BistroMD Beoordeling

BistroMD Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

zalm en groenten op een bord

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


BistroMD is een goede optie voor caloriebewuste consumenten die diepvriesmaaltijden niet erg vinden en prioriteit willen geven aan gemak door de tijd in de keuken te minimaliseren.

Pros

 • Optie om alle drie de maaltijden plus snacks te ontvangen

 • Maaltijden zijn klaar in slechts vijf minuten

 • Meerdere ondersteuningsopties

Tegens

 • Kan de leverdatum niet kiezen

 • Maaltijden zijn niet aanpasbaar

Meld u nu aan

4.1


BistroMD

zalm en groenten op een bord

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • BistroMD is goed voor
 • BistroMD versus dieet om te gaan
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

BistroMD werd in 2005 opgericht door Dr. Caroline Cederquist, een bariatrische specialist, en haar man Ed. Met een focus op gewichtsverlies en gemak, biedt bistroMD elke week meer dan 150 door de chef bereide, bevroren maaltijden. Tot de opties behoren ontbijt, lunch en diner, plus een snackprogramma tegen een toeslag. Volgens de website van het bedrijf was het doel van het paar om gezond eten eenvoudig, minder tijdrovend en handiger te maken voor patiënten op hun reis naar gewichtsverlies.

BistroMD-maaltijden worden aangeboden in vijf- en zevendaagse planopties en omvatten ontbijt, lunch en diner, maar ze kunnen worden aangepast om alleen lunch en diner te omvatten. Klanten kunnen kiezen voor het standaard Signature-programma of kiezen uit de gespecialiseerde programma’s van bistroMD, zoals glutenvrij, hart-gezond, menopauze of diabetisch.

Prijzen: Gespeld

Met slechts vijf opties voor maaltijdplannen zijn de prijzen vooraf ingesteld en eenvoudig. Het volledige programma wordt geleverd met een volledige week aan maaltijden, waaronder zeven ontbijten, zeven lunches en zes diners. Deze optie kost $ 219,80. De volgende selectie is het volledige programma met vijf dagen aan maaltijden, waaronder vijf ontbijten, vijf lunches en vijf diners voor een totale kostprijs van $ 187,35. Er zijn ook twee plannen die alleen lunch en diner voor vijf of zeven dagen omvatten. Verzending is gratis voor de eerste bestelling en $ 19,95 daarna.

U kunt onder andere een magnetron of een conventionele oven bereiden. Alle maaltijden zijn porties van één formaat.

 • Volledig programma, 7 dagen: $ 219,80 plus $ 19,95 verzendkosten
 • Volledig programma, 5 dagen: $ 187,35 plus $ 19,95 verzendkosten
 • Lunch en diner, 7 dagen: $ 188,86 plus $ 19,95 verzendkosten
 • Lunch en diner, 5 dagen: $ 149,90 plus $ 19,95 verzendkosten

Hoe het werkt: eenvoudig en ongecompliceerd

BistroMD maakt aanmelden eenvoudig. Eerst selecteert u uw programma. Kies uit het kenmerkende programma dat ten minste 150 opties biedt, of uit de glutenvrije, menopauze-, diabetische of hart-gezonde programma’s, die ten minste 100 opties per categorie bieden. Vervolgens selecteert u uw plan. Merk op dat er geen verschil is in maaltijden voor lunch en diner. De klant kiest wanneer hij ze consumeert.

Vervolgens wordt u naar een pagina geleid waar u uw account maakt, add-ons kiest en uitcheckt. U hebt niet de mogelijkheid om maaltijden te bekijken of aan te passen totdat de aankoop is voltooid. Na het afrekenen worden maaltijden gegenereerd en heb je de mogelijkheid om elke maaltijd over te schakelen naar een maaltijd die je het meest aanspreekt. Als er keuzes zijn die niet overeenkomen met uw smaakvoorkeuren, kunt u ervoor kiezen om ze niet meer te laten verschijnen.

Maaltijden komen volledig gekookt en bevroren aan. Het wordt aanbevolen om maaltijden naar de koelkast te verplaatsen om een of twee dagen voor het eten te ontdooien; er zijn echter instructies voor het koken van bevroren. U kunt onder andere een magnetron of een conventionele oven bereiden. Alle maaltijden zijn porties van één formaat.

De focus van BistroMD ligt op wetenschappelijk onderbouwde voeding om gewichtsverlies te ondersteunen. Het bedrijf heeft een aantal geregistreerde diëtisten, chef-koks en andere zorgverleners in dienst om leden te ondersteunen.

Maaltijden kiezen: tal van opties

BistroMD genereert elke week een aangepast menu op basis van uw plan en programma. Je hebt de mogelijkheid om maaltijden te ruilen voor andere qua voedingswaarde vergelijkbare maaltijden of voor opties die je misschien een beetje uit de weg ruimen.f het aanbevolen macronutriëntenbereik. Voor wat extra flexibiliteit in maaltijdkeuzes is de optie om ontbijtselecties op te nemen in lunch- en dinerkeuzes ook beschikbaar. Specifieke aanpassingen aan recepten of maaltijdcomponenten zijn niet beschikbaar.

Het kenmerkende programma bestaat uit 84 lunch- en dineropties, 43 ontbijtopties en 41 snackopties, wat ruim 150 is.

Wijzigingen in maaltijden en verzoeken om een week over te slaan moeten uiterlijk op woensdag om 17.00 uur de week voorafgaand aan de levering zijn ontvangen. Het bedrijf garandeert geen leverdatum, maar geeft wel een geschat bereik. Er zijn technisch gezien geen add-ons en hoewel snacks beschikbaar zijn, moet u ze kiezen als onderdeel van uw plan. Anders moet u de klantenservice e-mailen om uw plan aan te passen om snacks op te nemen.

negen bereide maaltijden in kartonnen verpakking

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Wat we hebben gemaakt

We kozen voor het vijfdaagse lunch- en dinerplan, dat vijf lunches en vijf diners omvatte voor een totaal van 10 maaltijden. We hebben ons voor deze beoordeling op deze vijf gericht:

 • Kip pad thai
 • Zuidwest bizon gehaktbrood met rokerig tomatenglazuur
 • Gegrilde zalm met romige pesto
 • Gehaktbrood met honing bourbon glazuur
 • Kip, rijst en cheddar ovenschotel

Verpakking: Goed geïsoleerd

Maaltijden kwamen aan in één grote recyclebare doos, elk in een kleine maaltijdbak, verzegeld met plastic folie erop en ingesloten in een kartonnen hoes. Elke maaltijd was bij aankomst nog bevroren dankzij drie grote stukken droogijs en twee thermische koelers die de doos bekleedden. Ook inbegrepen waren een hoofdverdeler, twee kleinere elkaar kruisende verdelers en een groot stuk noppenfolie. Volgens de FAQ-sectie van de site zijn alle verpakkingen recyclebaar.

een kartonnen bezorgdoos met ijspakken en bereide maaltijden

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Klantenondersteuning: Opties in overvloed

Onderzoek toont aan dat sociale steun de gezondheidsresultaten kan verbeteren en bistroMD biedt ondersteuning vanaf het moment dat u de doos opent. Bij de levering is een “laten we aan de slag gaan” gids die alles omvat, van het opwarmen van maaltijden tot contact opnemen met een diëtist. Een extra flyer met diëtistenondersteuningsdiensten was ook inbegrepen in onze levering. Voedingsinformatie en aanwijzingen zijn afgedrukt op de kartonnen hoezen die elke maaltijd omhullen. Als onderdeel van de abonnementsservice hebben leden toegang tot exclusieve ledenbronnen en ondersteuning. Deze omvatten het boeken van een sessie met een diëtist, een privé Facebook-community, tekstondersteuning, toegang tot een gezondheidsbibliotheek en een welkomstwebinar.

De klantenservice is bereikbaar via telefoon en e-mail. Telefonische ondersteuning was snel en vriendelijk en de agent beantwoordde onze vragen over maaltijdselectie en bezorgdata. Klantenservice via e-mail was aan de langzamere kant, omdat we binnen iets meer dan 24 uur een antwoord ontvingen, maar de agent kon ons probleem oplossen.

Voeding: macro’s gebaseerd

Met een zeer specifieke focus op gewichtsverlies, vormt de specifieke macronutriëntenafbraak van bistroMD de kern van zijn programma’s. Maaltijdplannen zijn ontworpen om 20-25 procent gezond vet te leveren om het metabolisme te stimuleren, 30-35 procent van complexe koolhydraten om energie te leveren en de bloedsuikerspiegel te reguleren, en 40-50 procent van magere eiwitten om droge spieren te behouden. Wat gespecialiseerde programma’s betreft, volgen ook deze dezelfde richtlijnen voor macronutriënten plus specifieke voedings- of ingrediëntvereisten. Het hart-gezonde programma biedt maaltijden die minder dan 600 mg natrium en 3,5 gram verzadigd vet per portie bevatten. Het glutenvrije programma biedt maaltijden die zijn getest volgens de FDA glutenvrije standaard en zijn tarwe, rogge en nauwelijks vrij. De diabetische-vriendelijke en menopauze programma’s bieden maaltijden die minder dan 25 gram netto koolhydraten bevatten. Het caloriebereik van de maaltijden die we testten was 290 tot 350 calorieën.

Voedseletiketten zijn compleet en volledige allergenen worden verstrekt. De enige op dieetcultuur gebaseerde taal die we opmerkten, was ‘vetverbranding’. Hoewel uiterlijk stigmatiserende dieetcultuurtaal niet overal op de site wordt gebruikt, is bistroMD een programma voor gewichtsverlies dat de consumptie van caloriearme maaltijden aanmoedigt. Ze erkennen dat het niet consumeren van voldoende calorieën het lichaam in de hongermodus kan sturen, maar maaltijdaanbiedingen die we zagen, gingen zo laag als 290 calorieën.

Het kookproces: lekker makkelijk

Omdat maaltijden warmte en eten zijn, was het kookproces eenvoudig en biedt het bedrijf duidelijke instructies op de sleeves van de maaltijdcontainers. De aanbevolen methode is magnetron, maar instructies voorzijn de conventionele oven ook inbegrepen. Voor het beste resultaat wordt aanbevolen om de maaltijden de dag ervoor in de koelkast te ontdooien. We kookten twee maaltijden in de magnetron na het ontdooien, een maaltijd van bevroren in de magnetron en twee maaltijden in de oven. Er waren geen duidelijke verschillen tussen de magnetron van bevroren en magnetron van ontdooid, maar er was een merkbaar verschil wanneer maaltijden in de oven werden verwarmd. We ontdekten dat het voedsel minder papperig was en een betere textuur had, waardoor het smakelijker was dan de magnetronmaaltijden.

zalm en groenten in een zwarte maaltijdbak

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Smaak, versheid en kwaliteit: vers, maar zonder smaak

Alle maaltijden die we probeerden waren vers en onbeschadigd. Er waren een paar cosmetische problemen, maar ze deden geen afbreuk aan de maaltijd. We vonden de meeste maaltijden echter flauw en hadden extra kruiden nodig om de smaak te verbeteren. Om eerlijk te zijn, is het bedrijf zich hiervan bewust omdat er een bedrukte tip op maaltijdmouwen staat die het kruiden van voedsel naar uw smaak aanbeveelt.

Maar ook na het kruiden was er nog veel te wensen over. We vonden de textuur van de meeste maaltijden enigszins papperig. De kip pad thai was soepachtig en smaakloos, maar de bijbehorende sugar snap erwten waren verrassend lekker. Het gehaktbrood met honing bourbon glazuur was een van de weinige memorabele items, maar de bijbehorende kant van cheesy quinoa had een overdreven rokerige smaak. Bij nader onderzoek bleek dat ze een overvloed aan gerookte gouda gebruikten. Over het algemeen was de kwaliteit en versheid van het eten redelijk goed.

Het bedrijf maakt geen details bekend over de herkomst. Volgens de FAQ-sectie van de website hebben ze zich ertoe verbonden om verantwoord geproduceerde zeevruchten, rBGH-vrij rundvlees, hormoonvrije kip en samenwerken met kleine, lokale boerderijen te gebruiken.

BistroMD is goed voor

BistroMD is goed voor mensen die op zoek zijn naar een gemakkelijke en handige manier om af te vallen terwijl ze rekening houden met bepaalde gezondheidsmarkers zonder het gevoel te hebben dat ze op dieet zijn. Snelle en gemakkelijke maaltijden die qua voedingswaarde goed afgerond zijn, klinken aantrekkelijk. De combinatie van kleine porties met heel weinig smaak resulteert in onbevredigende maaltijden. Ja, ze zitten vol vezels die een gevoel van fysieke volheid bevorderen, maar ze missen smaaktevredenheid, wat een belangrijke factor is bij het maken van een duurzaam eetplan. BistroMD is niet goed voor mensen die van koken houden, niet geïnteresseerd zijn in een dieet en de neiging hebben om stevigere eetlust te hebben.

Hoewel uiterlijk stigmatiserende dieetcultuurtaal niet overal op de site wordt gebruikt, is bistroMD een programma voor gewichtsverlies dat de consumptie van caloriearme maaltijden aanmoedigt.

De competitie: BistroMD vs. Diet-To-Go

BistroMD en Diet-To-Go beweren beide de doelstellingen van hun klanten voor gewichtsverlies te ondersteunen door volledig gekookte, voedzame maaltijden aan te bieden. Diet-To-Go levert maaltijden die klaar zijn om te eten in slechts 2-3 minuten, terwijl bistroMD diepvriesmaaltijden levert die in 3-5 minuten kunnen worden opgewarmd. Prijzen en verzending zijn vergelijkbaar en beide bedrijven verzenden binnen de aangrenzende Verenigde Staten. In tegenstelling tot bistroMD biedt Diet-To-Go een vegetarisch plan. De website van BistroMD is gebruiksvriendelijker en eenvoudiger dan die van Diet-To-Go.


Eindoordeel

Met zoveel opties die nu beschikbaar zijn om voedzame maaltijden toegankelijk te maken, heeft bistroMD hun concurrentie voor hen uitgesneden en hebben ze veel ruimte om de smaak, textuur en algehele smakelijkheid van hun maaltijden te verbeteren. Dat gezegd hebbende, als je eetlust de neiging heeft om aan de kleinere kant te zijn en je het niet erg vindt om je eigen smaakmakers toe te voegen, dan is bistroMD misschien een goede match.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.


Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  BistroMD

 • Laagste prijs per portie

  7.50

 • Aantal geserveerde diëten

  6

 • Aantal recepten

  150

 • Leveringsgebied

  48 staten

 • Portiegroottes beschikbaar

  1

BistroMD is een goede optie voor caloriebewuste consumenten die diepvriesmaaltijden niet erg vinden en prioriteit willen geven aan gemak door de tijd in de keuken te minimaliseren.

Cooking opties omvatten magnetron of conventionele oven. Alle maaltijden zijn porties van één formaat.

Hoewel uiterlijk stigmatiserende dieetcultuurtaal niet overal op de site wordt gebruikt, is bistroMD een programma voor gewichtsverlies dat de consumptie van caloriearme maaltijden aanmoedigt.

Met zoveel opties die nu beschikbaar zijn om voedzame maaltijden toegankelijk te maken, heeft bistroMD hun concurrentie voor hen uitgesneden en hebben ze veel ruimte om de smaak, textuur en algehele smakelijkheid van hun maaltijden te verbeteren. Dat gezegd hebbende, als je eetlust de neiging heeft om aan de kleinere kant te zijn en je het niet erg vindt om je eigen smaakmakers toe te voegen, dan is bistroMD misschien een goede match.