47 effectieve tarotvragen om te stellen over liefde, leven en werk

47 effectieve tarotvragen om te stellen over liefde, leven en werk

Dus je kocht je eerste tarotdeck, leerde alle betekenissen en je bent in staat om de kaarten zowel voor jezelf als voor anderen te lezen. Maar er is één ding dat je niet moet vergeten om je lezingen te rocken! En dat is de kunst van het maken van goede tarotvragen.

In de loop der jaren heb ik geleerd dat de vraag zelf net zo belangrijk is als de inzichten en begeleiding die je kunt krijgen. Daarom moet je beginnen met duidelijk te krijgen wat je wilt van je tarotlezing.

Is er iets specifieks dat je moet weten? Zijn er uitdagingen in je leven waar je specifieke begeleiding voor nodig hebt?

Om je te helpen, heb ik een aantal geweldige vragen geformuleerd om te stellen, gevolgd door enkele do’s en donts van het maken van je tarotvragen. Dit zal u helpen om het meeste uit uw lezingen te halen.

Tarotvraag Voorbeelden Om De Kaarten Te Vragen

Als het gaat om Tarotvragen is het super belangrijk om specifieke en duidelijke vragen te stellen. Je krijgt geen antwoorden als je vraag verwarrend is!

tarot vragen

Laten we eens kijken naar Tarotvragen die iedereen de kaarten kan stellen, ongeacht hun Tarot-leesvaardigheden.

Tarot auestions over liefde

Als ik Tarotkaarten lees voor mijn vrienden en familie, zullen ze vaak willen weten over hun liefdesleven. Dit is zeker het geval wanneer ze single zijn! Ik denk altijd dat dit komt omdat liefde een soort magie is, en tarotkaarten ook.

Liefde is zo belangrijk in het leven en voedt onze ziel en geest. Dus, wat zijn enkele Tarotvragen over liefde die het universum in staat zullen stellen ons de antwoorden te geven die we nodig hebben?

 • Wat moet ik zoeken in een partner?
 • Hoe houd ik mezelf tegen om ware liefde te vinden?
 • Waar moet ik aan werken om gelukkig te zijn in mijn liefdesleven?
 • Hoe kan ik stoppen met het herhalen van liefdesfouten uit het verleden?
 • Ben ik klaar voor een nieuwe relatie?
 • Wat heb ik echt nodig in een romantische relatie?

Tarotvragen over relatie of ex

Voor sommigen van ons willen we echt weten over de huidige relatie waarin we ons bevinden. Liefde is lastig en relaties zijn nooit eenvoudig!

Dit betekent dat bepaalde Tarotvragen ons kunnen helpen begrijpen waar we zijn en waar we met onze partners moeten zijn. We kunnen de kaarten ook gebruiken om afsluiting te vinden met relaties uit het verleden die ons mogelijk pijn hebben gedaan.

tarotvragen over liefde

Hier zijn enkele geweldige Tarotvragen over relaties of exen die ons kunnen helpen groeien en bloeien.

 • Gaan ik en mijn partner de goede kant op?
 • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?
 • Wat heb ik geleerd van de relatie met mijn ex?
 • Wat gebeurt er als ik terugkom met mijn ex?
 • Was het goed voor mij om het uit te maken met mijn ex?
 • Hoe kom ik over mijn ex heen?
 • Wat moet ik weten over mijn huidige relatie?

Tarot vragen over het leven

Tarotkaarten zijn geweldige hulpmiddelen die ons in het leven leiden. We kunnen Tarot zoveel verschillende vragen stellen om begrip en moed te krijgen.

Wat zijn enkele grote algemene levensvragen die we de Tarotkaarten kunnen stellen?

 • Ben ik op dit moment op de goede weg?
 • Hoe kan ik meer van mezelf houden?
 • Hoe kan ik mijn angsten loslaten?
 • Welke fouten hebben mij uiteindelijk geholpen?
 • Wat moet ik onder ogen zien in het leven?
 • Wat moet ik doen om mijn kwaliteit van leven te verbeteren?

Tarot vragen over gezondheid

We kunnen de Tarotkaarten ook gebruiken om kennis op te doen over onze algemene gezondheid. Door vragen te stellen, kunnen we leren wat we moeten doen om gezond, fit en sterk te zijn.

 • Zijn mijn slechte gewoonten schadelijk voor mijn gezondheid?
 • Wat kan ik doen om me sterker en gezonder te voelen?
 • Welke veranderingen zal ik aanbrengen in mijn levensstijl?
 • Geef ik mezelf genoeg tijd voor zelfliefde?
 • Hoe kan ik omgaan met mijn huidige gezondheidsprobleem?
 • Hoe kan ik stoppen met mijn slechte gewoonten?

Tarotvragen over werk en carrière

Naast liefde zijn werk en carrière zeker in de gedachten van mensen als ik ze een Tarotlezing geef. Als het gaat om je carrière, kan het voelen alsof er zoveel uit je handen is.

Tarotvragen stellen stelt ons in staat om grip te krijgen op onze bestemming en te begrijpen waar we naartoe gaan en waar we moeten zijn in ons werkleven.

tarotvragen over carrière

Dus wat zijn enkele geweldige vragen om de kaarten je te laten begeleiden in je career?

 • Wat zijn mijn sterke punten als het gaat om mijn carrière?
 • Wat zijn mijn zwakkeren als het gaat om mijn carrière?
 • Hoe weet ik of ik in de juiste carrière zit?
 • Hoe vind ik de juiste baan voor mij?
 • Naar wat voor werk moet ik op zoek?
 • Zal ik slagen met mijn carrièredromen?

Tarotvragen over het bedrijfsleven

Het bezitten van een bedrijf kan super stressvol zijn en soms heb je het gevoel dat je geen idee hebt wat de toekomst in petto heeft! Gelukkig zijn Tarotkaarten er om te helpen. Tarotvragen stellen over zaken kan je helpen op je reis en je laten weten wat de volgende stappen voor jou zijn.

Hier zijn enkele geweldige vragen over het bedrijf dat je de Tarotkaarten kunt stellen.

 • Wat kan ik doen om mijn bedrijf te laten slagen?
 • Doe ik genoeg om mijn bedrijf te helpen?
 • Hoe succesvol zal mijn bedrijf zijn?
 • Zijn er fouten die ik maak met mijn bedrijf?

Tarotvragen over familie

Iedereen weet hoe moeilijk familierelaties kunnen zijn. Natuurlijk hou je van je familie, maar soms kan de verbinding beladen zijn. Maar onze relatie met ons gezin is zo belangrijk voor ons geluk. Dus, wat zijn enkele vragen die we de Tarotkaarten kunnen stellen om het beste uit onze relatie met onze familieleden te halen?

 • Wat neem ik voor lief aan mijn gezin?
 • Hoe kan ik mijn broeders en zusters begrijpen?
 • Wat kan ik beter doen om mijn gezinsleden te ondersteunen?
 • Wat kan ik doen om een beter lid van de gezinseenheid te worden?
 • Hoe kan ik voortbouwen op de relatie met mijn uitgebreide familieleden?
 • Zijn er zaken uit het verleden die nog steeds van invloed zijn op het geluk van mijn gezin?

Tarot vragen over vriendschap

Je vrienden zijn vaak net zo belangrijk voor je als je familie. Daarom is het erg belangrijk om te weten hoe je je vriendschappen kunt verbeteren en op zoek kunt gaan naar degenen van wie je houdt.

tarotvragen over vriendschap

Hier zijn enkele Tarotvragen over vriendschap die jou en je vrienden in staat stellen een sterke en duurzame relatie op te bouwen:

 • Steun ik mijn vrienden op de juiste manier?
 • Heb ik giftige vrienden?
 • Hoe kan ik vrienden maken en mijn sociale leven verbeteren?
 • Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn vriendschappen een leven lang meegaan?
 • Wat kan ik doen om een betere vriend te worden?
 • Hoe kan ik gebroken vriendschappen helen?

Hoe effectieve tarotvragen te stellen en te formuleren?

Dit zijn 47 effectieve Tarotvragen die je in je eigen persoonlijke lezingen aan je kaarten kunt stellen, of aan een professionele Tarotlezer kunt stellen.

Ik weet echter dat deze vragen niet alles dekken! Dus ik wil je een paar tips geven zodat je effectieve Tarotvragen kunt stellen en formuleren.

Misschien wil je de Tarotkaarten simpele ja of nee vragen stellen. Deze zijn geweldig voor beginners bij Tarot omdat je een duidelijk antwoord krijgt. Het stellen van een ja of nee vraag geeft je echter misschien niet alle antwoorden die je nodig hebt.

Veel Tarotlezers houden er niet van om ja of nee Tarotvragen te doen, omdat ze zich beperkt voelen in hoe ze de kaarten interpreteren.

Dus wat zijn de beste manieren om effectieve Tarotvragen te stellen?

Stel specifieke en beknopte vragen

Het is echt belangrijk om specifiek en beknopt te zijn bij het stellen van Tarotvragen. Om de antwoorden te krijgen die je nodig hebt, moet je precies weten welke vragen je moet stellen!

Voordat je een Tarotlezing gaat doen, moet je ervoor zorgen dat je voldoende tijd neemt om na te denken over wat je van de kaarten wilt weten.

Besteed een tijdje aan het formuleren van de vraag op een gemakkelijke en begrijpelijke manier. Als je iets specifieks wilt weten, neem het dan op in de Tarotvraag!

Stel open vragen

Natuurlijk kun je de Tarotkaarten ja of nee vragen stellen. Het stellen van de kaarten met open vragen betekent echter dat je meer uit het lezen haalt.

Door specifiek te zijn, maar de vraag open te laten, kunt u of de lezer dieper ingaan op de symboliek en betekenis achter de kaarten die worden getrokken.

vragen om de tarotkaarten te stellen

Open vragen betekenen ook dat je geest open en bereid is. Een groot deel van het lezen van Tarotkaarten is om ons onderbewustzijn en onze geest aan te boren. Het stellen van open vragen zal je geest en ziel in staat stellen om de vraag te onderzoeken die je de kaarten hebt gesteld. Dit soort vragen zorgen voor een diepe discussie over je leven en het universum.

Stel vragen About uzelf

Als het gaat om Tarotvragen is het super belangrijk om de vragen op jezelf gericht te houden. Het is verleidelijk om te vragen naar andere mensen en wat ze denken of voelen, maar je krijgt misschien niet de antwoorden die je wilt.

Focus op persoonlijke groei en spiritueel welzijn in de vragen die je stelt in een Tarotlezing. Dit betekent dat je krachtig uit het lezen komt en klaar bent om de wereld aan te gaan!

Focus op het heden

Tarotlezen gaat over het begeleiden van onszelf naar de toekomst en hoe we omgaan met het heden. Houd daarom je Tarotvragen hierop gericht en niet op wat de toekomst brengt.

Natuurlijk wil je een soort Tarotlezing ingaan en alles leren wat je kunt leren over de toekomst. Maar Tarotlezen werkt niet echt zo. Er zijn geheimen van onze toekomst die het universum ons niet wil vertellen!

Vraag de kaarten naar wat je nu kunt doen om in de toekomst te floreren.

Wat je niet moet vragen bij je volgende tarotlezing

Nu je weet wat je moet vragen in een Tarotlezing, laten we eens kijken naar dingen die je echt niet zou moeten vragen in een Tarotlezing!

Vragen over mortaliteit

Stel nooit vragen over je eigen sterfelijkheid of de sterfelijkheid van dierbaren. Natuurlijk zijn dood en leven de meest verwarrende dingen in de wereld en het is zo moeilijk om ons hoofd rond deze enorme onderwerpen te krijgen. Een Tarotlezing is echter niet de plek om dit soort vragen te stellen. Vraag nooit aan de kaarten wanneer je zult sterven of hoe lang je zult leven.

Vragen over andere mensen

Zoals ik al eerder zei, houd je vragen allemaal gericht op jezelf en je eigen persoonlijke verbetering. Tarotkaarten zijn er om je te begeleiden, niet om je roddels over anderen te geven!

welke vragen je tarotkaarten moet stellen

Misschien wil je de kaarten vragen of je crush je leuk vindt, of dat iemand je haat. Maar dit soort vragen zijn niet alleen onethisch, maar je krijgt misschien ook niet de antwoorden die je zoekt!

Vragen waarop u het antwoord niet wilt horen

Soms willen we de waarheid horen, maar doet de waarheid pijn. Als je niet bereid en klaar bent om met deze pijn om te gaan, stel dan geen Tarotvragen over deze onderwerpen.

Het krijgen van antwoorden die je niet wilt horen, heeft invloed op je persoonlijke en spirituele groei. Het zal ook betekenen dat je boos en boos wegkomt van het lezen. Dit zal je verbinding met de Tarot verstoren en dus je toekomstige lezingen beïnvloeden.

Vragen over medische problemen

Natuurlijk zijn algemene gezondheidsvragen prima om de kaarten te stellen. Deze kunnen u inzicht geven in uw algehele gezondheid en u begeleiden naar kracht en positiviteit!

U moet de kaarten echter nooit vragen stellen over specifieke medische problemen. Als u medische hulp nodig heeft, zoek dan een arts. De kaarten kunnen u geen diagnose stellen met gezondheidsproblemen.

Steeds weer dezelfde vraag

Als het antwoord de eerste keer niet leuk is, kun je in de verleiding komen om dezelfde vraag opnieuw te stellen. Maar dit zal je helemaal niet helpen. Als je niet tevreden bent met het antwoord dat je hebt gekregen, neem dan de tijd weg van de kaarten om uit te zoeken wat je kunt doen met de informatie die je hebt opgedaan.

Misschien wilt u de vraag opnieuw bekijken met de kaarten, maar zorg ervoor dat u minstens een week wacht.

Stel de Tarotvragen om duidelijkheid te krijgen over je leven

Ik hoop echt dat deze gids over Tarotvragen je heeft geholpen! Er zijn zoveel geweldige manieren om Tarotkaarten te gebruiken en meer te weten te komen over jezelf en de wereld om je heen. Ik hoor graag je vragen, dus laat hieronder een reactie achter of op mijn Instagram-pagina hier!

Als je nieuw bent bij Tarot, zijn deze vragen een geweldige plek om te beginnen. Als je op zoek bent naar Tarot spreads om je vragen te beantwoorden, bekijk dan mijn gidsen voor 3-card spreads en eenvoudige tarot spreads. Ik ben dol op deze spreads omdat ze super eenvoudig en effectief zijn!