervideo, zodat je het volledige deck kunt bekijken.

Conclusie

Deze kaarten zouden een mooi extra hulpmiddel zijn voor kleurentherapeuten, complementaire genezers en, natuurlijk, orakellezers. Je kunt ze zelfs gebruiken als flashcards bij het leren van kleuren! Er zijn zoveel geweldige dingen waar je de Secret Language of Color-kaarten voor kunt gebruiken.

Mijn enige klacht over deze kaarten is hun dikte en kwaliteit. Ik wou echt dat ze steviger waren, want ik zou ze meer willen gebruiken dan ik momenteel doe. Ik zou in zijn geweest om een beetje meer geld te betalen om een fatsoenlijk kwaliteitsdeck te krijgen. Ik weet echter dat dit niet voor iedereen het geval is.

  • Kwaliteit: 44 glanzende kaarten van groter formaat. Een beetje dun en dun. Niet-vergulde randen.
  • Ontwerpen: Felle kleuren, randloos ontwerp.
  • Moeilijkheid: Als u bekend bent met kleurentherapie en wat elke kleur betekent, zijn deze kaarten gemakkelijk te lezen. Hoewel om de diepere betekenis van elke kaart te krijgen zoals bedoeld door de auteur, je misschien in de gids wilt kijken die bij dit deck wordt geleverd. Er zijn andere manieren om de kaarten te gebruiken, creatief te worden en je eigen kaarten te vinden!

Wat vind jij van de Secret Language of Color kaarten? Is het het juiste orakel deck voor jou?

Disclaimer: Alle beoordelingen die op deze blog worden geplaatst, zijn eerlijke meningen van de auteur en bevatten geen promotiemateriaal, tenzij anders vermeld.