Aartsengel Raziel – 5 krachtige manieren om contact te maken met de engel der mysteries

Aartsengel Raziel - 5 krachtige manieren om contact te maken met de engel der mysteries

 

Aartsengel Raziel is een van de meest interessante aartsengelen die er zijn. Hij staat bekend als de Engel der Mysteriën, en dit komt omdat oude teksten zeggen dat hij de engel is die heilige geheimen van God ontvangt.

Ongeacht welke religies we onderschrijven, we zijn in staat om ons te verbinden met de aartsengelen in het universum. Dit komt omdat ze door de geschiedenis heen in verschillende vormen, in verschillende religies en onder verschillende namen zijn verschenen.

In dit artikel wil ik kijken naar hoe we aartsengel Raziel kunnen herkennen in de wereld om ons heen, en wat we kunnen doen om ons met hem te verbinden.

Wie is Aartsengel Raziel?

De Engel der Mysteriën. Klinkt best cool, toch?! Ik ben altijd erg geïntrigeerd geweest door Aartsengel Raziel vanwege zijn diepe verbondenheid met kennis en de geheimen van het universum.

Aartsengel Raziel is de aartsengel van alle wijsheid en kennis in de wereld. Hij is er om ons te helpen de wereld om ons heen te begrijpen en ons te helpen op onze spirituele reis. Hij is in staat om ons te helpen de Universele Wetten in het universum te begrijpen, inclusief de Wet van Aantrekking.

Als je je verward voelt over je pad in het leven en verlichting nodig hebt, zal het helpen om je tot Aartsengel Raziel te wenden. Hij stelt je in staat om dingen duidelijk te zien en helpt je te begrijpen wat de wereld voor jou betekent.

aartsengel raziel 1

Omdat hij inzicht geeft in de mysteries van het universum, kunnen we met Aartsengel Raziel werken wanneer we onze spirituele en paranormale vermogens willen ontwikkelen. Wanneer we ons verbinden met Aartsengel Raziel, kunnen we onze persoonlijke magie en krachten ontdekken.

Aartsengel Raziel kan ons ook helpen de geheimen van onze dromen en ons onderbewustzijn te begrijpen. Hij bezit ook de kennis van onze Akasha Kronieken, en wij zijn in staat om hier toegang toe te krijgen wanneer we met hem werken.

Hij is ook verbonden met creativiteit. Veel mensen hebben gezegd dat ze weten dat hij er is als ze een golf van nieuwe creatieve ideeën krijgen die hen inspireren. Zijn aanwezigheid stelt je in staat om frisse ideeën en verlichting te krijgen.

Hoe aartsengel Raziel te herkennen

De aartsengelen in het universum bestaan op een hogere trillingsfrequentie. Dit betekent dat we ze zelden in hun ware vorm zullen zien, en het is aan ons om aandacht te besteden aan de wereld om ons heen.

Het is belangrijk om te onthouden dat de aartsengelen er te allen tijde voor ons zijn. Wanneer we ze willen herkennen, moeten we ons bewust zijn van tekenen in het universum die suggereren dat ze in de buurt zijn.

Alle aartsengelen zijn gekoppeld aan specifieke engelenkleuren, cijfers en engelensymbolen. Wanneer we deze tekenen in de wereld om ons heen zien, weten we dat de engelen er zijn om ons te helpen.

Dus, hoe kunnen we Aartsengel Raziel herkennen?

Aartsengel Raziel Symbool

Door de geschiedenis heen wordt Aartsengel Raziel meestal afgebeeld met een boekrol in de hand. Dit zijn de heilige rollen van wijsheid en ze bevatten de geheimen van het universum.

Als je beelden ziet van rollen in de wereld om je heen, is Aartsengel Raziel misschien in de buurt en klaar om te helpen.

Aartsengel Raziel Nummer

Volgens de numerologie kan alles in het universum worden opgesplitst in getallen. Dit komt omdat getallen hun eigen specifieke energie en betekenis hebben. We kunnen naar cijfers kijken als we het universum willen begrijpen.

Je hebt waarschijnlijk gehoord over engelennummers en weet dat engelen graag reeksen getallen in de fysieke wereld plaatsen zodat we ze kunnen zien. Dit is een gebruikelijke manier voor hen om onze aandacht te trekken! Maar wist je dat alle aartsengelen gekoppeld zijn aan specifieke nummers? Wanneer we deze getallen in de wereld om ons heen zien, weten we dat er een bepaalde aartsengel in de buurt is.

Aartsengel Raziel is gekoppeld aan de drie meestergetallen. Deze getallen zijn 11, 22 en 33 en vormen de driehoek van verlichting.

 • Het meestergetal 11 weerspiegelt visioenen en hogere wijsheid. Het heeft gelijktijdige energie van creatie en vernietiging en opent ons voor hogere niveaus van spirituele kennis.
 • Het meestergetal 22 wordt ‘de bouwmeester’ genoemd omdat het energie van potentieel bevat.
 • Meester nummer 33 staat bekend als de meesterleraar, omdat het spirituele leringen en verlichting weerspiegelt.

Het zien van deze drie getallen in de wereld om je heen suggereert dat Aartsengel Raziel in de buurt is.

Aartsengel Raziel Kleur

Aartsengel Raziel is gekoppeld aan de engelenkleur indigo. Als hij om ons heen is, zullen we meestal een gloed van indigo licht zien.

De kleur indigo vertegenwoordigt ook het derde oogchakra. Dit chakra bestuurt spirituele verlichting en ontwaken en bevindt zich tussen de eJa op het voorhoofd. Het openen en werken met ons derde oog stelt ons in staat om verborgen kennis van het universum te verkennen.

Aartsengel Raziel is verbonden met dit chakra, omdat hij ons ook in staat stelt om onze spirituele kennis en begrip van de verborgen diepten van het bestaan te ontwikkelen.

Als ik tot Aartsengel Raziel bid, steek ik vaak een indigokaars aan. Hierdoor kan ik me verbinden met hem en de energie die hij ons geeft.

Hoe contact te maken met Aartsengel Raziel

Net als alle andere aartsengelen is Aartsengel Raziel in het universum om ons mee te verbinden. Maar als je nieuw bent bij aartsengelen, kan het een beetje verwarrend zijn waar je moet beginnen!

We zijn echter in staat om ons te verbinden met Aartsengel Raziel door meditatie, gebed en acties. Laten we eens kijken naar de beste manieren om contact te maken met Aartsengel Raziel.

Meditatie

Meditatie is een geweldige manier om contact te maken met Aartsengel Raziel. Door meditatie zijn we in staat om onszelf te centreren en onze ziel open te stellen voor de aartsengelen.

Laten we eens kijken naar een geleide meditatie om contact te maken met Aartsengel Raziel.

 • Zoek eerst een ruimte waar je je op je gemak voelt. Het is belangrijk om je ontspannen en veilig te voelen voordat je begint met meditatie, omdat dit je in staat zal stellen om je echt open te stellen voor het universum. Zorg ervoor dat je ergens bent waar je niet gestoord wordt.
 • Ga zitten bij je altaar of op de grond en steek een kaars aan. De kaars vertegenwoordigt het vermogen van Aartsengel Raziel om de wereld om hem heen te verlichten en licht te brengen op plaatsen waar duisternis is.
 • Terwijl je de vlam ziet branden, neem je twee vingers en plaats je ze op je voorhoofd, tussen je ogen. Dit is waar je derde oogchakra is.
 • Richt nu je aandacht op je ademhaling. Adem diep in en uit, waardoor energie door je lichaam kan stromen. Blijf naar de kaars kijken terwijl je dat doet en koppel je energie aan de vlam.
 • Wanneer je je gecentreerd voelt, stel je dan een soortgelijk vlamlicht voor op je derde oog. Houd je vingers op je derde oog en visualiseer dat ze de vlam aanraken. Stel je de stroom van energie voor tussen je derde oogvlam en de vlam voor je.
 • Wanneer je je er klaar voor voelt, is het tijd om een beroep te doen op Aartsengel Raziel. Vraag hem om naar je toe te komen en je te voorzien van wijsheid en verlichting.
 • Als je hem iets specifieks wilt vragen, is dit het moment.
 • Laat zijn kennis en wijsheid door de kaars en in je derde oog stromen.

Meditatie kost tijd, dus maak je geen zorgen als je niet meteen contact maakt met Aartsengel Raziel! Het wordt gemakkelijker met oefenen, dus geef niet op! Je zult in staat zijn om op tijd contact met hem te maken.

Werk met je derde oog

Aartsengel Raziel is verbonden met het derde oog. Net als het derde oog kan hij ons helpen onze paranormale vermogens te ontwikkelen en nieuwe spirituele rijken te ontdekken.

Wanneer we ons willen verbinden met Aartsengel Raziel, kunnen we werken aan het openen van ons derde oog. Dit is meestal een lang proces en zal niet meteen gebeuren. Een actief en open derde oog kan echter ongelooflijke dingen doen voor ons spirituele en emotionele welzijn!

hoe verbinding te maken met aartsengel raziel

Er is een scala aan technieken die we kunnen gebruiken om ons derde oog te openen. Het oefenen van intuïtie, het uitvoeren van visualisatietechnieken en het werken met je dromen kan je allemaal helpen om contact te maken met en je derde oog te openen.

Met een actief derde oog ben je veel meer afgestemd op hogere trillingsfrequenties en dus de aartsengelen. Omdat Aartsengel Raziel gekoppeld is aan het derde oog, zal hij merken dat je ermee werkt. Hierdoor kan hij jouw leven binnendringen.

Kristallen

Kristallen hebben verbazingwekkende helende en metafysische eigenschappen en ze kunnen worden gebruikt om verbinding te maken met aartsengelen. Door de specifieke energie van verschillende edelstenen zijn bepaalde kristallen gekoppeld aan bepaalde aartsengelen. Wanneer we ze gebruiken, zullen de aartsengelen ons opmerken en zich met ons verbinden!

Dus, welke kristallen moeten we gebruiken als we ons willen verbinden met Aartsengel Raziel?

Aartsengel Raziel is gekoppeld aan het heldere kwarts. Dit verbazingwekkende kristal is een lichtbrenger en versterkt de energie die het omringt. Zijn energie zal helderheid en begrip brengen aan degenen die ermee werken en is perfect wanneer ze de wereld met frisse ogen willen zien.

Aartsengel Raziel is ook gekoppeld aan amethist, een ander kwarts. Amethist is verbonden met spirituele verlichting en het derde oog. Het kan worden gebruikt om verbinding te maken met hogere rijken van bestaan en begrip.

Het brengen van deze twee kristallen in je meditatieoefeningen kan je helpen contact te maken met Aartsengel Raziel.

Wees creatief

Weet je nog hoe ik zei dat Aartsengel Raziel mensen helpt om nieuwe creatieve ideeën te ontsluiten? Als hij in de buurt is, zal hij energie van inspiratie sturen. Daarom is creatief zijn een geweldige manier om contact met hem te maken en zijn aanwezigheid te voelen!

Ik heb creativiteit altijd super belangrijk gevonden voor spiritualiteit en ik hou van schilderen, tekenen en creëren. Ik voel me altijd meer op mijn gemak als ik deze activiteiten doe, en diep verbonden met het universum om me heen.

Als we creatief zijn, nodigen we Aartsengel Raziel uit in ons leven.

Ontdek paranormale vermogens

De Aartsengel der Mysteriën onthult inzicht in aspecten van het bestaan die we niet echt lijken te begrijpen. Iets dat ons helpt contact met hem te maken, is het verkennen van paranormale vermogens en het werken met de heldervoelen.

We hebben allemaal de kracht in ons om onze paranormale vermogens te ontwikkelen. Er zijn zeven belangrijke paranormale vermogens, waaronder helderziendheid en clairempathie. Door meditatie, droomwerk en andere oefeningen kunnen we deze vaardigheden ontwikkelen.

aartsengel raziel gebed

Wanneer we met paranormale vermogens werken, staat onze ziel meer open voor de verbinding met Aartsengel Raziel. Hij zal merken dat je aan je vaardigheden werkt en je komen helpen op je reis van zelfontdekking en verlichting.

Aartsengel Raziel Gebed

Wanneer we tot de aartsengelen bidden, kunnen we hen direct om advies en ondersteuning vragen op gebieden in ons leven die hulp nodig hebben.

Er zijn tal van manieren waarop Aartsengel Raziel je kan helpen, dus laten we eens kijken naar enkele gebeden die hem in staat stellen ons leven binnen te komen.

Een gebed voor duidelijkheid

We kunnen ons wenden tot Aartsengel Raziel wanneer we richting in het leven willen. Als we ons vastzitten en verward voelen over waar we zijn, kan hij ons helpen dingen duidelijker te zien.

Lieve Aartsengel Raziel, ik wend me tot u voor uw wijsheid en verlichting. Ik heb hulp nodig om dingen duidelijk te zien en wens dat jouw kennis me helpt op mijn ware pad in het leven. Moge je de weg voor me wijzen en me toestaan om het doel van mijn leven te achterhalen. Ik dank u voor uw wijsheid en steun.

Een gebed voor geestelijke groei

Aartsengel Raziel kan ons ook helpen op onze spirituele reis in het leven. Hier is een gebed om ons met hem te verbinden en hem in staat te stellen ons te helpen met spiritualiteit.

Beste Aartsengel Raziel. Ik wend me tot jou en je diepe kennis van het universum. Ik wil één zijn met mijn ziel en hogere rijken van het bestaan. Help je me op mijn reis? Ik open mijn ziel voor jou voor leiding en verlichting.

Een gebed voor creativiteit

Als je door een creatief blok gaat, kan Archangel Raziel je helpen nieuwe inspiratie en ideeën te ontgrendelen. Hier is een gebed voor creativiteit.

Beste Aartsengel Raziel. Stuur alsjeblieft je prachtige energie van creativiteit en inspiratie uit. Ik heb jouw wijsheid en begeleiding nodig voor mijn creatieve project. Ik dank u voor uw steun en diepgaande kennis.

Maak vandaag nog contact met Aartsengel Raziel

Aartsengel Raziel is een krachtige engel, daar in het universum om je te helpen helderheid en begrip te krijgen. Door je met hem te verbinden, ben je in staat om de diepten van het universum en je eigen spirituele pad in het leven te begrijpen.

Maar hij is niet de enige aartsengel in de wereld die ons kan leiden. Bekijk mijn diepgaande gids voor alle aartsengelen om te ontdekken wat engelen allemaal voor je kunnen doen.