CookUnity Beoordeling

CookUnity Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

biefstuk, asperges en maïs op een bord

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


CookUnity is een solide keuze voor elke fijnproever die elite chef-samengestelde maaltijden bij hen thuis wil bezorgen. Het is een virtuele restaurantervaring met een breed menu dat gedetailleerde voedings- en ingrediëntinformatie biedt.

Pros

 • Geen voorbereiding nodig

 • Bekroonde door de chef-kok ontworpen maaltijden

 • Meer opties voor de bezorgdag

Tegens

 • Geen aanpassingen

Meld u nu aan

4.5


CookUnity

biefstuk, asperges en maïs op een bord

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • CookUnity is goed voor
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

CookUnity biedt een bundel door chef-koks samengestelde maaltijden om een restaurantervaring aan de deuren van consumenten te brengen met de belofte dit duurzaam te doen. Ontvang wekelijkse maaltijden gemakkelijk thuisbezorgd op basis van uw abonnementsplan en selecties, en vergeet de snijplank omdat uw maaltijden klaar zijn om te verwarmen wanneer u dat bent. Deze unieke ervaring wordt u aangeboden door CEO en mede-oprichter Mateo Marietti, die CookUnity in 2015 startte met chef-kok Lucia Cisilotto. Het bedrijf heeft een doorlopend partnerschap met en donatie aan de Voedselbank van New York City, om de voedselonzekerheid van huishoudens in de vijf stadsdelen aan te pakken en te verbeteren.

CookUnity is trots op zijn missie om een hoge standaard van heerlijke en door de chef-kok gecreëerde gevarieerde maaltijden te leveren die geschikt zijn om aan vrijwel elke voedingsbehoefte en culinaire wens te voldoen. Aangeboden maaltijden zijn zorgvuldig gemaakt, hoewel niet-aanpasbaar, maar de pictogrammen bovenaan de maaltijdselectiepagina helpen u tegemoet te komen aan uw geïndividualiseerde behoeften om te beslissen of u natriumarm, veganistisch, keto, paleo en glutenvrij wilt, om maar een paar opties te noemen. We wilden bepalen of deze intrigerende maaltijdservice zijn belofte kan waarmaken.

Prijzen: bestel meer maaltijden voor een goedkopere ervaring per maaltijd

Er zijn vijf maaltijdplanopties om uit te kiezen, variërend van minimaal vier maaltijden per week tot maximaal 16 maaltijden per week. Net als de meeste andere maaltijdkitplannen is het laagste plan duurder per maaltijd dan de plannen die meer maaltijden bieden. Het laagste plan biedt vier maaltijden voor $ 12,69 per maaltijd en het hoogste plan omvat 16 maaltijden voor $ 10,39 per maaltijd. CookUnity biedt gratis levering en u kunt 40% besparen op uw eerste week. De prijsverdeling per maaltijdplan is als volgt:

 • 4 maaltijden per week: $ 12,69 per maaltijd
 • 6 maaltijden per week: $11.39 per maaltijd
 • 8 maaltijden per week: $ 10,89 per maaltijd
 • 12 maaltijden per week: $ 10,49 per maaltijd
 • 16 maaltijden per week: $ 10,39 per maaltijd

Hoe het werkt: maaltijden die inspelen op uw levensstijl

CookUnity heeft een eenvoudig te gebruiken systeem ontwikkeld om kwaliteitsmaaltijden van chef-koks te bestellen op basis van uw wensen en voorkeuren. Zodra u kiest uit de vijf abonnementsmaaltijden van vier, zes, acht, 12 of 16 maaltijden per week, kunt u uw aangeboden bezorgdag instellen op basis van uw locatie. Vervolgens onderzoekt CookUnity uw voorkeuren door te informeren naar uw belangrijkste welzijnsdoelen, waaronder filters zoals spiergroei, gewichtsverlies, algemeen welzijn, lichtere maaltijden en gewoon heerlijk eten.

Maaltijden kunnen in minder dan 5 minuten klaar zijn om te serveren wanneer ze in de magnetron worden verwarmd.

Eiwitbronnen die beschikbaar zijn, zijn vlees, gevogelte, varkensvlees, zeevruchten, vegetarisch of veganistisch. Het plezier begint nu je een assortiment wekelijkse door de chef samengestelde maaltijden hebt om uit te kiezen die aansluiten bij je persoonlijke doelen en voedingsvoorkeuren. Extra filters omvatten minder dan 600 calorieën, weinig koolhydraten, glutenvrij, zuivelvrij, natriumarm en zuivelvrij. De laatste stappen omvatten het instellen van een account en het uitchecken.

CookUnity is uitsluitend kant-en-klare, single-serve maaltijden die slechts een paar eenvoudige verwarmingsinstructies vereisen voor consumptie. Het bedrijf zet zich in voor een hoogwaardige standaard van voedsel door verse en seizoensgebonden ingrediënten te kweken die idealiter lokaal geproduceerd en biologisch zijn om gezonde en heerlijke maaltijden te creëren.

Maaltijden kiezen: verschillende keuzes en verwarmingsopties

CookUnity heeft volledige transpa geleverdrency met elke maaltijd geselecteerd door het toevoegen van labels zoals eiwitrijk, koolhydraatarm en glutenvrij, naast een lijst met alle ingrediënten, gedetailleerde voedingsinformatie en verwarmingsinstructies. Maaltijden kunnen in minder dan 5 minuten of langer klaar zijn om te serveren als de oven wordt aangereikt.

Kies gewoon het aantal maaltijden dat overeenkomt met uw maaltijdplan. Leveringen kunnen op elk moment worden gewijzigd door bestellingen opnieuw te plannen, toe te voegen of te onderbreken. Houd er rekening mee dat hoewel u de maaltijden niet kunt wijzigen zoals ze zijn ontworpen, er wekelijks veel maaltijden zijn om uit te kiezen en dat u de maaltijden kunt filteren op uw voedingsvoorkeuren.

vier maaltijden van een maaltijdbezorgdienst in containers

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Wat we hebben gemaakt

We hebben vijf CookUnity-maaltijden op de proef gesteld om te zien of de service zijn volledige potentieel waarmaakt. Voor onze bestelling hebben we gekozen voor:

 • Wilde paddenstoel bibimbap
 • Geroosterde zalm over gebakken spinazie
 • Hanger steak met maïskolf
 • Meerval met collard greens
 • Mascarpone en ricotta lasagne

Verpakking: Milieuvriendelijk met een herbruikbare koelzak

De verpakking is eenvoudig, omdat dit voorgekookte maaltijden zijn die aankomen in recyclebare containers gemaakt van gegoten vezelpulp. Alle containers hebben een sleeve en een plastic folie voor in totaal drie verpakkingsmaterialen. De maaltijden worden koel gehouden in een geïsoleerde herbruikbare zak, die we niet zagen in andere maaltijdpakketten die we hebben getest, en zijn ontworpen om twee volledige dagen van verzending te ondersteunen door het gebruik van isolatie en het ijspakket. Over het algemeen was de verpakking zeer minimaal en waren alle materialen recyclebaar.

In totaal werden 24 verpakkingsstukken gebruikt in onze zending en 22 van die stukken kwamen in aanmerking voor recycling langs de stoeprand of in een speciale faciliteit. Slechts twee stukken hoefden in de prullenbak te worden gegooid en naar de stortplaats te worden gestuurd.

een herbruikbare koeltas met maaltijden erin

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Klantenondersteuning: gemakkelijke toegang en transparante informatie

De maaltijden zijn in gelamineerde containers met informatie over de chef-kok achter het recept, naast voedingsfeiten, kookinstructies en een QR-code om u rechtstreeks naar de maaltijdinformatie te linken. De website biedt ook vergelijkbare gedetailleerde informatie wanneer u uw maaltijden selecteert.

Opties voor klantenondersteuning omvatten e-mail, chatbox op de website of sms. We hebben de klantenservice gemaild om te informeren naar het voedingsteam dat beschikbaar is voor advies of begeleiding. Het antwoord was dezelfde dag en verklaarde dat iemand contact zou opnemen om onze vragen te beantwoorden. We hebben ook contact opgenomen via de chatbox, die onmiddellijke hulp biedt via e-mail. We vroegen naar eventuele richtlijnen die worden gebruikt om voedingsaanbevelingen voor maaltijden te doen; ze vermeldden dat ze maaltijdplannen hebben zoals keto en boden aan om ons in contact te brengen met hun voedingsdeskundige. Over het algemeen was de klantenservice zeer behulpzaam en attent.

Voeding: gedetailleerde informatie

Met CookUnity kunt u uw maaltijden aanpassen op basis van voedingsvoorkeuren. Elke maaltijd die op de website wordt vermeld, bevat een volledige lei van voedingsinformatie, waaronder de hoeveelheid calorieën, vet, verzadigd vet, koolhydraten, suikers, eiwitten, vezels en natrium. De portiegrootte in grammen wordt ook vermeld. Daarnaast is een volledige lijst met ingrediënten in het gerecht, samen met een cirkeldiagram dat de hoeveelheid van elke macronutriënt in de maaltijd laat zien.

Allergeneninformatie over elke maaltijd wordt ook verstrekt, maar houd er rekening mee dat CookUnity beweert dat kruisbesmetting kan optreden.

Het kookproces: geen kookvaardigheden vereist

De maaltijden worden geleverd met een kaart met door de chef aanbevolen of snelle verwarmingsinstructies. We hebben beide verwarmingsopties getest en vastgesteld dat ze nauwkeurig waren en dat maaltijden klaar waren om van te genieten binnen het voorgestelde tijdsbestek.

Verwijder eenvoudig de hoes van de maaltijdbak naar de magnetron en pel de hoek van de plastic folie terug om te ontluchten. Om de oven te gebruiken, haal je de plastic filmlaag eraf en verwarm je op 350 graden. Er is hier niet veel gedoe en er is geen niveau van kookervaring nodig om deze maaltijden opnieuw op te warmen.

biefstuk, asperges en maïs in een container na het koken

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Smaak, versheid en kwaliteit: kies de opties met minder calorieën

De producten kwamen vers bereid zonder ontbrekende maaltijden of schade bij het uitpakken. De gezondere voedingsmiddelen en caloriearme maaltijden smaakten het beste van alle opties. Dit omvatte de wilde paddenstoel bibimbap, geroosterde zalm, hanger steak en meervalgerechten. De smaak op de mascarpone en ricotta lasagne was echter ondermaats. Het leek flauw en vereiste meer diepte in de smaak dan de zuivel en kaasachtige smaak. De bibimbap-smaken daarentegen waren on point, samen met het plantaardige en gefermenteerde aroma dat we kenden. We maakten ons zorgen over de biefstuk omdat het zeldzaam was in het midden, maar na het verwarmen en toevoegen van de chimichurri-saus, was het verrukkelijk.

CookUnity is goed voor

Deze maaltijden zijn voor iedereen die op zoek is naar een snelle maaltijd en een heerlijke maaltijd, en u kunt uw eetervaring nog aangenamer maken door uw maaltijden in de oven te koken. CookUnity biedt maaltijden die ook in verschillende diëten passen. Bovendien kunnen de inspanningen van CookUnity om honger te bestrijden ook een reden voor u zijn om bij hen te bestellen.

Elke maaltijd die op de website wordt vermeld, bevat een volledige lei van voedingsinformatie, waaronder de hoeveelheid calorieën, vet, verzadigd vet, koolhydraten, suikers, eiwitten, vezels en natrium.


Eindoordeel

CookUnity heeft een groot aantal door de chef samengestelde maaltijden die aan een breed scala aan behoeften voldoen, waaronder mensen die willen afvallen of zich aan dieetbeperkingen willen houden. Het heeft een vrij brede voetafdruk, levert aan 39 staten en het is relatief betaalbaar, met prijzen zo laag als $ 10,39 per portie.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.

Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  CookUnity

 • Vanafprijs

  10,39 dollar

 • Leveringsgebied

  39 staten

 • Producten komen aan

  Vers

 • Klanten kunnen de leverdatum kiezen?

  Ja

 • Gratis verzending?

  Ja

CookUnity is een solide keuze voor elke fijnproever die elite chef-samengestelde maaltijden bij hen thuis wil bezorgen. Het is een virtuele restaurantervaring met een breed menu dat gedetailleerde voedings- en ingrediëntinformatie biedt.

Maaltijden kunnen in minder dan 5 minuten klaar zijn om te serveren wanneer ze in de magnetron worden verwarmd.

Elke maaltijd die op de website wordt vermeld, bevat een volledige lei van voedingsinformatie, waaronder de hoeveelheid calorieën, vet, verzadigd vet, koolhydraten, suikers, eiwitten, vezels en natrium.

CookUnity heeft een groot aantal door de chef samengestelde maaltijden die aan een breed scala aan behoeften voldoen, waaronder mensen die willen afvallen of zich aan dieetbeperkingen willen houden. Het heeft een vrij brede voetafdruk, levert aan 39 staten en het is relatief betaalbaar, met prijzen zo laag als $ 10,39 per portie.