5 eenvoudige geldspreuken om overvloed in het leven te creëren

Ik heb altijd al een sterke interesse gehad in magie, al van jongs af aan. Er is iets opwindends aan magie en spreuken, en ik weet zeker dat we ons allemaal een of twee keer als heksen hebben verkleed toen we kinderen waren.

Nadat ik was opgegroeid en mijn eigen spirituele oefeningen had ontwikkeld, realiseerde ik me al snel dat magie niet alleen een volksverhaal is.

geld en overvloed spreuken

In feite zijn er zovelen van ons over de hele wereld die actief magie beoefenen en ons leven op deze manier verbeteren. Nadat ik contact had gemaakt met gelijkgestemde mensen, ontwikkelde ik mijn eigen magische vermogens en vond ik manieren om overvloed en liefde in mijn leven te brengen.

In dit artikel ga ik kijken naar geld spreuken. Nu, ik ga eerlijk zijn, je kunt geen eenvoudige spreuk uitvoeren en wakker worden en de volgende dag de loterij winnen. Je hebt deze quick-fix claims misschien online gezien, maar het zijn meestal gewoon oplichting die ten prooi valt aan kwetsbare mensen. Als het zo makkelijk was, zouden we allemaal rijk zijn!

Er zijn echter geldspreuken die je in staat stellen om je te verbinden met de energie van het universum om overvloed in je leven te brengen.

Geld Spreuken Lijst

Als je nieuw bent in magie, kan het behoorlijk moeilijk zijn om te weten waar je moet beginnen! Daarom heb ik deze vijf geldspreuken onderzocht en bedacht die perfect zijn voor zowel beginners als ervaren heksen.

Laten we eens kijken naar eenvoudige geldspreuken die je leven zullen verbeteren.

Kaars geld spreuk

Kaarsen zijn echt belangrijke hulpmiddelen als het gaat om magie. Dit komt omdat ze ons verbinden met een van de kernelementen van de aarde: vuur. Vuur symboliseert creatie en transformatie, daarom is het een geweldig element om mee te werken wanneer we verandering in ons leven willen brengen.

Voor deze geldspreuk heb je gewoon een groene kaars, een munt en een veilige ruimte nodig.

Voordat je aan de spreuk begint, zoek je een plek waar je niet gestoord wordt. Veel heksen hebben een altaar, en dit betekent gewoon een plek waar ze hun magische gereedschappen bewaren en hun spreuken uitvoeren. Het kan overal zijn, zolang je je maar ontspannen en comfortabel voelt!

altaar voor geld spreuken

Om deze spreuk te beginnen, moet je de kaars opladen. Houd het in je handen en stel je intentie in, waarbij je de bevestiging ‘geld zal op mijn pad komen’ herhaalt. Als je wilt, kun je de affirmatie door elkaar halen, zodat het bij je past!

Het opladen van de kaars is super belangrijk, omdat het je energie in staat stelt om verbinding te maken met de kaars. Wanneer je je klaar voelt, plaats je de kaars voor je met de munt op zijn kant.

Steek de kaars aan en terwijl deze brandt, blijf je je affirmatie herhalen. Focus op de vlam en visualiseer je doelen. Wanneer je veel energie voelt tussen jou en de kaars, pak dan de munt en wrijf hem in de palm van je handen.

Zorg ervoor dat de kaars veilig opbrandt en laat de munt een nacht bij de onverlichte kaars staan. Misschien wil je de munt dan meenemen in je tas, zodat de magie altijd bij je is.

Volle Maan Geldspreuk

De maan is een krachtig magisch hulpmiddel, omdat het ons verbindt met hogere spirituele krachten. Voor deze geldspreuk moet je wachten tot er een volle maan is. De volle maan is wanneer haar magie op zijn hoogst is en jullie eigen persoonlijke krachten meer wakker zijn.

Als je kunt, moet het in de natuur worden uitgevoerd onder het licht van de maan. Doe dit echter alleen als je je veilig genoeg voelt.

volle maan geldspreuk

Breng een glas water naar buiten in het licht van de volle maan en ga ergens zitten waar je de maan kunt zien. Hierdoor kan je energie stromen en verbinding maken met de energie van de maan.

Mediteer een tijdje met de volle maan en vraag de energie ervan om door je heen te stromen. Zoek een mentale en spirituele plek waar je je één voelt met het maanobject.

Als je klaar bent, pak je het glas water op en hef je het naar de maan. Stel nu je intentie in. Vraag de maan om je te voorzien van geld en overvloed.

Neem even de tijd om het water te laten verbinden met de maan. Wanneer je je er klaar voor voelt, drink je het water en laat je de maanenergie door je lichaam stromen.

Geldspreuk met zout

Voor de meesten van ons is zout een huishoudelijk ingrediënt dat alleen in de kast zit om te worden gebruikt wanneer we aan het koken zijn. Zout is echter al lang verbonden met het occulte en magie, met culturen over de hele wereld die het gebruiken om hun spirituele leven ten goede te komen en te verbeteren.

Voor deze eenvoudige geldspreuk voor overvloed heb je een witte kaars en een kopje zout nodig.

makkelijke geldspreuk met zout

Ga zitten bij je altaar of veilige ruimte en plaats de kaars en het kopje zout voor je. Raak het zout lichtjes aan met je vingertoppen en neem even de tijd om echt het gevoel te voelen van het zout dat je aanraakt.

Wanneer het zout op je vingertoppen ligt, herhaal dan je bevestiging voor geld: ‘Ik vraag het universum om me geld en rijkdom te geven’.

Raak de kaars aan, terwijl je je affirmatie herhaalt. Laat je geest zich verbinden met de kaars. Wanneer je je er klaar voor voelt, steek je de kaars aan en zie je hem branden, terwijl je je affirmatie hardop of in je hoofd chant.

Geldzak spreuk

Dit is echt een leuke geldspreuk omdat je hiermee een beetje creatief kunt worden! In deze nemen we een tas met trekkoord en voegen er alles aan toe wat we willen dat ons verbindt met rijkdom en overvloed.

Voor deze spreuk moet je eerst een tas met trekkoord vinden. Het hoeft niet zo groot te zijn, zolang het maar geld en edelstenen kan bevatten. Ik raad aan om een gouden of groene tas te kopen, omdat deze kleuren rijkdom in je leven uitnodigen.

Breng vervolgens een paar dagen door met het vinden van objecten die je verbinden met geld en geluk. Als je kunt, koop dan een citrienkristal en groene jade edelsteen. Dit zijn magische hulpmiddelen die overvloed en geluk in je leven brengen.

Verzamel je favoriete munten voor deze spreuk. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik heb een kleine verzameling geld van over de hele wereld waar ik me echt mee verbonden voel. Dit komt omdat ik graag reis en de munten symboliseren de vrijheid die ik heb.

geldzak spreuk

Denk na over andere dingen die rijkdom voor jou symboliseren. Het kunnen foto’s zijn uit tijdschriften, kleine kristallen die je in ambachtelijke winkels hebt gevonden, een bepaald soort specerij of kruid… Wat voor jou goed voelt!

Wanneer je al je spullen hebt verzameld, ga dan bij je altaar zitten. Plaats je collectie voor je en steek een kaars aan. Terwijl het brandt, herhaal je je bevestiging voor geld terwijl je alle objecten voor je aanraakt.

Houd één voor één elk object vast en herhaal opnieuw je affirmatie. Plaats ze vervolgens in je tas met trekkoord. Wanneer alle voorwerpen in de zak zitten, trek je aan de touwtjes om deze af te sluiten.

Als je kunt, draag de tas dan met je mee. Of misschien wilt u het naast uw bed hebben als u slaapt. Waar je je er ook mee verbonden voelt!

Een geldspreuk met behulp van de zon

Wanneer ik magie beoefen, vind ik het het krachtigst als ik omringd ben door de natuur. Dit geldt vooral als het gaat om spreuken van geld en overvloed, omdat de natuur draait om groei en verandering.

Voor deze geldspreuk heb je alleen jij nodig!

Waar in de natuur voel je je op je gemak? Is er een specifiek park of tuin waar je woont waar je je echt mee verbonden voelt? Voordat je deze spreuk doet, moet je nadenken over de plek op aarde waar je je één voelt met moeder natuur.

Denk nu eens na over de planten en bomen die op deze plek staan. Is er een specifieke boom die je leuk vindt? Zijn er bloemen die je altijd met vreugde vervullen als je ze ziet bloeien?

Wanneer je je plekje hebt uitgekozen, wacht dan tot de volgende zonnige dag. Dit komt omdat, net als de maan, de zon een ongelooflijk spiritueel hulpmiddel is. De zon heeft een verbazingwekkende energie van overvloed en groei, en je moet je ermee verbinden om deze spreuk te laten werken.

geld spreuken met de zon

Als je een Tarotlezer bent zoals ik, stel ik voor om de Zonnekaart mee te nemen naar de plek waar je naartoe gaat, omdat het je in staat stelt om een tastbare verbinding met de zon te hebben.

Zoek je favoriete plekje, onder je favoriete boom of naast je favoriete bloemen, onder de stralende zon. Ga zitten en ontspan. Als je de Tarotkaart hebt, leg deze dan voor je neer of heb hem in je handen. Sluit je ogen en mediteer een tijdje, geniet van de sensaties van je omgeving. Hoe voelt de zon op je huid? Hoe voelt het gras onder je?

Adem diep in en uit, waardoor je negatieve energie kunt afwijzen en positiviteit kunt omarmen. Wanneer je je er klaar voor voelt, herhaal je je geldbevestigingen.

Ik vraag de kracht van de zon om mij van geld en rijkdom te voorzien. Ik dank de natuur voor het geven van wat ik nodig heb.

Herhaal deze affirmatie totdat je je klaar voelt om je ogen te openen en door te gaan met je dag. Als je wilt, blijf dan op zonnige dagen teruggaan naar die plek om de geldspreuk te oefenen.

Hoe geldspreukmanifestatie werkt

Als je nieuw bent in magie, lees je dit misschien en denk je: ‘dit klinkt allemaal geweldig, maar hoe werkt het eigenlijk?!

Magie werkt vanwege energie en intenties. Wanneer we magie beoefenen, of we nu geldspreuken of liefdesspreuken uitvoeren, zijn we sendionze eigen intenties en energie het universum in. De kracht van de aarde is ongelooflijk en we zijn in staat om verbinding te maken ons trillingen naar de trillingen van het universum.

Geldspreukmanifestaties werken ook met de kracht van de geest. Alle affirmaties werken op het idee dat als we iets vaak genoeg herhalen, we ons gedrag en onze acties zullen beginnen te veranderen.

Beste Geldspreuk Boeken

Als je geïnteresseerd bent in geldspreuken en dieper in deze praktijk wilt duiken, zijn er zoveel geweldige boeken om uit te kiezen om de juiste spreuken voor jou te vinden! Hier zijn mijn favoriete drie geldspreukboeken die je zullen helpen op je reis naar overvloed.

1. Little Guide to Money Magic door Tess Whitehurst

kleine gids voor geldspreuken

BEKIJK PRIJS

Tess Whitehurst is een fantastische schrijver die magie toegankelijk maakt. Ze beoefent nu al meer dan twintig jaar magie en weet hoe spiritueel belangrijk het is om het in je leven op te nemen.

Dit boek begeleidt je door geldmagie, van het stellen van intenties en het veranderen van je mindset, tot verschillende kristallen en kruiden die je in je beoefening moet gebruiken. De rituelen en spreuken zijn gemakkelijk te volgen, perfect voor zowel beginners als magische experts!

2. 7 Occulte geldrituelen door Henry Archer

geld spreuken boek

BEKIJK PRIJS

Dit verbazingwekkende boek is een stapsgewijze gids voor geldspreuken, waarbij eerst de dingen die je tegenhouden worden afgewezen en je vervolgens worden begeleid bij het verkrijgen van toegang tot nieuwe rijken van financiën en overvloed.

Het lezen van dit boek is alsof je op een reis gaat die je leven transformeert. Het stelt je in staat om een nieuw perspectief op rijkdom en geld te krijgen en manieren te leren om het in je leven te brengen.

3. 40 geldspreuken: 40 dagen naar welvaartsbewustzijn door Valerie Love

boek met 40 geldspreuken

BEKIJK PRIJS

Dit boek biedt je 40 geldspreukmantra’s waarmee je welvaart in je leven kunt verwelkomen. Het is echt goed geschreven en biedt je eenvoudige dagelijkse magische oefeningen voor geld.

Het heeft ook ruimte om je eigen intenties en persoonlijke reis op te schrijven, waardoor je kunt identificeren wat je van het universum wilt.

Ben je klaar om overvloed te creëren met deze geldspreuken?

Magie is een geweldig hulpmiddel dat we dagelijks kunnen gebruiken om te brengen wat we willen in ons leven. Deze vijf eenvoudige geldspreuken zijn een geweldige manier om te beginnen, waardoor je eigendom en verandering kunt omarmen.

Als je nieuw bent in magie, zou ik je ten zeerste aanraden om mijn artikel te bekijken met een lijst met magische spreuken voor beginners en mijn artikel over spreukenboeken. Lezen over de verschillende manieren waarop we magie kunnen gebruiken, kan ons helpen vooruit te komen op onze spirituele reis en het leven te creëren dat we verdienen.

Succes!