Bose Sport Earbuds Review: ontworpen met hardlopers in gedachten

Bose Sport Earbuds Review: ontworpen met hardlopers in gedachten

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

bose sport oordopjes review

bodymindspirit Pasvorm / Christine Luff


Wat we leuk vinden

 • Uitstekende geluidskwaliteit

 • Comfortabele, veilige pasvorm

 • Duurzaam en waterbestendig

 • Eenvoudig in gebruik

Wat we niet leuk vinden

 • Niet zo discreet ogend als sommige concurrenten

 • Kortere levensduur van de batterij dan andere oordopjes

Waar het op neer komt

De Bose Sport Earbuds zijn ideaal voor hardlopers en atleten omdat ze een uitstekend geluid en uitzonderlijk comfort bieden, allemaal tegen een uitstekende prijs.

Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Best Buy
4.8


Bose Sport Oordopjes

bose sport oordopjes review

bodymindspirit Pasvorm / Christine Luff


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Best Buy

In dit artikel

 • Voor wie het is
 • Passend
 • Gebruiksgemak
 • Geluidskwaliteit
 • Duurzaamheid
 • Batterijleven
 • Hoe we hebben getest
 • Prijs
 • Concurrentie
 • Eindoordeel
 • Specs

We hebben de Bose Sport Earbuds gekocht, zodat onze recensent ze op de proef kon stellen door ermee te rennen. Blijf lezen voor onze volledige beoordeling.

Ik begon tientallen jaren geleden met hardlopen als middelbare scholier en mijn ervaring met hardloophoofdtelefoons gaat bijna net zo ver terug , te beginnen met het schuim, on-ear paar dat bij mijn geliefde, gele Sony Sports Walkman werd geleverd. Sindsdien heb ik talloze merken en stijlen van hardloophoofdtelefoons geprobeerd en de afgelopen jaren ben ik gewonnen voor het gemak en de prestaties van draadloze oordopjes.

Met een comfortabele pasvorm, uitzonderlijke geluidskwaliteit en solide waterbestendigheid zijn de Bose Sport Earbuds een topkeuze onder atleten. Om te zien of ze alle vakjes voor betrouwbare koptelefoons voor hardlopers hebben gecontroleerd, heb ik een paar opgeladen en ben ik op pad gegaan (en loopband). Wekenlang heb ik 60 mijl met de oordopjes gelopen en hun pasvorm, gebruiksgemak, geluidskwaliteit, duurzaamheid, levensduur van de batterij en algehele waarde getest.

Voor wie het is

De hoogwaardige Bose Sport Earbuds zijn ontworpen met atleten in gedachten. Hun hoogwaardige geluid, veilige pasvorm, bescherming tegen vocht en gebruiksgemak maken ze een ideale keuze voor hardlopers van alle niveaus. Hoewel hardlopers en andere actieve mensen de geweldige functies van de oordopjes zullen waarderen, zijn ze ook een solide optie voor iedereen die betrouwbare oordopjes wil voor het luisteren naar muziek of het aannemen van handsfree bellen.

Pasvorm: Comfortabel en veilig

Tijdens testritten voelden de oordopjes comfortabel om te dragen en veilig van begin tot eind, zelfs als ik het tempo opvoerde naar een sprint of ze droeg tijdens een run van negen mijl. Ik droeg ze ook tijdens een aantal dynamische warming-ups voorafgaand aan het hardlopen, waarbij ik moest springen en snelle bewegingen maakte, maar de oordopjes gaven geen krimp.

De oordopjes worden geleverd met drie maten van Bose’s siliconen StayHear Max-oordopjes, zodat je ze kunt aanpassen voor de juiste pasvorm. De oordopjes zorgen voor een luchtdichte afdichting van de gehoorgang, terwijl de flexibele vleugels en parapluvorm je oor vastgrijpen om de oordopjes op hun plaats te houden. Hierdoor scoorden deze oordopjes een 5 uit 5 voor fit.

bose sport oordopjes review

bodymindspirit Pasvorm / Christine Luff


Gebruiksgemak: eenvoudige installatie en bediening

Het instellen van de oordopjes ging snel en eenvoudig, omdat ze onmiddellijk werden gekoppeld met een iPhone. Zodra je ze erin stopt, kondigen de oordopjes het apparaat aan waaraan ze zijn gekoppeld en hun batterijniveau. Het was ook gemakkelijk om het volume aan te passen, muziek te pauzeren en een oproep aan te nemen met behulp van de aanraakbediening, die zeer responsief was. De draadloze verbinding was solide en ik had geen problemen met verbroken verbindingen.

De oplaadcase is ook uiterst gebruiksvriendelijk, omdat het eenvoudig is om het deksel te openen en de oordopjes op hun plaats te schuiven. In tegenstelling tot andere oplaadcases die slechts één batterij-indicatielampje hebben, heeft de case van de Sport Earbuds vijf lampjes die hun huidige batterijniveau aangeven, zodat je nooit hoeft te raden of ze moeten worden opgeladen. Deze functies tellen allemaal op tot een perfecte score van 5 uit 5 voor gebruiksgemak.

“Tijdens testritten was het geluid krachtig en helder op alle volumeniveaus.”

Geluidskwaliteit: helder, helder en robuust

Als het gaat om geluidskwaliteit, is dit paar echt best in de klas voor draadloze oordopjes. Tijdens testritten was het geluid krachtig en helder op alle volumeniveaus.

De hoge tonen, lage tonen en bastonen tijdens het luisteren naar muziek zijn indrukwekkend, vooral voor oordopjes. De geluidskwaliteit was ook uitstekend wanneer ik naar podcasts luisterde en gesprekken aannam. Bovendien zorgt de veilige pasvorm van de oordopjes voor een strakke afdichting, waardoor een 5 uit 5 wordt verdiend voor geluidskwaliteit.

Duurzaamheid: Goed gemaakt en waterbestendig

De oordopjes worden ondersteund door het merk Bose, dat bekend staat om zijn duurzame producten die bestand zijn tegen herhaald gebruik. Hun IPX-classificatie, die laat zien hoe resistent een elektronisch apparaat is tegen water, is een 4 uit 9, dus ze zijn bestand tegen zweet en regen. Zelfs tijdens lange runs functioneerden de oordopjes goed en bleven ze veilig op hun plaats. Maar omdat ze niet volledig waterdicht zijn, verdiende het Bose Sport-paar een 4,5 uit 5 voor duurzaamheid.

bose sport oordopjes review

bodymindspirit Pasvorm / Christine Luff


Levensduur van de batterij: Geschikt voor hardlopen

De levensduur van de batterij wordt vermeld als vijf uur – voldoende om te rennen, maar niet ideaal als je je oordopjes de hele dag of op het werk wilt dragen. Een snelle oplaadtijd van 15 minuten onderweg voegt echter nog eens twee uur luistertijd toe, waardoor ze een 4,5 van de 5 voor de levensduur van de batterij krijgen.

“Het tweetal voelde zich van begin tot eind comfortabel en veilig, zelfs toen ik het tempo opvoerde.”

Hoe we hebben getest

Ik heb ongeveer vier weken met deze oordopjes gelopen en ongeveer 60 mijl verzameld op wegen, paden en de loopband. Sommige runs waren kortere afstanden van slechts 2 tot 3 mijl, terwijl anderen langer waren op 8 of 9 mijl. Ik varieerde mijn tempo behoorlijk, zodat ik kon testen of de oordopjes goed in mijn oren bleven zitten. Ik liep ook in lichte regen en hete, zweetopwekkende temperaturen, om het vochtbeschermingsvermogen van de oordopjes op de proef te stellen.

Prijs: Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

De prijs van de Bose Sport Earbuds varieert meestal van $ 150 tot $ 180, wat vergelijkbaar is met zijn directe concurrenten. Het is een waardevolle investering voor hardlopers die een krachtige, waterbestendige hoofdtelefoon willen met een uitzonderlijk geluid en een goede levensduur van de batterij. Hoewel je goedkopere draadloze oordopjes kunt vinden met veel van dezelfde functies, leveren ze waarschijnlijk niet dezelfde geluidskwaliteit, pasvorm en duurzaamheid.

bose sport oordopjes review

bodymindspirit Pasvorm / Christine Luff


De concurrentie: kleiner formaat, betere levensduur van de batterij

Als geluidskwaliteit en een comfortabele pasvorm je topprioriteiten zijn voor een hoofdtelefoon, is het moeilijk om de Bose Sport Earbuds te verslaan. Dit is hoe de concurrentie zich opstapelt:

“Hoewel je goedkopere draadloze oordopjes kunt vinden met veel van dezelfde functies, zullen ze waarschijnlijk niet dezelfde geluidskwaliteit, pasvorm en duurzaamheid leveren.”

Jabra Elite 4 oordopjes: De prijs kan lager zijn, maar u zult enkele belangrijke functies opofferen. In vergelijking met de Jabra Elite 4 Earbuds bieden de Bose Sport Earbuds een helderder geluid en een krachtigere bas. Bovendien zijn de knoppen niet zo eenvoudig te gebruiken als de aanraakbediening van de Bose.

Apple AirPods Pro: De Apple AirPods Pro-oplaadcase is een favoriet vanwege het ontwerp en de draagbaarheid, maar de behuizing van de Bose Sport is nog steeds redelijk compact en laadt snel op. En de batterijduur van 5 uur van de Bose Sport overtreft gemakkelijk de 4.5 van de AirPods Pro.

Beats Fit Pro Oordopjes: Een afweging is dat de Bose-oordopjes iets omvangrijker zijn in vergelijking met opties zoals de Beats Fit Pro Earbuds, maar de grootte is noodzakelijk voor de technologie. En hoewel hun geluid van topklasse is, blokkeren Bose-oordopjes ruis niet volledig zoals deze oordopjes dat doen. Maar wanneer ze buiten rennen, geven sommige mensen de voorkeur aan oordopjes zonder actieve ruisonderdrukking zoals het Bose-paar, zodat ze zich veilig bewust kunnen blijven van hun omgeving.

Bose’s QuietComfort-oordopjes: Als je de optie van ruisonderdrukking wilt en bereid bent om iets meer te betalen, bieden de QuietComfort Earbuds van Bose die functie, met alle andere voordelen van de Sport Earbuds.

bose sport oordopjes review

bodymindspirit Pasvorm / Christine LuffEindoordeel

Ja, koop deze als je een hardloper bent die op zoek is naar de beste oordopjes in zijn klasse.

De Bose Sport Earbuds zijn ontworpen voor hardlopers en actieve mensen en bieden een indrukwekkend, goed afgerond geluid en een betrouwbare pasvorm. Ze zijn ook duurzaam en waterbestendig, zodat ze zelfs de langste, meest zweetopwekkende runs kunnen weerstaan.

Specs

 • Productnaam

  Sport oordopjes

 • Product merk

  Bose

 • Prijs

  149,00 dollar

 • Kleur

  Zwart, Wit, Blauw

 • Batterijleven

  5 uur

 • Bediening op het oor

  Ja

 • Water-/zweetbestendig

  Ja

 • Wat is inbegrepen

  Oordopjes, oplaadcase, drie sets oordopjes, oplaadsnoer

De Bose Sport Earbuds zijn ideaal voor hardlopers en atleten omdat ze een uitstekend geluid en uitzonderlijk comfort bieden, allemaal tegen een uitstekende prijs.

“Tijdens testritten was het geluid krachtig en helder op alle volumeniveaus.”

“Het tweetal voelde zich van begin tot eind comfortabel en veilig, zelfs toen ik het tempo opvoerde.”

“Hoewel je goedkopere draadloze oordopjes kunt vinden met veel van dezelfde functies, zullen ze waarschijnlijk niet dezelfde geluidskwaliteit, pasvorm en duurzaamheid leveren.”

Ja, koop deze als je een hardloper bent die op zoek is naar de beste oordopjes in zijn klasse.

De Bose Sport Earbuds zijn ontworpen voor hardlopers en actieve mensen en bieden een indrukwekkend, goed afgerond geluid en een betrouwbare pasvorm. Ze zijn ook duurzaam en waterbestendig, zodat ze zelfs de langste, meest zweetopwekkende runs kunnen weerstaan.