Dinnerly Beoordeling

Dinnerly Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

biefstuk en aardappelen op een grijs bord

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Dinnerly is een maaltijdpakketservice die perfect is voor diegenen die graag eenvoudige, smaakvolle maaltijden koken. Het uitgebreide, betaalbare menu is een geweldige keuze als u een snel diner op een doordeweekse avond wilt met minimale voorbereiding.

Pros

 • 28 recepten om elke week uit te kiezen

 • Betaalbaar

 • Maaltijden bereid in vijf stappen

Tegens

 • Geen gedrukte recepten

 • Kan alleen bestellen voor twee of vier personen

Meld u nu aan

4.5


Diner

biefstuk en aardappelen op een grijs bord

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • Dinnerly is goed voor
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

Dinnerly is een flexibele maaltijdpakketbezorgservice met een abonnement die elke week verse ingrediënten levert voor eenvoudige recepten tegen een betaalbare prijs. Het bedrijf werd gelanceerd in 2017 en is ontworpen met snel koken op de doordeweekse avond in het achterhoofd. Er zijn 28 wekelijkse recepten om uit te kiezen, en ze kunnen allemaal in vijf stappen en in 30 minuten of minder worden bereid.

Dinnerly beweert kwaliteitsingrediënten te bieden, hoewel er minder ingrediënten per gerecht zijn, wat ook minder hakken en schoonmaken betekent. Bovendien gebruikt Dinnerly digitale receptkaarten in plaats van papieren, wat helpt om de prijzen laag te houden en de ecologische voetafdruk te verkleinen. We hebben Dinnerly eens geprobeerd om te zien wat de lage prijs ons zou opleveren.

Prijzen: Zeer betaalbaar

Dinnerly biedt 28 snelle, gemakkelijke en smakelijke maaltijden vanaf $ 4,99 per persoon. Er zijn twee plannen: een koppelplan dat twee dient en een gezinsplan dat vier dient. Met beide plannen kunt u ervoor kiezen om drie, vier, vijf of zes maaltijden per week te ontvangen. De kosten per portie nemen af naarmate u meer bestelt. Verzending is $ 9,99, die eenmaal per week wordt toegepast, ongeacht hoeveel maaltijden worden besteld.

Prijzen zijn als volgt:

Koppels Plan

 • 3 recepten voor 2 personen: $48.33 + $9.99 shipping = $58.32
 • 4 recepten voor 2 personen: $57.91 + $9.99 shipping = $67.90
 • 5 recepten voor 2 personen: $68.89 + $9.99 shipping = $78.88
 • 6 recepten voor 2 personen: $79.47 + $9.99 shipping = $89.46

Gezinsplan

 • 3 recepten voor 4 personen: $ 78,27 + $ 9,99 verzendkosten = $ 88,26
 • 4 recepten voor 4 personen: $97.83 + $9.99 shipping = $107.82
 • 5 recepten voor 4 personen: $ 115,79 + $ 9,99 verzendkosten = $ 125,78
 • 6 recepten voor 4 personen: $129.75 + $9.99 shipping = $139.74

Hoe het werkt: eenvoudig proces

Bij het aanmelden selecteert u eerst hoeveel mensen u voedt en het aantal maaltijden dat u zoekt. Vervolgens wordt u gevraagd om uw postcode in te voeren en krijgt u vervolgens opties voor leveringsdatums en -tijden op basis van waar u woont. We kregen drie data : dinsdag, woensdag en donderdag tussen 9.00 en 20.00 uur gedurende vier weken. U kunt in deze stap ook leveringsinstructies opnemen.

Nadat u uw betalingsgegevens hebt ingevoerd, selecteert u uw maaltijden. Eerst wordt je gevraagd wat voor soort recepten je leuk vindt en krijg je opties om vegetarisch, rundvlees, vis, lamsvlees, varkensvlees, gevogelte, schaaldieren of ‘Ik eet alles’ te selecteren. Terwijl Dinnerly u vervolgens alle beschikbare maaltijden voor de week presenteert, selecteert het bedrijf vooraf opties voor u op basis van deze voorkeuren en labelt ze als ‘aanbevolen’. Uiteindelijk mag je kiezen welke recepten je in je box krijgt.

Je kunt ook extra eiwitten, zijkanten en smoothies aan je bestellingen toevoegen.

Dinnerly biedt alleen maaltijdpakketten en levert de meeste ingrediënten voor elk recept, met uitzondering van voorraadkastproducten zoals zout, peper, suiker, boter, azijn, melk, bloem en olie. Je moet ook bepaalde kookgereedschappen bij de hand hebben, zoals bakplaten en koekenpannen.

Er is elke week een goede verscheidenheid aan recepten, variërend van pastagerechten, hamburgers en stoofschotels tot taco’s en koekenpanmaaltijden.

Dinnerly zegt dat elke maaltijd door de chef-kok is gemaakt. Bovendien heeft het bedrijf een diëtist in dienst die samenwerkt met de chef-koks om ervoor te zorgen dat recepten voldoen aan bepaalde voedingsparameters wanneer ze als zodanig worden geëtiketteerd.

Maaltijden kiezen: een leuke variëteit

Onder de meer dan twee dozijn maaltijden die elke week worden aangeboden, zijn unieke vegetarische maaltijden zoals soepen, flatbreads en pastagerechten. Omdat het een abonnementsservice is, wordt u vijf tot zes dagen voor uw leveringsdag gefactureerd, afhankelijk van de transittijd van uw doos en het bezorggebied. Definitieve maaltijdselecties moeten voor die tijd worden gemaakt.

Dinnerly biedt voornamelijk voorgerechtmaaltijden. Voor speciale gelegenheden zoals Thanksgiving en Moederdag heeft het bedrijf echter brunch- en dessertopties. En je kunt vaak extra eiwitten, zijkanten en smoothies toevoegen aan je bestellingen.

verschillende ingrediënten van maaltijdpakketten weergegeven op een aanrecht

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Wat we hebben gemaakt

Voor het doel van deze beoordeling hebben we een doos voor twee personen besteld met vier maaltijden. We kregen geen optie om de maaltijden aan te passen. Alle maaltijdpakketten werden op tijd geleverd. Met uitzondering van enkele basisingrediënten, hadden we alles wat we nodig hadden om de gerechten te maken. Onze bestelling omvatte:

 • BBQ cheeseburger met gebakken uien &gebroken aardappelen
 • Caloriearme vegetarische dronken noedels met broccoli, paprika ’s & koriander
 • Grasgevoerd gehakt &cheddar quesadilla’s met maïs
 • Karamel kip roerbak met peultjes &jasmijn rijst

Verpakking: veel plastic, maar goed geïsoleerd

Alle ingrediënten van de maaltijdkit kwamen aan in een grote doos voor onze deur. De doos leek goed geïsoleerd en was verstandig verpakt, rekening houdend met de voedselveiligheid. Een ingekapselde katoenen voering en herbruikbare ijspakken zaten in de doos om de inhoud koel te houden. De meeste ingrediënten werden verpakt in plasticfolie, met uitzondering van sommige ingrediënten zoals uien, aardappelen en tomaten. Een stuk karton scheidde de eiwitten op de bodem van de resterende ingrediënten. In totaal zaten er 31 stuks verpakking in de doos, waarvan er slechts twee konden worden gerecycled, met 27 (meestal kunststoffen) die konden worden gerecycled in een gespecialiseerde faciliteit.

biefstuk, aardappelen en andere ingrediënten in een bezorgdoos

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Klantenondersteuning: verschillende wegen

Recepten zijn beschikbaar op de website van Dinnerly en in de mobiele app. Toegang tot een diëtist of andere voedingsdeskundigen is niet beschikbaar. Het klantenserviceteam biedt echter 24/7 geautomatiseerde ondersteuning via de chatbox in de rechterbenedenhoek van de website. U kunt ook een verzoek indienen om met een vertegenwoordiger te chatten. Andere manieren om de klantenservice te bereiken zijn een telefoonnummer en een contactformulier op de website.

Voeding: Geen dieetcultuurtaal

Dinnerly richt zich voornamelijk op reguliere diëten met enkele vegetarische opties. Soms worden maaltijden echter gelabeld als caloriearm, koolhydraatarm, keto-vriendelijk en voedzaam. Dinnerly zegt dat het samenwerkt met zijn diëtist om ervoor te zorgen dat deze gerechten voldoen aan bepaalde voedingsparamenten, zoals minder dan 650 calorieën per portie voor caloriearme gerechten, minder dan 40 gram koolhydraten voor koolhydraatarme gerechten en minder dan 20 gram koolhydraten voor keto-vriendelijke gerechten. Dinnerly gebruikt geen dieetcultuurtaal, maar kiest er in plaats daarvan voor om deze opties te bieden aan mensen die ernaar op zoek zijn.

Merk op dat Dinnerly geen bescherming tegen kruisbesmetting in zijn faciliteiten garandeert, omdat het ingrediënten verwerkt die alle belangrijke voedselallergenen bevatten: tarwe, melk, eieren, vis, schaaldieren, soja, noten en pinda’s. Sommige recepten worden echter gelabeld als geen toegevoegde gluten of geen toegevoegde zuivel.

De voeding per portie voor elke maaltijd vermeldt alleen calorieën, vet, eiwitten en koolhydraten, dus het is moeilijk om een volledige voedingsbeoordeling te geven. Alleen al op basis van deze parameters hebben maaltijden de neiging om aan de bovenkant van calorieën, vet en eiwitten te zijn.

Dinnerly garandeert geen bescherming tegen kruisbesmetting in zijn faciliteiten omdat het ingrediënten verwerkt die alle belangrijke voedselallergenen bevatten.

Het kookproces: eenvoudig en ongecompliceerd

Over het algemeen waren de maaltijden gemakkelijk te bereiden volgens de meegeleverde instructies. Foto’s voor elke stap van de recepten zouden echter nuttig zijn geweest. Elk recept kwam samen in de buurt van de aangegeven tijd. Dinnerly geeft aan dat elk recept in vijf eenvoudige stappen kan worden bereid, wat in ons geval waar was.

Onze recepten vereisten dat we olie, azijn, zout, peper, bloem en boter bij de hand hadden, samen met een pan, koekenpan, bakplaat en rasp.

aardappelen koken in een pan

bodymindspirit Fit / Eric Kleinberg


Smaak, versheid en kwaliteit: vol smaak

We waren onder de indruk van de kwaliteit en versheid van onze ingrediënten. Alles kwam in goede staat aan zonder gemorste inhoud van de verpakking.

De maaltijden en smaakprofielen waren divers en leken een goed scala aan opties te bieden om verschillende smaakpapillen tevreden te stellen. Hoewel sommigen beweren dat de maaltijden tekortschieten in smaak omdat ze minimale ingrediënten gebruiken, vonden we dat niet het geval.

Dinnerly zegt dat het zijn ingrediënten betrekt van vertrouwde leveranciers. De kip is vrij van antibiotica; sommige ingrediënten zijn biologisch; een deel van het rundvlees wordt met gras gevoerd; erfgoed varkensvlees wordt aangeboden, en de garnalen komen van de Golfkust. Het meeste vlees en zeevruchten van Dinnerly komen uit gebieden in de Verenigde Staten. Het betrekt zijn pasta van een kleine familieproducent in Italië.

Dinnerly is goed voor

Dinnerly beweert tegemoet te komen aan kieskeurige eters die op zoek zijn naar snelle doordeweekse maaltijden gemaakt met verse, hoogwaardige ingrediënten tegen een betaalbare prijs en het lijkt het doel te hebben bereikt. Met meer dan twee dozijn unieke maaltijden per week, zal het menu zeker voldoen aan een scala aan smaakpapillen, en de gerechten zijn eenvoudig te bereiden.

Dinnerly is een goede optie voor de beginnende thuiskok die eenvoudige, snelle maaltijden zonder toeters en bellen waardeert. Dinnerly is niet voor mensen met strikte dieetbeperkingen of mensen die hun vaardigheden in de keuken willen uitbreiden met complexe gerechten.


Eindoordeel

Over het algemeen is Dinnerly een geweldige maaltijdpakketabonnementsservice voor mensen die geen strikte dieetbeperkingen hebben en op zoek zijn naar een hoogwaardige en betaalbare maaltijdkit die prioriteit geeft aan snel, gemakkelijk koken.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.

Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  Diner

 • Vanafprijs

  $4.99 per portie

 • Leveringsgebied

  48 staten

 • Producten komen aan

  Vers

 • Klanten kunnen de leverdatum kiezen

  Ja

 • Gratis verzending?

  Nee

Dinnerly is een maaltijdpakketservice die perfect is voor diegenen die graag eenvoudige, smaakvolle maaltijden koken. Het uitgebreide, betaalbare menu is een geweldige keuze als u een snel diner op een doordeweekse avond wilt met minimale voorbereiding.

Je kunt ook extra eiwitten, zijkanten en smoothies aan je bestellingen toevoegen.

Dinnerly garandeert geen bescherming tegen kruisbesmetting in zijn faciliteiten omdat het ingrediënten verwerkt die alle belangrijke voedselallergenen bevatten.

Over het algemeen is Dinnerly een geweldige maaltijdpakketabonnementsservice voor mensen die geen strikte dieetbeperkingen hebben en op zoek zijn naar een hoogwaardige en betaalbare maaltijdkit die prioriteit geeft aan snel, gemakkelijk koken.