9 deskundige tarotlezers delen hun beste tarottips voor beginners

9 deskundige tarotlezers delen hun beste tarottips voor beginners

Het starten van je reis naar Tarotlezen kan behoorlijk overweldigend zijn! Er zijn zoveel kaarten, allemaal met hun speciale betekenissen en het is niet ongebruikelijk om je nerveus te voelen wanneer je voor het eerst Tarot begint te lezen.

tarot tips voor beginners

Ik geloof dat de Tarot voor iedereen is en dat we ons allemaal op ons gemak moeten voelen bij het leren en verbinden met de kaarten.

Daarom heb ik deze website gemaakt en mijn Tarot mini-cursus gemaakt. Ik wil de Tarot toegankelijk en begrijpelijk maken!

Daarom besloot ik contact op te nemen met mijn favoriete Tarotlezers om hen te vragen naar hun beste Tarot tips voor beginners.

De reacties waren geweldig en ik was echt geraakt door het inzicht dat ze met me deelden. Met dit deskundige advies heb je de Tarotkaarten in een mum van tijd onder de knie!

Beste Tarot Tips voor Beginners

Ik ben erg enthousiast om de wijsheid van deze experts met u te delen. Hier zijn geweldige antwoorden die ik kreeg op de vraag ‘Wat zou jouw beste tip zijn voor mensen die beginnen met Tarotlezen?‘.

Patti Woods – Expert Tarot Reader

patti houtsoorten

Maak vrienden met je kaarten. Kijk echt naar elk van hen alsof het een persoon is en vraag: “Wat zou je me willen vertellen?”

Voordat je naar het boek grijpt om je te vertellen wat een kaart betekent, duik je zelf in de kaart. Welke gevoelens roept het op? Valt een bepaalde kleur of symbool op? Wat is de algehele sfeer?

Elke kaart heeft zijn eigen unieke boodschap en u wilt er op uw eigen voorwaarden verbinding mee maken. De kaarten zijn je partner in een nieuwe, fascinerende reis.

Meer informatie over Patti Woods.

Theresa Reed – Expert Tarot reader en auteur

Theresa Riet
Foto door Jessica Kaminski

Kies elke ochtend een kaart voor de dag en noteer wat je denkt dat het betekent. Kom er aan het einde van je dag op terug. Hoe verliep uw interpretatie? Dit is een van de beste manieren om aan de slag te gaan – en om vertrouwd te raken met een nieuw deck.

Wil je jezelf echt pushen, post dan je kaart van de dag met interpretaties op social media! Dit haalt je uit je tarotschil en bouwt zelfvertrouwen op!

Meer informatie over Theresa Reed.

Sasha Graham – Expert Tarot Reader en Auteur

sasha graham tarot tips voor beginners

Geloof het of niet, je weet al alles wat er te weten valt over tarot omdat het een weerspiegeling is van je psyche en menselijke ervaring.

Niemand ziet de wereld zoals jij en niemand zal ooit de kaarten lezen zoals jij. Gooi je angst weg, gooi de tarotboeken opzij en concentreer je op wat je in de kaart ziet.

Wat is het verhaal? Wat is uw boodschap? Luister naar de stem in jezelf. Die stem is jullie Hogepriesteres. En als je jezelf kent, ben je je eigen beste paragnost, heks of tovenares, en zal de magie zich ontvouwen… Vertrouw me nou maar.

Meer informatie over Sasha Graham.

Abigail Vasquez – Expert Tarot Reader

abigail vasquez tarot tips 1

Tarot leren kan in het begin ontmoedigend lijken. Van tevoren weten dat Tarot een leven lang kan duren om onder de knie te krijgen, kan je helpen lief voor jezelf te zijn terwijl je je vaardigheden leert en groeit als lezer.

Je zult zoveel verschillende manieren zien om te lezen, verschillende stijlen van waarzeggerij en zelfs verschillende niveaus van eerbied voor de kunst.

Het beste advies dat ik kan geven aan een nieuwe ziel die net begint in de praktijk, is om er alles aan te doen om erachter te komen wat voor hen werkt. Er zal zoveel ‘wijsheid’ en ‘advies’ zijn over hoe en wat te doen en uiteindelijk is het enige dat telt de relatie die je ontwikkelt met Tarot en de kunst zelf.

Doe op alle mogelijke manieren wat voor jou werkt. Kies een deck of twee die voor jou werken. Schuifel op een manier die voor jou werkt, lees met of zonder spreads op een manier die voor jou werkt. Geef lezingen op een manier die voor jou werkt. Neem vragen die voor jou werken. Studeer op elke manier die voor jou werkt.

Allemaal. Doe het allemaal op een manier die het beste voor je werkt, je een comfortabel gevoel geeft en waar je van geniet.

Meer informatie over Abigail Vasquez.

Alejandra Luisa León – Expert Tarot Reader

Alejandra Luisa Leon tarot tips
Foto door Julia Corbett

Wees geduldig met jezelf terwijl je leert. De kunst van het lezen van de Tarot vergt oefening. Veel plezier met je proces en vertrouw je intuïtie. Je weet meer dan je denkt.

Let op wat de titels en afbeeldingen in gedachten brengen. Lees boeken over het onderwerp! Je zult altijd leren, zelfs als je een “expert” bent.

Meer informatie over Alejandra Luisa León.

Barbara Moore – Expert Tarot Reader

Barbara Moore tarot tips

Een heel belangrijk en vaak over het hoofd gezien aspect bij het beginnen met Tarot is weten wat je gelooft. Een Tarot deck is een hulpmiddel en er zijn zoveel verschillende manieren om het te gebruiken.

Hoe het wordt gebruikt, hoe de kaarten worden geïnterpreteerd en de soorten vragen die in een lezing worden gesteld. Welke resultaten worden verwacht, varieert van lezer tot lezer en heeft invloed op hoe u de kaarten bestudeert en ermee werkt.

Het kennen van jezelf en je overtuigingen (evenals wat je hoopt te bereiken met de kaarten) zal je ook helpen de juiste leraar of het juiste boek te vinden. Als je gelooft dat de kaarten de toekomst vertellen, dan wil je leren van een leraar of boek dat je overtuigingen deelt.

Als je gelooft dat de kaarten werken omdat ze een speciale set symbolen zijn, dan wil je de symboliek en het systeem bestuderen.

Als je gelooft dat de toekomst niet in steen is gebeiteld en de kaarten alleen voor advies worden gebruikt, dan wil je geen boek dat leert hoe je fortuinen kunt vertellen.

Als je de kaarten wilt gebruiken om je paranormale vermogens te helpen, dan zul je waarschijnlijk meer willen studeren aan het verbeteren van paranormale vermogens dan de structuur van het deck en het symboolsysteem van kaarten zelf.

Mensen vragen me vaak wat het beste boek is voor beginners en ik antwoord altijd, het hangt af van de beginner. Dus, zoals bijna altijd waar is, voordat je in tarot springt, “ken jezelf” eerst.

Meer informatie over Barbara Moore.

Liz Dean – Expert Tarot Reader en Auteur

liz dean tarot tips

Wanneer je begint, is het de moeite waard om tijd te besteden aan het vinden van het deck dat bij je past. Veel beginners gaan er ten onrechte van uit dat Tarot niets voor hen is, omdat ze niet van nature verbinding maken met de afbeeldingen op het deck die ze hebben.

Wanneer je online naar kaarten kijkt, let dan op je eerste indruk en hoe een afbeelding je laat voelen. Je moet houden van wat je ziet: kaarten fungeren als creatieve en intuïtieve paden die je openen voor de inzichten die de kaarten brengen.

Gewapend met een deck dat perfect voor je is, zul je snel in vertrouwen groeien als je hun berichten begint te vertrouwen. En als je één deck hebt, wil je natuurlijk meer!

Na verloop van tijd zul je merken dat je een of twee ‘werkende’ decks hebt die je gebruikt voor lezingen, en andere die je de voorkeur geeft voor zelfreflectie, bijvoorbeeld, en zelfs sommige die aansluiten bij bepaalde situaties – bijvoorbeeld een deck voor liefdesvragen, een deck voor moeilijke beslissingen.

Meer informatie over Liz Dean.

Stella Nerrit – Expert Tarot Reader, Auteur en Tarot Youtube Creator

interstellaire tarot tips voor beginners

Mijn #1 tip voor tarot beginners zou zijn om een soort Tarot dagboek te hebben!

Of het nu gaat om een afdrukbaar dagboeksjabloon, een leeg stuk papier of een digitaal notitieboek, tarot journaling is veruit de snelste manier om Tarot te leren, omdat het helpt bij de ontmoedigende taak om tarotkaartbetekenissen te onthouden en berichten in een spread te interpreteren.

Tarot leren draait om oefenen, oefenen, oefenen! Opschrijven wat elke kaart voor u betekent, wat de traditionele betekenissen of trefwoorden zijn, welke symbolen of afbeeldingen u opvallen en de boodschap (en) die u ontvangt, zal u helpen met een paar dingen:

  1. Het ontwikkelen van uw vermogen om de kaarten sneller te interpreteren;
  2. Je helpen meer afgestemd te raken op je deck; en
  3. Versterk je intuïtie.

Voor mij is het een win-win!

Lees meer over Stella Nerrit of bekijk hier haar Youtube voor haar aankomende Tarot voor Beginners serie!

Courtney Weber – Expert Tarot reader en auteur

Kijk naar de foto’s en laat ze een verhaal vertellen. Doe alsof elke kaart een prentenboek voor kinderen is en vertel het verhaal dat je ziet. De boodschap ligt vaak in de picture, zelf.

Lees regelmatig voor jezelf en anderen. Lees zoveel mogelijk boeken als je kunt, maar probeer niet de betekenissen van 78 kaarten te onthouden.

Meer informatie over Courtney Weber.

Omarm je Tarotreis

Ik ben dol op deze Tarot tips voor beginners. Ze komen van experts in Tarotlezen en bronnen die je kunt vertrouwen. Ik ben echt geraakt door de reacties van de experts en hun onmiskenbare passie en liefde voor de kunst.

deskundige tarot tips

Net als ik willen deze experts de leeft met Tarot. Ze weten hoe ongelooflijk het kan zijn en hoe het levens echt kan veranderen.

Als je begint aan je Tarot leesreis, volg dan deze geweldige Tarot tips voor beginners en je zult snel verbonden raken met de kaarten.

Veel succes, en omarm de wonderen van Tarot!