Aas van Toverstokken Tarotkaart Betekenis

Aas van Toverstokken Tarotkaart Betekenis

Ze zeggen dat een reis van duizend mijl begint met één stap. De Aas van Staven tarotkaart draagt een soortgelijke boodschap, die een gedurfde stap naar een nieuw begin vertegenwoordigt.

Als de kaart van de schepping vertegenwoordigt de Aas van Staven een wedergeboorte die heel anders is dan zowel je heden als je verleden.

De eerste kaart in het Pak van Staven, deze Aas zit vol energie, een creatieve soort, die leven blaast in dingen die voorheen niet bestonden.

Zoals alle azen brengt de Ace of Wands een positieve boodschap voor je heden en toekomst, die een cruciaal moment symboliseert dat alles zal veranderen – ten goede.

Een beetje als een geest in een fles, je wens is het commando van de Aas.

Aas van Staven Trefwoorden

Voordat we dieper ingaan op de rechtopstaande en omgekeerde Ace of Wands-kaartbetekenis en de verbinding met liefde, werk en leven, moet eerst een kort overzicht worden gegeven van enkele feiten en de belangrijkste woorden die verband houden met de Ace of Wands tarotkaart.

Rechtop Creativiteit, enthousiasme, doorbraak, een frisse start
Omgekeerd Weinig opties, angst voor het onbekende, plotselinge verandering
Ja of nee Ja
Numerologie 1
Element Brand
Planeet Mars
Astrologisch teken Ram

Ace of Wands Tarot Kaart Beschrijving

Om de tarotkaartbetekenis van de Aas van Staven volledig te begrijpen, zullen we eerst de illustratie, de kleuren en de symboliek bekijken.

aas van toverstokken tarotkaart

Tarot heeft vier verschillende aaskaarten. Hoewel de afbeeldingen op elk een beetje variëren, bevatten ze allemaal een mysterieuze hand die uit een wolk verschijnt.

Net als de Aas van Kelken verschijnt de hand op de Aas van Staven van rechts. Terwijl hij een toverstok vastpakt (ook bekend als een staf), wordt de hand omringd door een gloeiend, wit licht.

Nieuwe bladeren ontspruiten uit de toverstok terwijl oude afvallen, wat vernieuwing en groei betekent.

Het landschap hieronder bevat bomen, heuvels, een rivier en bergen, maar de hand en de toverstok zijn de middelpunten van aandacht. Dit suggereert dat welke moeilijkheden jullie op dit moment ook omringen, niet eeuwig zullen duren.

In feite heeft deze kaart genoeg energie om negatieve kaarten die in een lezing verschijnen naar een positiever resultaat te verschuiven.

Rechtopstaande Aas van Toverstokken Tarotkaart Betekenis

In de rechtopstaande positie overheerst passie. De rechtopstaande Aas van Staven luidt spannende tijden in en vertegenwoordigt vaak heldere ideeën en unieke plannen.

Wil je een nieuw bedrijf starten met je talenten? Op zoek naar een romantische partner of nieuwe vrienden? Wil je je fysieke verschijning verbeteren?

Dit is het moment om ‘op een ledemaat’ te gaan en dapper te zijn terwijl je buiten de gebaande paden denkt.

Geld en carrière betekenis

Hoewel het Pak van Pentakels het meest bekend staat om het voorspellen van financieel succes, kunnen de Toverstokken ook de gids zijn voor financiële vrijheid.

De Ace of Wands is een uitstekende kaart in een carrière of zakelijke lezing. Als je een nieuwe functie wilt of hoopt ondernemer te worden, kan deze aas betekenen dat het nu tijd is. Je moet dit echter doen op een manier die creatiever dan praktisch is.

Breid je potentieel uit. Solliciteer op de baan waarvoor je niet helemaal gekwalificeerd bent. Start een bedrijf op basis van een passie. Bedenk een betere manier om iets te doen.

Zorg er wel voor dat je moed, vertrouwen en enthousiasme toont wanneer je deze onderneming aangaat. Als je dit doet, zul je naar een pad leiden dat zowel financieel als persoonlijk lonend is.

Liefde en relaties Betekenis

Als je single bent, komt er een wervelende relatie op je af. Hoewel deze persoon moeilijk te missen zal zijn, is hij of zij misschien niet je typische ’type’.

Als je liefde wilt, maar moeite hebt om het te vinden, stelt de Aas voor om een kans te nemen op iemand die anders is dan degenen met wie je in het verleden hebt gedatet. Ruimdenkend zijn kan leiden tot een liefde die meer voldoening geeft dan alle relaties uit je verleden.

Deze kaart, vooral wanneer deze verbonden is met rechtopstaande vrouwelijke energie court kaarten, kan ook een positieve vriendschap op of buiten het werk vertegenwoordigen.

Als het hebben van meer vrienden iets is dat je wenst, zoek dan naar manieren om contact te maken met mensen met dezelfde interesses. Je kunt lid worden van een boekenclub, een schilderles volgen, naar een sportevenement gaan of salsadansen. Alles wat je creatieve sappen laat stromen en tegelijkertijd de kans op verbinding biedt, is een goede optie.

Omdat de Aas van Staven draait om doorbraken, kan het vertegenwoordigen genezing in romantische relaties. Met de Aas in het spel zouden de vonken moeten vliegen!

Als dit niet het geval is met je huwelijk of partnerschap, moet je iets doen om de boel een beetje ‘op te schudden’. Het vinden van een nieuw project om aan samen te werken is een manier om dit mogelijk te maken.

Gezondheid en spiritualiteit Betekenis

Probeer iets nieuws! Dit is de boodschap in een gezondheids- of spiritualiteitslezing geleid door de Aas van Staven. Dit ‘iets’ kan een nieuw dieet, trainingsroutine of zelfs een kleine procedure zoals botox zijn. Je zou zelfs nieuw haar, een frisse kledingkast of een herontwerp van je slaapkamer kunnen overwegen.

Hetzelfde is nodig voor je spirituele kant. Zou je een manier kunnen vinden om meer verbonden te zijn met je authentieke zelf? Nu is een tijd voor radicale verandering op elk gebied van je leven waarvan je voelt dat het een energieverschuiving nodig heeft.

Aas van Staven Omgekeerd

Als je een tarot beginner bent, vraag je je misschien af wat een “omgekeerde tarotkaart” in hemelsnaam betekent. Nou, het is gewoon een kaart die ondersteboven lijkt te zijn vanuit jouw gezichtshoek, net als de onderstaande afbeelding van de Ace of Wands tarotkaart.

In deze paragraaf zullen we wat meer praten over wat het betekent als je de Ace of Wands in de omgekeerde positie hebt getrokken.

aas van toverstokken omgekeerd

De omgekeerde Ace of Wands staat voor passie en creativiteit gesmoord. Hoewel je het talent, het vermogen en de ‘wil’ hebt, lijken de dingen die je wilt bereiken misschien stil te staan.

Verspil geen kans. Je moet een manier vinden om uit deze ‘funk’ te komen en gebruik te maken van de briljante ideeën die je hebt opgeslagen.

Als je je overweldigd voelt door te veel projecten of verantwoordelijkheden, probeer dan stap voor stap dingen te doen. Maak een takenlijst met een overzicht van wat er nodig is om ‘de klus te klaren’ en voltooi vervolgens elke fase.

Laat angst of zorgen niet het beste van je krijgen. Je hebt de kracht om van alles en nog wat te bereiken. Je hoeft alleen maar een manier te vinden om je energie te benutten.

Aas van Staven: Ja of Nee

Net als alle andere azen, ‘ja‘ is de tweede naam van de Aas van Staven.

Wil je meer geld of een nieuwe functie? Overweegt u een nieuw project te lanceren? Ben je klaar om in een nieuwe relatie te springen? De kans op succes is groot.

Er is ook een sterk verband tussen deze kaart en de geboorte (meestal een jongen). Als je zwanger wilt worden of denkt dat je dat misschien al bent, zou er best een nieuwe editie op komst kunnen zijn.

Als deze aas in je lezing is verschenen, bereid je dan voor op de reis die voor je ligt. Je kunt hebben wat je wilt, maar je moet misschien een beetje creatief worden bij het beslissen hoe je al je verlangens in vervulling kunt manifesteren.

Stel jezelf deze twee vragen: Wat verlang ik het meest? Wat moet er gebeuren om deze droom waar te maken? Ga nu zitten en formuleer een plan, waarbij je je alleen richt op wat je wenst.

Aas van Staven en Astrologie

De Aas van Staven wordt vertegenwoordigd door de vuurtekens – Ram, Leeuw en Boogschutter. Deze tekens worden gedefinieerd door passie, inspiratie en enthousiasme.

Aas van Staven Combinaties

Creativiteit, een nieuw begin en een frisse start: dat is waar het bij de Ace of Wands om draait. Ook in combinatie met andere kaarten verandert deze betekenis niet. Hieronder vind je de belangrijkste Ace of Wands kaartcombinaties.

De Aas van Staven en de Keizerin of de Aas van Kelken

O schat! Zwangerschap en geboorte worden voorspeld wanneer de Aas van Staven en de Keizerin samenkomen.

Hetzelfde kan gezegd worden van de Aas der Kelken. Dus degenen die hebben geworsteld met onvruchtbaarheid moeten extatisch zijn om deze twee kaarten te zien.

Als je geen kind wilt, kan een nieuwe vriendschap op het punt staan op te bloeien. Deze combinatie kan dit ook voorspellen.

De aas van staven en de geliefden

De Ace of Wands en de Lovers luiden een wervelende romance in. Sterker nog, voor singles voorspellen deze kaarten het begin van een zeer gepassioneerde liefdesrelatie. Als je al getrouwd bent, maak je dan klaar voor nieuwe vonken om te vliegen.

De Aas van Staven en de Acht van Pentakels

Een nieuwe carrière of jobaanbieding ligt in het verschiet. Wanneer verbonden met de Acht van Pentakels, heeft het nieuwe begin vertegenwoordigd door de Aas van Toverstok te maken met het beklimmen van de carrièreladder. Als je een sprong in iets anders hebt willen maken, is dit het moment.

De Aas van Staven en de Ridder van Staven

De Ace of Wands in combinatie met de Knight of Wands voorspelt een beweging in de nabije toekomst. Wil je een verandering van omgeving? Is er een baan of school waarvoor je altijd een stap moet zetten? Dit is misschien het moment om te schitterent onderzoeken en plannen maken.

De Aas van Staven en de Koningin van Staven

Word ondernemer! Dit is de boodschap van de Queen of Wands wanneer ze de Ace of Wands ontmoet.

Bij Wands draait alles om creativiteit. Welke vaardigheid of passie heb je die je zou kunnen omzetten in een geld verdienend schema? Als dat zo is, is het starten van een bedrijf misschien een goed idee.

De aas van toverstok en andere azen

Een heel nieuw leven ligt in het verschiet. Bereid je voor op dingen die op hun kop worden gezet op een manier die je je nooit had kunnen voorstellen. Zelfs als de katalysator negatief is (een scheiding, verlies van een baan), zal de uitkomst positief zijn.

Wat vind je van de Aas van Staven?

Dat is alles voor de Ace of Wands Tarotkaart betekenis! Als je de Aas van Staven tarotkaart in je spread hebt getrokken, was de betekenis dan logisch voor je situatie in het leven?

Onze community hoort graag over spot-on lezingen, dus neem even de tijd om het ons te laten weten in de reacties hieronder!