Daily Burn Streaming Workouts Beoordeling

Daily Burn Streaming Workouts Beoordeling
Groep Daily Burn trainers die spieren spannen en glimlachen

Met dank aan Daily Burn


 • Functies
 • De basis
 • De programma’s
 • Pros
 • Tegens
 • Veelgestelde vragen

Daily Burn is een slanke, goed ontworpen workout website met een enorme verscheidenheid aan workouts en programma’s. Zoals je zult zien in deze Daily Burn-recensie, is er voor elk wat wils, of je nu van dag tot dag een training wilt kiezen en kiezen of een programma voor de langere termijn wilt proberen dat is ontworpen door een van de personal trainers van Daily Burn.

De meest herkenbare van die trainers is Bob Harper van De grootste verliezer faam. Voor $ 19,95 per maand krijg je onbeperkte toegang tot zijn en andere programma’s, allemaal beschikbaar op zowat elk apparaat – je smartphone, tablet, computer of tv.

Daily Burn-functies

 • Elke dag een nieuwe live workout die 24 uur on-demand beschikbaar is.
 • De mogelijkheid om met andere gebruikers te chatten terwijl u aan het trainen bent, wat uw training leuker kan maken
 • Uw eigen persoonlijke coach kunt u op elk gewenst moment contacteren over trainingen, dieet en meer
 • Voedingsbronnen op hun website en blog
 • Toegang tot Daily Burn: Life, een website met informatieve artikelen over alles, van fitness en gezondheid tot levensstijl, evenals tracking-apps
 • Een bibliotheek waar je de workouts kunt bijhouden die je hebt voltooid
 • Een enorme verscheidenheid aan programma’s om uit te kiezen: Sommige zijn enkele weken lang en variëren van yoga en cardio tot Pilates en core.
 • Workouts voor elk fitnessniveau en schema

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je Daily Burn een trainingsprogramma laten kiezen dat het beste bij je past.

De basis

Daily Burn was vroeger een grote, gecompliceerde trackingwebsite met alles van maaltijdtracking tot trainingen tot kalenders en meer. Ze hebben het echt gestroomlijnd, zodat het in principe meer om trainingen gaat dan om iets anders.

Wanneer u zich aanmeldt, kunt u een gratis proefperiode van 30 dagen krijgen, wat een leuke functie is. Terwijl u uw profielgegevens invult, hebt u de mogelijkheid om Daily Burn een programma voor u te laten kiezen.

Als je bijvoorbeeld zegt dat je gevorderd bent en je wilt trainingen van 60 minuten, zullen ze waarschijnlijk het programma van Bob Harper, Black Fire, aanbevelen.

Het gebruik van Daily Burn is eenvoudig. Je kunt het doen op je computer, Apple TV, Roku, je smartphone, tablet of zowat elke andere gadget waarmee je video’s kunt streamen.

De programma’s

Het echte vlees van Daily Burn is de enorme verscheidenheid aan programma’s. In plaats van een lijst met trainingen aan te bieden (wat eerlijk gezegd ook leuk zou zijn), is alles verpakt in programma’s van twee weken tot acht weken. Ze hebben een aantal duidelijk moordende programma’s, als de namen een indicatie zijn – Inferno, Live to Fail en Bob’s Black Fire, om er maar een paar te noemen.

Ze hebben ook een uitstekend programma dat speciaal is ontworpen voor beginners. Het is heel goed doordacht, neemt zeer beginners mee door verschillende fasen van fitness, te beginnen met mobiliteit en stabiliteit, en werkt op naar meer inspannende trainingen.

Pros

 • Gelikte, schone interface: We houden van het uiterlijk van de site en het feit dat de pagina’s niet vol zitten met te veel links, advertenties of informatie.
 • Eenvoudig te gebruiken: Het kan niet eenvoudiger om je aan te melden en aan de slag te gaan.
 • Dagelijkse live workout: Dit is een geweldige functie waarmee je dat kameraadschapsgevoel van de gymles kunt krijgen zonder je huis te verlaten, wat motiverend kan zijn.
 • Boeiende en effectieve programma’s en trainingen

Tegens

Als er één extra ding is dat we van de site zouden willen, is het de mogelijkheid om elke training van elk programma te doen. Zodra u een programma hebt gekozen of het voor u is gekozen, is de enige manier om toegang te krijgen tot andere trainingen het wijzigen van uw programma.

Over het algemeen is Daily Burn een geweldige keuze voor mensen die een gestructureerd oefenprogramma willen volgen. Er is zo’n grote verscheidenheid aan trainingen, instructeurs en programma’s, bijna iedereen kan iets vinden dat voor hen werkt.

Opmerking: Daily Burn is eigendom van IAC, het moederbedrijf van bodymindspirit Fit.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van online workouts?

Online workouts bieden het gemak van sporten waar en wanneer je maar wilt. In plaats van te vertrouwen op een beperkt schema van aanbiedingen in een sportschool, heb je de flexibiliteit om te kiezen wat je wilt doen op basis van interesses, energieniveau en tijdsbestek. U kunt kiezen uit een breed scala aan lessen en instructeurs, of doorgaan met het opnieuw bezoeken van uw favoriete trainingen however je ziet het goed.

Voor mensen die nerveus of geïntimideerd raken bij het proberen van een nieuwe groepsfitnessles, hoef je je geen zorgen te maken dat je je schaamt of door iemand wordt beoordeeld. Online workouts bieden de ultieme privacy, dus je hoeft je geen zorgen te maken over storingen in de garderobe of het niet bijhouden van de instructeur. Ze zijn ook een kosteneffectieve manier om te oefenen in vergelijking met de kosten van sportscholen, studio’s en personal trainers.

Is Daily Burn goed voor beginners?

Met lessen en programma’s die speciaal zijn ontworpen voor beginnende sporters, is Daily Burn zeker een solide keuze voor beginners. Of je nu helemaal nieuw bent in een activiteit, zoals Pilates, of je bent al een tijdje sedentair en moet langzaam gaan als je je weg terug vergemakkelijkt, er is voor elk wat wils.

Als u niet zeker weet welke programma’s en klassen voor u werken, kan Daily Burn aanbevelingen doen op basis van uw profielinformatie. De interface van de site is zeer gebruiksvriendelijk.

Is Daily Burn het waard?

Daily Burn biedt een enorme verscheidenheid aan trainingen en programma’s, evenals online ondersteuning, en is een slimme keuze voor mensen die thuis fitnesslessen willen volgen. Naast alle lessen en programma’s waartoe je toegang hebt, kun je met Daily Burn ook je trainingsstatistieken en voortgang bijhouden, wat je kan helpen gemotiveerd te blijven. Voor $ 20 per maand krijg je toegang tot alle functies en voordelen. Ervan uitgaande dat u regelmatig gebruik maakt van Daily Burn, is de investering in uw conditie en algehele gezondheid zeker de moeite waard.

Als je niet zeker weet waar je moet beginnen, kun je Daily Burn een trainingsprogramma laten kiezen dat het beste bij je past.