5 beste liefdesspreuken die echt werken

Ben je op zoek naar een nieuwe minnaar? Wil je je relatie een boost geven? Of misschien wil je gewoon een gebroken hart genezen? We kunnen allemaal wel eens een beetje magie gebruiken en misschien wat goeds. liefdesspreuken zijn precies wat je nodig hebt.

Door de geschiedenis heen gebruikten heksen, warlocks, godinnen en feeën liefdesspreuken om genegenheid in iemands hart te raken of hun aandacht voor altijd weg te werpen.

Gelukkig is hun kennis in de loop van vele generaties doorgegeven om u en mij vandaag te helpen.

In dit artikel zullen we een deel van deze kennis gebruiken door enkele heel eenvoudige liefdesspreuken te delen en waar je rekening mee moet houden voordat je aan de slag gaat. Dus lees verder om je reis naar witte magie te beginnen.

eenvoudige liefde spreuken gids

Wat is een liefdesspreuk?

Dus wat is een spreuk precies? Is het een magische bezwering, uitgesproken onder een hypnotiserende maan in een koud bos tijdens de donkerste winternacht? Is het een verzameling toverwoorden, waarin men per ongeluk zijn lot voor altijd kan vervloeken?

Nou ja, soort van. Laten we eerst eens kijken naar de definitie van een spreuk. Volgens Wikipedia is een spreuk “een magische formule die bedoeld is om een magisch effect op een persoon of objecten te activeren. De formule kan worden uitgesproken, gezongen of gezongen.”

Het mooie van magie is hoe persoonlijk het is. Het betekent zoveel verschillende dingen voor zoveel mensen, en je kunt de magie in het universum op zoveel verschillende manieren benutten. Het is echt aan jou en wat je voelt is goed.

Als je momenteel problemen hebt met je liefdesleven, een goed gekozen liefdesspreuk kan wonderen verrichten voor:

 • Ga terug met je ex
 • Trek nieuwe potentiële partners aan
 • Over een relatiebreuk heen komen
 • Laat iemand van je houden
 • Versterk de liefde die je al hebt
 • Je kunt zelfs je relatie naar het huwelijk brengen

Wat telt niet als een spreuk?

Alleen het uitspreken van woorden zonder opperste intentie is geen spreuk. Als je een spreuk aandachtig uitvoert, volledig nuchter en volledig de diepte van je acties begrijpt, dan heb je inderdaad een spreuk uitgesproken.

Dus, maak je geen zorgen – een bizar avondje uit onder invloed van alcohol of wat je ook leuk vindt, telt niet als het uitspreken van een liefdesspreuk! Je moet je bewust zijn van je zintuigen en verantwoordelijkheid kunnen nemen.

Spreuken kunnen ook niet gaan over het schaden van iemand. De aarde zal gewoon niet naar je luisteren, of het kan drastisch averechts werken. Magie gaat over het gebruik van de energie van het universum om goedheid tot stand te brengen.

Wat te overwegen voordat je liefdesspreuken uitspreekt?

Voordat je een liefdesspreuk uitspreekt, moet je ervoor zorgen dat je intenties oprecht en goed zijn. Omdat je letterlijk probeert de loop van de gebeurtenissen in het universum te veranderen.

Het is ook erg belangrijk bij het uitspreken van een spreuk om een eenvoudige en beknopte uitkomst te hebben die je wenst. Als je spreuk te vaag is, begrijpt het universum misschien niet wat je bedoelingen zijn.

tools voor het uitspreken van liefdesspreuken

Wat is je ultieme doel om iemand een liefdesspreuk te geven? Wil je dat ze op jouw verzoek zijn, voor altijd? Wil je een knecht of een levenspartner?

Wens je een betere intimiteit (een volkomen normaal verzoek)? Of wil je een relatie verlaten op de best mogelijke voorwaarden, zonder aanhoudende emoties van gehechtheid aan een van beide personen?

Denk na over de ethische en spirituele gevolgen en stel je voor dat iemand je aandoet wat je een andere persoon wilt aandoen.

Hoe voel je je, gezien dat? Als het je stoort, ga dan gewoon – ga niet verder!

Wat rondkomt, gaat rond… Als je zwarte magie wilt gebruiken, overweeg dan de wet van drievoudige terugkeer en onthoud dat wat je ook vraagt, uiteindelijk drie keer met je zal gebeuren.

Heb realistische verwachtingen

Volgens de wet van aantrekking, hoe meer je aan iets denkt, hoe meer energieën door het universum rimpelen om aan je biedingen te voldoen.

Hetzelfde geldt voor spreuken. Simpel gezegd: als je een spreuk uitspreekt waar je niet in gelooft, zal het zeker niet werken.

Maar je moet realistische verwachtingen hebben. Helaas zullen spreuken koper niet in goud veranderen of Leonardo Dicaprio verliefd op je maken.

Je kunt iemand of zijn gevoelens niet veranderen door gewoon een spreuk uit te spreken. Probeer dit dus niet te doen, maar richt je in plaats daarvan op een betere relatie met deze persoon, met meer overvloed en liefde.

Wat is de beste tijd om liefdesspreuken uit te spreken?

U kunt spreek een spreuk uit op elk gewenst moment, maar sommige momenten kunnen effectiever zijn dan andere.

meisje mediteren op liefdesspreuk

Een volle maan is bijvoorbeeld een perfect moment om een spreuk uit te spreken als je wilt dat je relatie naar het volgende niveau gaat. Dit komt omdat de energie van de maan op zijn volst is.

Als je een relatie wilt beëindigen, werp dan liefdesspreuken tijdens de afnemende maanfase.

Wens je een nieuwe liefde? Dan is de waxfase het beste moment om je liefdesspreuk uit te spreken. De wassende maan brengt energieën van groei en overvloed voort.

Hoe u zich kunt voorbereiden

Voordat je aan de slag gaat met het uitspreken van liefdesspreuken, is het erg belangrijk dat je beschermd bent tegen negatieve energieën. Daarom moet je de ruimte waarin je gaat werken reinigen en beschermen.

Je kunt veel verschillende methoden gebruiken om je ruimte voor te bereiden, sommige complexer dan andere. Veel mensen die magie beoefenen, kiezen ervoor om salie te gebruiken om hun ruimte te reinigen. Het belangrijkste is dat je een methode vindt die voor jou werkt.

Een supereenvoudige methode is om zout in een cirkel om jezelf heen te strooien. Zeg daarbij de volgende woorden: “Ik wijd deze plaats in. Voor de Godin binnen en buiten. Alleen liefde en goed kunnen overblijven. Haat en kwaad worden uitgeworpen”.

Eenvoudige liefdesspreuken die werken

Zodra je zeker weet dat jij en je ruimte goed beschermd zijn, kun je beginnen met het uitspreken van een liefdesspreuk naar keuze.

1. Gemakkelijke liefdesspreuk voor aantrekkingskracht

Ben je op zoek naar meer liefde en genegenheid in je leven? Als dat zo is, is deze liefdesspreuk misschien precies wat je nodig hebt! Neem een stuk papier, een pen met rode inkt en een kleine rode kaars.

gemakkelijke liefdesspreuk voor aantrekkingskracht

Kaarsen zijn een heel belangrijk onderdeel van de magie omdat hun kleuren trillingen teweegbrengen en elke kleur een specifieke betekenis heeft. De rode kaars die je nodig hebt voor deze spreuk is geweldig om romantiek en passie voort te brengen.

 1. Steek de kaars aan en concentreer je op de rook, die opstijgt uit de rode kaars.
 2. Neem de tijd om jezelf te centreren, te mediteren en je geest te bevrijden van afleidingen.
 3. Pak het stuk papier en schrijf op wat je diep wilt in je romantische leven.
 4. Terwijl het kaarsvet smelt, laat je een deel ervan op het stuk papier druppelen.
 5. Om de spreuk te binden, spreek je deze woorden uit: “Godin Venus roep ik je naam aan als ik ___ in mijn leven wil lokken. Mogen ze van me houden zolang ik hen aanbid.”
 6. Herhaal de woorden zo vaak als je denkt dat nodig is. Ga zitten met je intenties en voel de vibraties en magie om je heen.

Het is belangrijk om je kaars nooit uit te blazen, omdat dit de intentie zal verstrooien en verwarren. Laat het in plaats daarvan veilig opbranden of gebruik een kaarsensnuffer.

2. Krachtige liefdesspreuk voor een nieuwe romance

Ben je klaar om een nieuwe liefde te vinden? Als dat zo is, probeer dan deze krachtige liefdesspreuk voor nieuwe romantiek.

liefdesspreuk voor nieuwe romantiek

Voor deze liefdesspreuk heb je het volgende bij de hand: een foto van je gewenste geliefde, blauwe en rode kaarsen en rozenhout wierook.

 1. Wacht tot maandag aanbreekt en het liefst ergens aan het begin van de maancyclus.
 2. Steek een blauwe kaars aan voor geluk en een rode kaars voor de liefde.
 3. Brand indien mogelijk wat rozenhout wierook om je zintuigen voor te bereiden op de liefdesspreuk.
 4. Nu, met het gezicht naar de foto van je gewenste geliefde, kniel ervoor en zeg: “Tegen jou zoek ik genegenheid van, door de leiding van de sterren.”
 5. Mediteer minstens een kwartier in één positie en concentreer je alleen op je doel. Probeer vrede en harmonie te creëren in jezelf en je verbinding met het universum.

3. Rozenblaadjes houden van spreuken die werken

Dit is een van mijn favoriete liefdesspreuken omdat het zo gemakkelijk is en de meeste mensen toegang hebben tot de ingrediënten.

rozenblaadje liefde spreuken

Voor deze liefdesspreuk heb je alleen rozenblaadjes nodig en een bron van bewegend water (dit kan een riviertje of de oceaan zijn, maar ook een gootsteen).

Begin met het visualiseren van een persoon die alle kwaliteiten van je perfecte partner bezit. Neem nu de rozenblaadjes en gooi ze in het bewegende water terwijl je hardop zegt: “Zoals deze roos naar de zeeën verhuist, zo zal ware liefde tot mij komen“.

Herhaal dit minstens twee keer, terwijl je je ideale geliefde visualiseert. Probeer zo lang mogelijk in deze staat van concentratie te blijven. Kijk hoe de rozenblaadjes in het water stromen en het element gebruiken om verandering in je liefdesleven teweeg te brengen.

4. Liefde Spells om een minnaar terug te brengen

Wil je je ex terugbrengen? Hier is een van de gemakkelijke en gratis liefdesspreuken om je geliefde terug te brengen!

liefdesspreuken om je ex terug te brengen

Voordat je aan de slag gaat, heb je een verse citroen, een klein stukje papier (bij voorkeur roze) en een stuk rood garen of lint nodig.

 1. Schrijf je eigen naam en de naam van je ex op het roze papier.
 2. Snijd de citroen doormidden.
 3. Vouw het papier en zorg ervoor dat de namen elkaar raken.
 4. Leg het papier tussen de twee stukjes citroen (als een boterham).
 5. Wikkel het rode lint om de citroen om “de boterham” bij elkaar te houden.
 6. Terwijl je al het bovenstaande doet, moet je eraan denken dat jij en je ex weer herenigd worden en hoe gelukkig je je zult voelen.
 7. Leg ten slotte het kleine “broodje” achterin de vriezer en wacht een maand.

Als dit niet werkt en je ex komt niet terug, beschouw dit dan als een teken uit het universum dat dit niet het juiste pad voor je is!

Misschien is dit het moment om je op jezelf te concentreren en erachter te komen wat je op dit moment nodig hebt in het leven.

5. Hart liefde spreuken die werken

We zullen deze lijst met eenvoudige liefdesspreuken afmaken, met een eenvoudige liefdesspreuk die je kunt uitspreken zonder magische ingrediënten nodig te hebben.

gemakkelijke liefdesspreuk die werkt

Begin met het tekenen van een hartvorm met je handen, met je duimen die elkaar raken. Begin nu je perfecte geliefde en relatie te visualiseren en zing of zeg hardop: “breng mijn gewenste liefde, dank u voor het horen van mij“.

Het uitvoeren van deze meditatieve magie is een geweldige manier om verbinding te maken met de vibraties van het universum. Een geweldige manier om deze verbinding te bevorderen, is door deze magie uit te voeren wanneer de maan opkomt.

Naarmate de maan opkomt, staat hij dichter bij de aarde en daarom is haar magie krachtiger. Misschien wilt u deze spreuk ook buiten in de natuur uitvoeren, omringd door de elementen.

Wat te doen nadat je een liefdesspreuk hebt uitgesproken?

Na het uitspreken van de liefdesspreuk is er nog één ding om te doen: wees geduldig en vertrouw erop dat je dingen in gang hebt gezet.

Het kan enige tijd duren voordat je wens werkelijkheid wordt. Nadat je je spreuk hebt uitgesproken, zal je intentie de beste route vinden om zijn bestemming te bereiken. Toch is de beste route niet per se de snelste. Daarom moet je het wat tijd en ruimte geven.

Als je geobsedeerd bent door de resultaten van je liefdesspreuk, zoals “waarom duurt het zo lang” of “het werkte niet”, laat je negatieve energie los die de effectiviteit van manifestaties kan beïnvloeden.

Zoals gezegd zal een spreuk zeker niet werken, als je er zelf niet in gelooft. Heb daarom vertrouwen dat je krijgt wat je wenste, wees positief en laat gewoon los!

Yikes! Iemand heeft me betoverd!

Hoe kun je jezelf beschermen tegen het ongewenste doelwit zijn van een liefdesspreuk? Vergroot het bewustzijn van de vibes die je uitstelt.

Onthoud zoals ik al eerder zei – intenties en daden zijn belangrijk in het succes van je spreuk. Dus zolang je witte magie blijft werpen en kwaadaardige zwarte magie vermijdt, hoef je je geen zorgen te maken.

Jullie magie is ook sterk en er zal niets ergs gebeuren als jullie vertrouwen hebben in het universum.

De beste liefdesspreukboeken

Winkelen voor nieuwe liefdesspreukenboeken is een van mijn persoonlijke favoriete bezigheden. Ik heb zelfs zoveel tijd besteed aan het winkelen voor hen dat ik een hele collectie heb die veel te uitgebreid is om samen te vatten tot één bericht.

Hoewel ik meer liefdesspreukboeken heb dan ik wil tellen, merk ik dat ik vaker wel dan niet naar een elite-paar grijp.

Mijn top vijf liefdesspreukboeken zijn divers genoeg om alle budgetten te accommoderen, en ze behandelen alle belangrijke punten die nodig zijn om een uitstekende liefdesspreuk voor jezelf, een klant of een vriend uit te spreken.

The Witches’ Love Spell Boek

Love Spell Boek

BEKIJK PRIJS

Dit boek is misschien klein, maar dynamiet komt in kleine verpakkingen. Toen ik het voor het eerst per post ontving, schrok ik ervan hoe klein het is.

Hoewel het slechts ongeveer drie centimeter vierkant en 175 pagina’s is, waren de spreuken die ik erin vond uniek, waardoor het de perfecte aanvulling was op mijn spreukenboekcollectie. Op deze pagina’s vind je 60 liefdesspreuken die worden uitgevoerd met behulp van praktische magie.

Een ander ding dat ik leuk vond aan dit boek is de esthetiek. Het heeft een harde, wazige hoes en het kleine formaat zorgt ervoor dat het er schattig uitziet. Als ik ooit op zoek ben naar een rekwisiet voor foto’s, merk ik dat ik vaker naar dit boek grijp dan de anderen in mijn collectie.

Ik zou dit boek aanraden om iedereen die op zoek is naar een spreukenboek dat unieke en krachtige liefdesspreuken combineert met een schattige buitenschaal.

Omdat ik zo snel verliefd werd op dit boek, realiseerde ik me dat mijn vrienden en familie die mijn passie voor spreukenboeken delen waarschijnlijk hetzelfde zouden doen.

De eerste keer dat ik het cadeau deed aan een vriendin van me die begon aan haar spreukenboekreis, deelde ze meteen in mijn opwinding en liefde ervoor. En laat me je vertellen, het voelde goed om te weten dat ik het perfecte cadeau voor haar had uitgezocht.

Liefdesspreuken: een handboek van magie, charmes en drankjes

Beste Liefde Spreukenboek

BEKIJK PRIJS

Toen ik voor het eerst liefdesspreukenboeken begon te gebruiken, dacht ik dat ze werden gebruikt voor het typische sprookjesachtige liefdesverhaal.

De meesten van ons hebben de prinsessenfilms gezien waarin een speciale toverdrank wordt verzonnen die, eenmaal geconsumeerd door de vrijer, hem onmiddellijk verliefd maakt op de prinses en ze leven nog lang en gelukkig.

Dus je kunt je waarschijnlijk mijn verbazing (en vreugde) voorstellen toen ik hoorde dat je liefdesspreuken eigenlijk voor veel meer zou kunnen gebruiken dan het aantrekken van een partner.

Dit handboek voor liefdesspreuken leerde me dat liefdesspreuken voor veel meer doeleinden kunnen worden gebruikt dan ik voor mogelijk hield. Op het moment dat ik dit boek kocht, gingen mijn partner en ik door een beetje een moeilijke periode.

We waren nog steeds erg verliefd, maar we hadden wat moeite om verbinding te maken, wat niet iets is waar we ooit eerder mee te maken hadden gehad.

Tijdens het lezen van dit boek vond ik een paar spreuken die expliciet gericht waren op het worden van een betere minnaar en het versterken van de liefde die je in je relatie hebt.

Met toestemming van mijn partner sprak ik een liefdesspreuk of twee uit en hoopte op het beste. Natuurlijk werkten de spreuken en onze relatie is nu beter dan ooit tevoren.

Een ander ding dat ik interessant vond in dit boek is dat het spreuken bevat voor meer dan alleen romantische liefde. Er zijn opties om te versterken, te redden of nieuwe liefde te creëren met vrienden, familieleden en zelfs dieren.

Hoewel ik zelf geen van deze persoonlijk heb geprobeerd, twijfel ik er na het zien van de resultaten die het in mijn relatie had, niet aan dat ze zullen werken.

Kosmopolitische Liefdesdrankjes

hekserij-spreuken

BEKIJK PRIJS

Ik vond dit boek toen ik nog een beginner was in het oefenen en uitspreken van liefdesspreuken met drankjes, maar ik merk altijd dat ik er vandaag van tijd tot tijd naar grijp.

Ik heb het in mijn lijst opgenomen omdat ik weet dat velen van jullie net aan je reis beginnen, en ik wil je op elke mogelijke manier ondersteunen, omdat ik weet dat deze drankjes voor jou en de liefde in je leven kunnen werken.

Daarom vind ik dit boek een absolute noodzaak voor elke collectie liefdesspreukenboeken. Het is snel en gemakkelijk te lezen, en het heeft veel baanbrekende ideeën en diepgaande, volledig geconstrueerde recepten in zich.

Het breekt echt het proces af van het uitspreken van een liefdesspreuk met een drankje op een manier die iedereen kan begrijpen.

Zelfs als je niet probeert een geliefde aan te trekken of de relaties in je leven te verbeteren, kun je nog steeds gebruik maken van dit boek. Sterker nog, sommige van mijn favoriete liefdesdrankjes in dit boek hebben weinig met andere mensen te maken en richten zich vooral op jou.

Een paar voorbeelden van deze drankjes zijn een recept bedoeld om liefdesverdriet te genezen en een afrodisiacum schoonheidsbad brouwsel.

Op zoek naar een Love Spells Gift?

Ik hou ook echt van dit boek om cadeau te geven aan iemand die speciaal is in je leven. Als je een sterke vrouw kent die er baat bij zou kunnen hebben om tijd voor zichzelf te nemen, is dit een geweldige optie voor haar. Het bevat krachtige affirmaties en ontspannende elixers die haar echt kunnen helpen haar volledige potentieel te bereiken.

Ik vind het ook erg leuk om dit cadeau te doen aan een vriend of geliefde die een moeilijke relatiebreuk doormaakt. Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om de woorden te vinden om een vriendin in mentale angst te troosten, dus ik denk dat het geven van een boek als dit dat praktische oplossingen biedt voor haar problemen een heel oprechte manier zou zijn om te laten zien dat je om haar geeft.

Het moderne hekserijboek van liefdesspreuken

boek-van-liefde-spreuken

BEKIJK PRIJS

Nu ik wat meer ervaring heb met het uitspreken van liefdesspreuken, vind ik het erg leuk om spreukenboeken te gebruiken om me een basis te geven voor mijn spreuken en er vervolgens mijn eigen draai aan te geven.

Het probleem dat ik heb gevonden met veel spreukenboeken die ik in het verleden heb geprobeerd, is dat bepaalde aspecten ervan om de een of andere reden gewoon niet met me resoneren. Wanneer ik me in deze situatie bevind, maakt het aanpassen van de ingrediënten of de intentie achter de spreuk een enorm verschil.

Dit brengt me bij mijn punt over dit boek. Hoewel sommige spreuken een beetje dubieus waren, boden ze genoeg structuur om als perfecte basis voor mijn aanpassingen te dienen.

Tegenwoordig is het voor mij minder belangrijk dat spreukenboeken (vooral liefdesspreukboeken) alle klassieke spreuken en brouwsels bevatten. Zelfs de meest goed geschreven en effectieve passen vaak niet perfect bij mij, dus ik moet ze bijna altijd op de een of andere manier aanpassen.

Ik zal zeggen dat dit boek niet voor jou is als je een liefdesspreuk nodig hebt die op de val van een dubbeltje kan worden gedaan. De instructies en ingrediënten zijn zeer specifiek. Zozeer zelfs dat ik heb moeten zoeken om te vinden wat het recept vraagt. Als je een planner bent zoals ik, kan ik dit boek niet meer voor je aanbevelen.

Liefdesspreuken: Rituelen, Spreuken &drankjes om je romantische leven te stimuleren

Rider-Waite Tarot Deck Kaarten

BEKIJK PRIJS

Ik heb in het verleden een aantal andere spreukenboeken van deze auteur geprobeerd en ik vond ze om een paar redenen erg leuk. Ten eerste is de stem die ze gebruikt zo gemakkelijk te begrijpen en geeft ze je echt het vertrouwen dat nodig is om een goede liefdesspreuk uit te spreken.

Omdat de intentie zo essentieel is voor het succes van elke spreuk, moet je geloven in wat je doet, en dit boek kan je daarbij helpen.

In tegenstelling tot wat we in films zien, zijn spreuken geen dingen die ingewikkelde ingrediënten of gezangen vereisen. Hoewel ze kunnen worden uitgezet met behulp van deze materialen, hebben ze ze op geen enkele manier nodig.

Het belangrijkste wat ik van dit boek heb geleerd, is hoe je kunt afstemmen en manifesteren wat je verlangt. Toen ik het voor het eerst oppakte, had ik een beetje moeite om dat concept te begrijpen, maar het lezen ervan maakte een verschil voor mij.

Dit boek biedt me een oplossing voor de dagen dat ik moeite heb om me ook op mijn intentie te concentreren. Dus op die manier is het perfect voor zowel beginners als gevorderde spell casters.

Als je nieuw bent in het spellen gieten, kunnen de technieken en recepten je helpen om een professional te worden. Als je op een meer geavanceerd niveau bent zoals ik, is deze het meest nuttig voor referentie-informatie.

Klaar om je innerlijke heks te ontsteken?

Dat is alles voor nu. Kun je er geen genoeg van krijgen en klaar zijn om je innerlijke heks verder te ontsteken met niet alleen liefdesspreuken? Als dat zo is, zou ik zeker deze berichten lezen over geld en overvloed spreuken, de lijst met witte magische spreuken en alle super coole spreukenboeken die er zijn.