7 Prachtige Tarotdoeken om je tarotlezingen te verbeteren

Tarotlezen heeft mijn leven ten goede veranderd. Met Tarot ben ik op reis gegaan en heb ik mijn verbinding met mezelf en de spirituele wereld verbeterd. Daarom ben ik mijn blog begonnen omdat ik anderen wilde helpen op hun Tarotreis.

tarotdoek

Ik heb een reeks verschillende Tarotdoeken in mijn leven en ze hebben allemaal mijn verbinding met de kaarten verbeterd. Daarom wilde ik jullie allemaal een gids geven voor Tarotdoeken en jullie een aantal prachtige doeken laten zien die er nu zijn om te kopen!

Waarom tarotdoeken gebruiken

Als je een Tarotlezer bent, kan het hebben van Tarotdoeken je kaarten veilig en vrij van slechte energie houden.

Ze worden gebruikt om je Tarotkaarten in te pakken wanneer je ze niet gebruikt, en om voor je uit te spreiden en je kaarten op te leggen wanneer je een Tarotlezing doet.

tarotdoeken

Een Tarotdoek geeft je een schone ruimte om je lezingen uit te voeren. Als je je kaarten op meerdere plaatsen leest, betekent een doek dat je overal een opstelling kunt hebben. Het creëert ook een neutrale achtergrond om jezelf volledig onder te dompelen in je Tarot-lezingen.

Tarotdoeken beschermen je kaarten ook als je ze niet gebruikt. Het inpakken van uw kaarten betekent dat ze worden beschermd tegen algemene slijtage en alle energie die hen zou kunnen beïnvloeden.

Bovendien zijn de meeste Tarotdoeken zo mooi en geven ze je de esthetiek die je zoekt bij het Tarotlezen!

De beste Tarotkaartdoeken voor je volgende lezing

Laten we eens kijken naar mijn favoriete en best gestemde Tarotdoeken die je vandaag van Amazon kunt halen.

Tarot Waarzeggerij Tafelkleed en Zakje van Blessume

Tarotdoeken

BEKIJK PRIJS

Ik dacht dat ik deze lijst zou beginnen met iets simpels, maar toch ontzettend moois. Dit Tarotdoek wordt geleverd in een zakje, zodat je je kaarten kunt opbergen voor on-the-go lezingen en bescherming wanneer je ze niet gebruikt. Het is een prachtige fluwelen mix die geweldig aanvoelt en in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is!

Dit is een hoogwaardig Tarotdoek met mooie en sterke stiksels en stof en zou het zeker aanraden aan degenen die graag een effen achtergrond hebben om hun lezingen af te doen.

Opgemerkt moet worden dat de zak niet op alle Tarot decks past, dus zorg ervoor dat je kaarten klein genoeg zijn om erin te passen als dit is waar je de tas voor wilt gebruiken!

Altaar Tarotdoek: Drievoudige Godin Met Pentagram door New Age Imports

Drievoudig Godin Tarotdoek

BEKIJK PRIJS

Dit zware stoffen Tarotdoek is een stevig product dat groot genoeg is voor veel Tarot spreads. Het heeft ook verbluffende beelden die het drievoudige godinnenmaansymbool met een pentakel erin laten zien. Deze vertegenwoordigen de elementen en de kracht van het universum.

Ik hou van de franje rond dit Tarotdoek, het is echt een geweldige aanvulling op elk altaar of Tarot workshop. Vanwege hoe zwaar het is, is het niet zo geweldig om kaarten in te verpakken. Maar voor lezingen is het perfect!

Maanfasen Altaar Tarotdoek van Verborgen Kristallen Tarot

Verborgen Kristallen Tarot doek

BEKIJK PRIJS

Als het gaat om Tarot, is er niets leuker dan het lezen van een weelderige fluwelen doek. Dit Tarotdoek heeft dit luxe fluwelen gevoel en is zeker de moeite waard om aan te schaffen voor je praktijk. Het is een hoogwaardig product dat stevig en dik is.

Het is vrij groot, dus perfect voor zowel Tarot lezingen als het inpakken van je Tarotkaarten.

Nu, op de prachtige beeldspraak van het doek! Het is echt adembenemend en ik hou ervan hoe de maancycli het midden van het doek omlijsten. Ik denk dat de centrale volle maan een geweldige, eenvoudige plek is om je Tarot-lezingen uit te voeren, met een heldere witte achtergrond waarmee je de kaarten zonder afleiding kunt lezen.

Het is een duurzaam product, met een gezoomde rand om het lang mee te laten gaan.

Tarotdoek voor alle Tarotkaarten van Verborgen Kristallen Tarot

Verborgen Kristallen Tarot doek

BEKIJK PRIJS

Dit is weer een prachtig Tarotdoek van Hidden Crystal Tarot, en ik hou van de eenvoud! Het is gemaakt met fluweel en geeft hommage aan de vier elementen die onze Tarot lezingen leiden.

Onder de afbeeldingen van de elementen vind je de symbolen van de vier Tarotpakken. Tussen de wervelingen van lucht zie je bijvoorbeeld afbeeldingen van zwaarden. Ik hou van deze aanraking en hoe het ons helpt de Tarot te begrijpen.

Omdat het midden van het doek leeg is, ben jee in staat om uw kaarten te lezen zonder veel afleiding. Het is sterk genoeg om af te lezen, maar nog steeds geweldig om je kaarten in te pakken.

Een werkelijk prachtig Tarotdoek!

Tarotdoek voor lezen met Tarot Spreads Boekje Door Naked Heart

Tarotdoeken om te lezen

BEKIJK PRIJS

Misschien heb je wel eens gehoord van The Naked Heart Tarot deck, dat is een super mooie set kaarten! Dit Tarotdoek heeft een soortgelijk soort beeldspraak, met donkere manen en wolven die het doek versieren. Je hebt het deck echter niet nodig om van het Tarotdoek te genieten.

Natuurlijk is het een zeer druk Tarotdoek omdat het is ontworpen om je bepaalde Tarot spreads te leren. Als je een beginner bent in tarotlezen, is dit misschien het doek voor jou, omdat het contouren heeft voor waar je je kaarten plaatst. Het wordt ook geleverd met een boekje dat je enkele Tarot spreads leert die je op het doek kunt gebruiken.

Ik moet toegeven, dit Tarotdoek is waarschijnlijk niet voor iedereen weggelegd. De beelden zijn prachtig, maar het is misschien een beetje veel voor sommige mensen. Ook is het materiaal van het doek vrij licht van gewicht en niet zo dik als sommige van de andere Tarotdoeken op de lijst.

Altaar Tarot tafelkleed van Graceart

Tarotdoeken van Graceart

BEKIJK PRIJS

Ik ben dol op dit geborduurde Tarotdoek dat is gemaakt van hoogwaardig zwaar fluweel. Het is eenvoudig en buitengewoon mooi! Je kunt dit Tarotdoek in blauw, zwart of paars krijgen, en alle drie hebben ze een prachtig gouden borduursel van astrologische tekens. Het is gezoomd, waardoor het product sterk en duurzaam is.

Ik vind het geweldig hoe dit product ook wordt geleverd met een bijpassende tas voor je Tarotkaarten. Het is super schattig! Het doek is een geweldige maat voor de meeste Tarot-lezingen en zal niet ophopen of bewegen wanneer het in gebruik is.

Keuken Heks Herbologie door Hidden Crystal Tarot

Keuken Heks Herbologie

BEKIJK PRIJS

Ik ben helemaal weg van dit Tarotdoek! Als je op zoek bent naar een hoogwaardig Tarotdoek met een lichte achtergrond en mooie dessins, dan is dit het zeker. Je kunt de doek ook in het zwart krijgen, maar ik hou echt van het unieke karakter van de witte doek.

Het doek heeft prachtige prints van gewone kruiden die heksen gebruiken, waardoor je je kunt verbinden met de magische eigenschappen van de natuur. Dit doek zit vol positieve energie en is perfect voor elke Tarotlezer! Het materiaal is zacht en sterk, waardoor je je kaarten van het doek kunt lezen of je kaarten kunt inpakken.

Hoe je je Tarotdoeken kunt gebruiken en verzorgen

Ik ben verliefd op deze zeven prachtige Tarotdoeken en weet hoe belangrijk ze zijn als het gaat om Tarotlezen.

Waarom kijken we niet naar de beste manieren om je Tarotdoeken te gebruiken en te verzorgen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten nadat je je product hebt besteld.

Hoe je je tarotdoeken kunt gebruiken

Een van de redenen waarom veel Tarotlezers Tarotdoeken gebruiken, is voor de bescherming van hun deck. Het is super belangrijk om goed voor je Tarot decks te zorgen, want ze zijn er om je te helpen. Ik koester al mijn Tarot decks en zorg ervoor dat ze goed verzorgd worden.

Om je Tarotkaarten veilig en vrij van slechte energie te houden, moet je ze in een Tarotdoek wikkelen of in een zak doen. Dit betekent dat ze beschermd zijn tegen algemene slijtage, maar ook tegen energie die de nauwkeurigheid van je Tarot-lezingen kan beïnvloeden.

Door je Tarot decks gewikkeld te houden in Tarot doeken betekent dit dat ze in perfecte staat worden gehouden wanneer ze niet in gebruik zijn.

tarotdoeken

Je zult je Tarotdoek ook gebruiken voor lezingen. Strek het Tarotdoek eenvoudig uit op een tafel of je altaar en zorg ervoor dat het schoon en klaar voor gebruik is. Misschien wilt u kaarsen, wierook of kristallen op de doek plaatsen, afhankelijk van uw spirituele behoeften en hoe u graag lezingen uitvoert.

Het plaatsen van de kaarten op een doek tijdens het lezen betekent dat je een grens en een plaats specifiek voor je praktijk stelt. Het stelt je in staat om je focus en intentie direct op de kaarten te zetten.

Het beschermt de kaarten ook tegen scheuren of versleten worden wanneer ze in gebruik zijn, omdat het een zachte achtergrond is om het deck op te plaatsen, weg van dingen die ze kunnen beschadigen.

Hoe zorg je voor je tarotdoeken

Het is echt belangrijk om voor je Tarotdoeken te zorgen, omdat ze de Tarotkaarten beschermen die je op hun beurt helpen!

Wanneer je voor je Tarotdoeken wilt zorgen, zorg er dan voor dat je weet van welk materiaal ze zijn gemaakt en de manieren waarop ze kunnen worden gereinigd. Veel Tarotdoeken zijn niet veilig om in de wasmachine te doen en moeten met de hand gewassen worden.

tarotdoeken voor beginners

De meeste van de hierboven genoemde Tarotdoeken worden geleverd met instructies en advies met betrekking tot het schoonmaken en verzorgen ervan, dus vergeet niet om te controleren wat hun fabrikant zegt!

Er zijn echter enkele algemene regels om je aan te houden wanneer je je Tarotdoek in goede staat wilt houden. Laat het doek niet lang in de zon liggen, omdat dit de kleuren en afbeeldingen kan doen vervagen.

Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn bij het gebruik van wierook en kaarsen op de doek. Natuurlijk zijn dit voor veel lezers noodzakelijke spirituele hulpmiddelen voor tarotlezen. Maar je moet oppassen dat je geen was op het materiaal morst of levende vlammen op de doek slaat.

Vind het tarotdoek dat bij je past

Tarotdoeken zijn een geweldige manier om je kaarten te beschermen en je lezingen zo goed mogelijk te maken. Met een Tarotdoek zorg je ervoor dat je goed voor je kaarten zorgt, zowel wanneer ze in gebruik zijn als wanneer ze niet in gebruik zijn. Met een doek krijg je een veilige en schone ruimte om je Tarot-lezingen uit te voeren.

Ik ben dol op deze zeven Tarotdoeken en ik hoop echt dat je degene vindt die perfect bij je past! Door het aanbod aan Tarotdoeken is er echt voor ieder wat wils. Laat hieronder een reactie achter en laat me weten welk Tarotdoek je kiest om te kopen.