De 9 beste supplementen van 2023, volgens een diëtist

De 9 beste supplementen van 2023, volgens een diëtist

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Een gezond, uitgebalanceerd dieet is de beste manier om de voeding te krijgen die je nodig hebt; soms kan een supplement echter gunstig zijn. Als u een gediagnosticeerd tekort heeft, een restrictief dieet volgt dat hele voedselgroepen elimineert, of een medische aandoening heeft of medicijnen gebruikt die de opname van voedingsstoffen verstoren, wilt u misschien een supplement overwegen. Bovendien vereisen sommige specifieke levensfasen verhoogde vitamine- en mineralenbehoeften, zoals voor en tijdens de zwangerschap, en daarom kunnen supplementen worden aanbevolen.

Een multivitamine kan helpen om eventuele voedingslacunes in uw dieet op te vullen en tekorten te voorkomen, terwijl vitamines met één voedingsstof kunnen helpen bij het aanpakken van bestaande tekorten of verhoogde vereisten. Andere producten, zoals probiotica en omega-3 vetzuren, zijn meer gespecialiseerd en kunnen specifieke gezondheidsproblemen ten goede komen, zoals de darmfunctie en de gezondheid van het hart. Bovendien kan eiwitpoeder een nuttig supplement zijn voor mensen met verhoogde behoeften, zoals atleten, die moeite hebben om voldoende eiwitten uit voedsel alleen te halen. We nemen ook magnesium-, vitamine D-, ijzer- en vezelsupplementen op, die veel voorkomende tekorten zijn als gevolg van voedingsgebreken in het typische Amerikaanse dieet.

Het is belangrijk op te merken dat voedingsbehoeften sterk geïndividualiseerd zijn, afhankelijk van vele factoren, waaronder lengte, gewicht, geslacht, leeftijd, fysieke activiteitsniveau en algehele gezondheidstoestand. Het is het beste om een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg te raadplegen om te bepalen of u baat kunt hebben bij supplementen. Bij het selecteren van de toplijst met supplementen, hebben we overwogen dat we USDA voedingsaanbevelingen, veel voorkomende tekortkomingen, kwaliteit van ingrediënten, doseringen en testen door derden hebben overwogen.

bodymindspirit Fit goedgekeurde beste supplementen

 • Beste overall: MegaFood One Multivitamine is een hoogwaardige multivitamine voor mannen en vrouwen afgeleid van echte voedselingrediënten van een vertrouwd merk.
 • Beste visolie: Nordic Naturals Ultimate Omega is door derden getest en onderzocht en biedt 1280 milligram totale omega-3 vetzuren, waaronder EPA en DHA.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Hoe we supplementen selecteren
 • Waar u op moet letten
 • FAQ
 • Waarom vertrouwen op bodymindspirit Fit?

Beste Multivitamine

MegaFood Een Dagelijkse Multivitamine

MegaFood Een Dagelijkse Multivitamine

Met dank aan MegaFood


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Vitamin Shoppe

MegaFood One Daily Multivitamine is een hoogwaardige multivitamine voor mannen en vrouwen afgeleid van echte voedselingrediënten. Hoewel u kunt streven naar een gezond, uitgebalanceerd dieet, werkt een multivitamine om eventuele voedingslacunes op te vullen. Het kenmerkende vitamine- en mineralensupplement van één dag is geformuleerd met B-vitamines voor energieondersteuning, vitamine C en E om de immuunfunctie te bevorderen en 10 microgram vitamine D om gezonde botten te behouden.

Het product is veelzijdig en kan worden gebruikt door mannen of vrouwen van elke leeftijd, hoewel het mogelijk niet optimaal is voor mensen ouder dan 55, en zwangere vrouwen moeten altijd een prenatale nemen. Het kan op elk moment van de dag worden ingenomen en is zacht genoeg om op een lege maag te worden ingenomen.

MegaFood staat bekend om zijn toewijding aan echte voedselingrediënten en een obsessie met kwaliteit. Het supplement is getest op meer dan 125 herbiciden en pesticiden en is vrij van gluten, zuivel en soja. Het is ook non-GMO project geverifieerd, gecertificeerd glyfosaat residu vrij, en gecertificeerd koosjer.

Prijs op het moment van publicatie: $ 79

Beste visolie

Nordic Naturals Ultieme Omega

Nordic Naturals Ultieme Omega
Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Gnc.com

Omega-3-vetzuren worden aanbevolen als onderdeel van een gezond dieet omdat wordt aangenomen dat ze een rol spelen bij de preventie van kanker en ook de gezondheid van het hart, de ogen en de hersenen ondersteunen. De beste bronnen van omega-3 zijn voedingsmiddelen zoals vette vis en sommige noten en zaden, maar visoliesupplementen kunnen u ook helpen om aan uw behoeften te voldoen.

Wanneer u op zoek bent naar het beste visoliesupplement, overweeg dan Nordic Naturals Ultimate Omega. De soft gels zijn gemaakt van ingrediënten van de hoogste kwaliteit, bevatten krachtige omega-3 vetzuren en zijn gemakkelijk in te nemen zonder visachtige nasmaak. Ze hebben een frisse citroensmaak en zijn gemaakt van 100% wild gevangen sardines en ansjovis.

Elke twee zachte gel porties bevat 1280 milligram totale omega-3 vetzuren met 650 milligram EPA, 450 milligram DHA en 180 milligram andere omega-3 vetzuren. Het non-GMO verified supplement is Friend of the Sea gecertificeerd en derde partij zuiverheid getest. Als u geen fan bent van het slikken van pillen, biedt Nordic Naturals hetzelfde product in vloeibare vorm.

Prijs op het moment van publicatie: $ 29

Beste Magnesium

Pure Inkapseling Magnesium (Citraat)

Pure Inkapseling Magnesium (Citraat)

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Pureformulas.com

Magnesium is een belangrijk mineraal dat de gezondheid van de botten, de gezondheid van het hart en de normale spijsvertering ondersteunt. Magnesiumsupplementen zijn er in vele vormen, waaronder magnesiumcitraat, een zeer biologisch beschikbare, gemakkelijk geabsorbeerde vorm die kan helpen om magnesiumniveaus aan te vullen en constipatie te verlichten met zijn natuurlijke laxerende effect. Pure Encapsulations Magnesium Citrate capsules bieden 150 milligram magnesium per capsule. Pure Encapsulations staat bekend om zijn zeer zuivere supplementen en is een vertrouwd merk dat vitamines en mineralen van superieure kwaliteit biedt.

Voor mensen met allergieën is Pure Encapsulations Magnesium Citrate een ideale optie. De gemakkelijk door te slikken vegetarische capsules zijn hypoallergeen. Ze zijn vrij van veel voorkomende allergenen zoals tarwe, gluten, eieren, pinda’s, soja, zuivel en schaaldieren. Ze zijn ook vrij van magnesiumstearaat, gehydrogeneerd vet, kunstmatige kleuren en zoetstoffen en andere onnodige ingrediënten.

Prijs op het moment van publicatie: $ 17

Beste IJzer

Slow Fe IJzer Tabletten

Slow Fe IJzer Tabletten

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op CVS

Lage ijzerspiegels en bloedarmoede komen vaak voor, vooral bij vrouwen. IJzer is een noodzakelijk onderdeel in normale cellulaire groei, ontwikkeling en functioneren. Als u zich zorgen maakt, is het het beste om met uw arts te praten over uw individuele ijzergehalte. De meeste mensen kunnen voldoende ijzer krijgen van het voedsel dat ze eten, maar als uw arts suppletie aanbeveelt, probeer dan deze optie van Slow FE.

Slow FE’s krachtige tabletten met langzame afgifte vullen het ijzergehalte aan zonder veel voorkomende gastro-intestinale bijwerkingen zoals misselijkheid en buikklachten. Het gecontroleerde afgiftesysteem levert langzaam ijzer aan het lichaam, dat zachter is voor de maag. Elke gemakkelijk te slikken pil levert 45 milligram elementair ijzer, wat overeenkomt met 142 milligram ijzersulfaat, een veel voorkomende vorm van ijzer.

Prijs op het moment van publicatie: $ 26

Beste vezel

Renew Life Organic Triple Fiber

Renew Life Organic Triple Fiber

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Vitamin Shoppe

Een dieet rijk aan volle granen, fruit en groenten is waarschijnlijk rijk aan vezels, maar voor degenen die bepaalde voedingsmiddelen niet kunnen eten of hulp nodig hebben bij de spijsvertering, kan een vezelsupplement nuttig zijn. Als u op zoek bent naar de beste vezels om u vol te houden en de spijsvertering te bevorderen, is het Organic Triple Fiber-product van Renew Life een uitstekende optie. Het USDA Organic-poeder combineert niet-GMO lijnzaad, haver en acaciavezels om een mix van zowel onoplosbare als oplosbare vezels en eiwitten te bieden. Het zuivelvrije, glutenvrije en sojavrije product biedt 3 gram voedingsvezels en 2 gram eiwit per schep.

In tegenstelling tot andere supplementen die alleen oplosbare of onoplosbare vezels bevatten, combineert dit uitgebalanceerde vezelsupplement de verteringsvertragende oplosbare vezels uit vlas en acacia met havervezels, die meestal onoplosbaar zijn en intact door het spijsverteringsstelsel gaan. Het poeder mengt gemakkelijk met sap of water en kan helpen om constipatie te verlichten. Als u geen fan bent van poedersupplementen, maakt Renew Life hetzelfde supplement in capsulevorm.

Prijs op het moment van publicatie: $ 13

Beste Probiotische

Culturelle Dagelijks Probiotisch

Culturelle Dagelijks Probiotisch

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op Bed Bath &Beyond

Probiotica staan bekend om hun nuttige bacteriën die het darmecosysteem en alles van de gezondheid van de huid tot de immuunfunctie en zelfs de geestelijke gezondheid kunnen verbeteren. Voor een effectieve, brede beschikbaar, en betaalbaar probiotisch, overweeg Culturelle’s Daily Digestive Probiotic. Elke gemakkelijk door te slikken capsule biedt 10 miljard CFU’s aan Lactobacillus rhamnosus GG, een goed bestudeerd probioticum. Ze bevatten ook inuline, een prebioticum dat fungeert als voedsel voor de gezonde bacteriën.

De gelatinevrije capsules zijn uitstekend geschikt voor vegetariërs. Hoewel probiotica fantastisch zijn voor mensen die af en toe spijsverteringsproblemen ervaren, zijn ze ook geweldig voor mensen die vaak reizen. Culturelle raadt aan om twee keer per dag een capsule in te nemen tijdens het reizen om spijsverteringsproblemen te voorkomen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 16

Beste Vitamine D

Nordic Naturals Vitamine D3-25 mcg

Nordic Naturals Vitamine D3-25 mcg

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Vitamin Shoppe

Vitamine D is een belangrijke vitamine die de stemming, de gezondheid van de botten en de immuunfunctie ondersteunt. Hoewel het lichaam van nature vitamine D maakt met blootstelling aan de zon, kan het een uitdaging zijn om te voldoen aan de aanbeveling van ten minste 600 IE vitamine D per dag. Het nemen van een supplement zoals Nordic Naturals Vitamine D3 kan u helpen om uw dagelijkse doel te bereiken. Elke eenmaal daagse zachte gel levert 1000 IE D3.

Het niet-GMO-product van Nordic Natural is door derden getest om ervoor te zorgen dat u de hoogst mogelijke kwaliteit vitamine krijgt die voldoet aan strikte productienormen. Nordic Naturals beveelt aan om het supplement met voedsel in te nemen, omdat vitamine D een in vet oplosbare vitamine is die het beste kan worden opgenomen met gezonde vetbronnen in het dieet.

Prijs op het moment van publicatie: $ 14

Beste collageenpoeder

Vital Proteins Originele Collageen Peptiden

4.9


Vitale eiwitten Collageenpeptiden

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op Bed Bath &Beyond

Met 20 gram collageen per portie van twee schepjes krijg je een goede waar voor je geld met dit poeder. Het is afkomstig van grasgevoerde, in de wei gehouden koeien die in overeenstemming zijn met de Global Animal Partnership 5-staps dierenwelzijnsclassificatiestandaard, zodat u zich goed kunt voelen als u weet dat u een product van hoge kwaliteit krijgt.

Naast grasgevoerd rundercollageen voegt Vital Proteins vitamine C toe aan hun poeder om de collageensynthese te verhogen. De collageenmix bevat ook hyaluronzuur, een stof die het lichaam van nature aanmaakt en die bijdraagt aan de bevordering van collageen. Het smaakloze poeder is oplosbaar in warme of koude vloeistoffen, dus je kunt het toevoegen aan je koffie, smoothies of andere dranken.

Prijs op het moment van publicatie: $ 42

Beste Greens Poeder

Garden of Life Raw Organic Perfect Food Groen Superfood

4.7


Garden of Life Raw Organic Perfect Food Groen Superfood

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Everyhealth.com
Bekijk op IHerb

De inname van groenten en fruit is van cruciaal belang om aan onze vitamine- en mineralenbehoeften te voldoen; slechts één op de tien Amerikanen voldoet echter aan de aanbevolen inname voor groenten en fruit per dag. Hoewel het het beste is om prioriteit te geven aan echte, hele voedingsmiddelen, kunnen poeders een geweldige manier zijn om de inname van voedingsstoffen te stimuleren als iemand wars is van het eten van hele groenten of op reis is en beperkte toegang heeft tot verse producten.

Niemand zei dat groene poeders lekker smaken, daarom voegen veel merken stevia toe aan hun poeder om de smakelijkheid en zoetheid te vergroten. Garden of Life’s Raw Organic Perfect Food Green Superfood Juiced Greens Powder is een geweldig groen poeder omdat het vrij is van stevia en andere zoetstoffen.

Met 34 rauwe, biologisch geteelde, niet-GMO-groenten, droogt Garden of Life hun groenten op de boerderij binnen een uur na het oogsten, waarbij alle krachtige voedingsstoffen worden vastgehouden.

Prijs op het moment van publicatie: $ 28

Eindoordeel

Hoewel suppletie zeer individueel is en met uw zorgverlener moet worden besproken, kunnen de meeste volwassenen baat hebben bij een multivitamine zoals MegaFood One Daily (bekijk Amazon), die kan helpen om tekorten te voorkomen en eventuele voedingslacunes in uw dieet op te vullen.

Hoe we supplementen selecteren

Ons team werkt hard om transparant te zijn over waarom we bepaalde supplementen aanbevelen; u kunt hier meer lezen over onze voedingssupplementmethodologie.

Waar u op moet letten

Gezondheidsdoelen

SimiLarly, u wilt nadenken over uw gezondheid en welzijn doelen bij het kiezen van een supplement. Als u de gezondheid van de botten wilt ondersteunen, kan een mix van vitamine D, calcium en magnesium een goede optie zijn. Als u uw humeur, spijsvertering of atletische prestaties wilt verbeteren, zijn er bepaalde supplementen geformuleerd om ondersteuning te bieden. Het hangt allemaal af van wat je hoopt te bereiken en wat geschikt is gezien je individuele voedingsbehoeften.

Supplement formulier

Als u liever niet elke dag een pil neemt, zoek dan naar supplementen die in gummy-, zuigtablet-, tablet- of vloeibare vorm komen. Kijk altijd naar de ingrediëntenlijst om ervoor te zorgen dat het product weinig suiker bevat en voldoende vitamine, mineraal of supplement bevat dat u aan uw dieet wilt toevoegen.

Veelgestelde vragen


 • Wat zijn de beste supplementen om dagelijks te nemen?

  Veel mannen en vrouwen besluiten supplementen te nemen omdat ze een voedingstekort in hun dieet hebben (of willen vermijden). Als u bijvoorbeeld weet dat u niet genoeg vitamine D in uw dieet krijgt, of als u beperkte blootstelling aan de zon heeft, kunt u besluiten om een vitamine D-supplement te nemen. Het is het beste om uw zorgverlener te raadplegen voordat u een supplement aan uw routine toevoegt, omdat zij u kunnen adviseren of u een vastgesteld voedingstekort heeft of een bepaalde gezondheidstoestand heeft die baat kan hebben bij toegevoegde voedingsstoffen.

  Het is belangrijk om te onthouden dat supplementen bedoeld zijn om de voeding van een gezond dieet te stimuleren en dat ze geen vervanging zijn voor een slecht dieet. Bovendien, hoewel je een bepaalde hoeveelheid specifieke vitamines en mineralen nodig hebt, is meer niet altijd beter en kunnen supplementen mogelijk gevaarlijk zijn als je te veel consumeert.


 • Wat is het beste natuurlijke ontstekingsremmende supplement?

  Er zijn veel supplementen die kunnen helpen om ontstekingen in het lichaam te bestrijden. Het is het beste om uw zorgverlener te raadplegen om te bespreken wat voor soort ontsteking in uw lichaam kan optreden en welke manier van handelen het beste is om die ontsteking te verminderen. Het eten van een uitgebalanceerd, ontstekingsremmend dieet en voldoende beweging zijn twee manieren om ontstekingen te bestrijden. Als uw zorgverlener het geschikt acht, zijn sommige supplementen zoals visolie, kurkuma en curcumine evidence-backed manieren om ontstekingen te bestrijden.

Waarom vertrouwen op bodymindspirit Fit?

Een persoonlijke opmerking over mijn aanbevelingen hierboven geschreven. Als diëtist ben ik voorzichtig om supplementen aan te bevelen. Bij het schrijven van dit artikel heb ik tijd besteed aan het beoordelen van het meest recente klinische onderzoek naar verschillende populaire supplementen, het bekijken van meerdere producten en merken en het raadplegen van vertrouwde collega’s in de diëtetiek. Ik geloof dat de supplementen in de round-up zijn gemaakt door vertrouwde merken en zijn samengesteld uit hoogwaardige ingrediënten. — Eliza Savage, MS, RD, CDN

 • Beste overall: MegaFood One Multivitamine is een hoogwaardige multivitamine voor mannen en vrouwen afgeleid van echte voedselingrediënten van een vertrouwd merk.
 • Beste visolie: Nordic Naturals Ultimate Omega is door derden getest en onderzocht en biedt 1280 milligram totale omega-3 vetzuren, waaronder EPA en DHA.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

Hoewel suppletie zeer individueel is en met uw zorgverlener moet worden besproken, kunnen de meeste volwassenen baat hebben bij een multivitamine zoals MegaFood One Daily (bekijk Amazon), die kan helpen om tekorten te voorkomen en eventuele voedingslacunes in uw dieet op te vullen.