Blue Apron Beoordeling

Blue Apron Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

zalm, rijst en groenten op een bord

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


We houden van Blue Apron voor de meer specifieke fijnproever die een beetje tijd in de keuken wil doorbrengen. Als u op zoek bent naar luxe met uw maaltijdpakketervaring, raden we u aan het eens te proberen.

Pros

 • Luxe ervaring

 • Gevarieerde menu’s met smaakvolle gerechten

 • Verantwoord inkopen

Tegens

 • Kleinere portiegroottes

 • Minimale aanpassing

 • Overbelasting van verpakkingen

Meld u nu aan

4.6


Blauw Schort

zalm, rijst en groenten op een bord

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • Blauw schort is goed voor
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

Blue Apron krijgt zijn naamgenoot van de kleding die wordt gedragen door chef-koks-in-opleiding, een symbool van voortdurend leren in de keuken, en dit is de missie die Blue Apron naar de thuiskeuken wil brengen. De service biedt door de chef ontworpen recepten om gebruikers in de keuken te machtigen en uit te dagen, nieuwsgierigheid te wekken en te ontdekken wat een verschil koken met hoogwaardige ingrediënten kan maken.

Blue Apron geeft een beetje luxe aan de algehele ervaring en onderscheidt zich op de markt voor maaltijdbezorgers. Echter, zonder een grote nadruk op gezondheid en welzijn, waren we benieuwd wat een erkende gezondheidswerker ervan zou maken.

Prijzen: Abonnementen voor 2 of 4

Blue Apron biedt drie verschillende plannen om uit te kiezen, maar de prijzen variëren voornamelijk door hoeveel voedsel u koopt in plaats van welk plan u kiest. Blue Apron rekent ook een vaste $ 9,99 voor verzending, ongeacht welk plan u kiest. We vonden het merkwaardig dat het vegetarische plan dezelfde prijs is als de andere plannen voor twee en hoewel Blue Apron hier enkele duurdere items bevat, zoals noten en plantaardige eiwitten, voelde het een beetje als een overbelasting.

Helemaal opnieuw beginnen met Blue Apron is een proces in drie stappen waarin gebruikers een account maken, een plan kiezen en maaltijden selecteren.

Vanuit een waardestandpunt bieden sommige kits grotere portiegroottes dan wat je krijgt met Blue Apron. Als je voor twee bestelt, verwacht dan precies genoeg te krijgen voor twee en geen restjes.

 • 2 maaltijden met elk 2 porties: $ 11,99 per portie
 • 3 maaltijden met elk 2 porties: $ 9,99 per portie
 • 4 maaltijden met elk 2 porties: $ 9,49 per portie
 • 2 maaltijden met elk 4 porties: $ 9,49 per portie
 • 3 maaltijden met elk 4 porties: $ 8,49 per portie
 • 4 maaltijden met elk 4 porties: $ 7,99 per portie

Hoe het werkt: eenvoudig aanmelden

Blue Apron biedt zowel een abonnement maaltijdkitservice als kant-en-klare maaltijden, maar voor deze beoordeling zullen we ons concentreren op de maaltijdpakketten. Helemaal opnieuw beginnen met Blue Apron is een proces in drie stappen waarin gebruikers een account maken, een plan kiezen en maaltijden selecteren.

De aangeboden plannen zijn in verschillende voedselgerelateerde categorieën: Signature, Wellness en Vegetarisch. Het enige plan dat voedsel voor vier geeft, is echter de handtekeningoptie. Er is ook een handtekeningoptie voor twee, en twee is alles wat je kunt krijgen voor de andere keuzes. De service biedt ook slechts twee, drie of vier maaltijden per week, wat over het algemeen een beetje beperkend is; het geeft ook aan dat deze kit niet is ontworpen voor gezinnen, maar eerder meer voor koppels of individuen.

Zodra het plan is geselecteerd, gaan klanten verder met maaltijdselectie (waar u gemakkelijk tussen plannen kunt schakelen), eiwitten een beetje kunt aanpassen, kiezen uit add-ons en speciale items en uiteindelijk verzendinformatie invoeren.

Maaltijden kiezen: minder voor meer

Bij het selecteren van maaltijden kunnen gebruikers gemakkelijk schakelen tussen plannen en portiegroottes, en wanneer ze dit doen, zullen ze een aanzienlijk groter aantal recepten opmerken om uit te kiezen met de kleinere portiegrootteplannen. We zagen ongeveer 20 verschillende recepten die werden aangeboden voor plannen met twee porties, terwijl vier portieplannen minder dan de helft hebben om uit te kiezen. Dit sluit aan bij de wellness- en vegetarische maaltijden die alleen worden aangeboden als onderdeel van de twee-dienende plannen.

Als je op het plan met twee porties zit, wat we waren, is er veel om van week tot week uit te kiezen voor smaakprofielen, keukentypen en bordsamenstellingen. Of u nu op zoek bent naar wat roergebakken noedels of een eenvoudigere panmaaltijd, de menu’s van Blue Apron stellen niet teleur. Er is een beetje smaakherhaling, maar niets anders dan wat te verwachten is van een menu met zoveel opties dat wekelijks verandert. Het gespecialiseerde aanbod voor de Wellness en Vegetarische plannen heeft elk ongeveer vier tot vijf items.

Meer informatie over elke maaltijd is te vinden als u naar de receptenpagina navigeert, inclusief voedingsinformatie, allergenen en meer. Gerechten kunnen vaak worden aangepast door eiwitten uit te wisselen of vlees toe te voegen aan vegetarische gerechten, bijna altijd met een markup.

Als u op zoek bent naar meer, heeft Blue Apron ook een groot aantal add-ons en andere dozen die kunnen worden besteld, waaronder enkele hapjes, enkele van de vooraf gemaakte warmte-en-eetmaaltijden, slagerbundels voor extra porties eiwitten en maaltijdvoorbereidingsbundels. Blue Apron biedt ook een aparte wijnbox en enkele vakantieboxen.

blauwe schortingrediënten op een aanrecht

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Wat we hebben gemaakt

Blue Apron’s verscheidenheid aan smaakvolle opties maakte het moeilijk om uit te kiezen, maar we hebben een reeks gerechten uit zowel maaltijdpakketten als bereide Heat &Eat-categorieën gesnapt. Dit is wat we hebben besteld:

Maaltijdpakketten

 • Togarashi garnalen en plantaardige gebakken rijst
 • Space Ranger kip enchiladas
 • Eenpans witte bonen en poblano shakshuka
 • Gebakken gehaktballetjes en romesco mayo


Verwarmen en eten

 • Zoete en pittige runderkom met rijst, paprika en edamame
 • Kip alfredo pasta met erwten

Verpakking: Plastic Overload

Blue Apron-leveringen komen aan in wat we hebben leren kennen is de standaardverpakking voor maaltijdbezorgdiensten, waaronder een kartonnen doos met een voering voor isolatie en bevroren gelverpakkingen in plastic. Tot nu toe verschilt Blue Apron niet veel van de norm, maar in de verpakking van ingrediënten vonden we het een beetje zwaar aan de plastic kant en over het algemeen gewoon veel om mee te worstelen.

Met uitzondering van enkele van de stevigere producten zoals squash, wordt elk afzonderlijk ingrediënt afzonderlijk verpakt, meestal in plastic. Elke maaltijd heeft zijn eigen plastic zak met “prullaria”, die dient om essentiële ingrediënten zoals kruidenpakketten, zuivel, droge goederen zoals pasta, verse kruiden en meer te groeperen. Hoewel deze inperking van ingrediënten erg nuttig was voor onze organisatie in de keuken (we houden van een gemakkelijke mise en place), creëerde het meer dan 50 individuele verpakkingsstukken voor onze vijf maaltijden, plus de verzenddoos.

Nu is veel van deze verpakking recyclebaar en we raden aan om de informatie op de Blue Apron-website te bekijken, omdat de service gedetailleerd beschrijft hoe elk type verpakking moet worden weggegooid. Algeheel; het voelde echter gewoon als overkill.

In totaal bevatte onze verzending van de bereide maaltijdkit 59 stuks verpakking en onze Heat &Eat-zending 19 stuks, voor een gecombineerd totaal van 78 stuks. Van die 78 stuks konden er 45 worden gerecycled langs de stoeprand of in een speciale faciliteit. De overige 33 stuks moesten echter in de prullenbak.

maaltijdbezorgservice ingrediënten in een kartonnen doos

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Klantenondersteuning: chat en bel vervolgens

Blue Apron-leveringen worden geleverd met gedetailleerde receptkaarten om het kookproces mogelijk te maken, en dezelfde ondersteuningsmaterialen (en meer) zijn beschikbaar op het klantendashboard van de website en in de app. We hebben ook een aantal goede kilometers uit de blog gehaald voor algemene kooktips en de handleiding voor bepaalde ingrediënten.

Als je een probleem hebt met een bestelling of gewoon een algemene vraag, heeft de service een live chatfunctie waar we een paar algemene culinaire vragen gingen stellen en informeerden naar de voedingsrichtlijnen van het bedrijf. Hoewel we een snelle reactie van het team kregen, kregen we niet bepaald onze vragen beantwoord en kregen we in plaats daarvan te horen dat we moesten bellen voor vragen met betrekking tot onze onderzoeksgebieden. Bellen kan op weekdagen of in het weekend, inclusief ondersteuning na sluitingstijd, of u kunt altijd een e-mail sturen naar de helpdesk.

Voeding: niet de focus

Blue Apron factureert zichzelf niet als een gezond aanbod, dus we hadden niet veel accommodatie verwacht op die afdeling. De service heeft een plan voor vegetarische diëten en biedt enkele “wellness” -items, WW-aanbevolen (voorheen Weight Watchers) gerechten en enkele koolhydraat-consook keuzes. Het vergt wat navigeren om informatie te vinden over de criteria hiervoor, maar over het algemeen lijkt het erop dat de labels zijn afgeleid met de hulp van het voedingsteam en de voorkeur geven aan een stealth-gezondheidsbenadering die niet te beperkend is.

Hoewel we niet veel specifieke informatie konden krijgen over het algemene “wellness” -label, spreekt het label van 600 calorieën of minder voor zich en het WW-label geeft de voorkeur aan voedingsmiddelen die verschillende voedingsstoffen “incalculeren” en “je naar voedzaam voedsel leiden”. Het koolhydraatbewuste label biedt een beetje meer achtergrondinformatie die we wilden zien, waarbij we specifiek citeren dat deze voedingsmiddelen met vezelrijke ingrediënten begunstigen en allemaal onder ongeveer 42-45 g netto koolhydraten vallen.

Hoewel het er niet op lijkt dat Blue Apron noodzakelijkerwijs tegemoetkomt aan allergeenspecifieke behoeften, biedt de service wel volledige ingrediënt- en allergeeninformatie voor elk van zijn maaltijden op het moment van aankoop, waardoor het voor personen met allergieën mogelijk is om door het menu te navigeren, zij het met een beetje meer moeite.

Over het algemeen waarderen we het dat Blue Apron geen zeer beperkende diëten benadrukt, noch vertrouwt het op dieetcultuur gebaseerde taal om zijn wellnessaanbevelingen te doen. Hoewel de benadering van gezondheid minimaal is en bijna op de achtergrond, vinden we dat de menu-opties en de daaropvolgende voeding voldoende variatie hebben als je basisinteresse het verhogen van je groenten is.

twee receptkaarten van blauw schort

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Het kookproces: betrokken maar plezierig

De maaltijden van Blue Apron zijn niet ontworpen om de snelste of de gemakkelijkste te zijn. Ze zijn ontworpen om je buiten je culinaire comfortzone te duwen en voor ons vonden we de ervaring echt leuk. De recepten bieden duidelijke instructies, nauwkeurige tijdschema’s en nuttige addenda voor ingrediënten die u mogelijk hebt vervangen bij het bestellen. De website en app leren beide specifiek technieken en bieden veel “how-to” informatie en bronnen.

Hoewel er enkele recepten zijn die sneller of minder ingewikkeld zijn en die voor beginners kunnen werken, denken we dat de service zich uiteindelijk het beste leent voor degenen die enige ervaring in de keuken hebben of op zijn minst op zoek zijn naar leren en geen haast hebben. We hadden echter geen gespecialiseerde apparatuur of ingrediënten nodig voor deze recepten, wat ook van nut zou kunnen zijn voor meer beginnende thuiskoks.

twee zalmfilets cokes in een pan

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Smaak, versheid en kwaliteit: top notch

We verwachtten Blue Apron te houden aan zijn eigen verklaring van kwaliteitsingrediënten en de geleverde service. Van vlees en zuivel tot de producten en smaakmakers, we waren van top tot teen onder de indruk van de kwaliteit en versheid van de ingrediënten die we ontvingen.

Blue Apron besteedt aanzienlijke inspanningen aan sourcing en dit is niet alleen te zien in het voedsel, maar ook op zijn website, waar klanten een beetje meer kunnen graven in de visie van het bedrijf op duurzaamheid, zowel nu als in de toekomst. Blue Apron geeft prioriteit aan niet-GMO-voedingsmiddelen, humaan gekweekte dierlijke eiwitten vrij van onnodige antibiotica en hormonen, evenals duurzame zeevruchten in overeenstemming met Monterey Bay Seafood Watch. Daarnaast maakt de dienst soms gebruik van biologische ingrediënten.

In dit geval leent kwaliteit zich voor smaak en we voelden dat de eetervaring die we hadden met Blue Apron in lijn was met onze verwachtingen. Misschien viel één gerecht, de Wellness-optie, onder de hoge normen voor smaak die we associëren met de service. Voor ons gehemelte hebben we echter echt genoten van de dynamische smaken, verse producten en gerechten waarvan we niet hadden gedacht dat we ze alleen zouden koken.

Blauw schort is goed voor

Blue Apron functioneert het beste voor individuen of koppels die op zoek zijn naar een iets luxere kijk op maaltijdpakketten en die niet worden uitgeschakeld door tijd door te brengen in de keuken. Deze service is misschien niet zo functioneel voor mensen met strikte dieetbehoeften of grotere groepen die veel voedsel nodig hebben, maar het valt niet te ontkennen dat Blue Apron smaak, techniek en een vleugje luxe brengt.

Blue Apron geeft prioriteit aan niet-GMO-voedingsmiddelen, humaan gekweekte dierlijke eiwitten vrij van onnodige antibiotica en hormonen, evenals duurzame zeevruchten in overeenstemming met Monterey Bay Seafood Watch.


Eindoordeel

Blue Apron voelt zich op één lijn met eten van restaurantkwaliteit, zowel in de soorten beschikbare gerechten als in de kwaliteit van de gebruikte producten. We zouden het zien als een geweldige afhaalvervanger, een samen cook-together date night-optie of gewoon een toevoeging aan het wekelijkse repertoire, zolang je niet op zoek bent naar grote hoeveelheden of specifieke diëten.

Methodologie

We bestelden, gekookte en geëvalueerde maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elks aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.

Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  Blauw Schort

 • Vanafprijs

  7,99 dollar

 • Leveringsgebied

  48 staten

 • Producten komen aan

  Vers

 • Klanten kunnen de leverdatum kiezen?

  Ja

 • Gratis verzending?

  Nee

We houden van Blue Apron voor de meer specifieke fijnproever die een beetje tijd in de keuken wil doorbrengen. Als u op zoek bent naar luxe met uw maaltijdpakketervaring, raden we u aan het eens te proberen.

Helemaal opnieuw beginnen met Blue Apron is een proces in drie stappen waarin gebruikers een account maken, een plan kiezen en maaltijden selecteren.

Blue Apron geeft prioriteit aan niet-GMO-voedingsmiddelen, humaan gekweekte dierlijke eiwitten vrij van onnodige antibiotica en hormonen, evenals duurzame zeevruchten in overeenstemming met Monterey Bay Seafood Watch.

Blue Apron voelt zich op één lijn met eten van restaurantkwaliteit, zowel in de soorten beschikbare gerechten als in de kwaliteit van de gebruikte producten. We zouden het zien als een geweldige afhaalvervanger, een samen cook-together date night-optie of gewoon een toevoeging aan het wekelijkse repertoire, zolang je niet op zoek bent naar grote hoeveelheden of specifieke diëten.