9 gemeenschappelijke engelensymbolen en tekens van uw engelen

9 gemeenschappelijke engelensymbolen en tekens van uw engelen

We hebben allemaal beschermengelen die ons hele leven bij ons zijn. Ze zijn er altijd, waken over ons en steunen ons.

Maar er kunnen momenten zijn dat je je niet verbonden voelt met je engelen. Misschien verschijnt een specifiek engelennummer, zoals het nummer 222, niet zo vaak als gewoonlijk, of is een specifieke engelenkleur plotseling niet zo zichtbaar als altijd. Wist je echter dat er veel verschillende engelensymbolen en -tekens zijn?

In dit artikel zullen we alle tekenen en symbolen uitleggen die onze engelen in het universum plaatsen om onze aandacht te trekken.

Waarom ontvangen we engelensymbolen en -tekens?

Beschermengelen zijn een soort spirituele gids die aan ons wordt toegewezen voordat we geboren worden. We kunnen engelen associëren met specifieke religies, maar ze zijn bij ons, ongeacht welke religie we volgen. Ze zijn er om ons te begeleiden op ons pad in het leven, van spiritualiteit tot ons emotionele welzijn.

Onze beschermengelen bestaan op een ander trillingsniveau dan wij. Ze kunnen communiceren met de fysieke wereld waarin we leven, maar ze weten dat het een beetje overweldigend kan zijn om in hun ware vorm voor ons te verschijnen.

engelentekens en symbolen

Hierdoor ontvangen we engelensymbolen en tekens in de fysieke wereld.

Dit komt omdat onze engelen ons boodschappen willen sturen. Nu kunnen deze boodschappen er een zijn van aanmoediging en steun. Het kunnen echter ook boodschappen van begeleiding zijn. Ze sturen ons vaak tekens en symbolen wanneer we worstelen met ontberingen.

Engelentekens en symbolen kunnen ook verschijnen wanneer we door een spiritueel ontwaken gaan. Dit komt omdat we steeds meer in harmonie raken met hogere niveaus van bewustzijn en spirituele gidsen. Ze kunnen onze energie voelen en sturen hun eigen energie terug naar ons!

Gemeenschappelijke engelsymbolen en -tekens

Laten we eens kijken naar de gemeenschappelijke engelensymbolen die betekenen dat onze beschermengelen met ons willen communiceren.

Engelen nummers

Onze beschermengelen houden ervan om nummers in de wereld om ons heen achter te laten om onze aandacht te trekken. Dit komt omdat ze weten dat we de neiging hebben om patronen in cijfers op te merken.

Zie je het nummer 444 overal waar je kijkt? Misschien blijft het verschijnen op bonnetjes of straatnaamborden. Of is het altijd 11.11 elke keer dat je op de klok kijkt?

Dit is geen toeval! Jullie beschermengelen plaatsen deze getallen in de fysieke wereld om jullie een boodschap te sturen. Gelukkig is het niet zo moeilijk om erachter te komen wat onze beschermengelen ons proberen te vertellen. Dit komt omdat engelengetallen naast numerologie werken, wat het idee is dat elk getal een specifieke boodschap heeft.

Als u een specifiek getal keer op keer ziet, neem dan de tijd om te onderzoeken wat het getal betekent met betrekking tot numerologie.

Ik heb veel bronnen op mijn website over de verschillende engelennummers die je kunt ontvangen en wat ze betekenen. Zoek snel naar het engelennummer dat je blijft zien om te ontdekken wat je engelen je proberen te vertellen.

Witte Veren

Veren worden al lang geassocieerd met spiritualiteit, en dit komt omdat onze beschermengelen ze zullen gebruiken om onze aandacht te trekken.

De meest voorkomende veer die we van onze beschermengelen zullen ontvangen, is de witte veer. Dit is een boodschap van hoop en liefde van onze engelen en zal meestal verschijnen als we ons een beetje verloren voelen.

engelentekens

Als je een witte veer op een onverwachte plek ziet, is dat waarschijnlijk omdat je engelen je liefde en steun willen sturen. Ze hebben naar jullie gebeden geluisterd en weten dat jullie op dit moment in nood zijn. Je wordt gesteund en zal altijd gesteund worden door je engelen.

Als ik een witte veer tegenkom, pak ik die altijd op en neem ik hem mee naar huis. Dan, als ik me wil verbinden met mijn engelen, zal ik mediteren en bidden met de veer in mijn hand. Het geeft me een tastbare verbinding met mijn beschermengelen, en ik heb de neiging om me veel dichter bij hen te voelen met de veer in mijn hand.

Wolken

Achterover leunen op een zomerse dag en kijken naar de wolken die voorbij drijven is een prachtige tijdverdrijf, maar het kan ook engelensymbolen aan ons onthullen!

Onze beschermengelen bestaan op een andere trillingsfrequentie, maar ze kunnen interageren met de fysieke wereld om ons heen. Het is bekend dat ze tekens en symbolen in de wolken boven ons plaatsen om ons berichten te sturen.

Als je een middag over hebt, ga dan de natuur in, leun achterover en kijk naar de wolken boven je. Zijn er vormen en symbolen die je kunt herkennen? Liefdesharten, getallen en bloemen kunnen allemaal in de wolken verschijnen van onze engels, en dit is normaal gesproken een teken van steun en aanmoediging.

Als een specifieke vorm in de wolken je opvalt, denk dan na over wat het in je leven zou kunnen betekenen. Misschien zit je op dit moment tussen banen en ben je op zoek naar begeleiding met betrekking tot je volgende stap. Je engelen kunnen specifieke vormen en symbolen in de wolken plaatsen die gekoppeld zijn aan je carrièrekeuzes om je een helpende hand te bieden.

Oorsuizen

Natuurlijk is het belangrijk om gezondheidsproblemen uit te sluiten die oorsuizen kunnen veroorzaken als u dit fenomeen ervaart. Het is echter al lang duidelijk dat onze beschermengelen ons berichten sturen door het gerinkel in ons rechteroor te laten plaatsvinden.

Dit komt omdat het rinkelen in het rechteroor externe boodschappen van onze spirituele gidsen onthult. Ze weten dat het een zekere manier is om onze aandacht te trekken!

Als je een hoog piepend geluid in je rechteroor ontvangt, willen je engelen je vertellen dat ze in de buurt zijn en je alle ondersteuning en begeleiding bieden die je nodig hebt.

Als het gerinkel in je rechteroor kort, plotseling en luid is, kan dit een waarschuwing zijn van je beschermengelen. Ik ga eerlijk zijn, onze engelen maken zich soms zorgen over ons! Het is tenslotte hun taak.

Als we niet de juiste keuzes maken op ons levenspad, kunnen onze beschermengelen ons korte, plotselinge, luide piep in het rechteroor sturen om onze aandacht te trekken.

Regenbogen

Regenbogen zijn een van de mooiste dingen in de natuurlijke wereld, dus het is geen wonder dat ze verbonden zijn met engelen.

Regenbogen worden meestal gezien als een engelensymbool van hoop en steun van onze beschermengelen. Ze zullen meestal verschijnen wanneer we ons down en out voelen, losgekoppeld van de schoonheid die ons omringt.

engelensymbolen

Onze engelen willen dat we weten dat de wereld mooi is en dat er zoveel te genieten en te beleven valt. Een regenboog die plotseling verschijnt, zal altijd opvallend en opbeurend aanvoelen, hoe moedeloos we ons ook voelen. Onze beschermengelen weten dit en zullen dan een regenboog in de wereld om ons heen plaatsen om ons op te vrolijken en ons te herinneren aan de positiviteit en schoonheid die ons omringt.

Fysieke ervaringen

Wanneer onze beschermengelen in de buurt zijn, kunnen ze fysieke sensaties veroorzaken. Dit komt door hun energie om ons heen en het beïnvloeden van onze ervaringen in de wereld.

Plotseling kippenvel, tintelingen en ervaringen van warmte kunnen allemaal engelensymbolen zijn waar onze engelen dichtbij zijn. Dit zal gebeuren wanneer onze engelen proberen contact met ons te maken op ons niveau en ons vragen om aandacht te besteden aan de wereld om ons heen.

Deze fysieke sensaties zullen vaak gebeuren wanneer we mediteren of bidden tot onze engelen. Dit komt omdat de verbinding tussen ons en onze beschermengelen op zijn sterkst is.

Lichtflitsen

Zie je soms lichtflitsen in je ooghoeken? Deze kunnen vrij plotseling zijn, heel snel komen en gaan. Of je kunt subtiele glinsteringen en schitteringen in je visie ervaren. Je kunt ook zwevende lichtbollen zien.

Dit zijn engelensymbolen dat je engelen om je heen zijn en hun positieve energie jouw kant op sturen.

Het zijn ook niet alleen onze beschermengelen die ons tekenen door het licht sturen!

Als het licht dat je ziet wit is, zijn het waarschijnlijk je beschermengelen die met je willen communiceren. Er zijn echter aartsengelen in het universum die er zijn om iedereen te helpen en waarvan bekend is dat ze lichtflitsen in specifieke kleuren sturen om onze aandacht te trekken.

tekenen van je engelen

In tegenstelling tot beschermengelen zijn aartsengelen niet bij ons tijdens onze reis in het leven en zijn ze niet specifiek voor ons. Ze zijn er om alle zielen te ondersteunen en zullen naar ons toe komen in onze tijd van nood. Elke aartsengel is uniek en heeft zijn eigen specialiteiten als het gaat om hulp en begeleiding.

Als je kleurrijk licht in je visie ervaart, bekijk dan mijn gids voor engelenkleuren om erachter te komen welke aartsengel zich met je probeert te verbinden.

Synchroniciteiten

Engelensymbolen kunnen vrij voor de hand liggend zijn, zoals veren en engelennummers. Soms kunnen onze beschermengelen echter behoorlijk speels worden als ze met ons willen communiceren!

Het idee van synchroniciteit is ontwikkeld door de psycholoog Carl Jung en verwijst naar ‘betekenisvolle toevalligheden’.

Heb je ooit een heel slechte dag op je werk gehad, in je auto gestapt en je favoriete nummer op de radio afgespeeld? Misschien denk je aan een vriend die je al een tijdje niet hebt gezien als plotseling de telefoon begint te rinkelen, en zij het zijn!

Synchroniciteiten zijn meestal behoorlijk bizar om te ervaren, en we willen ze misschien gewoon afdoen als toevalligheden. Maar sommige van deze toevalligheden zijn eigenlijk speelse manieren waarop onze beschermengelen proberen onze aandacht te trekken!

Munten vinden

Ik vermoed dat je waarschijnlijk de zin hebt gehoord, ‘zoek een cent, pak het op en de hele dag door zul je geluk hebben’. Ik denk altijd aan dit grappige kleine gezegde wanneer ik een cent in de wereld zie, en natuurlijk zal ik het altijd oppakken!

Maar ik realiseerde me onlangs dat deze centen naar me toe komen als tekenen van mijn beschermengelen.

Als we ons zorgen maken over financiële behoeften, of dingen die te maken hebben met ons werk of materiële leven, zullen onze beschermengelen centen op ons pad zetten om ons eraan te herinneren dat we oké zijn en altijd worden ondersteund.

Als je een cent tegenkomt, pak het dan op en kijk ernaar. Soms zal er symboliek staan op de munt die onze engelen daar hebben neergezet. Het jaar van de munt, de detaillering of het type munt kunnen boodschappen zijn van onze beschermengelen.

Vragen over engelensymbolen en -tekens

Hier vind je de vragen die mij meestal werden gesteld door mijn lezers en in de reacties.

Hoe engelensymbolen te ontvangen?

Als je je een beetje ver verwijderd voelt van je beschermengelen, vraag je je misschien af wat je kunt doen om engelensymbolen te ontvangen. Het is echter eigenlijk heel eenvoudig! Als je eenmaal weet waar je naar op zoek bent, zul je op deze manier met je beschermengelen beginnen te communiceren.

De eerste stap is om te erkennen dat engelensymbolen overal. Yup! Onze beschermengelen sturen voortdurend engelensymbolen de fysieke wereld in om ons steun en aanmoediging te geven.

Angels

Het is belangrijk om altijd bewust en bewust te zijn van de dingen die je ervaart in de wereld om je heen. Door de gemeenschappelijke engelensymbolen te kennen, kun je je ervan bewust zijn wanneer ze in je dagelijks leven opduiken.

Meditatie en gebed kunnen je ook helpen om boodschappen van je engelen te ontvangen. Dit laat hen weten dat je ze nu nodig hebt en op zoek bent naar begeleiding.

Hoe herken ik de tekenen van mijn beschermengelen?

Ik ken veel vrienden die tekenen ontvangen van hun beschermengelen, maar zich altijd zorgen maken, is dit toeval?

Als het teken je echter getroost en gesteund laat voelen, is dat meestal omdat het een boodschap is van je beschermengelen. Onze engelen willen ons vullen met positiviteit en hoop, en doen daarom dingen om dit te bereiken!

Luister naar je intuïtie als het gaat om engelensymbolen. Als u voelen deze boodschap is van je engelen, dan is het dat waarschijnlijk ook!

Sta je engelen toe om zich met je te verbinden

Ik hoop echt dat dit artikel over engelensymbolen je heeft geholpen te begrijpen hoe je beschermengelen met je communiceren.

Onthoud – je beschermengelen zijn er altijd voor je en ze zullen je altijd berichten van steun en begeleiding sturen. Sta je engelen toe om zich met je te verbinden en je te helpen op je spirituele reis.