5 Tarotkaarten die tweelingzielrelaties perfect vertegenwoordigen

5 Tarotkaarten die tweelingzielrelaties perfect vertegenwoordigen

We hebben allemaal gehoord over Tweelingzielen, en degenen die verlangen naar het soort intense romantische verbinding dat een tweelingzielrelatie kan brengen, willen vooral graag meer over hen leren.

We hebben het gehad over de tekenen en stadia van een tweelingzielrelatie, maar als je nog steeds niet zeker weet hoe je verder moet gaan, of dat deze persoon echt je tweelingziel is, gaat er niets boven het raadplegen van de tarot om de antwoorden te krijgen die je nodig hebt.

De kaarten van de Grote en Kleine Arcana beschrijven levenservaringen die we allemaal kunnen herkennen en die deel uitmaken van onze reis als een geest die tot op zekere hoogte een lichaam hier op aarde bewoont.

Wanneer je op zoek bent naar antwoorden met betrekking tot de andere helft van je geest, de tweelingziel, zijn er een paar kaarten die, wanneer ze aanwezig zijn in een lezing, kunnen wijzen op een tweelingzielrelatie. Laten we ze eens bekijken.

De Twin Flame Tarotkaarten

De vijf kaarten die perfect een tweelingzielrelatie vertegenwoordigen, zijn The Lovers, Two of Cups, Four of Wands, The Sun en The Devil. Laten we eens kijken naar de betekenis van elk van deze kaarten en waarom ze gerelateerd zijn aan tweelingzielen.

1. De geliefden

Misschien wel de meest voor de hand liggende kaart op deze lijst is The Lovers. In Pamela “Pixie” Colman-Smith’s artist rendering van deze kaart, staan twee geliefden naakt, reikend naar elkaar, omringd door een boom aan weerszijden terwijl een engel oprijst uit een wolk boven hen, omlijst door de zon. Aan de vrouwenkant is een boom die vrucht draagt, verstrengeld door een slang, terwijl aan de kant van de man een hoge boom staat met vurige bladeren, die het vuur van het haar van de engel echoën.

de liefhebbers tweeling vlam tarotkaarten

Hoewel de geliefden elkaar de hand reiken, worden ze gescheiden, zowel door de engel tussen hen als door de hoge berg op de achtergrond. Ze hebben verschillende motivaties – de symboliek is duidelijk bedoeld om Adam en Eva in de hof van Eden af te beelden – tweelingzielen als die er ooit waren.

The Lovers die in een tweelingzielenlezing verschijnen, geeft aan dat er een push-pull is tussen twee mensen die sterk over elkaar denken.

Vertegenwoordigd door Tweelingen, beschrijven de geliefden een gespiegelde relatie – het zien van het goede in jezelf gespiegeld in een ander, evenals het slechte (waar we het later over zullen hebben.) The Lovers is net zo goed een kaart over keuze als over liefde.

Aantrekkingskracht is vaak geen keuze, maar ervoor kiezen om het werk in te zetten om individueel en als koppel te groeien is een keuze die door beide partijen moet worden gemaakt.

Afhankelijk van de omringende kaarten kunnen De Geliefden aangeven dat het nodig is om een keuze te maken, dat de keuze is gemaakt of dat de keuze wordt genegeerd of geweigerd (vooral in de omgekeerde positie).)

2. Twee kopjes

The Two of Cups is een minder intense versie van The Lovers card. Het toont een man gekleed in een kleurrijke tuniek, laarzen en legging, met een beker in één hand en reikend naar de beker van zijn metgezel, een vrouw gekleed in een toga en surcoat met een lauwerkrans in haar haar.

Tussen hen, die de engel in The Lovers spiegelen, staat het Caduceus-symbool, een symbool van de boodschappergod Hermes, bekroond door een leeuwenkop met vleugels.

twee van de kopjes tweeling vlam tarotkaarten

De Bekers in tarot vertegenwoordigen emoties, dus de metgezellen die hun kopjes naar elkaar uithouden, bekroond door de Caduceus, die communicatie en onderhandeling vertegenwoordigt, duidt op een paar dat misschien samen een emotionele relatie onderhandelt en hun hart aanbiedt door middel van duidelijke communicatie.

Het hoofd van de leeuw vertegenwoordigt de Kracht tarotkaart, die betrekking heeft op kracht door iemands verdediging te laten vallen. Deze metgezellen laten hun verdediging in de steek, communiceren en delen uiteindelijk hun leven samen. De Twee van Kelken kunnen elke vorm van relatie vertegenwoordigen, maar omdat Cups betrekking hebben op emoties, is het heel vaak een romantische verbinding.

Voor tweelingzielen vertegenwoordigt deze kaart het afbreken van emotionele barrières en het laten vallen van iemands verdediging om liefde te accepteren, en door liefde te accepteren, in staat te zijn om liefde te geven. Dit gebeurt echter niet zomaar.

In een complexe band zoals een tweelingzielrelatie moeten gevoelens worden onderhandeld en moet communicatie te allen tijde aanwezig zijn.

Deze kaart kan verschijnen in een dubbele vlam om de bereidheid van beide partijen aan te geven om deze onderhandelingen te beginnen, terwijl omgekeerd, het kan wijzen op een noodzaak om onderhandelingen te starten of een onwil om zich op dit moment aan deze emotionele overdracht te committeren.

3. Vier van Staven

In de Tarot numerologie staat Vier voor stabiliteit. Toverstokken zijn het vuurelement van de tarot, en vertegenwoordigen actie en schepping. Het creëren van een stabiele basis zou het doel van elke relatie moeten zijn, inclusief – en vooral – de tweelingzielrelatie.

Op deze kaart viert een echtpaar hun huwelijk, beiden vrolijk hun boeketten in de lucht houdend terwijl een menigte toekijkt, voor de kasteelpoorten. Op de voorgrond is een huwelijksprieel bespannen met bloemen en linten, om de basis van 4 muren te vertegenwoordigen – die een thuis maken – en de sterke basis waarmee ze hun huwelijk beginnen.

vier van de toverstokken tarotkaart

Wanneer de Vier van Staven verschijnt in een tweelingvlamlezing, kan dit de creatie van een nieuwe, stabiele basis vertegenwoordigen. Toverstokken vertegenwoordigen niet altijd emoties en relaties, maar het creëren van een nieuw leven samen is duidelijk in de Vier. Het werk van emotionele binding is gedaan en het paar gaat gelukkig hun nieuwe relatie in.

Wanneer deze kaart verschijnt in een tweelingziel, kan dit aangeven dat er een heilig fundament is gebouwd en dat jij en je tweelingziel klaar zijn om samen een nieuw leven aan te gaan, waardoor een relatie ontstaat die je veel vreugde en geluk brengt.

Als het omgekeerd is, kan het, zoals in Two of Cups, een terughoudendheid of onwil vertegenwoordigen om dit werk in te zetten of om deze basis te creëren. Het kan de turbulentiefase of de run / chase-dynamiek vertegenwoordigen.

4. De Zon

De Zonne tarotkaart is een kaart van helderheid, van licht dat eerder verborgen was en plotseling vreugdevol en helder schijnt. Het gevoel dat de Zon vertegenwoordigt is het gevoel dat je vaak zult voelen zodra je je tweelingziel ontmoet.

Je hebt je eerder in duisternis bewogen, misschien zonder het te weten, maar zodra je elkaar ontmoet, scheiden de wolken zich en schijnt het licht naar beneden.

de zon tweeling vlam tarotkaart

De zon is natuurlijk de belangrijkste focus van deze kaart en neemt bijna de helft van het beeld in beslag. Daaronder reiken zonnebloemen hun bloemblaadjes vrolijk naar hun naamgenoot, terwijl een gelukkige baby met een kroon van zonnebloemen op een wit paard rijdt, met een levendige rode doek die achteraan stroomt.

De baby vertegenwoordigt nieuwheid en vertrouw erop dat er voor zijn behoeften zal worden gezorgd. Er straalt een algemeen gevoel van vreugde en geluk uit deze kaart.

Wanneer De Zon in een tweelingziel verschijnt, kan dit erop wijzen dat deze persoon momenteel zijn weg naar je toe baant, als je nog niemand hebt ontmoet die je deze helderheid brengt. Net als het onmiskenbare geluk van de Zonnekaart, zal de verbinding met je tweelingziel onmiskenbaar zijn zodra je elkaar ontmoet. Als je deze persoon hebt ontmoet, is dit een teken dat ondersteunt dat ze in feite je tweelingziel zijn.

Omgekeerd kan deze kaart je laten zien dat je deze persoon nog niet hebt ontmoet, of de persoon waarvan je dacht dat hij je tweelingziel was, is misschien meer een zielsverwant, of zelfs maar een korte, maar krachtige verbinding, die je uiteindelijk dichter bij je tweelingziel brengt.

5. De Duivel

The Lovers wordt gespiegeld door de Duivel. De symboliek wordt hier zelfs weerspiegeld, met de geliefden nu aan elkaar geketend in de donkere onderwereld, bekroond met duivelshoorns en staarten. De staart van de vrouw is een donkere vrucht, terwijl die van de man net door de duivel zelf in brand lijkt te zijn gestoken.

Boven hen rijst niet de welwillende Engel op, maar De Duivel zelf, bekroond door een omgekeerd pentagram, neergestreken op een standaard die verbonden is met de ketting die de geliefden verbindt.

de duivel tweeling vlam tarotkaarten

Zoals de Geliefden het spiegelen van goede eigenschappen over jezelf in je tweelingziel laten zien, vertegenwoordigt de Duivel de schaduwdelen van jezelf, dingen die je verborgen wilt houden voor de wereld, gespiegeld door hen.

Dit is een groot deel van het proces van het verwerken van je band met je tweelingziel, omdat ze je heel vaak triggeren door je aspecten van jezelf te laten zien die je hebt onderdrukt of waarvan je jezelf hebt verteld dat ze “slecht” waren.

Je Schaduwkant is een belangrijk deel van jezelf en een die moet worden omarmd en geïntegreerd.

Een tweelingziel kan helpen bij het integratieproces – sterker nog, groeien en je schaduw omarmen is een belangrijke stap in een tweelingzielrelatie. Wat er ook gebeurt, je lot is verbonden, dus weigeren om dit werk te doen zal alleen maar leiden tot de pijn van scheiding en delen van jezelf verborgen blijven houden.

De Duivel die verschijnt in een tweelingzielrelatie is eigenlijk een geweldig teken dat dit werk is dat jij en je tweelingziel bereid en klaar zijn om te omarmen – of een duwtje dat je zou moeten besteden aan deze kans op groei in je relatie.

Omgekeerd is, zoals gewoonlijk, een teken dat jij of je tweelingziel nog niet klaar zijn om te take op dit werk, wat schadelijk kan zijn voor je relatie en ervoor kan zorgen dat de run / chase-fase van je relatie begint.

Tot slot

Als je een tarot spread specifiek leest om informatie te vinden over een tweelingziel relatie, zal een van de bovenstaande tweelingziel tarotkaarten een goede indicatie zijn dat de relatie in kwestie al dan niet, afhankelijk van omkeringen en andere kaarten – een tweelingziel relatie is.

Hoewel er andere kaarten zijn die ontluikende emoties en nog-lang-gelukkig-zijn, zoals de Aas van Kelken en Tien van Kelken, knopen tweelingzielrelaties niet zo veel als ze in je leven barsten en de weg naar nog lang en gelukkig kan rotsachtig zijn – als je er zelfs maar kunt komen.

Zolang je bereid bent om het werk te doen om samen met je partner te groeien, kan je tweelingzielrelatie bloeien tot een prachtige bloem, en deze 5 tweelingziel tarotkaarten kunnen je in de juiste richting helpen.