Beste Pinterest-accounts om te volgen voor trainingen en fitnesstips

Beste Pinterest-accounts om te volgen voor trainingen en fitnesstips

Als het gaat om het vinden van gratis en effectieve trainingen, zijn sociale mediasites zoals Pinterest een schat aan informatie. Pinterest is zelfs een van de gemakkelijkste en meest uitgebreide bronnen voor het vinden van visuele trainingen en fitnesstips. Als je helemaal nieuw bent op Pinterest, ga je als volgt aan de slag:

  1. Begin met het gebruik van de site als een zoekmachine om te zoeken naar pins van uw favoriete soorten oefeningen, zoals yoga, HIIT, Pilates, dans of krachttrainingsprogramma’s.
  2. Pin je favoriete pins op je eigen virtuele prikborden. Je hebt op elk moment toegang tot je pins via je eigen dashboard.
  3. Volg fitnessaccounts van hoge kwaliteit, zodat u voortdurend nieuwe programma’s en tips kunt vinden.

Stap drie is misschien wel de belangrijkste. Door geweldige accounts te vinden en te volgen, heb je altijd nieuwe en interessante informatie bij de hand wanneer je je Pinterest-profiel opent. Overweeg om aan de slag te gaan de volgende pagina’s te bekijken. Ze worden elk ondersteund door experts, ze worden regelmatig bijgewerkt en ze hebben altijd geavanceerde informatie om u op de hoogte te houden van uw spel.

1

SparkPeople

SparkPeople Pinterest bord
Pinterest-schermafbeelding

De SparkPeople-website is bedoeld om mensen te helpen op een gezonde manier af te vallen en hun Pinterest-account weerspiegelt de site nauw. Je kunt workouts, motivatie en gezonde recepten in overvloed vinden als je ze volgt.

2

Get Fit Gedaan

Dit is Fit Workouts pinterest pagina
Pinterest-schermafbeelding

Laura, een gecertificeerde personal trainer en de oprichter van Get Fit Dine Workouts, is toegewijd aan het snel, leuk en effectief houden van trainingen. Volg haar pagina voor een dosis quickie workouts met een kant van goed humeur.

3

Get Healthy U Chris Freytag

Chris Freytag Pinterest
Pinterest-schermafbeelding

Chris Freytag, een gerenommeerde fitnessexpert, richt haar inhoud op vrouwen en moeders. Afgezien van haar geweldige inhoud, helpt deze focus haar sterke aanhang op Pinterest te verklaren, waar het gebruikersbestand grotendeels uit vrouwen bestaat.

4

MyFitnessPal

MyFitnessPal Pinterest
Pinterest-schermafbeelding

MyFitnessPal helpt mensen al jaren gezond te worden en hun Pinterest-pagina biedt nog meer bronnen voor hun fans. Je kunt tips voor gezond eten, recepten en allerlei soorten trainingen vinden door hun pagina te volgen.

5

Grootheid

Grootheid Pinterest
Pinterest-schermafbeelding

Greatist houdt het echt als het gaat om gezondheid en welzijn, en hun Pinterest-volgers van bijna 600.000 geven zeker aan dat ze iets goed doen. Hoewel hun Pinterest-pagina een beetje van alles biedt, moet je speciale aandacht besteden aan hun krachttraining, gezondheid en fitness voor mannen, lichaamsgewichtoefeningen en trainingen en fitnessborden – er zijn veel goede dingen!

6

Fit Bottomed Meisjes

Fit Bottomed Meisjes Pinterest
Pinterest-schermafbeelding

De oprichters van Fit Bottomed Girls zijn professionele journalisten en gecertificeerde fitnessexperts die echt toegewijd zijn aan het delen van het beste van het beste. Met bijna een miljoen Pinterest-volgers is het duidelijk dat de inhoud die ze delen relevant is en wordt gewaardeerd door fans.

7

Fitbie

Fitbie Pinterest
Pinterest-schermafbeelding

Fitbie is de Pinterest-pagina voor Rodale Wellness – de Rodale die ook verantwoordelijk is voor Men’s Health Magazine, Women’s Health Magazine, Prevention, Bicycling, enzovoort. Met andere woorden, ze zijn journalistiek verantwoordelijk en verzwolgen in de fitnessruimte.

8

POPSUGAR Fitness

POPSUGAR Fitness Pinterest
Pinterest-schermafbeelding

De pins van POPSUGAR Fitness bevatten geweldige workouts en gezonde recepten, en splitsen hun inhoud zelfs op in gemakkelijk toegankelijke uitdagingen van twee weken, allemaal georganiseerd op individuele borden. Dit maakt het bijzonder gemakkelijk om programma’s en trainingen te vinden en te volgen die zijn afgestemd op specifieke doelen. Bovendien hebben ze borden zoals Inspiring Yoga Photos en Funny Fitness om dingen interessant te houden.

Een woord van bodymindspirit

Als je Pinterest probeert en ontdekt dat het gewoon niet voor jou is (niet alle sociale mediasites zijn immers voor iedereen), vergeet dan niet over het hoofd de andere manieren waarop je sociale media kunt gebruiken om je gemotiveerd te houden. Als je bijvoorbeeld op Facebook zit, word dan lid van een paar Facebook-groepen. Of als je van YouTube houdt, probeer dan gratis trainingsvideo’s van instructeurs van hoge kwaliteit te volgen. Sociale sites zijn een geweldige manier om nieuwe oefeningen te leren, contact te maken met gelijkgestemde personen en ge├»nspireerd te blijven op je fitnessreis.