Crunch Live Online Fitness Beoordeling

Crunch Live Online Fitness Beoordeling
yogales crunch live

Pakin Songmor / Getty Images


Crunch-sportscholen staan bekend om hun leuke en geavanceerde groepsfitnesslessen, hooggekwalificeerde trainers en toegewijde klantenkring die vaak waarnemingen van beroemdheden omvat. En gezien het vermogen van de sportschool om voorop te blijven lopen als het gaat om fitnesstrends, is het geen verrassing dat ze het eerste nationale sportschoolmerk waren dat een volledig online lidmaatschapsplatform uitrolde, Crunch Live.

Wat is Crunch Live?

Voor $ 9.99 per maand (of een korting van $ 90 per jaar), krijgen Crunch Live-abonnees toegang tot exclusieve fitnesslessen en -programma’s onder leiding van populaire Crunch-trainers. Pas uw trainingservaring aan met een breed scala aan leslengte, zoals een verscheidenheid aan “quickie workouts” die in 15 minuten of minder kunnen worden gedaan. Het lesaanbod omvat Crunch-favorieten zoals DIESEL, Yoga Body Sculpt, Fat Burning Pilates en Aerobics with Attitude.

Na het testen van het programma, ontdekte ik dat de video- en geluidskwaliteit professioneel zijn, de instructeurs van hoge kwaliteit zijn en de lessen interessant zijn.

Crunch Live voor- en nadelen

Pros

  • Geen lidmaatschap van de sportschool vereist

  • Trainers en programmatoegang

  • Videografie van hoge kwaliteit

Tegens

  • Korte, beperkte trainingen

  • Vereist betaald abonnement

  • Mist verbinding met de instructeur

Pros

Het is niet verwonderlijk dat een van de grootste voordelen van Crunch Live is dat het een online streamingplatform is. Je hebt geen Crunch-sportschoollidmaatschap nodig om van de trainingen te genieten, maar als je er een hebt, heb je gratis toegang tot Crunch Live.

Dat gezegd hebbende, er zijn veel online streaming workouts beschikbaar voor de gemiddelde consument. Dit zijn de dingen die Crunch Live onderscheiden van andere opties:

Toegang tot Crunch Trainers en Programma’s

Crunch-sportscholen hebben een reputatie voor het in dienst nemen van toptrainers en het implementeren van de meest populaire programma’s, en Crunch Live biedt u toegang tot deze trainers en programma’s, waar u ook bent. Of je nu in een stad woont die geen Crunch-sportschool heeft, of je bent een gewoon Crunch-lid dat niet altijd naar een persoonlijke les kan komen, je kunt gewoon inloggen en naar je werk gaan om te genieten van de exclusieve programma’s van de sportschool.

Videografie van hoge kwaliteit

Wanneer u de heldere en schone videografie van Crunch Live-trainingen vergelijkt met de mengelmoes van video’s van slechte kwaliteit die beschikbaar zijn op andere online platforms, kunt u erop vertrouwen dat waar u voor betaalt: a) professioneel in elkaar zit en b) programmatisch verantwoord is, omdat alle trainingen worden geleid door gecertificeerde trainers. Dat is een bijzonder belangrijke factor om te overwegen voordat u volgt enig online fitnessprogramma.

Tegens

Alleen omdat Crunch Live is aangesloten bij Crunch-sportscholen, betekent dat niet dat het het beste online streamingplatform is dat beschikbaar is.

Kortere trainingen en beperkte selectie

De video’s van Crunch Live zijn enigszins beperkt – je hebt toegang tot minder dan 100 totale lessen – en de meeste lessen zijn kort, gemiddeld ongeveer 15 tot 30 minuten met veel “burst-lessen” zo kort als 1 tot 3 minuten. Hoewel Crunch Live een handvol lessen van 45 tot 60 minuten heeft, kun je er de voorkeur aan geven om een ander platform te gebruiken met meer selecties voor langere, volledige klassen.

Het is een betaalde abonnementsservice

Hoewel Crunch Live video’s en lessen van hoge kwaliteit biedt, is wat het platform biedt niet helemaal beter dan andere, gratis online trainingsprogramma’s. (Je kunt Crunch Live echter 90 dagen gratis proberen.)

SparkPeople is bijvoorbeeld gratis en biedt aangepaste video’s van goede kwaliteit. Toegegeven, de meeste van deze trainingen zijn ook minder dan 30 minuten en er zijn niet veel om uit te kiezen, maar ze worden geleid door hoogwaardige trainers, hebben een breed scala aan formaten en kosten niets om toegang te krijgen. SparkPeople biedt ook trackers voor gezondheidsgewoonten om u gemotiveerd te houden om uw doelen te bereiken.

Evenzo is het BeFiT YouTube-kanaal een gratis bron met professioneel ontwikkelde, korte en volledige programma’s van professionele en zelfs beroemde trainers zoals Jillian Michaels, Denise Austin en Mari Winsor.

Een gebrek aan “verbinding” met de trainers

Hoewel de video’s van hoge kwaliteit zijn en de trainers goed zijn, heb ik me persoonlijk nooit aangetrokken gevoeld tot een van de trainingen, omdat ik niet echt “contact” maakte met de trainers. Dat wil niet zeggen dat iemand anders zich niet anders zou voelen – er is niets aan elke video of trainer dat inherent slecht is – ik snapte dat gewoon niet: “Ja! Laten we aan de slag gaan!” gevoel dat ik op andere perrons en met andere treinen heb gehad.Rs.

Waar het op neer komt

Crunch Live is geschikt voor iedereen die nieuwsgierig is naar Crunch-fitnessprogramma’s, maar geen toegang heeft tot een Crunch-sportschool, of tot iedereen die een Crunch-sportschoollid is die vaak reist of niet naar de les kan komen. Er is iets te zeggen voor sportscholen die een mix hebben van zowel persoonlijke als online lesformaten waarmee je je normale routine kunt behouden, waar je ook bent.

Omdat iedereen anders is, zou ik ook willen voorstellen dat als je nieuwsgierig bent, ga je gang en bekijk het. Crunch Live biedt een gratis proefperiode van 90 dagen, dus het kan geen kwaad om het een werveling te geven.

Na het testen van het programma, ontdekte ik dat de video- en geluidskwaliteit professioneel zijn, de instructeurs van hoge kwaliteit zijn en de lessen interessant zijn.