De 8 beste eiwitpoeders voor vrouwen, volgens een diëtist

De 8 beste eiwitpoeders voor vrouwen, volgens een diëtist

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Eiwitpoeders kunnen een handige optie zijn om uw eiwitinname te verhogen, vooral voor vrouwen die moeite hebben om aan hun eiwitbehoeften te voldoen door alleen voedsel. De dagelijkse aanbevolen inname (DRI) voor eiwitten is 0,8 gram per kilogram lichaamsgewicht voor gezonde vrouwen en kan oplopen tot wel 1,2-2,0 gram / kilogram voor degenen die regelmatig uithoudingsvermogen en weerstandstraining uitvoeren, om optimaal spierherstel en groei te ondersteunen.

Hoewel het het beste is om je te concentreren op het voldoen aan je eiwitbehoeften van hele echte voedingsmiddelen, waaronder gevogelte, mager vlees, vis, eieren, dagboekproducten, noten, zaden en bonen, kunnen eiwitpoeders een nuttige optie zijn om bij de hand te hebben. Probeer eiwitpoeder toe te voegen aan je ochtendsmoothie om de verzadiging te verhogen of schud een schepje met melk naar keuze om spierherstel na een training te bevorderen.

Afhankelijk van uw voedingsvoorkeuren en voedingsbehoeften, zijn er een breed scala aan eiwitpoedervariëteiten op de markt, waaronder dierlijke producten zoals wei en collageen, evenals plantaardige bronnen zoals soja, erwten en hennep. Over het algemeen is het het beste om te zoeken naar poeders met een eenvoudige ingrediëntenlijst en beperkte toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen. Bij het selecteren van onze toplijst met eiwitpoeders voor vrouwen, hebben we rekening gehouden met de algehele voedingswaarde, ingrediënten, eiwittype en smaak.

bodymindspirit Fit goedgekeurde eiwitpoeders voor vrouwen

 • Beste overall: Sprout Living Pumpkin Seed Protein Powder heeft een milde, nootachtige smaak en gladde textuur met 20 gram plantaardig eiwit met slechts één ingrediënt: pompoenpitten.
 • Beste voor atleten: Bodylogix Natural Grass-Fed Whey Protein Powder bevat 24 gram eiwit uit wei afkomstig van grasgevoerde koeien, inclusief alle essentiële aminozuren.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Sprout Living Organic Pumpkin Seed Protein bij Amazon

Beste budget:

NOW Foods Organic Pea Protein bij Amazon

Beste Wei:

Raw Organic Whey Whey Protein Powder bij Amazon

Beste biologisch:

Garden of Life Raw Organic Fit Powder bij Amazon

Beste Vegan:

Philosophie Cacao Magic bij Amazon

Beste caloriearm:

Vital Proteins Collagen Peptides bij Amazon

Het beste voor het opbouwen van spieren:

Bodylogix Natural Grass-Fed Whey Protein Powder bij Amazon

Beste voor Paleo:

Ancient Nutrition Bone Broth Protein bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Hoe we supplementen selecteren

Beste overall

Sprout Living Biologische Pompoenpitten Eiwit

Sprout Living Simple Pompoenpit eiwit poeder

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op IHerb

Wat zeggen kopers? 82% van de meer dan 800 Amazon recensenten beoordeelde dit product met 4 sterren of meer.

Sprout Living’s Simple Sunflower Seed Protein Powder staat bovenaan onze lijst met 20 gram plantaardig gemaakt van pompoenpitten zonder andere ingrediënten toegevoegd. Biologische, niet-GMO zonnebloempitten worden koud geperst om een deel van de olie van het zaad te verwijderen en alle voedingsstoffen te behouden terwijl het eiwit wordt geconcentreerd.

Eén portie biedt 15 gram plantaardig eiwit, 2 gram vezels, 2 procent van de dagelijkse aanbevolen inname van calcium en 6 procent van de aanbeveling van ijzerinname. Optimale calcium- en ijzerinname zijn van cruciaal belang voor vrouwen om de botdichtheid te beschermen en ijzer aan te vullen dat tijdens de menstruatie verloren kan gaan.

Prijs op het moment van publicatie: $ 30 voor 1 pond (pak van 1)

Wat experts zeggen

“Om al het plantaardige ijzer te absorberen, gebruik je dit poeder in een smoothie of shake met een hoog vitamine C-ingrediënt zoals kiwi, papaja, bloemkool, aardbeien, boerenkool of natuurlijk sinaasappels.” Sydney Greene, RD, MS

Beste Budget

NOW Foods Biologische Erwteneiwit

NOW Foods Biologische Erwteneiwit

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Swansonvitamins.com

Door derden geteste producten zijn de veiligere keuze bij het kiezen van een voedingssupplement en daarom is NOW Sports Pure Pea de beste budgetkeuze. NOW Sports-producten nemen deel aan Informed Choice-tests, een kwaliteitsborgingsprogramma voor sportvoedingsproducten en leveranciers aan de sportvoedingsindustrie. Informed-Sport-gecertificeerde producten worden tot vier keer per jaar blind bemonsterd op retailniveau en testresultaten zijn te vinden op Informed-Sport.

Biologische, niet-GMO erwten worden gebruikt om een poeder te produceren met 15 gram eiwit per portie, een slimme keuze voor iedereen met voedselallergieën of -intoleranties. Afgezien van eiwitten biedt dit product ook 30 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van ijzer, een cruciaal mineraal voor vrouwen.

Prijs op het moment van publicatie: $24

Beste Wei

Raw Organic Whey Wei Eiwit Poeder

Rauw biologisch wei-eiwitpoeder

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

Bij het zoeken naar een eiwitpoeder geproduceerd uit dierlijke bronnen, is kwaliteit uiterst belangrijk. Raw Organic Whey is USDA gecertificeerd biologisch en betrekt hun wei van koeien die zijn grootgebracht zonder het gebruik van groeihormoon voor runderen (BGH / BST). Raw Organic Whey doet 3rd Party Lab-tests voor pesticiden, zware metalen, antibiotica, mycotoxinen en melamine van testen door derden rechtstreeks op hun website voor volledige transparantie.

Eén portie is minder dan 100 calorieën en bevat 21 gram eiwit en 15 procent van de aanbevolen dagelijkse inname voor calcium.

Prijs op het moment van publicatie: $ 30 voor 12 ounce (pak van 1)

Beste biologisch

Garden of Life Raw Organic Fit Poeder, Vanille

Garden of Life Biologische maaltijdvervanger

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Vitamin Shoppe

Garden of Life’s Raw Fit Powder biedt een breedspectrum organische nutriëntendichtheid. Met grote hoeveelheden vitamines en mineralen zoals de antioxidant vitamine E en stemmingsverhogende vitamine D, zijn er ook 8 gram vezels per portie en meerdere probiotica en spijsverteringsenzymen die kunnen helpen de honger te beteugelen en de spijsvertering te optimaliseren.

Naast groene koffie-extract bevat dit poeder Ashwagandha, een kruid dat wordt gebruikt voor stressmanagement. Als u recepten neemt, neem dan contact op met uw zorgverlener om interacties tussen supplementen en medicijnen te voorkomen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 60 voor 32,80 ounce (pak van 1) in vanille

Beste Vegan

Philosophie Cacao Magie

Philosophie Cacao Magie

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

Het is moeilijk om een gearomatiseerd eiwitpoeder te vinden dat goed smaakt, maar niet overweldigend is. Philosophie’s Cacao Magic Superfood Protein Powder is net zo lekker als voedzaam. Met behulp van een basis van biologisch hennepeiwit combineert Philosophie ook rauwe, biologische cacao en chiazaden voor een megavoedingsboost. De combinatie van deze drie ingrediënten levert 10 gram plantaardig eiwit, 20 procent van de dagelijkse aanbevolen inname voor ijzer en 2 gram vezels voor slechts 55 calorieën.

Philosophie voegt ook organische maca toe, een eetbare wortel die bekend staat als een adaptogeen vanwege zijn vermogen om het lichaam te helpen stress te weerstaan. Een andere stressbestrijder en energiebooster in dit product is reishi, een medicinale paddenstoel waarvan bekend is dat het de immuniteit en energie verhoogt. Meng dit product met warme notenmelk voor een smakelijke, energieverhogende snack aan het einde van de middag, of gebruik het in een smoothie of met havermout voor een bevredigend en energiek ontbijt.

Prijs op het moment van publicatie: $33

Beste caloriearm

Vitale eiwitten Collageenpeptiden

4.9


Vitale eiwitten Collageenpeptiden

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op Bed Bath &Beyond

Met slechts 70 calorieën per portie heeft Vital Protein een krachtige voedingspunch. Met 18 gram eiwit per portie krijgen consumenten ook een dosis immuunversterkende vitamine C en 20 gram collageen, waarvan wordt voorgesteld dat het helpt ondersteunen gezondheid van haar, huid en nagels. Hoewel het klinische onderzoek om deze bewering te ondersteunen wankel is, veel consumentenrecensies ondersteunen claims waarin verbetering in dunner wordend haar, broze nagels en doffe huid wordt vermeld.

Vital Proteins besteedt extra zorg aan de herkomst van hun eiwitten. De koeien die voor de collageenpeptiden werden gebruikt, werden grootgebracht in overeenstemming met de Global Animal Partnership 5-staps dierenwelzijnsclassificatienormen, een belangrijke kwaliteit om op te letten bij de aankoop van eiwitpoeders afkomstig van dierlijke ingrediënten.

Prijs op het moment van publicatie: $ 42 voor HAVC + niet gearomatiseerd in 1,25 pond (pakket van 1)

Het beste voor het opbouwen van spieren

Bodylogix Natural Grass-Fed Wei Eiwit Poeder

Bodylogix Natural Grass-Fed Wei Eiwit Poeder

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon

Spieropbouw wordt het meest efficiënt en met succes gedaan wanneer alle negen essentiële aminozuren gedurende de dag in voldoende hoeveelheden worden geconsumeerd. Essentiële aminozuren kunnen niet door het lichaam worden gemaakt. Als gevolg hiervan moeten ze uit voedsel komen. Als een eiwitpoeder wordt gebruikt als een snack na de training of zelfs als maaltijdvervanger en spieropbouw het doel is, zullen consumenten op zoek willen gaan naar producten die alle essentiële aminozuren bevatten.

Body Logix beschikt over een compleet aminozuurprofiel, wat betekent dat het alle negen essentiële aminozuren bevat. Body Logix Whey Protein Powder is afkomstig van grasgevoerde koeien en is non-GMO en NSF gecertificeerd glutenvrij. Het wordt ook geproduceerd in een pindavrije faciliteit, waardoor dit een uitstekende keuze is voor consumenten met ernstige pinda-allergieën.

Beste voor Paleo

Oude voeding bottenbouillon eiwit

Oude voeding bottenbouillon eiwit

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Vitamin Shoppe

Het Paleo-dieet is en blijft een zeer trendy dieet dat zich richt op het afstemmen van iemands manier van eten op de manier waarop onze voorouders van jagers verzamelen duizenden jaren geleden aten. Het Paleo dieet bevordert het vermijden van bewerkte voedingsmiddelen en additieven zoals kunstmatige zoetstoffen en smaakstoffen.

Ancient Nutrition’s Pure Bone Broth Protein is gemaakt van kippenbottenbouillonconcentraat. Bottenbouillon is aangeprezen in integratieve en holistische gezondheids- en welzijnskringen als een ontstekingsbestrijdend, darmgenezend voedsel. Er is echter geen klinisch onderzoek op mensen dat deze overtuigingen bevestigt.

Prijs op het moment van publicatie: $ 53 voor 20 porties (pak van 1) in pure

Eindoordeel

Als je op zoek bent naar een smakeloos eiwitpoeder voor vrouwen dat goed mengt in water, koffie of je favoriete smoothie, probeer dan Sprout Living’s Unflavored Pumpkin Protein Powder (bekijk bij Amazon) of Vital Proteins Collagen Peptides (bekijk op Amazon). Als je liever wat meer smaak hebt, probeer dan Garden of Life’s Vanilla Raw Organic Fit Powder (bekijk op Amazon).

Wat te zoeken in een eiwitpoeder voor vrouwen

Eiwit type:

Er zijn verschillende eiwitbronnen, waarvan de meest voorkomende wei en soja zijn. Wei wordt vaak gezien als de beste optie voor dagelijks gebruik, omdat het gemakkelijk te verteren is voor het lichaam en alle essentiële aminozuren bevat. Soja, aan de andere kant, kan helpen bij het opbouwen van botmassa en kan een hoog cholesterolgehalte verminderen, hoewel meer onderzoek nodig is. Er zijn echter ook poeders op basis van eieren, melk, rijst, erwten en hennepeiwitten om te overwegen.

Gezondheidsdoelen:

Verschillende eiwitpoeders zijn ontworpen voor verschillende doeleinden. Sommige zijn ontworpen om te helpen voldoen aan de dagelijkse basisbehoeften aan eiwitten, terwijl andere geweldig zijn voor vrouwen die spieren willen opbouwen. Bepaalde kunnen dienen als maaltijdvervangers. Het resultaat dat je zoekt, moet een grote rol spelen in welk poeder je kiest.

Smaken:

Er is niets erger dan het kopen van een grote container eiwitpoeder, om er vervolgens achter te komen dat je de smaak haat. Sommige producten zijn ondraaglijk krijtachtig, dus zorg ervoor dat u beoordelingen van het poeder leest voordat u koopt om ervoor te zorgen dat mensen de consistentie en smaak leuk vinden.

Veelgestelde vragen


 • Wat is het beste eiwitpoeder voor vrouwen voor gewichtsverlies?

  Gewichtsverlies is zeer individueel, dus wat voor de ene vrouw werkt, werkt misschien niet voor een andere. Over het algemeen geldt dit voor eiwitpoeders; het selecteren van een eiwitpoeder met minimale ingrediënten met veel eiwitten en weinig calorieën en koolhydraten kan echter gewichtsverlies bevorderen. Voor gewichtsverlies, overweeg hoe u het eiwitpoeder zult gebruiken – als een eiwitboost of in een shake als maaltijdvervangerment— wanneer u het optimale product selecteert. Collageenpoeder is een geweldige manier om de eiwitinname te stimuleren zonder tonnen extra calorieën. Het mengt goed in een groente- en fruitsmoothie om een maaltijd te maken, maar is op zichzelf misschien niet genoeg. Als u liever een poeder mengt met water of amandelmelk, heeft u mogelijk een complexer wei- of plantaardig eiwitpoeder nodig.


 • Wat is het beste eiwitpoeder voor keto?

  Een geweldig keto-eiwitpoeder is laag (of vrij) van koolhydraten en suiker. Zoek naar een eiwitpoeder dat rijk is aan eiwitten en weinig koolhydraten en suiker, maar vrij is van kunstmatige zoetstoffen en smaken die maagklachten kunnen veroorzaken.

Hoe we supplementen selecteren

Ons team werkt hard om transparant te zijn over waarom we bepaalde supplementen aanbevelen; u kunt hier meer lezen over onze voedingssupplementmethodologie.

 • Beste overall: Sprout Living Pumpkin Seed Protein Powder heeft een milde, nootachtige smaak en gladde textuur met 20 gram plantaardig eiwit met slechts één ingrediënt: pompoenpitten.
 • Beste voor atleten: Bodylogix Natural Grass-Fed Whey Protein Powder bevat 24 gram eiwit uit wei afkomstig van grasgevoerde koeien, inclusief alle essentiële aminozuren.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

“Om al het plantaardige ijzer te absorberen, gebruik je dit poeder in een smoothie of shake met een hoog vitamine C-ingrediënt zoals kiwi, papaja, bloemkool, aardbeien, boerenkool of natuurlijk sinaasappels.” Sydney Greene, RD, MS

Als je op zoek bent naar een smakeloos eiwitpoeder voor vrouwen dat goed mengt in water, koffie of je favoriete smoothie, probeer dan Sprout Living’s Unflavored Pumpkin Protein Powder (bekijk bij Amazon) of Vital Proteins Collagen Peptides (bekijk op Amazon). Als je liever wat meer smaak hebt, probeer dan Garden of Life’s Vanilla Raw Organic Fit Powder (bekijk op Amazon).