De beste home gym apparatuur van 2023

De beste home gym apparatuur van 2023

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Beste home gym apparatuur

bodymindspirit Pasvorm / Amelia Manley


Commerciële sportscholen zijn vaak druk, duur en vies (vooral als de klant die apparatuur gebruikte voordat je niet te ijverig was in het afvegen ervan). Maar thuis sporten is kosteneffectief en gemakkelijker voor uw schema. Als u een thuisgymnastiek wilt opzetten voor een handige training zonder de forse lidmaatschapskosten, moet u beginnen met te investeren in wat trainingsapparatuur en uitrusting. Of u nu low-tech of high wilt gaan, u wilt concentreren op cardio- of kracht- of flexibiliteitstraining, er zijn tal van apparatuurkeuzes beschikbaar.

Beoordeeld & Goedgekeurd

De POWERBLOCK Sport 24 Verstelbare Dumbbells zijn een topkeuze vanwege hun ruimtebesparende gemak en gebruiksgemak. Het TRX All-In-One Suspension Training System is een uitstekende keuze als je een full-body workout nodig hebt die draagbaar is.

Voordat je je thuisgymnastiek opslaat, moet je opmaken hoeveel opslagruimte je thuis hebt en welke soorten trainingen je regelmatig wilt kunnen doen. Het kiezen van items die veelzijdig zijn en voor meer dan één activiteit kunnen worden gebruikt, is een goede manier om uw thuisgymruimte in te richten en toch de maximale fitnessvoordelen te krijgen. Bij het evalueren van thuisgymnastiekapparatuur voor onze lijst, hebben we gekeken naar de veelzijdigheid van het product, de opgeslagen grootte, kwaliteit, waarde en duurzaamheid.

Hier is de beste home gym apparatuur op de markt.

Onze topkeuzes

Beste verstelbare dumbbell:

POWERBLOCK Sport 24 Verstelbare Dumbbell bij Amazon

Beste suspension training systeem :

TRX Suspension Trainer bij Amazon

Beste indoor fiets:

Peloton Essentials Package bij Onepeloton.com

Beste High-Tech Apparatuur:

lululemon Studio Mirror bij Mirror.co

Beste weerstandsbanden:

Fit Simplify Resistance Loop Oefenbanden bij Amazon

Beste Kettlebell:

Bowflex SelectTech 840 Kettlebell bij Amazon

Beste Foam Roller:

Trigger Point Performance GRID 1.0 Foam Roller bij Amazon

Beste roeimachine:

Hydrow Rower bij Amazon

Beste Runner-Up Roeimachine:

Sunny Health &Fitness Multifunctionele SPM Magnetische Roeimachine bij Amazon

Beste loopband:

Horizon Fitness T101 Series Loopband bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste verstelbare dumbbell

POWERBLOCK Sport 24 Verstelbare Dumbbell

4.6


PowerBlock Sport 24 Verstelbare Dumbbells

Met dank aan Walmart


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Dick’s

Als u een apparaat wilt voor krachttraining voor het hele lichaam dat thuis heel weinig ruimte in beslag neemt, zijn deze verstelbare dumbbells een topkeuze. Elke dumbbell past zich gemakkelijk aan van 3 tot 24 pond in stappen van 3 pond.

Verander moeiteloos het gewicht van de halter met de bijbehorende keuzepen, die werkt als een gewichtsstapel in de sportschool. Deze zijn geweldig voor thuis lunges, front squats, rijen, schouderpers en meer.

Deze alles-in-één dumbbell-set is het equivalent van acht paar dumbbells, dus voor zware tot matige gewichtheffers zijn ze een stuk efficiënter en kosteneffectiever. De dumbbells zijn uitgerust met gewatteerde handgrepen voor polsbescherming en een garantie van 10 jaar.

Prijs op het moment van publicatie: $349

Beste suspension training systeem

TRX All-in-One Ophanging Trainer

TRX Ophanging Trainer
TRX Ophanging Trainer.
foto met dank aan Pricegrabber
Bekijk op Amazon

Een TRX alles-in-één ophangsysteem is het perfecte hulpmiddel voor thuistrainingen voor totale lichaamskrachttraining voor diegenen die liever trainen met lichaamsgewicht. U kunt een verscheidenheid aan effectieve kracht- en cardio-oefeningen voor het hele lichaam uitvoeren met niets anders dan een TRX. Het is geweldig voor push-ups, squats, lunges, buikwerk, pull-ups en meer.

De TRX-ophanging het trainingssysteem is gemakkelijk te verankeren in uw huis of buiten. Binnenshuis verankert het aan deuren, spanten of balken en buiten kan het verankeren aan bomen, palen of palen. Het weegt slechts 1 pond, dus het is ook de perfecte uitrusting voor de reizende fitnessfanaat en is getest op veiligheid om tot 350 pond te ondersteunen.

Het ophangsysteem wordt geleverd met een trainingsgids van 35 pagina’s en biedt zes maanden toegang tot de TRX-app met nog meer oefeningen.

Prijs op het moment van publicatie: $180

Beste indoor fiets

Peloton Bike Essentials Pakket

4.6


Peloton Bike Essentials Pakket

Peloton


Bekijk op Onepeloton.com

Ok, dus je hebt de ruimte. Maar misschien heb je maar een stevige 30 minuten tot een uur over om elke dag te trainen, en is het niet genoeg tijd om naar de sportschool en terug te gaan. Met een Peloton-fiets kunt u snel en efficiënt trainen in het comfort van uw eigen huis, op slechts een steenworp afstand van de douche, waardoor het de prijs zeker waard is.

Het Peloton Essentials-pakket is uitgerust met een standaard Peloton-hometrainer, uw keuze uit dumbbells van 1, 2 of 3 pond, Peloton indoor fietsschoenen en 24-uurs toegang tot Peloton studio fietslessen voor uw hele huishouden.

Als fietsen je favoriete oefenwapen is, maar je hebt geen tijd om naar een studio te gaan, is een Peloton misschien precies wat je nodig hebt.

Prijs op het moment van publicatie: $1,445

Beste high-tech apparatuur

lululemon Studio Spiegel

4.9


Spiegel

Met dank aan MIRROR


Bekijk op Mirror.co

Als je jeukt voor een fitnessleservaring in het comfort van je eigen huis, bekijk dan The Mirror. Van veraf lijkt dit hightech apparaat misschien je gemiddelde spiegel, maar zet het aan en je zult allerlei soorten begeleide fitnesslessen ervaren, één-op-één training en een persoonlijke trainingservaring.

Met een gewicht van 70 pond kan het slanke ontwerp tegen uw muur worden bevestigd of worden gemonteerd, waardoor het perfect is voor krappe ruimtes. De spiegel wordt geleverd met een grote bibliotheek met trainingslessen van HIIT tot yoga, die gemakkelijk toegankelijk zijn vanaf je telefoon, tv of tablet. Houd er rekening mee dat er een maandelijks abonnementsgeld van $ 39 vereist is bovenop de fysieke apparatuur om het te gebruiken.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat de Mirror een duur prijskaartje heeft, zal het je thuis-sportschoolervaring voor altijd transformeren. En als u besluit dat het niets voor u is, biedt het bedrijf een garantie van een jaar en een risicovrije proefperiode van 30 dagen.

Prijs op het moment van publicatie: $1,495

spiegel

Ashley Mateo / bodymindspirit


Beste weerstandsbanden

Pasvorm Vereenvoudig Weerstandslus Oefenbanden

4.5


Fit Vereenvoudig Weerstandslussen

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Om een goede full-body workout te krijgen zonder thuis omvangrijke gewichten op te slaan, overweeg dan om te investeren in een set weerstandsbanden voor je thuisgymnastiek. Deze lusweerstandsbanden van Fit Simplify maken basisoefeningen, zoals squats, planken, bruggen, zijstappen en andere, uitdagender. Ze bieden ook geweldige ondersteuning voor post-workout stretches.

Deze set wordt geleverd met vijf lusbanden van 12 inch bij 2 inch met een gevarieerde weerstand – van extra lichtgroen tot extra zwaar zwart. Ze zijn gemaakt van 100% natuurlijke latex, zijn TPE-vrij en worden geleverd met een levenslange garantie.

Prijs op het moment van publicatie: $21

Beste Kettlebell

Bowflex SelectTech 840 Kettlebel

4.8


Bowflex SelectTech Verstelbare Gewichten en Dumbbells

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Bowflex.com

Als je geobsedeerd bent door kettlebell en je niet kunt voorstellen dat je een thuisgymnastiek hebt zonder een, overweeg dan deze verstelbare kettlebell van Bowflex. Door maximaal zes kettlebells in één ontwerp te vervangen, kunt u het gewicht van dit alles-in-één model eenvoudig wijzigen van 8 naar 40 pond met een draai aan een knop. Het is perfect als je het wilt delen met een huisgenoot of partner die de neiging heeft om lichtere of zwaardere gewichten op te tillen dan jij.

De gewichtsinstellingen op deze ruimtebesparende kettlebell omvatten 8, 12, 20, 25, 35 en 40 pond. Met één gewicht kun je gemakkelijk een full-body workout krijgen, waarbij je overschakelt van high-rep kettlebell swings naar zware kettlebell squats zonder een hele set te hoeven kopen. Je krijgt ook toegang tot 24 door trainers geleide oefeningen die zich richten op fundamentele kettlebell-technieken.

Prijs op het moment van publicatie: $199

Beste Foam Roller

Trigger Point Performance GRID 1.0 schuimroller

5


Trigger Point Performance GRID 1.0 schuimroller

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Academy.com

Schuimrollen na het sporten kan helpen bij het verlichten van spierpijn na de training en het verminderen van spierpijn met vertraagde aanvang. De TriggerPoint foam roller heeft een stijve, holle kern en een buitenkant met meerdere dichtheid die je helpt om zonder ongemak meer hardnekkige knopen kwijt te raken. De 13-inch bij 5,5-inch foamroller klaart de klus terwijl hij nauwelijks ruimte inneemt, waardoor hij perfect is voor een thuisgymnastiek.

Zelfs als je nog nooit eerder schuim hebt gerold, zul je snel leren hoe je deze tool moet gebruiken. De foamroller wordt geleverd met toegang tot een gratis online instructievideobibliotheek over best practices voor schuimrollen. Het wordt ook geleverd met een garantie van een jaar en kan maximaal 500 pond ondersteunen.

Prijs op het moment van publicatie: $37

Beste roeimachine

Hydrow Roeier

4.5


Hydrow Roeier

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Hydrow

4

Til je thuisroeiervaring naar een hoger niveau met de Hydrow Rower. Hoewel het een aardige cent kost, is deze roeimachine vol functies de prijs zeker waard. Dankzij de elektromagnetische, computergestuurde weerstand van de roeier heb je echt het gevoel dat je op water roeit. En het 22-inch scherm en de ingebouwde luidsprekers dragen bij aan het realistische gevoel van uw trainingen en brengen u naar een instelling naar keuze terwijl u roeit.

Luister je liever naar je eigen muziek? Synchroniseer eenvoudig uw apparaat met de Hydrow Rower via Bluetooth. Uw roeier wordt ook geleverd met een draadloze hoofdtelefoon en een hartslagmeter die u eenvoudig kunt synchroniseren met de roeier om uw hartslag beter te volgen. De roeier ondersteunt tot 375 pond.

Prijs op het moment van publicatie: $2,495

Hydrow Roeier Fitness Machine

bodymindspirit / Rozalynn S. Frazier


Inzicht in testen

“Tijdens het testen heb ik een heleboel lessen gevolgd – er zijn er meer dan 2.383 in de aanbieding. Verrassend genoeg waren er meer dan alleen roeispecifieke trainingen. Je Hydrow Rower biedt ook mobiliteit, kracht, yogalessen en meer. Dat is een duidelijke bonus.” –Rozalynn S. Frazier, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit producttester

Beste Runner-Up Roeimachine

Sunny Health &Fitness Multifunctionele SPM Magnetische Roeimachine

Sunny Gezondheid & Fitness multifunctionele SPM magnetische roeimachine

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als je wat extra ruimte over hebt voor je thuistrainingsapparatuur en roeien je favoriete cardio is, wil je misschien investeren in een indoor roeimachine. Deze van Sunny Health &Fitness heeft een opvouwbare schuifrail en twee transportwielen voor eenvoudige opslag.

De weerstand van het cardioapparaat kan worden aangepast op een schaal van 1 tot 16, zodat u het intensiteitsniveau voor uw training kunt kiezen. Er zijn ook een heleboel handige functies, zoals een flessenhouder voor gemakkelijke toegang, een apparaathouder om je elektronica te ondersteunen en een antislipstuur.

De extra grote voetpedalen van de machine helpen u veilig te blijven tijdens elke pedaalslag, terwijl de digitale prestatiemeter uw tempo, watt, afstand en verbrande calorieën bijhoudt. Met een zithoogte van 11 inch en een gewichtslimiet van 250 pond past deze machine bij de meeste gebruikers.

Prijs op het moment van publicatie: $294

Beste loopband

Horizon Fitness T101 Serie Loopband

Horizon Fitness T101 Loopband

Dick’s Sportartikelen


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Horizonfitness.com

Een standaard loopband kan gemakkelijk meer dan $ 1.000 kosten, wat meer kan zijn dan u wilt uitgeven aan trainingsapparatuur voor uw thuisgymnastiek. Maar de Horizon T101 loopband biedt kwaliteit tegen een redelijkere prijs.

Plus, met een 20-inch bij 55-inch loopoppervlak, het is een redelijker formaat voor thuisgebruik. Het “featherlight” vouwframe is een handige ruimtebesparende functie die opslag een fluitje van een cent maakt.

Met stevigere demping in de push-off zone en zachtere demping in de impactzone, is het loopdek ontworpen om minder hard te zijn voor je knieën. Het heeft 10 snelheidstoetsen en 10 hellingstoetsen voor een gevarieerde run, ingebouwde luidsprekers, Bluetooth-connectiviteit, een USB-poort, ventilator, tabletrek en waterfleshouder – alles wat je nodig hebt om een geweldige cardiotraining vanuit huis te krijgen.

Prijs op het moment van publicatie: $1,000

Beste Yoga Mat

Lululemon De omkeerbare (Un) Mat

Lululemon-de-omkeerbare-un-mat-travel-yoga-mat
Met dank aan Lululemon.
Bekijk op Lululemon

Als je favoriete vorm van lichaamsbeweging yoga, Pilates of basis lichaamsgewicht krachttraining is, kan een yogamat alles zijn wat je nodig hebt voor thuisoefeningen. Dit lichtgewicht, dunnere model weegt slechts 2,32 pond en meet 26 inch bij 71 inch wanneer het open is, dus het is gemakkelijk op te bergen.

Het is gemaakt van vochtabsorberend materiaal dat je helpt je grip te houden tijdens zweterige oefeningen en evenwichtshoudingen. De mat is ook bedekt met een antibacterieel additief dat schimmel en meeldauw helpt voorkomen. Het wordt geleverd in een elegant midnight orchid ontwerp geschikt voor elke yogi.

Prijs op het moment van publicatie: $58

Beste Springtouw

Fitness Factor Verstelbare Springtouw

Fitness Factor Verstelbare Springtouw

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

Voor een serieus intensieve cardiotraining die in vrijwel elke ruimte kan worden gedaan – hoe klein ook – is een springtouw alles wat je nodig hebt. Deze verstelbare is geschikt voor mensen van zowat elke hoogte, van 4 voet 9 inch tot 6 voet 6 inch lang.

Het springtouw is ontworpen met een anti-tangle mechanisme waardoor het snel en soepel kan draaien zonder te vangen. De handgrepen van schuim zijn zacht en gemakkelijk vast te pakken, wat de spanning op je polsen en handen tijdens je training vermindert. Het wordt geleverd met stapsgewijze instructies voor de installatie en een lijst met door de trainer aanbevolen springtouwoefeningsroutines.

Prijs op het moment van publicatie: $7

Beste Bench

Fitness Reality 1000 Super Max Haltenbank

Fitness Reality 1000 Super Max Haltenbank

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als u op zoek bent naar de beste thuistrainingsapparatuur voor gewichtheffen, is een bank onmisbaar. Met 12 rugleuninghoeken kan deze verstelbare bank worden gebruikt voor zowel achteruitgangs- als hellingsoefeningen – denk aan borstpersen, rijen, flyes, schedelbrekers, tricep-dips, step-ups, heupstoten en meer. Het past zich aan van een hellingshoek van 20 graden helemaal naar een helling van 80 graden.

De bank is 59 inch lang, 23,5 inch breed en 48,5 inch lang, en hij kan gemakkelijk worden opgevouwen voor opslag, zodat hij niet te veel ruimte in beslag neemt in uw huis. Het heeft ook transportwielen en weegt slechts 35 pond, waardoor het gemakkelijk te verplaatsen en uit de weg te gaan. Het ondersteunt tot 800 pond.

Combineer deze bank met verstelbare gewichten voor een krachttraining thuis parallel aan wat je zou krijgen in een commerciële sportschool.

Prijs op het moment van publicatie: $ 126 zonder deskundige montage

Beste vloeren

ProsourceFit Extra Dikke Puzzel Oefenmat

ProsourceFit Extra Dikke Puzzel Oefenmat

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

Misschien wil je een thuisgymnastiek in de kelder opzetten, maar wil je niet direct op de koude vloer trainen, of wil je je dure tegelvloeren niet verpesten met zware gewichten – hoe dan ook, deze puzzeloefeningsmat kan helpen.

Deze dichte, duurzame vierkante schuimtegels beschermen uw vloeren en dempen uw oefeningen voor extra comfort. Elke tegel meet 24 inch bij 24 inch en is 1 of 3/4 inch dik, afhankelijk van welke optie u kiest. De tegels zijn gemaakt van antislipmateriaal dat tractie biedt voor plyometrie, zijn waterbestendig en zijn geluidsreducerend.

Kies uit een verscheidenheid aan kleuren en maten die 24, 72 of 96 vierkante voet beslaan.

Prijs op het moment van publicatie: $45

Beste zweefschijven

Synergee Core Schuifregelaars

4.7


Synergee Core Schuifregelaars

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart

Als u een extra dosis intensiteit aan uw trainingen wilt toevoegen, is het gebruik van kernschuifregelaars of glijdende schijven een geweldige manier om dit te doen. Deze kleine cirkelvormige schijven kunnen worden gebruikt om de belangrijkste spiergroepen in uw lichaam te versterken en kunnen worden geïntegreerd in bijna elk type training, of het nu GAAT OM HIIT, kracht of beeldhouwen.

De Synergee Core Sliders zijn een geweldige optie omdat ze dubbelzijdig en veelzijdig zijn om op elke verdieping te gebruiken. Er is een zachtere schuimzijde voor gebruik op hardhouten vloeren en een hardere plastic glijbaan die perfect is voor vloerbedekking en tapijten. Ze worden geleverd in een pakket van twee en elke schuifregelaar meet 7 inch, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen zijn of op te bergen. Elke bestelling wordt ook geleverd met een handige trainingshandleiding om u door trainingen te leiden. Voeg deze kernschuifregelaars toe aan je volgende training en kijk hoe het zweet druipt.

Prijs op het moment van publicatie: $11

Beste massagepistool

Theragun Elite Massage Pistool

4.2


Theragun Elite Massage Pistool

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Zappos
Bekijk op Bergdorfgoodman.com

Wanneer je spieren extra pijnlijk zijn van het trainen, zal niets ze de juiste TLC geven zoals een massagepistool. We raden de Theragun Elite aan, omdat deze beschikt over een gemakkelijk vast te houden, OLED-scherm en een aangepast snelheidsbereik om pijnlijke spieren te richten. U kunt de gewenste snelheid van het pistool regelen vanuit de app op uw smartphone, variërend van 1750-2400 pulsen per minuut. Het heeft ook een sterke levensduur van de batterij die 120 minuten per lading werkt.

Sluit deze machine aan en voel hem diep doordringen en die pijnlijke spieren verlichten, allemaal zonder veel lawaai te maken. Dit komt omdat Elite is gemaakt met QuietForce-technologie, waardoor het 75% stiller is dan het vorige model van Theragun. Het wordt ook geleverd met een draagtas, vijf verschillende opzetstukken en een voedingsadapter voor eenvoudige opslag.

Prijs op het moment van publicatie: $400

Beste enkelgewichten

Bala Armbanden

4.8


Bala Armbanden

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Beautybay.com

Enkelgewichten zijn een effectieve, handsfree manier om een extra niveau van weerstand in je training op te nemen. We raden deze populaire enkelgewichten van Bala aan, omdat ze slank en veelzijdig zijn en tijdens elke training op hun plaats blijven.

Elke set Bala Bangles wordt geleverd met twee armbanden en een draagtas voor eenvoudig transport. Bind ze om je enkels tijdens een sculpt- of cardiotraining, of draag ze om je polsen tijdens wandelingen voor een extra weerstandsverbranding. Ze zijn er in drie verschillende gewichtsgroottes, variërend van een half pond tot twee pond, waardoor het gemakkelijk is om het beste gewicht voor u te kiezen.

Prijs op het moment van publicatie: $55

Waar u op moet letten bij home gym-apparatuur

Veelzijdigheid

Wanneer u thuisgymnastiekapparatuur koopt, is het verstandig om stukken te kiezen die zeer veelzijdig zijn. Meerdere stukken apparatuur voor eenmalig gebruik kunnen veel ruimte innemen en u zult het waarschijnlijk niet vaak genoeg kunnen gebruiken om het te verdienen. Uitrusting zoals dumbbells, kettlebells, suspension trainers en weerstandsbanden kunnen worden gebruikt voor honderden trainingscombinaties. Ze zorgen ook voor progressie met elk type trainingsprogramma.

Kwaliteit

Hoogwaardige materialen en constructie zijn essentieel voor thuisgymnastiekapparatuur. Slordige producten geven je geen goede training en kunnen zelfs je risico op blessures verhogen. En als je thuisgymnastiek snel kapot gaat, zit je zonder het gereedschap dat je nodig hebt om te trainen totdat je het kunt vervangen. Dit is niet alleen onhandig, maar ook kostbaar.

Om een goede kwaliteit te garanderen, zoekt u naar apparatuur gemaakt door bekende merken en gemaakt van duurzame materialen. Zoek naar beoordelingen van vertrouwde bronnen en consumenten die de apparatuur voor een langere periode hebben gebruikt.

Grootte

Houd rekening met uw beschikbare ruimte bij de aankoop van een thuisgymnastiekuitrusting. Het is het beste om uitrusting te kiezen die je kunt wegstoppen, of die minimaal vloeroppervlak in beslag nemen. Verstelbare dumbbells en kettlebells hebben bijvoorbeeld de voetafdruk van een enkel item, maar kunnen verschillende weerstandsniveaus bieden. Ophangtrainers en weerstandsbanden zijn eenvoudig op te vouwen en op te bergen in een kleine ruimte. Je kunt zelfs loopbanden en roeimachines vinden die opvouwen als je ze niet gebruikt.

Veelgestelde vragen


 • Wat is de beste manier om fitnessapparatuur thuis te organiseren?

  De beste manier om thuisgymnastiekapparatuur te organiseren, is door een aangewezen opslagruimte te hebben met haken, containers en rekken. Koop zware, speciaal gebouwde opslagopties die helpen bij het organiseren en vasthouden van zware apparatuur zoals halterschijven, halters, halters en kettlebells. Haken aan de muur kunnen weerstandsbanden en ophangtrainers bevatten. Stevige dozen kunnen andere kleine apparaten bevatten.


 • Hoe maak je thuisgymnastiekapparatuur schoon?

  Het schoonmaken van uw thuisgymnastiekapparatuur is een goed idee, zelfs als u deze niet deelt. Verwijder vuil, stof en vuil door harde oppervlakken af te vegen met een reinigingsspray en een zachte doek. Gebruik mild zeepsop op zachtere voorwerpen en weerstandsbanden. Stof stof van zwaardere voorwerpen en van moeilijk bereikbare spleten.


 • Wat zijn de voordelen van thuisgymnastiek?

  Thuisgymnastiek heeft veel voordelen. Je kunt gemakkelijker trainen, wanneer je de tijd hebt. Dit kan vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of meerdere keren gedurende de dag betekenen wanneer u een paar minuten over heeft (maar uw huis niet kunt verlaten vanwege verantwoordelijkheden voor kinderopvang, weer, duisternis, enz.). Ook kunt u met thuisgymnastiek alle apparatuur gebruiken zonder op uw beurt te wachten terwijl iemand anders zijn training voltooit. U kunt ook merken dat uw motivatie toeneemt wanneer uw apparatuur in zicht is.


 • Hoe blijf je veilig met behulp van fitnessapparatuur voor thuis?

  Om veilig te blijven met behulp van thuisgymnastiekapparatuur, moet u uw maximumaantal van één rep niet benaderen voor elk gewicht dat u optilt zonder een spotter. In feite is het verstandig om iemand in de buurt te hebben wanneer u een training doet in geval van een ongeval of letsel. Inspecteer uw apparatuur regelmatig om te controleren op defecten en zorg ervoor dat alle verankerde apparatuur stevig en stabiel is. Wees je ook bewust van je omgeving, zodat je voldoende ruimte hebt om de bewegingen uit te voeren.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Isabella Broggini is een lifestyle en health writer en commerce editor voor bodymindspirit Fit, Family, Health en Mind. Ze is een NASM-gecertificeerde personal trainer, fitnessvoedingsspecialist en voormalig Equinox-personal trainer. Met een afkeer van drukke sportscholen, is ze altijd op zoek naar de beste thuistrainingsapparatuur voor haar kleine appartement in New York. Ze is eigenaar van de Fit Simplify weerstandslussen en de PowerBlock Sport verstelbare dumbbells en kan geen goede workout krijgen zonder hen.

De POWERBLOCK Sport 24 Verstelbare Dumbbells zijn een topkeuze vanwege hun ruimtebesparende gemak en gebruiksgemak. Het TRX All-In-One Suspension Training System is een uitstekende keuze als je een full-body workout nodig hebt die draagbaar is.

“Tijdens het testen heb ik een heleboel lessen gevolgd – er zijn er meer dan 2.383 in de aanbieding. Verrassend genoeg waren er meer dan alleen roeispecifieke trainingen. Je Hydrow Rower biedt ook mobiliteit, kracht, yogalessen en meer. Dat is een duidelijke bonus.” –Rozalynn S. Frazier, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit producttester