5 Taurus Spirit Animal dat dit teken perfect vertegenwoordigt

5 Taurus Spirit Animal dat dit teken perfect vertegenwoordigt

Venus-geregeerde Stier is de 2Nd teken van de dierenriem. Het is het Aardeteken dat representatief is voor de Vaste modaliteit. In de cyclus van het menselijk leven vertegenwoordigt Stier de peuter, net het bereiken van de fase van het leven waarin ze zich bewust worden van hoe het voelt om in een lichaam te zijn.

Deze focus op belichaming is veel van wat het grootste deel van taureaanse kenmerken vormt: geworteld zijn in de aarde, standvastig, soms koppig, zorgen voor zichzelf en anderen om hen heen, en toegewijd zijn aan het weelderig zijn in de sensaties in dat lichaam.

Eten, plezier, luxe en rijkdom zijn enkele dingen waarvan bekend is dat Stier ervan geniet. Maar ze verwachten niet dat die dingen zomaar naar hen toe komen; Stier is een van de meest hardwerkende tekens van de dierenriem.

Ze zijn geweldige teamgenoten en hoewel ze traag kunnen starten, zoals een trein, kan het moeilijk zijn om ze te laten stoppen als ze eenmaal beginnen te bewegen; en net als een trein kan het moeilijk zijn om ze van de koers af te sturen als ze er een besluit over hebben genomen.

Dus, net als het Stier archetype, de Stier geest dier belichaamt dezelfde kwaliteiten. Laten we eens kijken naar Stier en enkele van de dieren die fungeren als spirituele gidsen voor Stier om van te leren en te groeien.

Wat is een Spirit Animal?

Een dierenriemgeestdier is een dier dat eigenschappen belichaamt die vergelijkbaar zijn met het archetype van het sterrenbeeld, of eigenschappen die kunnen helpen dat teken door bepaalde uitdagingen te leiden waarmee ze vanwege hun aard te maken kunnen krijgen.

Bijvoorbeeld, het Bear spirit dier, zoals we later zullen bespreken, kan de neiging van de Taurean benadrukken om zich op één plek te comfortabel te voelen, in plaats van buiten hun comfortzone te bewegen om hun doelen te bereiken, terwijl het Chinchilla-geestdier perfect de liefde van de Taurean voor zelfzorg vertegenwoordigt en hun vermogen om de perfecte methode te vinden om zichzelf zo zacht en zijdeachtig mogelijk te houden.

Er zijn geen harde en snelle regels die van toepassing zijn op elk spiritueel dier dat hier wordt beschreven, en de lijst is geenszins volledig – maar hopelijk geeft het je een idee van de eigenschappen die Stier belichaamt, of die, door te belichamen, Stier kunnen helpen hun hoogste potentieel te bereiken.

Wat zijn de Taurus Spirit Animals?

Dus, wat zijn de dieren die Stier het beste belichamen? Van de vele die de glanzende en schaduwkanten van Stier laten zien, hebben we het teruggebracht tot 5: de sterke en stevige stier, het traditionele dierensymbool van Stier, de wijze, betrouwbare beer, de standvastige schildpad, de luxueus zelfvoorzienende chinchilla en de ijverige mier.

Wat maakt deze dieren de perfecte vertegenwoordigers van Stier? Blijf lezen om erachter te komen!

1. De Stier

De stier is het traditionele dierensymbool van Stier – in feite is het Griekse woord voor ‘stier’ Tauros, de naam Stier betekent dus letterlijk stier.

De naam is geen toeval; Stieren waren een symbool van viriliteit en rijkdom in het oude Griekenland, en Stier is een aards teken dat overvloed en vruchtbaarheid vertegenwoordigt (vergeet niet dat de planetaire heerser Venus is, vernoemd naar de Romeinse godin, de analogie van de Griekse godin Aphrodite: godin van liefde, schoonheid, vruchtbaarheid en rijkdom).

taurus spirit dierenstier

Stier is een van de oudste sterrenbeelden, in feite, die al in de oude Babylonische tijd als een stier werd erkend.

Het sterrenbeeld wordt geassocieerd met het verhaal van de Griekse god Zeus, een beroemde playboy, en hoe hij zichzelf veranderde in een knappe stier om de prinses Europa te verleiden om uiteindelijk op zijn rug te rijden, waar hij met haar onderdook naar het eiland Kreta – een zeer twijfelachtige daad in deze tijd, maar vergelijkbaar met de cursus in de oude Griekse mythologie.

De stier als Stier Spirit Animal

Stieren staan ook bekend als standvastige en koppige dieren. Hoewel een stier een meestal rustig wezen kan zijn wanneer hij alleen wordt gelaten, als hij niet ergens naartoe wil, zal het een hele taak zijn om hem daar te krijgen. Er zijn allerlei gemeenplaatsen met stieren die deze kenmerken illustreren: “Mess with the bull, get the horns” en “bull in a china shop” komen in me op.

Stier kan op dezelfde manier heel aangenaam en goedaardig lijken, totdat je ze boos maakt of probeert ze iets te laten doen wat ze niet willen doen, en dan uitkijken! Hoewel de Stier niet per se een opvliegend karakter heeft, zijn het op geen enkele manier pushovers.

Stieren en Stieren zijn ook allebei zeer wilskrachtig. Het kan heel moeilijk zijn om een Stier van gedachten te laten veranderen over iets als ze het eenmaal hebben verzonnen, zelfs met bewijs en redenering. Soms moet je een Stier gewoon laten geloven wat hij of zij geloven, net zoals je de stier moet laten doen wat hij wil doen.

2. De Beer

We laten de traditie achter ons en ontmoeten een van de echte moderne geestdieren van Stier, de beer. De beer lijkt qua uiterlijk op de stier; ze lijken in het begin lief en knuffelig, maar als je hun grenzen overschrijdt, loop je gevaar. Het is duidelijk dat je waarschijnlijk niet echt gevaar loopt om de grenzen van een Stier te overschrijden, maar je moet het nog steeds niet proberen.

taurus spirit gids

Beren zijn praktisch en betrouwbaar – althans, metaforisch – en afgestemd op de ritmes van de seizoenen en behoeften van hun eigen lichaam. Ze houden ook van eten, een eigenschap die ze zeker delen met Stier.

Tijdens het zomerseizoen, wanneer de zalm paaien en het tijd is om zichzelf vet te mesten voor de winter, zullen grizzlyberen zich op hun favoriete plek in de rivier bevinden en zich naar hartenlust op de zalm storten die stroomopwaarts zwemt.

Een plek vinden om rond te hangen en te wachten tot je favoriete eten naar je toe komt – inderdaad, bijna om recht in je mond te springen – als er iets meer Taureaans is, zou ik het graag willen weten!

De Beer als Stier Spirit Animal

De beer heeft Stier ook iets te leren. Naast het eerder genoemde zalmpaaiseizoen zijn beren een geïsoleerd dier dat liever tijd alleen doorbrengt.

Hoewel ze geweldige teamgenoten zijn wanneer ze aan een gedeeld doel werken, kan Stier de neiging hebben om alleen te gaan, of met een paar troostmensen, en de rest van de wereld te blokkeren wanneer ze niet aan werk- of gemeenschapsprojecten werken.

Torpor – de staat waarin de beer terechtkomt wanneer ze overwintert, waar haar lichaamssystemen vertragen zodat ze in haar gezellige grot kan leven zonder de wereld in te gaan – werkt heel goed voor beren en klinkt misschien als een ideale situatie voor Stier, maar is niet realistisch. Zelfs beren weten gemeenschapsbanden te creëren, zodat ze veilig kunnen feesten in de zomer!

Hoewel het niet nodig is voor Stier om altijd op pad te zijn, kan netwerken en verbindingen maken – laat dat over aan Tweelingen, het volgende teken – alleen deel uitmaken van de gemeenschap als er werk bij betrokken is, kan een slijtage zijn aan de geest.

Als Stier zich te geïsoleerd begint te voelen, kunnen ze zich aansluiten bij op de natuur gebaseerde leuke gemeenschappen, zoals een wandelgroep – of parkbijeenkomsten rond de picknickmand.

3. De schildpad

De schildpad is een Stier-geestdier dat spreekt tot de verbinding van de Stier met de aarde en hun langzaam bewegende aard. Het is duidelijk dat Turtle’s nummer één claim to fame zijn snelheid is, of het gebrek daaraan. Langzaam en gestaag wint de race, en zo.

Dit werkt voor de Stier. Het kan veel kosten om Stier in beweging te krijgen, in tegenstelling tot hun vorige teken, Ram, en het volgende teken, Tweelingen. Deze tekens zijn bijna op en gaan bijna voordat ze zelfs maar weten wat ze doen, terwijl Stier nog steeds op de snooze-knop drukt.

Het punt is dat die tekens erom bekend staan dat ze niet afmaken waar ze aan beginnen, en Stier staat bekend om betrouwbaarheid en standvastigheid. Zelfs met een langzame start eindigt de Stier bijna altijd, en in feite is het heel moeilijk om ze uit de koers te duwen als ze eenmaal ergens aan zijn begonnen. Dit is niet beperkt tot taken en projecten; Stier staat erom bekend dat hij ook vasthoudt aan zijn overtuigingen – koppigheid is een eigenschap die bijna altijd naar voren komt bij het opsommen van Stier-eigenschappen.

De schildpad als Stier Spirit Animal

In de inheemse mythologie wordt de aarde gedragen op de rug van een schildpad. Inderdaad, Amerika staat bij inheemse mensen bekend als Turtle Island. Schildpadden worden in veel culturen gezien als wijze, standvastige wezens, wat hen tot een perfect Stier-geestdier maakt; eentje waar Stier van kan leren.

taurus gids

De wijsheid die een Stier van een schildpad kan leren is deze: Verwar koppigheid niet met kracht. Het is verstandig om koers te houden, maar schildpadden zijn amfibische wezens, dus een Stier moet ook leren bewegen tussen aarde en water en soms met de stroom meegaan.

4. De Chinchilla

De Chinchilla is misschien een verrassende keuze voor een Taurus spirit dier, maar als je erover nadenkt, zijn ze dat echt niet. Chinchilla’s zijn schattige kleine knaagdieren met een zeer zachte vacht; zo zacht zelfs dat ze al jaren worden gefokt om te worden gebruikt als bont voor mensen om te dragen.

Stier is een teken wiens zoete, rustige aard gemakkelijk als vanzelfsprekend te beschouwen is. Ondanks dat ze bekend staan als koppig en onbeweeglijk, zijn ze meestal kalm en aangenaam, en dit kan als vanzelfsprekend worden beschouwd door diegenen die hun goede aard en werkethiek voor hun eigen gewin willen gebruiken; want hoewel Stier hardwerkend is, zijn ze niet altijd erg ambitieus – dit is natuurlijk afhankelijk van deeir andere natale plaatsingen.

De Chinchilla als Taurus Spirit Animal

Stier werkt hard omdat ze hard willen spelen, en ze willen net zo goed kunnen genieten van hun vrije tijd. De chinchilla, wanneer ze aan haar lot wordt overgelaten, is een perfect symbool voor een van de meest iconische taureaanse archetypen, namelijk zelfzorg.

De meeste dieren hebben een zelfreinigende routine, maar de chinchilla’s zijn uniek Taurean omdat het de aarde zelf betreft. In plaats van zichzelf schoon te likken, geven chinchilla’s zichzelf stofbaden. Dit helpt om hun vacht zijdeachtig en zacht te houden – wat ze natuurlijk in de eerste plaats zo wenselijk maakt als bontjassen.

In het wild baden chinchilla’s in de vulkanische as van hun inheemse klimaat in Zuid-Amerika. Dit heeft een toegevoegde dierenriemsynchronisatie: Stier is een aardeteken dat een vuurteken volgt, Ram, en vulkanische as is aarden stof dat door vuur is gemaakt.

5. De Mier

De Mier lijkt misschien ook een vreemde keuze voor een Stier-geestdier, simpelweg omdat ze zo snel bewegen en tot nu toe was de Taurus-door-lijn die van een langzaam bewegend, goedaardig, maar standvastig wezen.

Mieren lijken echter alleen snel naar ons toe te bewegen omdat we zoveel groter zijn dan zij. Voor een mier denken ze waarschijnlijk dat ze veel sneller kunnen bewegen en veel meer gedaan kunnen krijgen.

taurus dierengids

Mieren zijn een symbool van doorzettingsvermogen en teamwork, iets dat Stier belichaamt. Mieren begrijpen dat om dingen gedaan te krijgen, je moet functioneren als een goed geoliede eenheid met je team.

Als dit in strijd lijkt met de isolatie die bij de beer wordt genoemd, houd er dan rekening mee dat er talloze manieren zijn waarop de eigenschappen van elk sterrenbeeld kunnen worden uitgedrukt. Omdat we allemaal unieke geboortehoroscopen hebben, hebben we allemaal unieke persoonlijkheden en is de ene Stier niet hetzelfde als elke andere.

De mieren als Stier Spirit Animal

Mieren zullen voor bijna niets stoppen om hun doel te bereiken, namelijk om hun koningin te dienen en voedsel terug te brengen naar hun korf (voedsel naar huis brengen – een andere zeer Taureaanse eigenschap!). Sommige mieren, zoals rode mieren, zullen zelfs samenwerken om een bedreiging voor hun heuvel aan te vallen door hun slachtoffer te overspoelen en allemaal tegelijk te bijten, communicerend via feromonen.

Mieren zullen ook een spoor van feromonen vrijgeven voor hun vrienden om te volgen, om hen te wreken wanneer ze worden gedood, en, terwijl ze op zoek gaan naar voedsel, om kostbare kruimels terug te brengen naar hun nest. Dit is teamwork op zijn best; elke mier weet dat hij zijn plaats in de heuvel heeft en dat zijn acties wederzijds voordelig zullen zijn voor zichzelf en iedereen om hem heen.

Taureans zijn geweldige vrienden om te hebben, en als je eenmaal een band met je Stier hebt, zul je een loyale en standvastige vriend voor het leven hebben, iemand die voor je zal vechten, indien nodig, wat er ook gebeurt.

Welk Taurus Spirit Dier ben jij?

De stier, de beer, de schildpad, de chinchilla en de mier zijn 5 dieren die de geest van de Stier belichamen. Of het nu gaat om standvastigheid, koppigheid, bruikbaarheid, wijsheid, doorzettingsvermogen, een talent voor zelfzorg, loyaliteit of een diepgewortelde verbinding met de aarde, deze dieren drukken de eigenschappen van Stier uit op een manier waar we allemaal van kunnen leren, niet alleen degenen onder ons met sterke persoonlijke planeetplaatsingen in dit aardse teken.

Resoneerde een van deze Stier-geestdieren met je? Welk Stier geest dier ben jij, en welke andere dieren kun je bedenken die de Stier geest laten zien?