Conscious Spirit Oracle Deck Review: teder en spiritueel

Conscious Spirit Oracle Deck Review: teder en spiritueel

Het Conscious Spirit Oracle Deck is gemaakt door Kim Dreyer, een fantasykunstenaar en grafisch ontwerper uit Zuid-Afrika. Dit deck is een 44-card viering van het Goddelijke Vrouwelijke in al zijn aspecten. Het heeft prachtige beelden en prachtige boodschappen van bevestiging.

In deze review nemen we een kijkje in het Conscious Spirit Oracle deck en ontdekken we waarom het misschien wel het perfecte oracle deck is voor jouw kaartencollectie!

Wat is een orakeldek?

Een orakel deck is vergelijkbaar met een Tarot deck in de manier waarop het ons in het leven wil leiden. Orakel decks volgen echter niet zoveel regels als Tarot decks. Oracle decks kunnen over van alles en nog wat gaan, en er zijn zoveel prachtige oracle decks om uit te kiezen!

Ik vraag me af of je mijn andere oracle deck reviews onlangs hebt gezien? Als je nieuw bent bij oracle decks kan het een beetje overweldigend zijn om alle verschillende opties te zien die er voor je zijn! Er zijn orakel decks over kleuren, geestdieren en zelfs helende kristallen.

Maar het enorme aanbod aan orakeldecks dat er echt voor elk wat wils is. Wat je ook spiritueel nodig hebt, er zal het juiste orakeldek voor je zijn.

Wat is het Conscious Spirit Oracle Deck?

Misschien is het Conscious Spirit Oracle deck wel het juiste voor jou en je spirituele behoeften. Het is een prachtig deck, dat is zeker!

bewust geest orakel

De afbeeldingen van de kaarten bevatten godinnen, engelen, feeën en elementalen. Elke kaart gaat vergezeld van een boodschap van bevestiging. Het is een heel zacht deck om begeleiding en inspiratie van te krijgen.

Het Conscious Spirit Oracle deck stelt je in staat om je opnieuw te verbinden met spirit, Moeder Natuur en Goddelijke Vrouwelijkheid. Het doet dit op een prachtig tedere manier, en ik raad dit deck echt aan voor degenen onder ons die zich nu een beetje verloren en opgebrand voelen!

The Conscious Spirit Oracle Deck Beoordeling

Oké, laten we beginnen met de review van het Conscious Spirit Oracle-deck.

De doos is gewoon een effen dunne kartonnen doos met een klep. Omdat het niet zo stevig is, stel ik voor om je kaarten uit de doos te halen en ze in een zak of houten doos te bewaren. Ik weet dat dit een beetje vervelend kan zijn, vooral als je veel Tarot- of orakeldecks hebt die moeten worden opgeslagen, maar het is belangrijk om voor de kaarten te zorgen!

bewuste geest orakel deck

Ondanks dat de doos niet al te sterk is, vind ik de kleuren en beelden ervan erg mooi. De doos bevat een prachtige tekening van een persoon met haar derde oog wakker en open. Dit toont ons meteen de intentie van het deck: spiritualiteit en onbewuste kennis openen en omarmen.

De gids

De gids is een dun zwart-wit boekje van 44 pagina’s dat ongeveer zo groot is als de kaarten. Gidsen zijn erg belangrijk als het gaat om orakel decks, omdat elk deck anders is en daarom hebben we zoveel mogelijk informatie nodig over de individuele kaarten!

bewuste geest orakel deck gids

Ik was een beetje huiverig voor de kwaliteit van de gids toen ik voor het eerst het Conscious Spirit Oracle-deck in handen kreeg, maar de beschrijvingen van kaarten zijn erg mooi geschreven en inspireren zeker intuïtie.

De kaarten

De kaarten in het Conscious Spirit Oracle deck zijn allemaal mooi en uniek. Ik heb zeker het gevoel dat er veel aandacht en tijd is gestoken in het deck en elke individuele kaart.

De kleuren variëren van kaart tot kaart en kunnen zacht of helder zijn. Ze verbeelden een reeks spirituele ideeën, engelen en godinnen. Elke kaart heeft onderaan een bevestigingsboodschap en bovenaan een kaartnaam. De beelden op elke kaart zijn geweldig met zoveel details. Ik kan uren doorbrengen met elke kaart, mediteren en nieuwe betekenis ontdekken die erin verborgen zit!

bewuste geest orakel deck kaarten review

Elke kaart is genummerd 1 tot en met 44 en heeft symbolen van de vier elementen vuur, lucht, water en aarde in elke hoek. Ik vind dit erg leuk omdat het een zachte herinnering is aan de krachten van het universum om ons heen. Het stelt ons in staat om ons te verbinden met de bewuste rijken die boven ons staan en de natuur die om ons heen is.

Ik merkte dat de randen niet bepaald wit zijn, maar er een beetje verweerd uitzien, waardoor het een interessant ontwerp is. Dit deck voelt echt aards en krachtig aan en straalt positieve energie uit!

kaarten

De achterkanten van de kaarten zijn net zo mooi als het artwork op de voorkant van de kaarten. Ze bevatten een array van beelden en symbolen zoals chakra’s, wit licht, heilige geometrie, levensboom, planetaire symbolen, maanfasen en engelenvleugels. Het geeft je echt het gevoel dat je een beetje magie in je handen hebt wanneer je elke kaart vasthoudt!

Het Conscious Spirit Oracle deck is een deck van goede kwaliteit. Ik had geen problemen met schuifelen en kaarten plakken niet aan elkaar. Kaarten hebben een halfglans afwerking en ze zijn vrij groot met een gemiddelde dikte. De randen zijn niet verguld, maar ik denk echt niet dat het een verschil maakt met betrekking tot de kwaliteit van het dek.

De Chakra Kaarten

Het Conscious Spirit Oracle deck bevat zeven chakra kaarten. Ze worden afgebeeld als mooie, krachtige en spirituele vrouwen. Ik hou echt van het gebruik van kleuren in de chakrakaarten en de manier waarop de chakra’s worden gepersonifieerd.

bewuste geest orakel deck review

Deze zeven kaarten laten echt zien hoe doordacht dit orakel deck is. Kim Dreyer heeft duidelijk een enorme passie voor het spirituele en heeft veel zorg en veel tijd besteed aan het creëren van het Conscious Spirit Oracle deck.

De Aartsengel kaarten

Het Conscious Spirit Oracle deck bevat ook aartsengelkaarten van Michaël, Gabriël en Rafaël. Ik vind dit erg leuk omdat ik graag geleid word door de aartsengelen en de boodschappen die ze sturen.

bewuste geest orakel deck kaarten

Ik weet echter dat niet iedereen die spiritueel is de ideeën van aartsengelen onderschrijft, dus ik ben me ervan bewust dat dit mensen ervan kan weerhouden het deck te kopen. Dit is zeker iets om te overwegen wanneer u overweegt om het Conscious Spirit Oracle-deck te kopen.

Mijn favoriete kaart in het Conscious Spirit Oracle Deck

Omdat dit deck zoveel prachtige kaarten bevat, dacht ik dat ik je mijn favoriet zou laten zien! Het is de kaart van Balance en ik ben absoluut dol op het artwork hierover. Het vertegenwoordigt dualiteit en oppositie.

bewuste geest orakel deck balans

Ik hou van de Zebra op deze kaart en de engelenvleugels op de vrouw die ervoor staat. Het herinnert ons echt aan de tegenstellingen die we in onszelf bevatten, en hoe we alle verschillende kanten van ons moeten omarmen.

Conclusie

Ik hou echt van het Conscious Spirit Oracle-deck. Het zit vol magische en spirituele energie, waarbij elke kaart prachtige en inspirerende beelden bevat. De affirmaties zijn een prachtige manier om ons door de hectische moderne wereld te leiden!

Ik denk dat iedereen iets zal vinden dat ze bijzonder leuk vinden in dit deck, vooral mensen die van vrouwelijke en fantasiethema’s houden. Het is ook heel gemakkelijk te lezen, en de gids is ook super handig!

Wat vind jij van het Conscious Spirit Oracle deck? Heb je al een favoriete kaart?

  • Kwaliteit: Dikke, middelgrote semi-glanzende kaartenvoorraad. Makkelijk te schudden, kaarten plakken niet aan elkaar. Afdrukken van hoge kwaliteit.
  • Ontwerpen: Fantasiekunst, randen, genummerde kaarten met korte boodschappen.
  • Moeilijkheid: Elke kaart heeft een boodschap van bevestiging erop, waardoor het gemakkelijk is om intuïtief en zonder gids te lezen. Gebruik dit deck om zachte spirituele boodschappen voor jezelf of anderen te ontvangen.

Conscious Spirit Oracle Deck Flip Through Video:

Disclaimer: Alle beoordelingen die op deze blog worden geplaatst, zijn eerlijke meningen van de auteur en bevatten geen promotiemateriaal, tenzij anders vermeld.