De 6 beste elektrolytsupplementen van 2023

De 6 beste elektrolytsupplementen van 2023

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Beste elektrolyt supplementen

bodymindspirit Pasvorm / Crea Taylor


Elektrolyten – waaronder natrium, kalium, calcium, chloride, fosfor en magnesium – zijn essentiële mineralen die ons lichaam nodig heeft om goed te functioneren. Dit omvat het reguleren van de vochtbalans, pH-waarden, spiercontracties en andere vitale functies. Onze nieren werken om voldoende vocht- en elektrolytenbalans te behouden, dus voor de meeste gezonde mensen is het eten van een uitgebalanceerd dieet en het drinken van voldoende water voldoende om je hydratatie onder controle te houden.

Verhoogde waterinname en elektrolytensuppletie kunnen echter worden geïndiceerd tijdens perioden van overmatige verliezen. Atleten met een hoog uithoudingsvermogen die langer dan 60 minuten krachtig trainen, kunnen bijvoorbeeld baat hebben bij meer water en elektrolyten om te vervangen wat verloren gaat door zweet. Andere situaties zoals alcoholgebruik of ziektegerelateerd vochtverlies kunnen ook elektrolytensuppletie rechtvaardigen, omdat we ook elektrolyten kunnen verliezen door urineren, braken of diarree.

Volgens Kristy Baumann, RD, die met hardlopers werkt, moet je als duursporter speciale aandacht besteden aan het natrium- en koolhydraatgehalte van elektrolytensupplementen. Natrium en koolhydraten kunnen het vasthouden van vocht verbeteren, waardoor u gehydrateerd blijft. Bij het selecteren van onze toplijst met elektrolytsupplementen hebben we rekening gehouden met het gehalte aan elektrolyten en koolhydraten, extra ingrediënten, smaak, vorm en testen door derden.

bodymindspirit Fit goedgekeurde elektrolyt supplementen

 • Beste overall: Skratch Labs Sport Hydration Drink Mix bevat de elektrolyten die verloren zijn gegaan in zweet, met een focus op natrium, plus koolhydraten voor brandstof.
 • Beste energiegels: Huma Plus Chia Energy Gels zijn gemaakt met echt fruit en chia zaden. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en mee te nemen voor elektrolyt en koolhydraataanvulling tijdens de training.

Spreek altijd met een zorgverlener voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

Zijn elektrolyt supplementen gunstig?

Als u een uitgebalanceerd dieet consumeert, heeft u waarschijnlijk geen elektrolytensupplementen nodig voor dagelijks gebruik. Er zijn echter bepaalde situaties met vochtverlies waarin ze u kunnen helpen uitdroging te voorkomen. Zowel natrium als koolhydraten kunnen je lichaam helpen meer water vast te houden en sneller te hydrateren.

Bovendien, als u overmatig vocht verliest door zweet, urine of diarree, kan het consumeren van zowel water als elektrolyten gunstig zijn om verliezen te vervangen. Het drinken van te veel gewoon water kan soms leiden tot een aandoening die bekend staat als hyponatriëmie, waarbij de niveaus van natrium in het bloed te laag worden.

Elektrolytensupplementen kunnen u helpen uitdroging te voorkomen als u:

Neem deel aan langdurige lichaamsbeweging: Uitdroging tijdens atletische inspanningen in het bijzonder kan leiden tot verhoogde stress op uw lichaam en verminderde prestaties. Als u meer dan een uur traint of intense intervallen opneemt, kunt u baat hebben bij een elektrolytensupplement dat zowel elektrolyten als koolhydraten bevat. Dit kan je lichaam helpen water vast te houden, zodat je sneller kunt rehydrateren.

Oefening in de hitte: Als u in de hitte traint, verliest u waarschijnlijk meer vocht en natrium via zweet. Elektrolytsupplementen kunnen in deze situaties bijzonder nuttig zijn om voldoende elektrolyt- en waterbalans in het lichaam te ondersteunen.

Ervaar hoogteverschuivingen: Hoogteveranderingen kunnen leiden tot elektrolytenonevenwichtigheden. Elektrolytensupplementen, water en koolhydraten kunnen u helpen acclimatiseren.

Ervaar alcohol- of ziektegerelateerde vochtverliezen: Als u vloeistoffen en elektrolyten verliest als gevolg van ziektegerelateerd braken of diarree, kunt u baat hebben bij een elektrolytensupplement naast water en koolhydraten. Bovendien kan alcohol een diuretisch effect hebben, wat betekent dat het uw urineproductie verhoogt, wat kan leiden tot water- en elektrolytenverliezen die moeten worden aangevuld.

Die mogelijk geen baat hebben bij elektrolytensupplementen

Recreatieve sporters: Als u minder dan 60 minuten aan een lage intensiteit traint, kunt u waarschijnlijk herstellen met een uitgebalanceerde maaltijd en gewoon water. Focus op het opnemen van voedingsmiddelen die de belangrijkste elektrolyten bevattenst in zweet, namelijk natrium, kalium, calcium en magnesium.

Sedentaire personen: Als u niet aan langdurige lichaamsbeweging doet en u volgt een uitgebalanceerd dieet, heeft u waarschijnlijk geen elektrolytensupplementen nodig. Het is echter nog steeds belangrijk om je te concentreren op het gehydrateerd blijven gedurende de dag met regelmatig water en uitgebalanceerde maaltijden.

Mensen met bepaalde medische aandoeningen: Mensen met bepaalde nier- en hartaandoeningen die een natriumarm dieet vereisen, willen mogelijk natriumrijke elektrolytensupplementen vermijden. Bovendien kunnen mensen met diabetes voorzichtig zijn bij het consumeren van supplementen met snel afgevende glucose, omdat dit bloedsuikerpieken kan veroorzaken.

Kinderen die geen overmatig vochtverlies ervaren: Kinderen kunnen meestal voldoen aan hun hydratatie- en elektrolytenbehoeften door voldoende waterinname en een uitgebalanceerd dieet. Kinderen die overtollig vochtverlies ervaren door zweet, diarree of braken kunnen baat hebben bij elektrolytdranken, met name een orale rehydratatieoplossing (ORS) die water, glucose en elektrolyten bevat.

In dit artikel

 • Zijn elektrolyt supplementen gunstig?
 • Die mogelijk geen baat hebben bij elektrolytensupplementen
 • Onze keuzes
 • Onze keuzes
 • Onze keuzes
 • Onze keuzes
 • Hoe we supplementen selecteren
 • Waar moet je op letten
 • FAQ

Skratch Labs Sport Hydratatie Drank Mix

Skratch Labs Sport Hydratatie Drank Mix

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op REI
Pros

 • Bevat 21 gram koolhydraten voor herstel

 • Bevat natrium om atleten te helpen rehydrateren

 • Geen kunstmatige zoetstoffen of kleurstoffen

Tegens

 • Moet van tevoren worden voorbereid

Skratch Labs Sport Hydration Drink Mix staat bovenaan onze lijst vanwege het koolhydraat- en elektrolytgehalte en de geweldige smaak zonder kunstmatige zoetstoffen of kleurstoffen. Dit poeder bevat 21 gram koolhydraten per portie, wat niet alleen de smaak van je drankje verbetert, het helpt je ook om sneller bij te tanken en te hydrateren. Dit is vooral het geval als u langer dan 60 minuten aan lichaamsbeweging doet of in warme omstandigheden.

Naast deze suikers bevat Skratch natrium, kalium, calcium en magnesium, de elektrolyten die verloren gaan in zweet. Het bevat 380 milligram natrium per portie van 12-16 oz, dus dit kan een geweldige optie zijn als u in de hitte traint en zwaar zweet.

We vinden het ook leuk dat Skratch geen kunstmatige zoetstoffen of smaken bevat, dus de smaak is subtiel, in plaats van klonterig zoet. Het komt in verschillende smaken, waaronder citroen en limoen, ananas, aardbeienlimonade, zomerperzik en fruitpunch.

Sommige atleten gebruiken graag cafeïne voor een training, omdat onderzoek ondersteunt dat het gebruik van cafeïne de trainingsprestaties kan verbeteren. Als je op zoek bent naar een extra boost, bevatten frambozen limeade en matcha groene thee en citroen beide cafeïne. Meng gewoon 1 schep poeder in 12-16 gram water en meng tot het is opgelost.

Prijs op het moment van publicatie: $ 22 voor 20 tellen ($ 1,20 per portie)

Formulier: Poeder | Elektrolyten: Natrium, kalium, calcium, magnesium, fosfor | Koolhydraten: 21 g | Aanbevolen gebruik: Voeg 1 schepjes toe aan 12-16 oz water

Beste voor atleten

Klean Atleet Klean Hydratatie Electrolyte Replacement Formula – Natuurlijke sinaasappelsmaak

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Thefeed.com
Pros

 • NSF gecertificeerd voor sport

 • Geen kunstmatige smaak- of zoetstoffen

Tegens

 • Duur

Als u een atleet bent, is uw hydratatiestrategie van cruciaal belang voor een goed herstel van trainingen, zodat u voortdurend op uw best kunt presteren. Als u langer dan 60 minuten intensief traint, wilt u misschien rehydrateren met een elektrolytensupplement dat ook koolhydraten in de vorm van suiker bevat.

Deze toegevoegde koolhydraten helpen je niet alleen om bij te tanken, ze helpen je lichaam ook om water vast te houden en sneller te hydrateren. Klean Hydration bevat 180 milligram natrium per portie van 8 ounce om te helpen bij rehydratatie en bevat 16 gram koolhydraten om maximale absorptie en energieaanvulling mogelijk te maken. Als u lagere hoeveelheden natrium en koolhydraten nodig heeft, kunt u proberen dezelfde hoeveelheid poeder toe te voegen aan 12 of 16 gram water in plaats van 8 gram.

We vinden het leuk dat Klean Hydration NSF-gecertificeerd is voor Sport, wat betekent dat het wordt getest om ervoor te zorgen dat het geen stoffen bevat die door sportorganisaties zijn verboden. Als u een competitieve atleet bent, is het van cruciaal belang dat u kiest voor supplementen met testen door derden.

Prijs op het moment van publicatie: $ 21 voor 10 tellen ($ 2,06 per portie)

Formulier: Poeder | Elektrolyten: Natrium, kalium, calcium, magnesium | Koolhydraten: 16 gr Aanbevolen gebruik: Meng 1 schepje met 8 oz water of drank naar keuze

Beste proeverij

Vloeibare IV Hydratatie Multiplier Electrolyte Drink Mix

Liquid IV Hydration Multiplier Elektrolyt Drink Mix

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Academy.com
Pros

 • Geweldig voor onderweg of op reis

 • Geen kunstmatige zoetstoffen

 • Bevat vitamine B en C

Tegens

 • Bevat geen magnesium of calcium

Sommige elektrolytdranken smaken krijtachtig, te zoet of te zout. Als u op zoek bent naar een licht smakend elektrolytensupplement waardoor u wilt blijven drinken, probeer dan Liquid IV. Dit poeder wordt geleverd in grotere zakken of in enkele serve-pakketten, waardoor ze ideaal zijn voor op reis. De pakketten bevatten 11 gram suiker voor het bijtanken en verbeterde waterabsorptie plus 500 gram natrium om te vervangen wat je verliest via zweet in die zwaardere trainingen of voor degenen die overtollig natrium verliezen als ze zweten.

Voor extra voordeel bevat Liquid IV B-vitamines ter ondersteuning van de energieproductie voor mensen met een risico op een tekort en vitamine C voor weefselherstel en immuunondersteuning. Ze zijn er in verschillende smaken, zoals passievrucht, citroen limoen en aardbei, en zijn gezoet met stevia. Liquid IV maakt gebruik van niet-GMO-ingrediënten en is vrij van gluten, zuivel en soja.

Prijs op het moment van publicatie: $ 24 voor 16 tellen ($ 2,67 per portie)

Formulier: Poeder | Elektrolyten: Natrium, kalium | Koolhydraten: 11 g | Aanbevolen gebruik: Meng 1 pakje in 16 oz water

Beste budgetvriendelijk

Pedialyte Elektrolyt Oplossing Niet gearomatiseerd

pedialyte-niet-gearomatiseerd

Met dank aan Target


Bekijk op Amazon
Bekijk op CVS
Bekijk op Walgreens
Pros

 • Geen kunstmatige smaak- of kleurstoffen

 • Bevat zink voor extra immuunondersteuning

Tegens

 • Bevat geen magnesium of calcium

Pedialyte is een beproefd elektrolytensupplement dat tegen een betaalbare prijs wordt geleverd. We houden van de niet-gearomatiseerde versie die wordt geleverd zonder kunstmatige smaak- of kleurstoffen. Dit product bevat dextrose, een vorm van suiker die u kan helpen energievoorraden aan te vullen. Het kan je lichaam ook helpen water vast te houden, waardoor je sneller kunt rehydrateren.

Een portie (12 vloeibare ounces) Pedialyte bevat 40 calorieën en 10 gram koolhydraten, plus een mix van natrium, chloride en kalium. De 370 milligram natrium per portie zal u helpen adequaat te rehydrateren. Het bevat ook zink voor immuunondersteuning, wat vooral gunstig kan zijn als uw vochtverliezen te wijten zijn aan ziekte. Pedialyte kan een goede optie zijn voor mensen die diarree ervaren, omdat diarree kan leiden tot overmatige zinkverliezen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 40 voor 8 tellen ($ 0,15 per portie)

Formulier: Vloeibare | Elektrolyten: Natrium, chloride, kalium | Koolhydraten: 10 g | Aanbevolen gebruik: Voor kinderen van 1 jaar en ouder, kleine frequente slokjes om de 15 minuten

Goed om te weten

Individuele water- en elektrolytenbehoeften zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder uw omgeving, activiteitsniveau, dieet, gezondheidsstatus en of u zwanger bent of borstvoeding geeft. Over het algemeen moeten gezonde volwassenen ernaar streven om ongeveer 2 liter, of ongeveer acht 8-ounce glazen, water per dag te drinken en elektrolyten te verkrijgen via een uitgebalanceerd dieet, waaronder fruit, groenten, volle granen en eiwitten.

Het beste voor elke dag

ZICO Kokoswater

ZICO Kokoswater

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Hoog in kalium

 • Bevat alleen kokoswater

Tegens

 • Een lager natriumgehalte is mogelijk niet geschikt voor atleten

Kokoswater is een natuurlijke bron van elektrolyten, met name kalium, samen met kleine hoeveelheden calcium, magnesium, natrium en fosfor. Het enige ingrediënt in dit product is kokoswater, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over kunstmatige toevoegingen of vulstoffen.

Een portie Zico van 8 ounce bevat 11 gram suiker met 390 milligram kalium (ongeveer dezelfde hoeveelheid die je in een banaan vindt). De zoetheid komt van de natuurlijke suikers van de kokosnoot, die koolhydraten leveren om hydratatie te bevorderen en energievoorraden bij te tanken.

Zico kokoswater bevat 65 milligram natrium per portie, wat lager is dan andere elektrolytsupplementen. Als u een atleet bent, kunt u overwegen om te kiezen voor een elektrolytensupplement met hogere hoeveelheden natrium, het belangrijkste elektrolyt dat verloren gaat in zweet, of dit te combineren met natriumbevattende voedingsmiddelen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 30 voor 12 tellen ($ 0,15 per portie)

Formulier: Vloeibare | Elektrolyten: Kalium, natrium, calcium, fosfor, magnesium | Koolhydraten: 11 g per fles | Aanbevolen gebruik: Drink rechtstreeks uit de fles of gebruik het als basis voor smoothie

Beste Elektrolyt Gels

Huma Plus Chia Energie Gel

Huma Plus Chia Energie Gel

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Roadrunnersports.com
Pros

 • Gemaakt met echt fruit en chiazaden

 • Kan gemakkelijk worden gedragen tijdens het hardlopen of fietsen

Tegens

 • Bevat cafeïne die mogelijk niet voor iedereen geschikt is

 • Noodzaak om water apart te drinken om te hydrateren

Als u op zoek bent naar een on-the-go, elektrolyt gel optie, probeer Dan Huma Plus Chia Energy Gels. Gemaakt met gepureerd fruit, kokoswater, chiazaden, bruine rijstsiroop en zeezout, bevatten deze een krachtige punch van energie en elektrolyten. Dit is het perfecte voedingspakket om mee te nemen op een lange rit of run.

Elk pakket bevat natrium, kalium, calcium en magnesium met 21 gram koolhydraten en 245 milligram natrium. Smaken zijn bessen en granaatappel, bramenbanaan, chocolade framboos en aardbeienlimonade.

Houd er rekening mee dat om effectief te hydrateren, je voldoende vocht moet drinken, dus om Huma te helpen hydrateren, is het essentieel om ook water te drinken.

Prijs op het moment van publicatie: $ 33 voor 12 tellen ($ 1,83 per portie)

Eindoordeel

Skratch Labs Sport Hydration Drink Mix is een uitstekende keuze voor een elektrolytensupplement, dat de elektrolyten bevat die verloren zijn gegaan in zweet, samen met suiker voor snel herstel. Op zoek naar een elektrolytensupplement dat u gemakkelijk halverwege de training kunt nemen? Ga voor Huma Plus Chia Energy Gels.

Hoe we supplementen selecteren

Ons team werkt hard om transparant te zijn over waarom we bepaalde supplementen aanbevelen; u kunt hier meer lezen over onze voedingssupplementmethodologie.

We ondersteunen supplementen die evidence-based zijn en geworteld in de wetenschap. We waarderen bepaalde productkenmerken die we geassocieerd vinden met producten van de hoogste kwaliteit. We geven prioriteit aan producten die door derden zijn getest en gecertificeerd door een van de drie onafhankelijke, externe certificeerders: USP, NSF of ConsumerLab.

Het is belangrijk op te merken dat de FDA voedingssupplementen niet beoordeelt op veiligheid en effectiviteit voordat ze op de markt komen. Ons team van experts heeft een gedetailleerde, wetenschappelijk onderbouwde methodologie ontwikkeld om de supplementen te kiezen die we aanbevelen.

Waar moet je op letten?

Ingrediënten &potentiële interacties

Het is essentieel om de ingrediëntenlijst en het voedingsfeitenpaneel van een supplement zorgvuldig te lezen om te weten welke ingrediënten en hoeveel van elk ingrediënt is opgenomen, in verhouding tot de aanbevolen dagelijkse waarde van dat ingrediënt. Breng het supplementetiket naar een zorgverlener om de verschillende ingrediënten in het supplement en eventuele interacties tussen deze ingrediënten en andere supplementen en medicijnen die u gebruikt te bekijken.

Elektrolyten: De meeste elektrolytsupplementen bevatten de elektrolyten die verloren zijn gegaan in zweet, waaronder natrium, kalium, calcium en magnesium. Verschillende supplementen zullen verschillen in exacte hoeveelheden, maar als u langdurig in de hitte traint, overweeg dan een hoger natriumprofiel.

Andere ingrediënten: Elektrolytensupplementen bevatten vaak extra ingrediënten zoals toegevoegde suikers, vitamines of smaakstoffen. De toegevoegde suikers voorzien je van een bron van energie en helpen je lichaam water vast te houden. Ze maken de drank ook smakelijk, stimulerending je om meer te drinken. Sommige elektrolytsupplementen bevatten ook cafeïne, wat een prestatieverbetering kan geven, maar mogelijk niet voor iedereen geschikt is.

Elektrolyt Supplement Dosering

Spreek altijd met een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en om te begrijpen welke dosering u moet nemen.

Hoewel er geen aanbevolen dosis is als het gaat om elektrolytsupplementen, zijn er vastgestelde aanbevolen dagelijkse hoeveelheden (ADH) voor de mineralen die ze bevatten. Dit verschilt op basis van leeftijd, geslacht en algehele gezondheid, evenals voor degenen die zwanger zijn of borstvoeding geven.

Als u zich bezighoudt met langdurige fysieke activiteit bij warm weer, stelt het Institute of Medicine dat u dranken met 20-30 meq / L (440-690 mg / L) natrium, 2-5 meq / L (78-95 mg / L) kalium en vijf tot tien procent koolhydraatgehalte moet opnemen. Elektrolytendranken bevatten vaak ook calcium en magnesium, hoewel we niet zoveel van deze mineralen verliezen als we zweten.

Houd er rekening mee dat de behoeften aan elektrolyten verschillen, afhankelijk van uw individuele lichaam, zweetsnelheid, activiteitstype en duur, en de omstandigheden waarin u traint, dus het vinden van het beste elektrolytensupplement en de beste dosis voor u kan wat experimenteren vergen. Indien mogelijk raden we aan om samen te werken met een geregistreerde diëtist die gespecialiseerd is in het werken met atleten om u te helpen bij dit proces.

U kunt elektrolytenonevenwichtigheden verder voorkomen door voedingsmiddelen met deze mineralen te eten. De adequate inname voor kalium per dag is 2400 milligram voor volwassen mannen en 2600 milligram voor volwassen vrouwen, en de ADH voor calcium is 1000 mg voor zowel volwassen mannen als vrouwen.

Hoeveel is te veel?

Als u dagelijks meerdere elektrolytensupplementen consumeert, kan dit leiden tot een teveel aan bepaalde mineralen. Na verloop van tijd kan een hoge natriuminname het risico op hoge bloeddruk en hartaandoeningen verhogen. De hoeveelheden kalium, magnesium en calcium in elektrolytsupplementen zullen waarschijnlijk geen schade toebrengen aan gezonde personen.

Als u zich bewust moet zijn van uw suikerinname, houd er dan rekening mee dat sommige elektrolytdranken toegevoegde suikers bevatten, die kunnen bijdragen aan overmatige suikerinname.

Veelgestelde vragen


 • Heeft Gatorade elektrolyten?

  Gatorade is een effectieve en betaalbare elektrolytdrank. Het bevat de belangrijkste elektrolyten verloren in zweet, waaronder natrium, kalium en calcium, evenals koolhydraten in de vorm van suiker. Sommige Gatorade-producten bevatten kunstmatige kleuren en kleurstoffen, die u misschien liever vermijdt, maar productlijnen zoals Gatorade Endurance bevatten geen kunstmatige smaakstoffen.


 • Bevat citroensapconcentraat elektrolyten?

  Citroensapconcentraat bevat kleine hoeveelheden kalium, calcium en natrium. Als u citroensapconcentraat gebruikt om thuis een elektrolytdrank te maken, raden we u aan zout toe te voegen omdat de hoeveelheid natrium in citroensapconcentraat niet voldoende is om uitdroging te voorkomen of elektrolytverliezen aan te vullen.


 • Heeft water elektrolyten?

  Regulier leidingwater bevat sporenhoeveelheden elektrolyten. Er zijn bepaalde merken water die elektrolyten toevoegen, maar de hoeveelheid is meestal te laag om te vervangen wat je verliest als je zweet. Als u langer dan een uur traint, raden we aan om te kiezen voor een elektrolytensupplement dat koolhydraten en natrium bevat om te helpen bij het vasthouden van water en het aanvullen van verliezen.


 • Bevat kokoswater elektrolyten?

  Kokoswater is bijzonder rijk aan kalium. Het bevat ook kleinere hoeveelheden natrium, calcium, fosfor en magnesium. Het natriumgehalte is echter nog steeds vrij laag, dus als u kokoswater gebruikt om vochtverliezen aan te vullen, raden we aan het te combineren met natriumbevattende voedingsmiddelen.


 • Bevat vitaminewater elektrolyten?

  Vitaminewater bevat enkele elektrolyten, waaronder kleine hoeveelheden calcium en kalium. Vitaminewater is echter meestal laag in natrium, het belangrijkste elektrolyt dat verloren gaat in zweet. Als u vitaminewater gebruikt om na het sporten te hydrateren, raden we u aan het te combineren met koolhydraat- en natriumbevattende voedingsmiddelen.

 • Beste overall: Skratch Labs Sport Hydration Drink Mix bevat de elektrolyten die verloren zijn gegaan in zweet, met een focus op natrium, plus koolhydraten voor brandstof.
 • Beste energiegels: Huma Plus Chia Energy Gels zijn gemaakt met echt fruit en chia zaden. Ze zijn gemakkelijk mee te nemen en mee te nemen voor elektrolyt en koolhydraataanvulling tijdens de training.

Spreek altijd met een zorgprofessional voordat u een supplement aan uw routine toevoegt om ervoor te zorgen dat het supplement geschikt is voor uw individuele behoeften en welke dosering u moet nemen.

Formulier: Poeder | Elektrolyten: Natrium, kalium, calcium, magnesium, fosfor | Koolhydraten: 21 g | Aanbevolen gebruik: Voeg 1 schepjes toe aan 12-16 oz water

Formulier: Poeder | Elektrolyten: Natrium, kalium, calcium, magnesium | Koolhydraten: 16 gr Aanbevolen gebruik: Meng 1 schepje met 8 oz water of drank naar keuze

Formulier: Poeder | Elektrolyten: Natrium, kalium | Koolhydraten: 11 g | Aanbevolen gebruik: Meng 1 pakje in 16 oz water

Formulier: Vloeibare | Elektrolyten: Natrium, chloride, kalium | Koolhydraten: 10 g | Aanbevolen gebruik: Voor kinderen van 1 jaar en ouder, kleine frequente slokjes om de 15 minuten

Individuele water- en elektrolytenbehoeften zijn afhankelijk van vele factoren, waaronder uw omgeving, activiteitsniveau, dieet, gezondheidsstatus en of u zwanger bent of borstvoeding geeft. Over het algemeen moeten gezonde volwassenen ernaar streven om ongeveer 2 liter, of ongeveer acht 8-ounce glazen, water per dag te drinken en elektrolyten te verkrijgen via een uitgebalanceerd dieet, waaronder fruit, groenten, volle granen en eiwitten.

Formulier: Vloeibare | Elektrolyten: Kalium, natrium, calcium, fosfor, magnesium | Koolhydraten: 11 g per fles | Aanbevolen gebruik: Drink rechtstreeks uit de fles of gebruik het als basis voor smoothie

Skratch Labs Sport Hydration Drink Mix is een uitstekende keuze voor een elektrolytensupplement, dat de elektrolyten bevat die verloren zijn gegaan in zweet, samen met suiker voor snel herstel. Op zoek naar een elektrolytensupplement dat u gemakkelijk halverwege de training kunt nemen? Ga voor Huma Plus Chia Energy Gels.