Aartsengel Ariel – 5 manieren om contact te maken met de engel van de natuur

Aartsengel Ariel – 5 manieren om contact te maken met de engel van de natuur

Aartsengel Ariel is de aartsengel van de natuurlijke wereld. Haar naam betekent de ‘Leeuw van God’, en dit vertegenwoordigt haar felle en beschermende aard.

Ze is een genezer die bestaat om planten en dieren te beschermen en te verzorgen. Ze is gevonden in verschillende religies en spirituele praktijken, dus je kunt contact met haar maken, ongeacht je overtuigingen en ideeën.

Ik heb een grote waardering voor Aartsengel Ariel, omdat ik geloof dat onze relatie met de aarde super belangrijk is voor ons geestelijk welzijn. Er is zoveel te leren van haar en moeder natuur, en we kunnen ons verbinden met Ariël om de wereld om ons heen te waarderen.

In dit artikel zal ik je vertellen hoe je Aartsengel Ariel kunt herkennen en hoe je contact met haar kunt maken als we begeleiding nodig hebben.

Wie is Aartsengel Ariel?

Vaak aangeduid als de Aartsengel van Moeder Aarde, is Aartsengel Ariel de beschermer van planten en dieren. Ze overziet de natuurlijke wereld en is diep verbonden met de vier elementen waaruit de wereld om ons heen bestaat.

Wanneer we hulp nodig hebben bij het zorgen voor het milieu en de natuur, kunnen we ons wenden tot Aartsengel Ariel en haar kracht en krachten manifesteren.

Wanneer we ons met haar verbinden, kunnen we een diepere waardering van moeder natuur vormen, waardoor haar kennis de onze kan versterken.

aartsengel ariel

Als dierenliefhebber heb ik me keer op keer tot Aartsengel Ariel gewend. Ik zal haar aanwezigheid vaak voelen als ik omringd ben door de natuur. Ze kan ons helpen zieke of gewonde dieren te genezen en het milieu om ons heen te beschermen.

Omdat ze macht heeft over alle elementen, kan het verbinden met Aartsengel Ariel ons helpen onze doelen en dromen te manifesteren en geaard te blijven.

Waarom is het belangrijk om contact te maken met Aartsengel Ariel?

Ik geloof dat de aanwezigheid en krachten van Aartsengel Ariël op dit moment ongelooflijk belangrijk zijn. De mensheid wordt geconfronteerd met een crisis omdat we moeder natuur niet zo waarderen als we zouden moeten. Dit betekent dat we de wereld waarin we leven niet respecteren en gebruiken.

Hoewel we ons bewust zijn van hoe onze activiteit de planeet aarde schaadt, gelooft de VN dat onze acties ‘geen tekenen van vertraging’ vertonen. De mensheid ligt nog steeds op koers om de planeet te vernietigen.

Om dit te veranderen, moeten we ons verbinden met de geest van de planeet. Door ons te verbinden met Aartsengel Ariel, zijn we in staat om een diepe relatie met moeder natuur te onderhouden.

Moeder natuur is ook super belangrijk voor onze spiritualiteit. Als we magie beoefenen, kunnen we ons tot de elementen wenden om onze krachten te vergroten. Het ontwikkelen van onze spiritualiteit stelt ons in staat om een bevredigend en vredig leven te leiden.

Hoe aartsengel Ariel te herkennen?

Omdat aartsengelen op hogere trillingsfrequenties bestaan dan wij, kan het moeilijk zijn om hun energie om ons heen te herkennen. Soms verschijnen ze in hun ware vorm, maar dit is zeer zeldzaam. In plaats daarvan zullen de aartsengelen ons meestal laten zien dat ze in de buurt zijn met tekens en symbolen.

Dus, waar moeten we op letten als we willen weten of Aartsengel Ariel in de buurt is?

Aartsengel Ariël Symbool

Omdat haar naam de ‘Leeuw van God’ betekent, wordt Aartsengel Ariël vaak afgebeeld met een leeuw. Het beeld en de symboliek van een leeuw vertegenwoordigen haar passie en kracht. Als Tarotkaartlezer doet Aartsengel Ariel mij altijd denken aan de Kracht tarotkaart. De beelden van deze kaart zijn fascinerend en tonen een engelachtige figuur die een volwassen leeuw vasthoudt.

Net als de Krachtkaart herinnert Aartsengel Ariel ons aan de noodzaak van mededogen in kracht en kracht. Ze is een krachtig wezen, maar haar energie is er een van zorg en tederheid. Net als de Leeuw kan ze zowel verzorgend als fel zijn.

Aartsengel Ariel wordt ook geassocieerd met het symbool van de wereldbol. Dit vertegenwoordigt haar controle over de natuur en de elementen.

Aartsengel Ariël Nummer

Aartsengel Ariël is verbonden met het getal 4. In de numerologie heeft het getal 4 energie van stabiliteit en ondersteuning. Het herinnert ons eraan om verantwoordelijk te zijn voor onze acties en de gevolgen van wat we doen in de wereld om ons heen.

Het getal 4 is ook gekoppeld aan de vier elementen waaruit de wereld bestaat: aarde, wind, lucht en vuur. Omdat Aartsengel Ariel deze elementen bestuurt, wordt het getal 4 verder gekoppeld aan deze engel.

Het zien van de engelennummers 44, engelennummer 444 en nummer 4444 suggereren allemaal dat Aartsengel Ariel in de buurt is.

Aartsengel Ariel Kleur

Alle aartsengelen zijn gekoppeld aan specifieke engelenkleuren. Als ze in de buurt zijn, zien we misschien een gloed van hun kleur om ons heen.

Aartsengel Ariel is interessant omdat ze niet alleen gekoppeld is aan de kleur lichtroze, maar ook naar de regenboog. Als ze in de buurt is, zien we misschien een lichtroze gloed in onze ooghoeken. Dit betekent dat ze klaar staat om je te helpen.

Wanneer we in de natuur zijn en een regenboog zien, is dit meestal een teken dat Aartsengel Ariel in de buurt is. Neem altijd even de tijd om de regenboog die we zien te waarderen en om Aartsengel Ariel te bedanken voor haar onvoorwaardelijke steun en zorg.

Hoe contact te maken met Aartsengel Ariel

We voelen het misschien niet van tijd tot tijd, maar alle aartsengelen zijn er in het universum om ons op ons pad te helpen. We kunnen ons tot hen wenden wanneer we in nood zijn of wanneer we onze spiritualiteit willen verbeteren.

Dus, wat zijn de beste manieren om contact te maken met Aartsengel Ariel?

Meditatie

Meditatie is een van de beste manieren om contact te maken met aartsengelen. Wanneer we mediteren, openen we onze ziel voor hogere rijken van vibraties. Dit stelt aartsengelen in staat om ons te herkennen en met ons te verbinden.

aartsengel ariel meditatie

Als ik me wil verbinden met Aartsengel Ariel, zal ik altijd buiten mediteren in de natuur. Dit komt omdat ze de aartsengel van de natuurlijke wereld is, en dus actiever rond planten en dieren.

Hier is een meditatieritueel waarmee je je kunt verbinden met Aartsengel Ariel:

 • Ga naar je favoriete ruimte in de natuur. Het kan een park zijn, een bos of zelfs aan zee! Zorg ervoor dat het de plaats is waar jij voel je het meest verbonden met moeder natuur.
 • Ga comfortabel op de grond zitten en sluit je ogen.
 • Neem even de tijd om gedachten of zorgen te erkennen die door je hoofd kunnen gaan. Richt vervolgens voorzichtig je focus op je zintuigen.
 • Wat hoor je nu? Hoor je vogels zingen? Golven beuken? Bomen ritselen?
 • Hoe zit het met geur? Ruik je iets in het bijzonder?
 • Ga naar je tastzin. Wat kun je nu voelen? Zit je op gras? Voel je het je benen kietelen?
 • Neem even de tijd om door deze verschillende sensaties te gaan. Hierdoor kun je je lichaam verbinden met moeder natuur en alles ervaren wat de natuur je op dit moment te bieden heeft.
 • Wanneer je je verbonden voelt met de natuur om je heen, is het tijd om je aandacht te richten op Aartsengel Ariel. Vraag haar om naar je toe te komen. Je kunt dit hardop zeggen, of in je hoofd. Hoe dan ook, ze zal het horen!
 • Als het nodig is, vraag dan om specifieke hulp van Aartsengel Ariel. Waarom heb je haar steun nu nodig?

Ik voel me altijd zo verfrist na deze meditatie. Soms voel ik de aanwezigheid van Aartsengel Ariel niet in de buurt, maar dat is niet erg! Zelfs als je haar niet kunt voelen, is ze daar in het universum en luistert ze naar je.

Kristallen

Kristallen zijn fantastische spirituele hulpmiddelen die al eeuwenlang worden gebruikt als helende en metafysische hulpmiddelen. Maar wist je dat bepaalde kristallen gekoppeld zijn aan specifieke aartsengelen?

Aartsengel Ariël is gekoppeld aan rozenkwarts. Deze prachtige steen heeft energie van genezing en zorg, waardoor we van onszelf en de mensen om ons heen kunnen houden en voor onszelf kunnen zorgen. Wanneer we ons willen verbinden met Ariël, kunnen we mediteren met rozenkwarts of ze om ons heen hebben.

Aartsengel Ariël is ook verbonden met jade. Jade is een beschermende steen die verbonden is met het element aarde. Het is ook gekoppeld aan productiviteit en stabiliteit, dus perfect om te gebruiken als u om deze redenen verbinding maakt met Ariel.

Omring jezelf met de natuur

Omdat Aartsengel Ariël de aartsengel van moeder aarde is, is tijd doorbrengen in de natuur een geweldige manier om contact met haar te maken. Ik hou ervan om het platteland op te gaan en de wereld om me heen te verkennen, en zal altijd een diepe band voelen met Aartsengel Ariel als ik op pad ben in de natuur.

Natuurlijk kan het moeilijk zijn om jezelf te omringen met de natuur als je in een stad woont! Ik woonde vroeger in een enorme stad met heel weinig groene ruimtes, en ik voelde me in deze tijd niet in contact met mijn spiritualiteit.

Als je je niet verbonden voelt met moeder natuur, kijk dan eens naar parken in de buurt. Is er een plek waar je kunt gaan mediteren? Soms kunnen zelfs de kleinste stadsparken ons helpen om ons opnieuw te verbinden met planeet Aarde en Aartsengel Ariel.

Wanneer je in een park, een bos of op het platteland bent, blijf dan altijd aanwezig en bewust van wat er om je heen is. Het is niet ongebruikelijk dat dieren met de geest van Aartsengel Ariël naar je toe komen als je in de natuur bent. Haar geest kan in alle dieren en planten verschijnen, dus erken alle mooie levende wezens die je omringen!

Voer een vier elementen ritueel uit

Aartsengel Ariel heeft macht over de vier elementen, dus het eren van hen in een ritueel is een geweldige manier om contact met haar te maken.

Ik roep de vier elementen graag regelmatig op in mijn spirituality, omdat het me altijd verbonden laat voelen met de wereld en mijn geest. Ik zal dit ritueel uitvoeren bij mijn altaar. Als je geen altaar hebt, is dat oké! Je kunt dit ritueel uitvoeren waar je maar wilt, zolang je je maar veilig en vredig voelt. Zoek een kamer in je huis waar je niet gestoord wordt en leg een doek op de grond.

Om de vier elementen te eren, heb je vier items nodig die elk element vertegenwoordigen. We kunnen kristallen, kaarsen of andere items gebruiken om de elementen weer te geven. Als het gaat om het kiezen van de items, denk dan na over je intuïties en waar je je toe aangetrokken voelt. Wat vertegenwoordigt de elementen het meest voor jou?

 • Voor aarde gebruik ik meestal een kom aarde. Groene of bruine kaarsen kunnen echter worden gebruikt. Kruiden en planten zijn ook geweldige manieren om de aarde weer te geven.
 • Voor lucht zal ik een veer gebruiken. Wierook en kaarsen kunnen ook worden gebruikt.
 • Voor vuur steek ik meestal een kaars aan. Er zijn echter heel veel kristallen die je kunt gebruiken om vuur weer te geven, zoals barnsteen en carneool.
 • Voor water gebruik ik een kom water of een schelp. Ik hou van de zee en voel me er diep mee verbonden, dus zal vaak dingen uit de zee gebruiken in mijn vier elementen rituelen! Er zijn ook enkele prachtige kristallen die we kunnen gebruiken om water weer te geven, zoals aquamarijn.

Als je je spullen hebt, plaats ze dan op je altaar. Plaats het item voor aarde in het noorden, het item voor lucht in het oosten, het item voor vuur in het zuiden en het item voor water in het westen.

Doorloop elk element één voor één en vraag het element om je te helpen in je leven. Vergeet niet om aartsengel Ariel aan te spreken wanneer je dit doet. Bijvoorbeeld: ‘Ik vraag het element lucht om me te helpen met helderheid en begrip. Ik dank Aartsengel Ariel dat hij mij dit element heeft gegeven.”.

Wees proactief in milieu- en natuurkwesties

Wanneer we ons willen verbinden met bepaalde aartsengelen, denk ik dat het super nuttig is om hun kwaliteiten in ons dagelijks leven te manifesteren. Omdat Aartsengel Ariël de aartsengel van de natuur is, is proactief zijn in het helpen van moeder aarde een geweldige manier om contact met haar te maken.

hoe verbinding te maken met aartsengel ariel

Zijn er dingen die je in je leven kunt doen om voor planten en dieren te zorgen? Kun je vrijwilligerswerk doen bij goede doelen die helpen het milieu op te ruimen of voor zieke dieren in het wild te zorgen?

Je hoeft ook niets te groots te doen! Gewoon wat wilde bloemen in je tuin planten of bijenhotels in je tuin plaatsen, kunnen geweldige manieren zijn om contact te maken met Aartsengel Ariel.

Aartsengel Ariel Gebed

Door gebed kunnen we Aartsengel Ariel rechtstreeks om hulp vragen. Laten we eens kijken naar een paar gebeden tot de Aartsengel van Moeder Natuur.

Een gebed voor zieke dieren

Als een dier in je leven niet goed is, kun je tot Aartsengel Ariel bidden voor haar steun.

Beste Aartsengel Ariel. Ik vraag jullie hulp met mijn geliefde dier. Wilt u alstublieft uw prachtige energie van genezing naar ons sturen gedurende deze tijd. Ik dank u voor uw vriendelijkheid.

Een gebed voor aarding

Omdat Aartsengel Ariël macht heeft over de vier elementen, kunnen we haar vragen om de elementen toe te staan ons geaard te houden.

Beste Aartsengel Ariel. Ik wil me verbinden met u en de vier elementen. Sta alsjeblieft toe dat de wereld me geaard en in vrede houdt. Moge uw kracht altijd bij mij zijn.

Een gebed voor Moeder Natuur

We kunnen tot Aartsengel Ariel bidden als we moeder natuur willen helpen.

Beste Aartsengel Ariel. Ik roep jullie op voor jullie kracht en vriendelijkheid. Ik wil de aarde en al haar wonderen beschermen. Geef me alstublieft de kracht en kracht om dit te doen. Moge je positieve energie me altijd omringen.

Laat Aartsengel Ariel je leiden

Wanneer we ons verbinden met Aartsengel Ariel, zijn we in staat om de schoonheid en kracht van moeder natuur te zien. Ze is een prachtige engel, hier om alle dieren en planten in de wereld te helpen. Wat kunnen we doen om haar te ondersteunen en met haar in contact te komen?

Maar ze is niet de enige aartsengel in het universum waar we een beroep op kunnen doen. Bekijk mijn diepgaande gids voor aartsengelen om te ontdekken hoe ze hun krachten naar je toe kunnen brengen.