8 beste sappen die u online kunt kopen, volgens een diëtist

8 beste sappen die u online kunt kopen, volgens een diëtist

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Beste sappen die u online kunt kopen

bodymindspirit Pasvorm / Amelia Manley


Het drinken van sap is een geweldige manier om uw dagelijkse inname van fruit en groenten te verhogen, of u nu onderweg bent of gewoon een extra portie wilt. De beste sappen worden gemaakt met een minimale ingrediëntenlijst en zonder kunstmatige toevoegingen.

Beoordeling & Goedgekeurd

Onze topkeuze is het Suja Uber Greens-sap omdat het minimale ingrediënten heeft, een laag suikergehalte heeft en direct beschikbaar is. Als u met een beperkt budget winkelt, kunt u niet fout gaan met de V8 Low Sodium 100% Vegetable Juice.

Van rauwe en koudgeperste sappen tot de eindeloze containers in het sappad, er zijn veel verschillende opties. Het maakt echter niet uit naar welk sap u op zoek bent, het is belangrijk om rekening te houden met de hoeveelheid suiker in één portie; sappen hebben van nature suiker uit de groenten en fruit waarvan ze zijn gemaakt, maar er kunnen ook suikers aan worden toegevoegd. Om de beste sappen te vinden, hebben we verschillende opties onderzocht, met de nadruk op hun voedingswaarde, smaak, prijs, beschikbaarheid en eventuele officiële certificeringen die ze hebben.

Hier zijn de beste sappen, volgens een diëtist.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Suja Uber Greens bij FreshDirect

Beste budget:

V8 Natriumarm Groentesap bij Amazon

Beste sinaasappelsap:

Natalie’s Orange Juice bij FreshDirect

Beste Green Juice:

Evolution Fresh Organic Essential Greens bij Amazon

Beste voor kinderen:

Honest Kids Organic Juice Drink bij Amazon

Beste voor spierherstel:

R.W. Knudsen Tart Cherry Juice bij Amazon

Beste Cranberry:

Lakewood Pure Cranberry bij Amazon

Beste poeder:

Garden of Life Raw Organic Perfect Food bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Hoe we hebben geselecteerd
 • Waar moet je op letten
 • FAQ
 • Waarom vertrouwen op bodymindspirit Fit?

Beste overall

Suja Uber Groenen

4.8


 Suja Uber Groenen

Met dank aan Amazon


Bekijk op FreshDirect
Bekijk op Instacart.com
Pros

 • Goede bron van kalium, vitamine C en K

 • Biologisch en niet-GMO

 • Koudgeperst (hoge druk gecertificeerd)

 • Toegewijd aan duurzaamheid

Tegens

 • Duurder

Suja’s Uber Greens-sap is onze topkeuze voor het beste algehele sap, dankzij de nationale beschikbaarheid, hoogwaardige ingrediënten en een laag suikergehalte. De 12-ounce grootte van sap heeft slechts 5 gram natuurlijk voorkomende suiker en pakt een voedingspunch met 25 procent van de aanbevolen inname van vitamine C.

Suja’s sappen zijn biologisch, niet-GMO-geverifieerd, gecertificeerd koosjer, veganistisch en vrij van gluten, soja en zuivel. Deze specifieke sapsmaak bottelt komkommer, selderij, grapefruit, groene snijbiet, groene bladsla, citroen, boerenkool, spinazie, peterselie, pepermuntthee en groene muntthee. “Hoewel het over het algemeen beter is om water te drinken in plaats van sap, kunnen verse groente- en vruchtensap deel uitmaken van een gezond dieet wanneer het met mate wordt gebruikt. Ik raad aan om een koudgeperst sap te kiezen dat meer groenten dan fruit bevat.” —Eliza Savage, MS, RD, CDN

Suja gebruikt koudpersen om hun sap te maken, wat helpt om de voedingsstoffen te behouden. Als het gaat om het waarborgen van de hoogste voedselveiligheid, gebruiken ze High-Pressure Processing, een methode om verpakte voedselproducten te conserveren met extreem hoge druk in plaats van hoge hitte, waardoor ook voedingsstoffen behouden blijven. Als extra bonus richt Suja zich op duurzaamheid door te betrekken bij lokale boerderijen en sappen te bottelen in PETE # 1 recyclebare en BPA-vrije flessen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 6 per fles ($ 2 per ounce)

Portiegrootte: 1 fles (354 ml) | Calorieën: 50 | Totaal suiker: 5 g (0 g toegevoegde suiker)

Beste budget

V8 Natriumarm 100% Groentesap

V8 natriumarm

Met dank aan Webstaurant Store


Bekijk op Amazon
Bekijk op Target
Pros

 • Geen koeling nodig

 • Goede bron van kalium, vitamine A en C

Tegens

 • Bevat enkele additieven voor houdbaarheid

De originele groentesapdrank, V8, is de beste keuze voor het beste budgetsap. Door een bulkverpakking van 24 V8-blikjes te kopen, kan elk blikje minder dan $ 1 kosten, een koopje in vergelijking met sommige andere groentesappen op de markt. Een blikje is slechts 60 calorieën en heeft 10 gram suiker.

Geniet van een blikje V8 als een manier om voedingsstoffen aan te vullen na een intensieve training of gooi het in je tas voor een gemakkelijk drankje voor onderweg. Deze drankjes zijn houdbaar, waardoor ze een goede keuze zijn voor wanneer je groentelade bijna leeg is.

V8 alleen is een geweldige optie voor een bloody mary mocktail, of gebruik het in plaats van andere bloody mary-mixen die boordevol natrium en kunstmatige smaakstoffen zitten. Dit sap is ook vrij van kunstmatige kleur-, smaak- of conserveermiddelen, gluten en is non-GMO.

Prijs op het moment van publicatie: $ 0,64 per blikje ($ 0,12 per ounce)

Portiegrootte: 1 blik (341 ml) | Calorieën: 60 | Totaal suiker: 10 g (0 g toegevoegde suiker)

Beste sinaasappelsap

Natalie’s sinaasappelsap

Natalie's sinaasappelsap

Met dank aan Instacart


Bekijk op FreshDirect
Bekijk op Instacart.com
Pros

 • Slechts één ingrediënt

 • Niet-GMO en hebben de mogelijkheid om biologisch ras te kopen

 • Goede bron van vitamine C

Tegens

 • Rijk aan natuurlijke suiker

Sinaasappelsap is voor veel huishoudens een hoofdbestanddeel bij het ontbijt. Hoewel heerlijk en vol vitamine C, kan een glas sinaasappelsap van acht ons drie keer de hoeveelheid natuurlijk voorkomende suiker bevatten in vergelijking met een kleine sinaasappel, dus let op bij het inschenken van je ochtendbeker OJ.

Als het gaat om sinaasappelsap, zijn niet alle merken gelijk gemaakt. Natalie’s Fresh Organic Juice is gemaakt met 100 procent biologische sinaasappels, en niets anders. Dit sap is vrij van conserveermiddelen, kunstmatige ingrediënten, toegevoegde suiker en GGO’s.

In tegenstelling tot andere sinaasappelsappen, worden de sappen van Natalie gastronomisch gepasteuriseerd op de minimumtemperatuur voor de minimale hoeveelheid tijd om de kwaliteit te behouden, zodat de voedingsstoffen nog steeds in het sap aanwezig zijn. (Merk op dat dit betekent dat dit sap een kortere houdbaarheid heeft.) Een portie van dit sinaasappelsap is rijk aan vitamine C, waarvan bekend is dat het de immuunfunctie ondersteunt en celbeschadiging voorkomt, en kan de opname van ijzer door het lichaam stimuleren. Dus combineer dit sap met wat eieren, die een ijzerrijk voedsel zijn!

Prijs op het moment van publicatie: $ 2 per fles ($ 0,25 per ounce)

Portiegrootte: 1 fles (8 oz) | Calorieën: 110 | Totaal suiker: 21 g (0 g toegevoegde suiker)

Beste Groene Sap

Evolution Fresh Organic Essentiële Groenten

Evolution Fresh Organic Essentiële Groenten

Met dank aan Walmart


Bekijk op Amazon
Bekijk op FreshDirect
Bekijk op Instacart.com
Pros

 • Biologisch en niet-GMO

 • Eenvoudige ingrediënten

 • Milieubewust

 • Goede bron van vitamine K

Tegens

 • Niet ideaal voor degenen die de voorkeur geven aan een zoeter sapje

Groene sappen kunnen een uitstekende bron van vitamines en mineralen zijn wanneer hele groenten en fruit niet beschikbaar zijn of niet noodzakelijkerwijs geliefd zijn. Zoek bij het kiezen van een groen sap naar een met voornamelijk groenten. Dit zorgt ervoor dat het totale suikergehalte laag is.

Evolution’s Organic Essential Greens zit boordevol bladgroenten, selderij, komkommer en een vleugje limoen. Een portie van acht ons van dit sap bevat een behoorlijk krachtige voedingsstoot. met 25 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine K, 15 procent kalium, 6 procent calcium en 4 procent vitamine C en A. Eén portie bevat slechts 6 gram suiker en biedt zelfs 2 gram eiwit, waardoor dit een uitstekende aanvulling is op elke maaltijd of snack. Merk op dat de volledige fles 2 porties bevat!

We houden ervan dat dit sap biologisch, non-GMO project geverifieerd en koosjer gecertificeerd is. Om de voedingsintegriteit te behouden, drukt Evolution Fresh hun sap koud en 82 procent van hun producten wordt geteeld binnen 400 mijl van de sapcentrifuge, een overwinning voor het milieu.

Prijs op het moment van publicatie: $ 6 per fles ($ 0,40 per ounce)

Portiegrootte: 1 fles (450 ml) | Calorieën: 70 | Totaal suiker: 12 g (0 g toegevoegde suiker)

Het beste voor kinderen

Eerlijke kinderen biologische sapdrank

Eerlijke kinderen biologische sapdrank

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Instacart.com
Pros

 • Minder dan 50 cent per doos

 • Organisch

 • Geportioneerd voor kinderen

 • Goede bron van vitamine C

Tegens

 • Bevat enkele additieven voor houdbaarheid

Het introduceren van hele groenten en fruit aan kinderen is erg belangrijk, en hoewel water ongetwijfeld de beste drankkeuze voor kinderen is, zijn sapdozen met mate oké. Volgens de American Academy of Pediatrics mogen kinderen ouder dan 2 jaar niet meer dan 25 gram (ongeveer 6 theelepels) toegevoegde suiker per dag hebben.

Veel traditionele sappen gericht op kinderen bevatten toegevoegde suikers en in overmatige hoeveelheden. Het belangrijkste om op het etiket van een sapdoos te letten, is dat het 0 gram toegevoegde suiker moet bevatten, omdat je al veel suiker uit de aanwezige groenten en fruit zou krijgen. Honest Kids Organic Juice Drink bevat geen toegevoegde suikers en minder dan 10 gram suiker, bijna de helft van de hoeveelheid andere sapbedrijven. Deze sappen zijn biologisch, bevatten geen kunstmatige zoetstoffen, geen GGO’s en zijn glutenvrij.

Prijs op het moment van publicatie: $ 0,37 per stuk ($ 0,06 per ounce)

Portiegrootte: 1 doos (6 oz) | Calorieën: 35 | Totaal suiker: 7 g (0 g toegevoegde suiker)

Het beste voor spierherstel

R.W. Knudsen Bio Just Tart Cherry Juice

R.W. Knudsen Bio Just Tart Cherry Juice

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Biologisch en niet-GMO

 • Toegewijd aan duurzaamheid

Tegens

 • Rijk aan natuurlijke suiker

Zure kersensap heeft de afgelopen jaren bekendheid gekregen als een manier om spierherstel na inspannende trainingen te helpen. Het hoge gehalte aan polyfenolische verbindingen in zure kersensap is voorgesteld om spierschade te verminderen, pijnniveaus te verminderen en het herstel bij atleten te verbeteren vanwege de antioxiderende en ontstekingsremmende effecten.

RW Knudsen’s gewoon Tart Cherry Juice is onze topkeuze voor het beste spierherstel vanwege de eenvoudige ingrediënten en schone etikettering. Dit sap is gemaakt van alleen gefilterd water en biologisch rode zure kersensap van concentraat. Een portie van acht ounce van dit sap is rijk aan natuurlijk voorkomende suiker, 26 gram per portie. Gebruik dit sap met mate en als een hulpmiddel om het herstel na zware inspanning te helpen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 10 per fles ($ 0,30 per ounce)

Portiegrootte: 8 oz (240 ml) | Calorieën: 130 | Totaal suiker: 26 g (0 g toegevoegde suiker)

Beste Cranberry

Lakewood Pure Cranberry

Lakewood Puur Cranberry Sap

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Instacart.com
Pros

 • Alle glazen container (BPA/BPS/DEHP Free)

 • Biologisch en niet-GMO

 • Slechts één ingrediënt

Tegens

 • Misschien niet geschikt voor mensen die een hekel hebben aan zure smaak

Lakewood Organic houdt hun sap eenvoudig met één ingrediënt: biologisch cranberrysap van versgeperste veenbessen, niet van concentraat. Cranberrysap is op zichzelf lekker of gemengd met seltzer voor een eenvoudige mocktail of middag pick-me-up.

Cranberrysap staat bekend om zijn voorgestelde vermogen om urineweginfecties te helpen voorkomen. De gegevens om deze claim te ondersteunen zijn gemengd en het is onduidelijk of cranberrysap net zo goed of meer dan antibiotica kan helpen. Net als de meeste andere sappen is het het beste om cranberrysap met mate te consumeren om overmatige consumptie van suikers te voorkomen.

Prijs op het moment van publicatie: $ 14 per fles ($ 0,44 per ounce)

Portiegrootte: 8 oz (240 ml) | Calorieën: 80 | Totaal suiker: 11 g (0 g toegevoegde suiker)

Beste Poeder

Garden of Life Raw Organic Perfect Food Groen Superfood

4.7


Garden of Life Raw Organic Perfect Food Groen Superfood Juiced Greens Powder

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op IHerb
Bekijk op Thrive Market
Pros

 • Biologisch en niet-GMO

 • Bevat probiotica

 • 40 voedzame groenten, spruiten, fruit en groenten

Tegens

 • Duurder

 • Misschien niet geschikt voor diegenen die de voorkeur geven aan een zoetere smaak

Onderweg of op reis zonder koelkast in de buurt? Groene poeders zijn een geweldige optie voor mensen die op de vlucht zijn zonder supermarkten of sapplekken in zicht die nog steeds een mooie dosis vitamines en mineralen willen krijgen. Groene poeders zijn niet de zoetste smaakoptie, daarom voegen veel merken Stevia toe aan hun poeder om de smakelijkheid te vergroten.

Garden of Life’s Raw Organic Perfect Food Green Superfood Juiced Greens Powder is vrij van zoetstoffen en de beste algemene keuze. Met 34 rauwe, biologisch geteelde, niet-GMO-groenten, droogt Garden of Life hun groenten op de boerderij binnen een uur na het oogsten, waarbij al hun krachtige voedingsstoffen worden vastgezet.

Prijs op het moment van publicatie: $ 31 per container ($ 4,13 per ounce)

Portiegrootte: 1 lepel (6.9 g) | Calorieën: 25 | Totaal suiker: 1 g (0 g toegevoegde suiker)

Hoe we hebben geselecteerd

Bij het kiezen van de beste sappen hebben we gekeken naar een verscheidenheid aan producten met een meerderheid van minimale tot 0 gram toegevoegde suiker en eenvoudige ingrediënten. Daarnaast kozen we voor producten van merken die zich inzetten voor kwaliteit en duurzaamheid. Smaak, prijs en gemak werden ook overwogen bij het kiezen van de beste sappen.

Waar te letten in een sap

Suiker:

Al het sap bevat wat suiker op het voedingsetiket, simpelweg omdat suiker van nature aanwezig is in groenten en fruit. Groene sappen zonder fruit zullen de laagste suikeropties zijn en sappen gemaakt van concentraat zullen hoger zijn in suiker. Het is belangrijk op te merken dat zowel toegevoegde suikers als suikers uit vruchtensap of sapconcentraat de bloedsuikerspiegel op dezelfde manier beïnvloeden en daarom moeten worden beschouwd in de context van uw voedingsbehoeften. Wanneer een vrucht wordt geperst, wordt deze ontdaan van zijn vezels; dit kan bloedsuikerpieken veroorzaken, wat vooral belangrijk is voor mensen met diabetes om te controleren, en in het algemeen moet het met mate worden geconsumeerd.

Houd er rekening mee dat de voedingsrichtlijnen voor Amerikanen 2020-2025 aanbevelen dat u uw inname van toegevoegde suiker beperkt tot minder dan 10% van uw totale dagelijkse calorieën, wat zich vertaalt in minder dan 50 gram toegevoegde suiker per dag op basis van een dieet van 2.000 calorieën per dag. De American Heart Association beveelt aan om toegevoegde suikers nog meer te beperken tot ongeveer 25 gram of minder per dag voor vrouwen en 30 gram of minder voor mannen.

Ingrediënten:

Sappen zijn het beste als ze eenvoudig worden gehouden. Ingrediëntenlijsten mogen niets meer bevatten dan fruit, groenten en mogelijk water. Vermijd producten met toegevoegde suikers, kunstmatige zoetstoffen of smaakstoffen. Typisch, sappen die houdbaar zijn, in plaats van gekoeld, zullen sommige conserveermiddelen bevatten.

Veelgestelde vragen


 • Wat is koudgeperst sap?

  Sap kan worden geëxtraheerd uit groenten en fruit met behulp van verschillende methoden. Koudgeperst sap wordt gemaakt met een hydraulische pers die druk gebruikt om de maximale hoeveelheid vloeistof uit vers fruit en groenten te extraheren. In tegenstelling tot andere verwerkingsmethoden wordt er geen extra warmte of zuurstof gebruikt in het proces.

  Door het extractieproces warmtevrij te houden, blijven er meer voedingsstoffen behouden. Het is belangrijk om oplettend te zijn en de etiketten zorgvuldig te lezen, omdat rauw koudgeperst sap slechts een paar dagen houdbaar blijft. Sappen met een langere houdbaarheid hebben meestal een pasteurisatieproces ondergaan om potentiële microben te elimineren.


 • Zijn sapreinigingen gezond?

  Hoewel sappen rijk kunnen zijn aan vitamines en mineralen, bevatten ze geen adequate balans van macronutriënten (eiwitten, vetten en koolhydraten) die de bouwstenen van het leven zijn en energie geven om overdag te functioneren.

  Sapreinigingen zijn niet gezond. Ze bevatten weinig calorieën, vezels, eiwitten en gezonde vetten. Bovendien bevatten veel sappen veel suiker. Tijdens reinigingen voelen veel mensen zich hongerig, prikkelbaar en zwak. Sappen mogen niet de plaats innemen van een maaltijd, maar ze kunnen worden genoten naast een maaltijd of een snack.


 • Wat is sap uit concentraat?

  Tijdens de verwerking worden water en smaakstoffen uit de pulp uit vruchtensap verwijderd om fruitconcentraat te produceren. Deze worden vervolgens aan het einde van de verwerking weer toegevoegd, omdat dit zorgt voor dezelfde smaak voor elke batch, omdat elk individueel fruit enige variatie in zijn smaak heeft. Dit concentraat kan ook gemakkelijker worden verdeeld, omdat het compacter is.

  Fabrikanten zijn meer likely om kunstmatige smaakstoffen of suikers toe te voegen aan fruitconcentraten, dus zorg ervoor dat je het etiket leest. Zoek naar 100% fruitconcentraat, omdat deze meestal de minste additieven bevatten.


 • Is sap beter dan sap kopen?

  Het kopen van flessen sappen kan duur zijn en een bron van extra afval. Voor degenen die geld willen besparen en hun ecologische voetafdruk willen verlagen, zal investeren in een sapcentrifuge dollars toevoegen aan uw portemonnee, uw plasticconsumptie verminderen en zelfs sap met meer voedingsstoffen betekenen. Zodra groenten en fruit van de boom of de grond zijn geplukt, beginnen hun vitamines en mineralen na verloop van tijd af te breken, daarom zijn verse producten en vers geperst sap ideaal voor een optimale consumptie van voedingsstoffen.

Waarom vertrouwen op bodymindspirit Fit?

De producten die in deze round-up worden vermeld, zijn items die Sydney Greene zou aanbevelen aan haar klanten, vrienden en familie. Elk product is doorgelicht op kwaliteit. Ze heeft ook recensies en productvergelijkingen gelezen om items te kiezen die opvielen door prijs en likeability.

Onze topkeuze is het Suja Uber Greens-sap omdat het minimale ingrediënten heeft, een laag suikergehalte heeft en direct beschikbaar is. Als u met een beperkt budget winkelt, kunt u niet fout gaan met de V8 Low Sodium 100% Vegetable Juice.

Portiegrootte: 1 fles (354 ml) | Calorieën: 50 | Totaal suiker: 5 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 1 blik (341 ml) | Calorieën: 60 | Totaal suiker: 10 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 1 fles (8 oz) | Calorieën: 110 | Totaal suiker: 21 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 1 fles (450 ml) | Calorieën: 70 | Totaal suiker: 12 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 1 doos (6 oz) | Calorieën: 35 | Totaal suiker: 7 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 8 oz (240 ml) | Calorieën: 130 | Totaal suiker: 26 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 8 oz (240 ml) | Calorieën: 80 | Totaal suiker: 11 g (0 g toegevoegde suiker)

Portiegrootte: 1 lepel (6.9 g) | Calorieën: 25 | Totaal suiker: 1 g (0 g toegevoegde suiker)