Aartsengel Sandalphon – 5 eenvoudige manieren om contact te maken met deze aartsengel

Archangel Sandalphon - 5 eenvoudige manieren om contact te maken met deze aartsengel

Aartsengel Sandalphon is een aartsengel die een ongelooflijke verbinding heeft met de natuurlijke wereld. Daarom kunnen we ons tot hem wenden om onze grootste wensen te manifesteren. Hij staat algemeen bekend als de aartsengel die kan genezen door middel van muziek, maar deze fantastische engel kan ons op zoveel manieren helpen!

Aartsengel Sandalphon is door de geschiedenis heen in verschillende religies verschenen, dus je hoeft je niet te abonneren op een specifieke religie om contact met hem te maken. Hij is in het universum om iedereen te helpen.

In dit artikel zullen we kijken naar wie Aartsengel Sandalphon is en de verschillende manieren waarop we ons met hem kunnen verbinden.

Wie is Aartsengel Sandalphon?

Archangel Sandalphon heeft een fascinerende geschiedenis. In tegenstelling tot de meeste aartsengelen zou hij ooit mens zijn geweest. Veel mensen geloven dat hij en Aartsengel Metatron een menselijke tweeling waren, door God getransformeerd in engelen. Hierdoor hebben beide engelen een sterke band met ons en zijn ze daardoor makkelijker om contact mee te maken.

Aartsengel Sandalphon wordt vaak de ‘lange’ genoemd vanwege zijn gestalte. Hij is in het universum om naar onze gebeden te luisteren en ons in staat te stellen onze dromen in de fysieke wereld te manifesteren. Hij is verbonden met alles wat muzikaal is, en daarom zijn we in staat om op deze manier contact met hem te maken.

aartsengel sandalphon

Omdat Aartsengel Sandalphon een diepe verbinding heeft met de fysieke wereld, wordt ook gezegd dat hij de natuur en het universum om ons heen beschermt.

Hij stelt ons in staat om de schoonheid in de natuur te zien en vrede en helderheid in de wereld te vinden. Hij inspireert ons ook om zorg te dragen voor het universum waarin we leven, waardoor we het belang van zorg voor de natuurlijke wereld kunnen zien.

De verbinding die Aartsengel Sandalphon heeft met de fysieke wereld betekent dat hij krachten van verzorging en bescherming heeft. Wanneer we met hem werken, zijn we in staat om ons te verbinden met de helende krachten van moeder natuur. Er wordt ook gezegd dat hij de beschermer is van ongeboren baby’s, wat betekent dat veel zwangere mensen zich tot hem zullen wenden voor ondersteuning en verzorging.

Hoe aartsengel Sandalphon te herkennen

Er zijn zoveel aartsengelen in het universum om ons heen, die op ons letten en er zijn om ons te ondersteunen op onze reis. Maar omdat engelen op hogere trillingsfrequenties bestaan, kunnen we het moeilijk vinden om ze te herkennen!

Wanneer we echter de tekenen kennen dat ze er zijn, zijn we in staat om onze verbinding met hen te verdiepen.

Alle aartsengelen zijn gekoppeld aan specifieke engelenkleuren, cijfers en engelensymbolen. Door te leren welke aartsengelen met wat verbonden zijn, kunnen we hun aanwezigheid in het universum gaan voelen.

Dus, hoe kunnen we Aartsengel Sandalphon herkennen?

Aartsengel Sandalphon Symbool

Vanwege zijn connectie met muziek zal Aartsengel Sandalphon vaak worden afgebeeld met een muziekinstrument in de hand. Dit herinnert ons aan de krachten van melodieën en melodieën, en hoe we helderheid en troost kunnen vinden in muziek.

Lier, fluiten en harpen zijn muziekinstrumenten die vaak worden gekoppeld aan Archangel Sandalphon. Dit komt omdat ze erg oud zijn en al eeuwenlang door mensen worden gebruikt. Als je afbeeldingen van deze instrumenten in de wereld om je heen ziet, kan dit zijn omdat Archangel Sandalphon in de buurt is.

Archangel Sandalphon Nummer

Getallen zijn een veel voorkomende manier waarop aartsengelen en beschermengelen zich met ons verbinden. Dit komt door de diepe symboliek en energie die specifieke getallen hebben. Volgens de numerologie kan alles in het universum worden opgesplitst in getallen. Elk getal heeft zijn eigen specifieke betekenis.

Misschien heb je wel eens gehoord van engelennummers. Dit is wanneer onze beschermengelen reeksen getallen in het universum om ons heen plaatsen om onze aandacht te trekken. Ze doen dit vaak, omdat ze weten dat we deze nummerreeksen zullen opmerken.

Net als onze beschermengelen zullen aartsengelen getallen in het universum plaatsen om ons te laten weten wanneer ze in de buurt zijn.

Aartsengel Sandalphon is gekoppeld aan twee getallen: 0 en 9. In de numerologie staat het getal 0 voor de cirkel van leven en voltooiing. Er is een heelheid aan dit getal, die het vermogen van Aartsengel Sandalphon weerspiegelt om ons te helpen onze doelen en dromen te bereiken.

Evenzo vertegenwoordigt het getal 9 het einde van een cyclus en het begin van een nieuwe cyclus. Het is een aantal overgangen en veranderingen, die opnieuw weerspiegelen hoe Aartsengel Sandalphon ons helpt vooruit te komen op ons pad in het leven.

Als je het getal 0 of het getal 9 in het universum om je heen ziet, is Archangel Sandalphon waarschijnlijk in de buurt.

Archangel Sandalphon Kleur

Hoewel aartsengelen in hogere rijken van het bestaan bestaan, kunnen we hun energie nog steeds zien door de kleuren die ze hebben.pread in de fysieke wereld. Wanneer een aartsengel in de buurt is, hebben we de neiging om een specifieke kleur of licht te zien dat zich door het universum om hen heen verspreidt.

Archangel Sandalphon is gekoppeld aan de kleuren turkoois en wit. Wanneer we stralen van deze kleuren zien, weten we dat hij in de buurt is.

Als we ons willen verbinden met Aartsengel Sandalphon, kunnen we witte en turquoise kaarsen aansteken voordat we mediteren of bidden.

Hoe verbinding te maken met Archangel Sandalphon

Aartsengel Sandalphon is in het universum om ons te helpen op ons pad in het leven. Als we echter nieuw zijn bij aartsengelen, weten we misschien niet waar we moeten beginnen! Helaas kunnen we niet zomaar een telefoon pakken en met de aartsengelen praten (hoewel dat super handig zou zijn!).

Gelukkig zijn we door meditatie, gebed en acties in staat om ons te verbinden met Aartsengel Sandalphon. Ik wil je vertellen over de verschillende manieren waarop we ons met deze aartsengel kunnen verbinden en hulp van hem kunnen krijgen.

Meditatie

Ik zal me vaak tot meditatie wenden als ik contact wil maken met specifieke aartsengelen. Meditatie is een geweldige manier om onze geest leeg te maken, onszelf te centreren en onze ziel open te stellen voor hogere energie.

Laten we eens kijken naar een geleide meditatie die ik gebruik wanneer ik verbinding wil maken met Archangel Sandalphon. Omdat hij de aartsengel van de fysieke wereld is, is deze meditatie ontworpen om je te helpen jezelf te aarden en aanwezig te zijn.

  • Zoek een plek waar je niet gestoord wordt. Dit kan overal zijn waar je maar wilt! Waar ter wereld voel je je het meest vredig? Vind je troost in de natuur, of is er een plek in je huis waar je je het meest ontspannen voelt?
  • Neem even de tijd om comfortabel te zitten. Misschien wilt u ook gaan liggen. De gevoelens van je fysieke lichaam zijn belangrijk in deze meditatie, dus neem even de tijd om een ontspannen positie te vinden.
  • Sluit je ogen en richt je aandacht op je ademhaling. Adem diep in door je neus en uit door je mond. Terwijl je dit doet, laat je je gedachten vrij stromen. Maak je je zorgen over de toekomst? Pieker je over iets in het verleden? Geef deze gedachten herkenning en laat ze dan langzaam los uit je hoofd.
  • Terwijl je diep in- en uitademt, richt je je aandacht op je fysieke lichaam. Begin bovenaan je hoofd en werk tot aan je tenen. Sta jezelf toe om elk deel van jezelf te voelen en herken alle fysieke sensaties. Neem even de tijd om je verbinding te voelen met de aarde waar je zit. Erken je fysieke aanwezigheid in de wereld, hier en nu.
  • Herhaal de woorden: ‘Ik ben geaard, ik ben nu hier in het universum’.
  • Wanneer je er klaar voor bent, is het tijd om je aandacht te richten op Archangel Sandalphon. Vraag hem om naar je toe te komen, hardop of in je hoofd. Erken zijn aanwezigheid in het universum, naast die van jezelf.
  • Als je hem om iets specifieks moet vragen, is dit het moment.

Het zal tijd kosten om deze meditatie echt onder de knie te krijgen, dus geef niet op als je niet meteen contact met hem kunt maken!

Kristallen

Alle aartsengelen zijn gekoppeld aan specifieke helende kristallen, omdat de energie van de edelstenen verbonden is met die van hen.

Wanneer we ons willen verbinden met specifieke aartsengelen, kunnen we kristallen in onze praktijk brengen. Mediteren met de stenen of ze aan onze zijde hebben, opent ons voor de aartsengelen.

Archangel Sandalphon is gekoppeld aan turkoois. Deze prachtige steen zuivert de energie om je heen en verdrijft elke negativiteit. Het wordt ook gebruikt om de chakra’s uit te lijnen, waardoor een gevoel van rust en balans ontstaat.

Wees muzikaal

Omdat Archangel Sandalphon gekoppeld is aan muziek, kunnen we ons hier op richten om ons met hem te verbinden. Hij houdt ervan om ritmes en harmonieën te horen en zal zijn helende energie onze kant op sturen als we muziek spelen.

De energie van warmte en creatie die muziek ons brengt, zal ons in staat stellen om Archangel Sandalphon om ons heen te voelen. Pak dat muziekinstrument dat je hebt en ga spelen! Binnenkort zal Aartsengel Sandalphons energie naar je toe komen.

hoe verbinding te maken met aartsengel sandalphon

Natuurlijk is niet iedereen bijzonder muzikaal, en dat is oké. Als je geen instrument bespeelt, kun je nog steeds verbinding maken met Archangel Sandalphon via muziek.

Denk na over welke muziek je een rustig en vredig gevoel geeft. Dit kan van alles zijn, zelfs die pophits waar je vroeger naar luisterde toen je een kind was!

Zet de muziek op en zet hem harder, zodat de beats door je heen kunnen stromen. Zing mee op de muziek (het maakt niet uit of je het gevoel hebt dat je niet in tune kunt zingen) en sta jezelf toe om je te verbinden met het ritme. Terwijl je dit doet, houd aartsengel Sandalphon in gedachten.

Maak contact met de natuur

Archangel Sandalphon is diep verbonden aan de natuur en alles wat moeder aarde fysiek biedt. We kunnen dus onze relatie met hem verbeteren door de natuur.

Als ik me ver van Aartsengel Sandalphon voel, ga ik vaak wandelen in de wereld. Ik hou ervan om stranden en bossen te bezoeken om mijn energie te aarden en hem naar me toe te laten komen.

Wanneer je in de natuur wandelt, kijk dan eens naar de rotsen en stenen die om je heen liggen. Zijn er die oproepen tot u? Pak ze op en houd ze vast. Hierdoor kun je verbonden zijn met de natuur en dus Aartsengel Sandalphon.

Takken, veren en twijgen in de natuur kunnen je ook helpen om contact met hem te maken. Door deze items op te pakken en vast te houden, versterk je je band met Archangel Sandalphon.

Het is echter belangrijk om je bewust te zijn van je acties en hoe ze de natuurlijke wereld beïnvloeden! Pluk nooit wilde bloemen uit de natuur, omdat dit kan betekenen dat ze niet teruggroeien.

Neem nooit iets te groots van de aarde als je iets mee naar huis wilt nemen. Blijf bij kleine rotsen en twijgen. Vergeet niet dat er ook andere mensen zijn die hen willen bewonderen.

Zorg voor Moeder Aarde

Wanneer we ons willen verbinden met aartsengelen, denk ik altijd dat het nuttig is om hun energie in onze acties te manifesteren.

Van aartsengel Sandalphon wordt gezegd dat hij de natuur en moeder aarde beschermt. We kunnen dus proactief zijn in het beschermen van de wereld om ons heen wanneer we contact met hem willen maken.

Denk na over alles wat je kunt doen dat moeder aarde helpt. Zijn er milieuvrijwilligersgroepen in de buurt waar je bij betrokken kunt raken?

Dingen zoals zwerfvuil plukken, tuinieren in de gemeenschap en het onderzoeken van dieren in het wild zijn geweldige manieren om contact te maken met de natuur en daarom Aartsengel Sandalphon.

Aartsengel Sandalphon Gebeden

Bidden is een geweldige manier om rechtstreeks met de aartsengelen te praten. We kunnen om hun steun vragen door middel van gebed en hen toestaan ons leven binnen te komen.

aartsengel sandalphon gebed

Laten we eens kijken naar enkele gebeden om contact te maken met Aartsengel Sandalphon.

Een gebed voor doelen

Aartsengel Sandalphon is er in het universum om ons te helpen onze doelen te manifesteren en onze dromen te bereiken. Hier is een gebed dat ons in staat stelt om zijn hulp te vragen.

Lieve Aartsengel Sandalphon, ik wend me tot u voor uw kracht en verlichting. Ik dank jullie dat jullie er zijn voor de mensheid en erken jullie ongelooflijke steun. Ik vraag je om me te helpen mijn dromen te manifesteren. Moge u mij leiden naar mijn toekomst.

Een gebed om bescherming

We kunnen ons wenden tot Aartsengel Sandalphon wanneer we bescherming willen. Hier is een gebed dat ons in staat stelt om ons met hem te verbinden en om zijn verzorgende steun te vragen.

Beste Aartsengel Sandalphon. Ik wens jullie prachtige energie van bescherming en steun. Moge je nu aan mijn zijde staan om me door deze tijd heen te helpen. Laat mijn ziel genezen en groeien met jullie zorgzame energie. Ik dank u altijd.

Een gebed voor inspiratie

Omdat Archangel Sandalphon verbonden is met muziek en creativiteit, kunnen we ons tot hem wenden als we lijden aan een creatieve blokkade! Door tot hem te bidden, kunnen we de energie laten stromen. Hier is een gebed om zijn energie van creativiteit en inspiratie naar voren te brengen.

Beste Aartsengel Sandalphon. Ik wend me tot u voor inspiratie en ideeën. Moge jouw creatieve energie door mij heen stromen, waardoor ik nieuwe manieren kan ontdekken om mezelf uit te drukken. Ik dank u voor uw steun en onvoorwaardelijke vriendelijkheid.

Laat Aartsengel Sandalphon vandaag nog toe in je leven

Wanneer we ons verbinden met Aartsengel Sandalphon, zijn we in staat om onze doelen te manifesteren en vooruit te gaan in het leven. We worden ook beschermd en gevoed door zijn energie.

Maar hij is niet de enige aartsengel in het universum die ons helpt. Bekijk mijn diepgaande gids voor alle aartsengelen om te zien wat ze voor je kunnen doen.