47 Beste Tarot kaart Decks vermeld en gerangschikt

Het vinden van de rechter tarot deck voor jou is een zeer persoonlijke en belangrijke reis. Als fervent tarotlezer weet ik uit de eerste hand dat er zoveel dingen zijn om rekening mee te houden.

Hoe spreken de foto’s je aan? Kun je gemakkelijk de betekenissen van de kaarten ontcijferen? Ga je je deck gebruiken voor persoonlijk of commercieel gebruik?

Het goede nieuws is dat niet alleen het aantal tarotliefhebbers groeit, maar daarmee ook het aantal prachtig vormgegeven tarot decks.

Het probleem is echter dat er geen enkele plaats is die het gemakkelijk heeft gemaakt om populaire, trending en beschikbare tarot decks te vinden die op dit moment te koop zijn.

Dit is wat ik met dit artikel heb willen doen, om het gemakkelijk en moeiteloos te maken om vind het beste tarot deck dat resoneert met jou en je wensen.

De meeste beoordelingen worden door mij persoonlijk gedaan, maar in het geval dat ik het deck niet had, heb ik de hulp van mijn lezers gevraagd om ze met mij te bespreken.

De beste Tarot Decks aller tijden

Als je na het bekijken van al onze decks niet zeker weet welk deck je moet kiezen, blijf dan lezen. Onder de lijst vind je enkele tips over hoe je een tarot deck kunt kiezen dat met je resoneert.

En maak je geen zorgen, ik zou niet veel aandacht besteden aan de oude mythe dat je nooit je eigen tarot deck moet kopen, we zullen die mythe ontkrachten als echte MythBusters.

Nu, zonder verder oponthoud, onze hoogste rang Tarot Decks lijst aller tijden!

1. Rider-Waite Tarot Deck

Rider-Waite Tarot Deck Kaarten

BEKIJK PRIJS

Het Rider-Waite tarot deck wordt beschouwd als de gouden standaard in de tarot gemeenschap. Voor het eerst getekend in 1909 door Pamela Colman Smith onder leiding van Arthur Edward Waite, biedt dit deck levendige en klassieke interpretaties van elke grote en kleine arcana-kaart.

rider waite grote arcana kaart deck

Je zou kunnen zeggen dat dit ’s werelds populairste tarotdeck is. Het is het klassieke Tarot deck dat een favoriet is van zowel beginners als gevorderde tarotliefhebbers en ik denk niet dat het binnenkort van zijn troon zal worden gegooid.

Smith’s levendige tekeningen transformeerden het standaard tarot deck en het blijft nog steeds een van de beste tarot decks in elke collectie. Ik raad dit deck ten zeerste aan als je helemaal nieuw bent in tarot, omdat de meeste tarotkaartbetekenisbeschrijvingen gebaseerd zijn op dit tarot deck.

2. Het Wild Unknown Tarot Deck

Het Wild Unkown Tarot Deck en Guidebook

BEKIJK PRIJS

Het Wild Unknown tarot deck is een volledig kaartspel dat magie en mysterie belichaamt. De kaarten zijn voornamelijk zwart-wit (dus als je op zoek bent naar een kleurrijk tarot deck, ga dan voor een ander zoals de Modern Way Tarot of Mystic Mondays deck), maar hebben prachtige gekleurde details.

Het deck wordt geleverd met een gedetailleerde en gemakkelijk te begrijpen gids om u te helpen de ins en outs van lezingen te leren. Het bevat niet alleen de betekenissen van de kaarten, maar ook eenvoudige tarotspreads en dingen zoals het schudden van de kaarten.

De kunst van deze gids is zo mooi, dat het boek zelf het de moeite waard maakt om dit tarotdeck te kopen (ik ben zelfs dol op het lettertype!).

de wild onbekende tarot deck book box

Vanwege het gedetailleerde boek zou ik dit deck zelfs aanraden voor beginners die niet in zijn voor het standaard Rider-Waite tarot deck (houd er rekening mee dat de hofkaarten anders worden genoemd, maar je zult hier vrij snel aan wennen).

3. De moderne manier tarot deck

Moderne Manier Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Met het Modern Way Tarot deck wilden de makers een moderne en meer intuïtieve kijk op de traditionele Rider-Waite tarotkaarten bedenken.

Ze hielden de symbolieken bijna identiek terwijl ze meer nadruk legden op belangrijke elementen, waardoor deze tarotkaarten gemakkelijker te begrijpen en te gebruiken waren.

amazon moderne manier tarot kaart deck
De belangrijkste Arcana-kaarten van de moderne manier

Temeer omdat het wordt geleverd met een Tarotgids van 194 pagina’s dat omvat een inleiding tot tarot, eenvoudige instructies om aan de slag te gaan voor beginners, tarotspreads voor gevorderde lezers en alle 78 tarotbetekenissen voor eenvoudige verwijzingen.

Deze set bevat 80 hoogwaardige Tarotkaarten inclusief de 22 Major Arcana Cards, 52 Minor Arcana Cards en 2 Limited Edition Modern Way™ kaarten, gedrukt op dikke en duurzame kaarten, maar licht genoeg om gemakkelijk te schudden en vast te houden.

De Modern Way Tarotkaarten zijn allemaal gebaseerd op de originele Pamela Colman Smith ontwerpen, maar nagemaakt voor de 21e eeuw. Je vindt er een perfecte balans tussen levendigheid en minimalisme, van levendige kleuren en sterke contrasten tot het krachtige gebruik van elementen en vormen.

BEKIJK PRIJS

4. Mystic Mondays Tarot Deck

Tarot Decks van Mystic Mondays

BEKIJK PRIJS

Mystic Mondays is een tarot deck dat is ontworpen met de moderne lezer in gedachten. De afbeeldingen zijn helder en kleurrijk en voorzien van prachtige holografische randen zoals je hier kunt zien:

mystieke maandagen tarot deck en box

Dit deck vindt een verbazingwekkende balans tussen minimalisme en kleurrijke levendigheid en is geweldig voor dagelijks gebruik. Het is niet verwonderlijk dat dit deck wordt verkozen tot een van de top decks, en met zijn positieve vibes die je uitnodigen om je dag goed te beginnen.

5. Modern Heks Tarot Deck

Modern Heks Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Overdreven onder de indruk. Dat beschrijft mijn gevoel toen ik dit tarotdeck voor het eerst in mijn handen had. Illustrator Lisa Sterle heeft de symboliek van de traditionele Rider-Waite deck jeugdige, modieuze personages en items uit ons moderne leven gegeven. Het is inclusief en brengt plezier en frisse lucht naar een lezing.

moderne heks tarotkaart voorbeelden

Het is een beetje zoals het Rider-Waite deck, maar dan met een moderne twist. Dit maakt het een goed alternatief voor tarot beginners die niet willen beginnen met het traditionele Rider-Waite deck.

Niet alleen het artwork is indrukwekkend, maar het is ook duidelijk dat er veel aandacht voor detail is met het hele product. Het deck zelf voelt solide aan, de kaarten zijn dik en glanzend en het kleine witte boekje dat erbij zit is klein maar uitgebreid.

Het is al snel mijn favoriete werkdek geworden en daarom staat het in mijn top vijf.

6. Etherische Visioenen Verlicht Tarot Deck

Etherische Visioenen Verlichte Tarot Decks

BEKIJK PRIJS

Met het Etherische Tarot Deck heeft de maker Matt Hughes het traditionele Ride-Waite deck genomen en gemengd met inspiratie uit de Art Nouveau beweging. Op deze manier biedt het meer traditioneel ogende illustraties met een moderne onderscheidende twist.

etherische visioenen tarot deck gouden accenten

De kleuren in het dek zijn erg zacht en brengen zachte energie over. Hoewel ik begrijp wat anderen zeggen over het vinden van de gouden stempeling om een beetje helder te zijn, vind ik persoonlijk dat het een mooie touch geeft aan het anders subtiele kunstwerk. En het maakt je lezingen net iets interessanter!

7. De vonk van vreugde afdrukbaar tarot deck

vonk van vreugde afdrukbaar tarot deck
DOWNLOAD HIER MIJN PRINTBARE DECK

Ik ben zo opgewonden om deze met je te delen! Het is het eerste tarot deck dat ik heb ontwikkeld en ik heb besloten om het te delen met mijn community, zodat iedereen het thuis kan afdrukken en meteen kan gaan gebruiken!

Het Spark of Joy Tarot deck bestaat uit 78 bedrukbare kaarten beschilderd met een gemengde techniek van aquarel en inkt. Geïnterpreteerd en ontworpen om de ideale archetypen van de Tarot met een kleurrijke twist over te brengen, is dit afdrukbare Tarot deck perfect voor zowel beginnende als deskundige Tarotlezers.

afdrukbare tarot deck voorbeelden

Het is gemaakt met de hoogste kwaliteit in gedachten, zodat wanneer u het thuis afdrukt, u dit deck steeds opnieuw kunt gebruiken. Geïnteresseerd? Klik hier om het te krijgen via mijn Etsy winkel!

8. Bos van Betovering Tarot

Bos van Betovering Tarotkaarten

BEKIJK PRIJS

Het Forest of Enchantment Tarot deck is een zacht maar verbluffend opnieuw ontworpen tarot deck van de archetypische donkere bossen van sprookjes, folklore en mystieke legendes.

De 288 pagina’s tellende gids van Lunea Weatherstone, Your Path Through the Enchanted Forest, is opgenomen in de eenvoudige maar mooie boxset.

Ik pershou van de dieren, bomen, vogels, heksen, elfen, feeën en bloembloesems op de kaarten. Er moet echter worden opgemerkt dat de conventionele titels van de Major Arcana grotendeels zijn weggegooid ten gunste van meer thematische namen zoals The White Hart die The Fool vervangt, The Enchanter die The Magician wordt, Black Shuck die het overneemt als Death en The Fairy Wind die The Chariot vervangt, onder een paar.

het bos van echantment tarotkaarten voorbeeld

De Minor is ook veranderd, maar de betekenissen van de kaarten komen nog steeds overeen met algemeen aanvaarde Rider-Waite Tarot betekenissen. De gids bevat ook een grafiek met alle wijzigingen in titels.

Dit rider-waite-smith-gebaseerde deck, verstrengeld met magie, is geschikt voor een beginner of meer doorgewinterde tarotlezer. Tegelijkertijd is het zacht genoeg om jonge tarotliefhebbers aan te spreken en zou het geschikt kunnen zijn voor professionele lezers die de voorkeur geven aan minder conventionele decks.

9. Santa Muerte Tarot

Santa Muerte Tarot Decks bij mij in de buurt

BEKIJK PRIJS

Het Santa Muerte Tarot deck is ontworpen rond de Dag van de Doden. Het Santa Muerte Tarot deck is losjes gebaseerd op de Waite-Smith tarot, en het is niet verwonderlijk dat skeletal wezens in plaats van mensen in de veel bekende tarotscènes worden geplaatst.

Om deze reden werkt het als een krachtig hulpmiddel voor lezingen gedreven door de mystiek rond deze dag.

santa muerte tarot deck sterktekaart

De kaartenbak is een goede combinatie van licht en toch stevig, flexibel en toch resistent met een fijne glanzende afwerking. Ze hebben een redelijk gewicht en afgeronde hoeken met schone randen die moeten helpen weerstand te bieden aan het altijd zo gebruikelijke chippen en pellen.

De 128 pagina’s tellende gids wordt geleverd met instructies in het Engels, Italiaans, Frans, Spaans, Portugees.

10. Alledaagse Heks Tarot

Elke dag Heks Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Dit Tarot deck is eenvoudig, praktisch en leuk om te gebruiken, vooral toegankelijk voor nieuwe Tarot lezers die Tarot willen oefenen of leren. Het is gebaseerd op de klassieke Rider-Waite, maar bijgewerkt met moderne heksen, waardoor een vriendelijke toegankelijke stijl met een positieve sfeer.

Sommige van onze lezers zijn teleurgesteld over de kaartenvoorraad, terwijl anderen zeiden dat het schuifelen van de kaarten als een droom maakt.

Wat de dunne kaarten echter missen, maakt het boek goed. Het 254 pagina’s tellende boek en de illustraties erin zijn geweldig; het boek zelf is in full color en gedrukt op zwaar glanzend papier, en elke kaart wordt op ware grootte naast de tekst gereproduceerd.

het alledaagse heksen tarotboek kluizenaar

Over het algemeen is de Everyday Witch een prachtig deck vol positieve energieën, serieuze intenties en een licht hart voor elk Tarotgebruik.

Moderne heksen zullen dol zijn op dit deck en ervaren tarotlezers zullen dit deck gemakkelijk onder de knie te krijgen vinden, dus een top 10 aanbeveling voor dit deck.

11. Het Fontein Tarot kaart deck

Het Fontein Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Het Fountain kaartspel is een prachtig vervaardigd, modern tarot deck. De bijbehorende gids, met 112 pagina’s met betekenissen en omkeringen, biedt diepgaande interpretaties die geweldig zijn voor nieuwe lezers.

De Fountain Tarot is een ongelooflijke heruitvinding van een klassiek tarot deck, waarbij de traditionele archetypen en symboliek van tarot in een hedendaagse context worden gebracht.

fontein tarot deck kunstkaarten

De achterkant van de Fontein Tarotkaarten is net zo goed doordacht als de kaartafbeeldingen zelf. De pakken en hofkaarten zijn standaard; het enige significante verschil is de aanwezigheid van de extra “Fountain” -kaart.

Deze set is een perfect cadeau omdat deze 79 vergulde kaarten met originele olieverfschilderijen en gestanste afgeronde hoeken worden geleverd met de gids in een holografische glansdoos met magnetische sluiting en opheffend lint.

12. Gouden Tarot van Marseille

Gouden Tarot van Marseille Deck

BEKIJK PRIJS

Een Tarot de Marseille deck is een must-have deck voor elke serieuze tarot verzamelaar of liefhebber. Gebaseerd op een Zwitsers deck gemaakt in 1751 door Claude Burdel, behoudt deze versie de look en feel, maar met meer natuurlijke kleurschaduwen, verbeterde kleuren en gouden indrukken op elke kaart.

gouden tarot van marseille deck

Hoewel dit deck misschien niet voor iedereen, het is een stijl van deck die nog steeds zijn populariteit in Europa behoudt. Daarom is het boekje dat bij dit deck wordt geleverd vertaald in vijf talen: Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Duits.

De illustraties zijn met groot effect opnieuw ingekleurd en het presenteert enkele innovatieve ideeën met zijn behandeling van de Pips- en Court-kaarten.

Dit deck zou gemakkelijk gebruikt kunnen worden door Tarotlezers van alle ervaringsniveaus en naar mijn bescheiden mening een deck dat je naast de klassieke Rider-Waite moet hebben.

13. Kraai Tarot kaart Deck

Kraai Tarot Kaart Deck

BEKIJK PRIJS

Crow Tarot nodigt ons uit om door de sluier te vliegen en ons te verbinden met onze intuïtieve krachten terwijl we hulde brengen aan de energie van de kraaien en raven. Dit is een prachtig geïllustreerd en bevredigend deck, omdat de beelden intuïtieve interpretatie aanmoedigen en overlopen van betekenis en verbinding.

De kaarten en de 88 pagina’s tellende gids zijn verpakt in een stevige kartonnen doos met een lift-off deksel, bedrukt met afbeeldingen van het deck. Als je je aangetrokken voelt tot deze duistere boodschappers, dan is dit duidelijk het juiste tarotdeck voor jou, en dat van veel van onze enthousiaste kiezers!

14. Mystieke Manga Tarot

Mystieke Manga Tarot

BEKIJK PRIJS

Het mystieke manga-deck vangt de prachtige stijl en geest van Japanse graphic novels van Manga. Het prachtige kunstwerk brengt echt elk archetype van de Tarot tot leven.

De Mystieke Manga zorgt ervoor dat je moedig de weg van het avontuur wilt betreden en wilt ontdekken welke mystieke kansen er in het verschiet liggen.

Dit leuke, eenvoudig te gebruiken deck is gebaseerd op de Rider-Waite en wordt geleverd met een handige gids van Barbara Moore. Of je nu een tarotliefhebber, manga-fan of beide bent, Mystieke Manga Tarot spreekt tot je innerlijke kind en verrukt je ziel.

15. Spiritsong Tarot Deck

Spiritsong Tarot Deck bij mij in de buurt

BEKIJK PRIJS

Spirit song tarot deck combineert de ideeën van waarzeggerij en dierengids. De kaarten kunnen een bepaald dier of een abstract idee of interpretatie afbeelden.

Elk dier werd specifiek geselecteerd op basis van Sjamanistische en Indiaanse symboliek, waarbij de unieke kracht van elk dier werd samengevoegd met moderne tarotpraktijken. Dit pakket wordt aanbevolen voor gebruik door meer gevorderde tarotlezers.

16. Ster Spinner Tarot

Star Spinner Tarot: (Inclusief, Divers, LGBTQ Deck van Tarot Kaarten, Moderne...

BEKIJK PRIJS

Ik hou van dit Tarot-deck vanwege de wereld waar feeën spelen, zeemeerminnen verlangen en meer van deze prachtige wezens zijn afkomstig uit een breed scala aan verhalen, mythen en sprookjes. Het bevat 81 full-color kaarten en een gids van 160 pagina’s en is een perfect cadeau voor tarotverzamelaars en liefhebbers.

star spinner lgbtq tarot decks |

De Star Spinner Tarot herinterpreteert klassieke tarot voor een meer inclusieve, diverse, LGBTQ+ manier om Tarot in de moderne wereld te verkennen. Het werd tijd dat een Tarot deck als dit op de markt zou komen, en ik ben dankbaar dat Trung Le Nguyen dat heeft gedaan. Hij is een Vietnamees-Amerikaanse striptekenaar en illustrator en zijn werk verkent diasporaverhalen en LGBTQ + -thema’s.

17. Gouden Art Nouveau Tarot

Gouden Art Nouveau Tarot

BEKIJK PRIJS

De goudfolie details van dit uitstekende dek vormen een perfecte aanvulling op de elegante ontwerpen en sierlijk gebogen lijnen van de klassieke art nouveau stijl.

Of je nu voor jezelf, voor vrienden of voor klanten leest, dit deck biedt alle inzichten en wijsheid van traditionele tarot met de toevoeging van een verbluffende visuele presentatie.

Als je meer diepgaande informatie over dit deck wilt, bekijk dan mijn Golden Art Nouveau Tarot Review-bericht.

18. Tarot Nefertari

Tarot Nefertari Deck

BEKIJK PRIJS

Dit Egyptisch geïnspireerde deck herschept de symbolieken die zo geliefd zijn bij Nefertari. Het typische tweedimensionale Egyptische kunstwerk krijgt ongelooflijk leven en helderheid door de rijke, gedessineerde goudfolieachtergrond.

Voortbouwend op de fascinatie en het mysterie van de Egyptische cultuur, is dit een populair deck vertaald in meerdere talen waardoor het toegankelijk is voor zowel beginners als experts uit alle landen en achtergronden.

19. De Linestrider Tarot

De

BEKIJK PRIJS

Het Linestrider tarot deck is de peeen perfecte combinatie van modern en minimalistisch, maar toch gedetailleerd. Elke kaart toont moderne en levendige afbeeldingen, samen met bekende slogans en archetypen.

Als je resoneert met kleurrijke en minimalistische kunst, zullen deze kaarten je lezingen op krachtige manieren verbeteren.

20. De Hoodoo Tarot

De

BEKIJK PRIJS

Ter ere van de complexe Amerikaanse Rootwork-traditie, integreert The Hoodoo Tarot esoterische en botanische kennis van Hoodoo met het waarzeggerijsysteem van de Tarot.

Gestructureerd als een traditioneel Tarot-deck, bevat elk van de 78 kaarten (en gids) full-color schilderijen en interpreteert elegant de klassieke Tarot-beelden door middel van afbeeldingen van legendarische wortelwerkers uit het verleden en het heden.

In overeenstemming met de wortels van Hoodoo, is dit krachtig geïllustreerde tarot deck georganiseerd langs de lijnen van een uitgebreide familie. Ouderen vormen de Major Arcana, de familie bewoont de hofkaarten en de rest van de Minor Arcana weerspiegelt de gemeenschap en het alledaagse leven.

Met gebruik denk ik dat ze lagen van inzicht in hun persoonlijke afstamming zullen ontdekken, ongeacht hun etniciteit.

21. Katten tarot

Kat Tarot Deck Cadeau voor Kattenliefhebbers

BEKIJK PRIJS

De Katten tarot is een leuke en speelse benadering van het gemiddelde tarot deck. Zoals verwacht wordt elk personage geïnterpreteerd als een kat in dit full-size deck.

Een zeer vermakelijke moderne draai aan de klassieke tarot die authenticiteit combineert met een katachtig gevoel voor humor, perfect als een geschenk voor elke kattenliefhebber. Het wordt geleverd met een gids over hoe je het meeste uit de wijsheid van je kat kunt halen.

22. De Wonderland Tarot Decks

Tarot Deck Alice in Wonderland

BEKIJK PRIJS

Het Wonderland Tarot deck bestaat uit illustraties gebaseerd op Sir John Tenniel’s artwork in Alice’s Avonturen en Door het Kijkglas.

Dit deck is perfect voor een beginner die al bekend is met de hoofdpersonages in deze verhalen. De archetypen van elk personage komen goed overeen met de betekenis van de kaarten.

23. Het Goede Tarot Deck

De Goede Tarot Deck Kaarten

BEKIJK PRIJS

Het Goede Tarot deck draait om de huidige en positieve uitkomsten. In plaats van waarzeggerij of waarzeggerij te bieden, biedt dit deck een bevestiging op elke kaart in plaats van een betekenis. Het belangrijkste doel van dit deck is om het hoogste goed van allemaal uit te drukken.

24. Het Gouden Tarot Deck

Tarot Deck Alice in Wonderland

BEKIJK PRIJS

Het Gouden Tarot deck bestaat uit beelden geïnspireerd op de late middeleeuwen en vroege renaissance. De randen van elke kaart zijn versierd met goud verguld en hebben rijke kleuren die trouw klinken aan de periode die ze vertegenwoordigen.

25. De hermetische tarot

Hermetisch Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Het Hermetische Tarot deck is uniek omdat het alleen in zwart-wit wordt geïllustreerd. Het benadrukt de mystieke en astrologische zintuigen van de Orde van de Gouden Dageraad.

26. Deviant Moon Tarot Deck

Tarot Deck Deviant Moon Online Grenzeloze Editie

BEKIJK PRIJS

Het Deviant Moon tarot deck is geïnspireerd op kinderdromen. De speelse voorstellingen spreken tot de verbeelding van de lezer.

De extreem getalenteerde kunstenaar Patrick Valenza combineerde zijn visies en kinderdromen in zijn Tarot deck, maar bracht ook dit volledig geïllustreerde boek uit dat je achter de schermen neemt om een kijkje te nemen in het creatieve proces en de artistieke inspiraties die aanleiding gaven tot dit populaire tarot deck, zeker een toevoeging aan dit prachtige tarot deck.

27. Affirmators! Tarot Deck

Affirmators Tarot Deck voor begeleiding vanuit het universum

BEKIJK PRIJS

Affirmators! offers in het rijk van de dagelijkse tarot. Je geloof in magie of Tarot is geen voorwaarde om een tarotkaartlezing met deze kaarten te doen. Trek een willekeurige kaart en reflecteer op de boodschap, of daag jezelf uit om een complexere spread te lezen, ze proberen het voor iedereen heel toegankelijk te maken.

De tarotkaarten zijn groter dan ik had verwacht, maar ze zijn makkelijk te schudden, wat fijn is. Het kunstwerk is ongelooflijk en het hebben van zulke levendige, maar gedetailleerde foto’s helpt beginners de kaarten beter te interpreteren.

Beveel het ten zeerste aan als een geschenk voor uw vrienden of familieleden die lo zijnoking om te beginnen met de Tarot.

28. Huisvrouwen Tarot

Huisvrouwen Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Het Housewives Tarot deck is een kitscherig deck, verpakt in een faux receptenboek container.  De kunststijl doet denken aan de jaren vijftig en verbeeldt houding, stijl en mode.

29. Chrysalis Tarot

Universele Chrysalis Tarot Decks

BEKIJK PRIJS

Het Chrysalis Tarot deck richt zich op een spirituele reis. De illustraties zijn buitenaards van aard en archetypen zijn bedoeld om je op je spirituele pad te leiden.

30. Het Muse Tarot Deck

Het Wild Unkown Tarot Deck en Guidebook

BEKIJK PRIJS

Ben je op zoek naar een uniek, creatief en kleurrijk tarot deck dat zeker opvalt in de massa? Als dat zo is, zoek dan niet verder en laat je inspireren door het Muse tarot deck met zijn heldere symboliek en krachtige energie! Ik heb slechts twee woorden voor dit tarotdeck: ABSOLUUT PRACHTIG.

Hoewel de pakken verschillende namen Emoties (Bekers), Inspiratie (Staven), Stemmen (Zwaarden) en Materialen (Pentakels) hebben, betekent dat niet dat de kaarten andere betekenissen hebben dan je gemiddelde tarotkaarten.

Het kostte me een paar lezingen om aan de namen te wennen, maar nu resoneren de kaarten zo goed met mijn intuïtie.

Het deck wordt geleverd met een gedetailleerde gids die niet alleen de kaartbetekenissen bevat, maar ook poëzie en woordaanwijzingen om inzicht te bieden in uw lezingen. Er zit dus niet alleen kunst in de kaarten. Maak je klaar om je creativiteit aan te wakkeren en de Muze binnenin te ontsteken!

Als je meer wilt lezen over dit deck, bekijk dan mijn artikel met een complete Muse deck review hier.

31. De Morgan Greer Tarot

Het Morgan Greer Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

De Morgan Greer Tarot is een ander voorbeeld van een herwerking van het Rider-Waite deck. De personages op de kaart worden in close-up getoond en zijn vrij gemakkelijk te begrijpen, waardoor het een goed eerste deck is voor een beginner.

32. Arcanum Tarot

Tarot Deck Alice in Wonderland

BEKIJK PRIJS

Deze kaarten zijn niet alleen prachtig, maar ze fotograferen ook prachtig met realistische figuren te midden van weelderige en magische landschappen en omgevingen.

De kunst is zo gedetailleerd dat als je een beginnende lezer bent, je in staat zult zijn om erachter te komen wat de kaart betekent met de details in de afbeelding.

Ontworpen om de diepste delen van je ziel te verbinden met de hoogste rijken van het goddelijke, zal de Arcanum Tarot laten zien wat je moet zien om vooruit te komen naar je bestemming en doelen.

33. Angel Tarot Kaart Deck

Angel Tarot Deck Kaarten

BEKIJK PRIJS

Het Angel Tarot kaartspel is een vrij lichte en gemakkelijk te verteren verzameling. De volledige kaartcompilatie bevat afbeeldingen van eenhoorns, zeemeerminnen en feeën.

34. Het Vergulde Tarot Deck

Het Vergulde Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

De prachtige en kleurverzadigde beelden op de kaarten in The Gilded Tarot deck zorgen ervoor dat het opvalt tussen anderen.

Het is gebaseerd op het Riders-Waite-deck, waardoor het aantrekkelijk is voor diegenen die het traditionele model waarderen, maar op zoek zijn naar een meer visueel opvallende optie om aan hun behoeften te voldoen.

35. Osho Zen Tarot

Het Vergulde Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

De beelden op deze kaarten zijn prachtig en zeer suggestief. In tegenstelling tot de meeste decks die ik in de loop der jaren ben tegengekomen, heeft Osho-Zen een dwaas, maar intelligent gevoel voor humor in zijn illustratie van zogenaamde negatieve kaarten zoals “uitputting” en “schizofrenie”. Ik denk dat een deel van het doel achter de humor is om niet alles te serieus te nemen.

Aan de andere kant zijn deze kaarten gebruikt om de leer van de inmiddels overleden Zenmeester Osho over te brengen. Als zodanig worden de betekenissen van de kaarten beschreven op een manier die je het gevoel geeft dat je de les wordt gelezen, en vaak lijken bepaalde concepten of acties uitspraken waar niet veel mensen het mee eens zouden zijn, tenzij je een Osho Zen-supporter bent.

Over het algemeen is het aan jou om te beslissen of dit deck en zijn maker passen bij je overtuigingen en associaties. Voor mij is het een van de weinige decks die ik voor de kunst heb gekocht, en daarvoor verdient het veel lof, omdat elke kaart een verbluffend mooi kunstwerk is.

36. De Dark Wood Tarot

Het Dark Wood Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Dit deck is de sleutel tot je schaduwkant, tot een zoektocht door duisternis en naar het licht dat je verborgen talenten en persoonlijke kracht weerspiegelt. Dark Wood Tarot is een traditioneel Rider-Waite-Smith-achtig deck, maar het komt met een extra dosis duisternis.

Het wordt geleverd met een toegankelijke gids die je helpt hoe je de gaven van de tarot kunt omarmen en integreren in je leven.

Een belangrijke opmerking; de kaarten zijn erg dun en sommige van onze lezers zeiden dat de randen begonnen te pellen en hoeken na slechts een paar keer gebruik van de achterkant afbrokkelen.

Hoewel mijn kaarten prima zijn (ik heb ze niet veel gebruikt), is het jammer dat de kaarten zijn gemaakt met papiermateriaal van slechte kwaliteit dat niet de schoonheid van het kunstwerk weerspiegelt.

37. Het Robin Wood Tarot Deck

Het Robin Wood Tarot Deck

BEKIJK PRIJS

Het Robin Wood deck is een Rider-Waite afgeleid deck, maar met een aantal pagan / Wicca-gearomatiseerde twists. Het deck is bekend onder tarotlezers vanwege de prachtige en levendige kunstwerken. Het bevat rijke informatie die Kabbalah en Astrologie omvat zonder dat dit voor de hand ligt.

Een kanttekening: er zijn enkele berichten dat de kaarten van de laatste editie te dun waren en dat de kwaliteit onder de maat was. Dus check dat eerst!

38. Kawaii Tarot

Kawai Tarot Deck te koop Amazon

BEKIJK PRIJS

Deze schattige interpretatie van het traditionele tarotdeck geeft een licht en leuk gevoel aan elke lezing. Het is visueel aantrekkelijk en bedoeld om diegenen aan te spreken die van alles houden kawaii.

39. Tarot van seksuele magie

Tarot van seksuele magie

BEKIJK PRIJS

Shhhh… sommige lezers vertelden me dat ze dit deck gebruiken als een magisch hulpmiddel om de gepassioneerde, wilde, seksuele en speelse energieën te benutten en te manipuleren …

Wees echter gewaarschuwd, dit is een tarot deck voor volwassenen. Het bevat allerlei seksuele situaties – sommige luchtig (de dwaas die langs een ontuchtig stel wandelt) en sommige donker onheilspellend (een paar kaarten met geliefden die in de gaten worden gehouden en de kijker lijkt niet gelukkig).

Dit is een zeer inventief deck en draagt wel een bepaalde energie met zich mee. Dat gezegd hebbende, weet ik niet zeker wanneer je zo’n seksueel geladen deck zou gebruiken voor lezingen. De begeleidende boekjes voor dit deck zijn verkrijgbaar in vijf talen (Engels, Spaans, Frans, Italiaans en Duits), zodat je ze zelfs kunt delen met je buitenlandse partner in crime!

40. Game of Thrones Tarot kaartenset

Green Witch Deck voor Tarot

BEKIJK PRIJS

Dit is alleen voor de echte GOT- en TAROT-liefhebbers die er zijn. Wat een perfecte kruising van onze twee favorieten.

Deze luxe doos combineert de traditie van de tarot met de diepe archetypen van Game of Thrones met 78 meesterlijk vervaardigde kaarten en een 114 pagina’s hardcover 2-kleuren boekje, gepresenteerd in een prachtig geïllustreerde geschenkdoos.

Game of Thrones-fans zullen genieten van deze schat aan geliefde personages, scènes en verhalen uit de show die worden gesymboliseerd door de kaarten en uitgelegd via het Game of Thrones Tarot Card Deck-handboek.

Het perfecte cadeau voor elke Game of Thrones-liefhebber om dat drakenvuur brandend te houden.

41. ShadowScapes Tarot Deck

Shadowscapes Tarot Deck Kaarten

BEKIJK PRIJS

Het ShadowScapes Tarot deck is een populaire keuze onder veel new-age tarotlezers vanwege de moderne look en feel. De kaarten zijn voorzien van prachtige aquarelillustraties. Iedereen die een fan is van fantasie zou dit deck waarderen en ervan houden, omdat de kunstwerken naar hetzelfde thema modelleren.

42. Openbaringen Tarot

Revelations Tarot Decks te koop

BEKIJK PRIJS

Het Revelations Tarot deck heeft beelden die doen denken aan een glas-in-loodraam. De afbeeldingen zijn prachtig geïllustreerd en dubbelzijdig, elk met een rechtopstaande en omgekeerde afbeelding in het midden van de kaart.

43. Neo Tarot

Neo Tarot voor Self-Care Healing Empowerment

BEKIJK PRIJS

Het Neo Tarot deck wordt geleverd als een deck en boek combo. Het boek is aan de uitsnede bevestigd, wat illustreert hoezeer het duo bij elkaar hoort.

De richting die in het boek wordt aangeboden, maakt het perfect voor beginners en is een mooie en frisse benadering van zelfzorg, genezing en empowerment.

44. Tatoeage Tarot

Tatoeage Tarot

BEKIJK PRIJS

De Tattoo Tarot deck is precies hoe het klinkt: het toont kaartpersonages als tatoeages. Als je een body art fanaat bent, is deze misschien iets voor jou.

De set bevat 78 kaarten van het tarotdeck op basis van traditionele taroticonografie, luxueus verpakt in een geschenkdoos met een prachtig ontworpen boekje van 28 pagina’s.

45. Het Tarot Deck van de Licht ziener

tarot deck van licht zieners

BEKIJK PRIJS

Met meer dan 1000 “backers” werd dit tarot deck in 2018 met succes gelanceerd via Kickstarter. Sindsdien is het een van mijn favoriete decks vanwege zijn moderne en prachtige esthetische kunstwerken.

De makers van dit deck vernieuwden de traditionele tarot archetypen en symbolen in een eigentijdse, boheemse en intuïtieve stijl.

De kaarten zitten vol met expressieve mensen en symbolen en drukken de licht- en schaduwkanten van onze natuur uit. Dit maakt het deck van de Light Seer gemakkelijk om mee te resoneren en daarom gebruik ik dit deck keer op keer.

46. Keltisch Tarot kaart deck

Keltisch Tarot deck van kaarten en betekenissen

BEKIJK PRIJS

Zoals de naam al doet vermoeden, draait het Keltische tarotdeck om Keltische mythologie en traditie. Als je hiermee bekend bent, zal dit deck veel gemakkelijker en leuker voor je zijn om mee te werken.

47. De Verlichte Tarot

De Verlichte Tarot

BEKIJK PRIJS

Het Verlichte Tarot deck bestaat uit 53 sierlijk versierde kaarten. Hoewel de meeste decks 78 hebben, is deze optie gemodelleerd naar traditionele speelkaarten. De Grote Arcana worden gecombineerd met bepaalde Kleine Arcana kaarten, waardoor een meer diepgaande en allesomvattende lezing wordt geboden.

Het beste Tarot Deck: Hoe heb je besloten?

Of je tarotinteresse nu net opbloeit of je bent klaar om je tarotbedrijf te starten, ik wilde een lijst met tarotdecks hebben (vind hier de lijst met tarotkaartbetekenissen) die alles omvat, zodat je een deck vindt dat geschikt is voor jouw situatie.

Of je nu op zoek bent naar de meest klassieke decks, een populair modern deck wilt of een goedkoop tarotdeck in zakformaat of afdrukbaar nodig hebt voor onderweg, wij hebben je gedekt.

De vraag blijft echter: “Hoe bepaal je wat het beste Tarot Deck is?”

Ik heb tarotlezers van over de hele wereld gevraagd naar hun go-to tarot decks, met veel van de experts in het veld gesproken en vele, vele stemmen van onze lezers verzameld.

Na een paar dagen nadenken, heb ik een ranglijstsysteem bedacht dat relevant is in de huidige markt en de huidige populariteit prachtig weerspiegelt. Het houdt rekening met relevantie, populariteit, leeftijd, feedback van lezers en daadwerkelijke verkopen. Hoewel ik mijn exacte algoritme niet kan delen, ziet het er ongeveer zo uit:

SCORE = STEMMEN * BEOORDELINGEN * AANTAL BEOORDELINGEN * VERZONDEN DECKS

Het mooie van het werken met het algoritme is, dat mijn lijst altijd up-to-date zal zijn, ongeacht of we in de loop van de tijd steeds meer Tarot decks blijven toevoegen. Voor nu ben ik super enthousiast voor je hebt mijn lijst bekeken om een deck te vinden dat PERFECT voor u is!

kun je zelf je eerste tarotdeck kopen?

Een van de belangrijkste dingen die tarotliefhebbers ervan weerhoudt om in Tarotlezen te duiken, is het verhaal van de oude vrouwen dat zegt dat je je eerste tarotdeck niet moet kopen, maar dat het u gegeven moet worden.

Hoewel dit een verkeerde overtuiging is waar bijna alle paranormale lezers van hebben gehoord, is het niets meer dan dwaas bijgeloof.

tarot decks collectie vonk van vreugde

De meeste lezers geloven dat deze mythe uit een tijd komt waarin tarot decks te koop niet moeilijk te vinden waren, op sommige plaatsen was het een misdaad om ze te gebruiken. Omdat ze op de ‘zwarte markt’ van die tijd werden verkocht, zou je de juiste persoon moeten kennen om een set in handen te krijgen.

Kopen of proberen te kopen van de verkeerde persoon was gevaarlijk. Gelukkig zijn de tijden veranderd.

mijn tarot deck kaarten

Nu kun en moet je je eigen set tarotkaarten kopen. Geloofwaardigheid geven aan deze mythe is “de zekerste manier om een deck te krijgen dat je niet leuk vindt. Of om te blijven wachten”, zegt intuïtieve lezer en auteur Theresa Reed. Dus laat dat idee nu vallen en shop je hart uit.

Hoe kies je een tarot deck dat bij je past

Het kopen van je eerste (of nieuwste) deck is een super spannend proces! Het kan ook extreem overweldigend zijn vanwege het enorme aantal Tarot decks dat te koop is.

Wanneer u het feit toevoegt dat elke optie zijn eigen energie en artistieke symboliek, het proces van het kiezen van slechts één kan angst-producerend worden.

Dit was het geval voor Sarah, die nieuw was in tarot en haar collectie wilde uitbreiden. Aanvankelijk kocht ze het klassieke Rider-Waite deck en gebruikte het om alle 78 tarotkaartbetekenissen te leren.

Terwijl ze een ervaren lezer een lezing zag geven met behulp van twee verschillende decks, besloot Sarah dat ze een tweede set kaarten nodig had.

Een uur nadat ze haar plaatselijke boekhandel was binnengelopen om een ander deck te kopen, vertrok Sarah met lege handen. Het was niet dat ze geen tarotkaarten hadden die ze leuk vond – ze hadden er honderden! Ze kon simpelweg niet beslissen over een nieuw deck.

Dus, waar moet Sarah (of iedereen die op zoek is naar het perfecte tarot deck) beginnen? Hier zijn 8 van de beste manieren om een Tarot deck te selecteren dat je lezingen naar een hoger niveau tilt.

1. Ga voor je intuïtie!

Mijn nummer één regel als het gaat om het kopen van een kaartspel: je tarotdeck moet met je resoneren. Net als het kiezen van een partner, draait het selecteren van een tarot deck om persoonlijke verbinding!

Net zoals je je trouwjurk, echtgenoot, huis of voertuig niet zou kiezen op basis van de mening van iemand anders, geldt hetzelfde voor de kaarten.

Hier is een voorbeeld. Veel lezers houden van Oracle Decks in plaats van Tarot decks. Ze vinden het leuk dat de kaarten duidelijke boodschappen bevatten, zoals “Je bent geboren als ondernemer en je mogelijkheden om als zelfstandige te werken zijn eindeloos” of “Je bent een spirituele leraar en hebt het vermogen om anderen te adviseren.” Wanneer ze met deze kaarten lezen, zijn er geen verrassingen en is de boodschap duidelijk.

Als je meer van Oracle Decks houdt, is mijn artikel over Angel Cards een must-read!

intuïtie die een tarot deck kiest

Andere lezers geven de voorkeur aan decks met symboliek die verschillende betekenissen hebben en moeten worden geïnterpreteerd door intuïtie.

Deze spiritualisten geloven dat hoe de lezing valt en de kaarten die elk omringen, de boodschap van een kaart kunnen veranderen. Voor dit type lezer zou een orakeldek niet goed voelen.

2. Verken de beelden van elke Tarot deck kaart

Net als veel andere mensen zie ik tarot als een vorm van kunst. De meeste tarot decks bevatten heel weinig woorden op de gezichten van hun kaarten.

Wat zijn de voorste en middelste beelden die individueel moeten worden geïnterpreteerd? Tarot decks staan bekend om zowel hun vermogen om de toekomst te voorspellen als hun schoonheid. Dit maakt elke lezing uniek, zoals een vingerafdruk.

ontwerp beeldspraak picken deck van tarot

We hebben allemaal onze eigen esthetische voorkeuren als het gaat om het soort kunst dat we verkiezen. Sommige mensen framen foto’s van blauwe honden en hangen ze trots aan hun muur, terwijl anderen het misschien belachelijk vinden om $ 25000 te betalen voor een cartoonachtige foto van een hond.

Misschien hou je van minimalisme, computergegenereerde of aquarelstijl, terwijl je beste vriend de voorkeur geeft aan houtblokafdrukken, zwart-wit, enz.

Het maakt niet uit wat je artistieke voorkeur is, er is zeker een deck voor jou; het is gewoon aan jou om het te vinden.

3. Houd rekening met je huidige tarotniveau

Als je nieuw bent bij Tarot, kun je er de voorkeur aan geven om te beginnen met leren met het meest populaire Tarot deck, het Rider-Waite deck. Dit is de go-to voor de meeste tarotlezers die om een paar redenen beginnen.

Ten eerste is het gemakkelijk te begrijpen op basis van de beelden alleen. Neem bijvoorbeeld de Six of Swords. Je kunt gewoon door naar deze kaart te kijken zien dat men een persoon, plaats of situatie achterlaat (of binnenkort zal achterlaten).

Dit is een van de belangrijkste betekenissen van de Tarot, maar het is niet iets dat je uit je hoofd moet weten. Door simpelweg naar de kaart te kijken, zouden de meeste lezers in staat zijn om de persoon die ze lezen een goed begrip te geven van wat er gebeurt.

Ook bestaat de Rider-Waite al meer dan 100 jaar. Om deze reden is er meer informatie beschikbaar over dit deck dan enig ander.

Wanneer u voor het eerst kaarten leert lezen, kan het geruststellend zijn om veel interpretatie-informatie beschikbaar te hebben om te lezen. Het kiezen van een minder bekend deck maakt het bestuderen van alle 78 tarotkaarten moeilijker.

beste tarot decks beoordelingen

Als de gedachte hieraan je overweldigt, geef je misschien de voorkeur aan een deck met duidelijke, minimalistische beelden zoals het Modern Way tarot deck. Met deze set is het eenvoudig om verbinding te maken met de symbolen, zodat u focwij meer op jouw intuïtie dan op plaatjes en vooraf bepaalde betekenissen.

Als je je eenmaal op je gemak voelt als lezer, overweeg je om een beetje naar buiten te gaan. De Everday Witch is een coole optie voor diegenen die de heks binnenin willen omarmen.

Dierenliefhebbers kunnen dit leuke Cat Tarot deck proberen, terwijl degenen die van zwart en wit houden de Hermetic Tarot kunnen kopen. Neem de tijd om na te denken over kaarten uit verschillende sets en kijk welke je het prettigst vindt om te lezen.

4. Wil je traditioneel of modern gaan?

Als het gaat om tarot decks die twee soorten zijn – traditioneel en modern. Een deck hoeft echter niet het een of het ander te zijn. Ik zie hun ontwerp graag als een slinger.

Het ontwerp van een deck kan traditioneel, modern of iets daartussenin zijn. Nogmaals, er is hier niet echt een goed of fout antwoord. Het draait allemaal om persoonlijke voorkeur.

Veel traditionele decks volgen het Rider-Waite deck op de voet in zowel kaartnamen als ontwerpen. Deze staan bekend als traditionele of ‘klonen’ en hebben de voorkeur van veel lezers.

Ze hebben meestal meer conservatieve beelden en een conventioneel gevoel. Als je voor je oma leest, is een traditioneel deck misschien het beste. Als je de boel een beetje wilt opschudden, overweeg dan om een meer eigentijdse setting aan te schaffen.

traditionele moderne tarot kaart decks

Moderne dekken zijn precies het tegenovergestelde. Ze gebruiken frisse, kleurrijke beelden waarmee onze huidige generatie gemakkelijk contact kan maken.

Sommige bevatten meer vrouwen, minderheden en symbolen die geen deel uitmaken van traditionele kaarten. Het Rider-Waite tarot deck is niet voor iedereen – en dat is oké!

Als traditionele tarot decks niet met je resoneren, betekent dat niet dat je geen krachtige lezer bent. Zouden we zeggen dat Picasso minder een schilder is dan een andere grote omdat ze niet dezelfde verf gebruikten?

Nogmaals, verbind je met je Hogere Zelf en kies wat goed voor je voelt.

5. Hoe geeft het deck je favoriete kaart weer?

Houd er rekening mee dat het kopen van een tarot deck niet hetzelfde is als het kopen van een nieuwe trui. Het vergt veel denkwerk en aandacht.

Neem de tijd om het deck op te zoeken dat je overweegt en zorg ervoor dat de interpretatie van de kunstenaar van de kaarten waar je het meest van houdt, perfect is met hoe je dezelfde kaarten leest.

een tarotkaart kiezen

De meesten van ons hebben een favoriete tarotkaart of een kaart waarvan we denken dat deze ons goed vertegenwoordigt. Ik hou echt van Strength en de Two of Swords, dus ik zoek ze in elk deck dat ik overweeg te kopen.

De leeuw afgebeeld op de Strength-kaart is er een waar ik echt mee verbonden ben. Als hij niet in een bepaald deck voorkomt, zou ik het waarschijnlijk niet kopen.

Neem even de tijd om na te denken over je favoriete kaart. Wat is voor jou het belangrijkst?

6. Zoek een maat die past

Ik heb kleine handen. Dit is iets wat ik nooit echt als een probleem heb beschouwd totdat ik tarot begon te lezen.

Elke kaart in het Rider-Waite deck is 6 3/4″ hoog x 4″ breed. Standaard Tarot kaart maat is 2,75 “x 4,75” (70 mm x 121 mm), wat betekent dat het RW-deck een stuk groter is dan sommige andere decks.

Pas toen ik een tweede deck kocht, besefte ik dat mijn problemen met het schudden van mijn kaarten niet zozeer mijn ‘onhandige handen’ waren als wel de grootte van de kaarten.

Sindsdien ben ik aangetrokken tot decks met kleinere kaarten die voor mij gemakkelijker te hanteren zijn. Een echt ‘gevoel’ krijgen voor een deck is iets dat je ook moet doen.

Kijk naar de maatvoering op de kaartverpakking, doe een snelle Google-zoekopdracht online en oefen het schudden van de kaarten (als je de mogelijkheid hebt.)

7. Hoe ga je de tarot decks gebruiken?

Tip nummer zeven is een herinnering dat het cruciaal is om rekening te houden met de soorten Tarot-lezingen die je gaat doen voordat je je daadwerkelijk aan een bepaald deck committeert. Als je gewoon zelf wilt lezen, kun je gemakkelijk een deck vinden dat perfect is voor je persoonlijke wensen.

De Soulful Woman is een persoonlijke favoriet vanwege de boodschap van empowerment. De Love Your Inner Goddess is een deck dat ik ook veel gebruik. Dit zijn echter niet mijn go-to-kaarten om voor anderen te lezen.

hoe je je tarot deck kunt gebruiken

Energie is een van de belangrijkste gidsen in een intuïtieve lezing. Net zoals het ons naar verschillende kaarten leidt, kan het een lezer ook naar een bepaald deck duwen.

Dit is een van de belangrijkste redenen dat professionele tarotlezers meestal een aantal decks bij de hand hebben voordat ze aan een tarotlezing beginnen.

De beste lezing die ik ooit heb ontvangen, was met een lezer die twee sets kaarten tegelijkertijd gebruikte. Ze gebruikte de traditionele Rider-Waite eerst en denl plaatste de Modern Way Tarotkaarten (een moderne Rider-Waite-take gemaakt voor deze eeuw) over elk als ‘bevestigingen’. Dit bood een zeer unieke en gedenkwaardige betekenis aan de lezing.

8. Controleer op kwaliteit

Ten slotte wilt u ervoor zorgen dat de kaarten die u koopt van hoge kwaliteit zijn, zodat u ze nog jaren kunt gebruiken. Tijdens het schrijven van dit artikel heb ik mijn persoonlijke kennis van tarot gekoppeld aan veel onderzoek.

Struikelend over een dek dat ik het mooiste vond van alles wat ik heb gezien. Ik kon niet wachten om ze aan te bevelen (en om een deck voor mezelf te kopen.)

tarot niveau beginnerskaarten gevorderd

Doorgaan naar Amazon om de kaarten te kopen en zag dat ze een tweesterrenbeoordeling hadden. Ik heb snel de beoordelingen gescand om erachter te komen waarom. De reden: kopers verklaarden dat de kaarten waren gemaakt van flinterdunne kaartvoorraad die gemakkelijk buigt en scheurt.

Hoewel het ontwerp prachtig was, sneed de fabrikant tijdens de productie de bochten af. Als dit niet wordt opgelost, zal het de maker duur komen te staan. Hoe mooi de beelden ook zijn, het is het beste om dit soort decks te vermijden als dat mogelijk is.

Hoe zorg je voor je deck

Het verzorgen van je tarotkaarten is net zo belangrijk als het kopen ervan. Hieronder staan een paar belangrijke tips die je kunnen helpen het beste uit je deck te halen en ook hun energie te beschermen (ja, dit is een ding).

Het opslaan van je Tarot Decks

Zoek een plek om je kaarten goed en veilig op te bergen. Ze in de doos bewaren is de beste optie, maar je kunt ze ook in zijde wikkelen of in een Tarot deck bag doen. Hieronder vindt u onze favoriete selectie van dozen en tassen.

tarot deck box aandenken

Je wilt ervoor zorgen dat ze niet worden weggelaten, vooral voor anderen om aan te raken, omdat het toestaan van anderen om met je kaarten om te gaan hun energie kan verstoren en ze onbruikbaar kan maken om te lezen.

Tarot kaart Deck Boxen

Hier is mijn favoriete selectie van mooie (meestal houten) dozen om je Tarotkaarten in op te bergen!

Bestseller nr. 1

BWTY Beste wensen u Tarotkaartenhouder, Lederen Tarotkaartkoffer/Box,...

BWTY Beste wensen u Tarotkaartenhouder, Lederen Tarotkaartkoffer/Box,…

 • Mysterieus ontwerp – Ons ontwerp is gebaseerd op astrologie en we gebruiken het hot stamping-proces om de …
 • Materiaal – Gemaakt van comfortabel PU leer met paars vilten voering aan de binnenkant voor een betere bescherming tarot…
Bestseller nr. 2

Pacific Giftware Waarzeggerij Astrologie Zon en Maan Ontwerp Sculpturale Tarot...

Pacific Giftware Waarzeggerij Astrologie Zon en Maan Ontwerp Sculpturale Tarot…

 • Deze sculpturale doos met deksel meet 5,25″L x 3,75″B x 2″H. De binnenafmetingen meten 4,75″L x…
 • De doos kan worden gebruikt voor meerdere doeleinden. Je kunt het gebruiken om edelstenen, horloges, aandenkens te bewaren,…
Bestseller nr. 3

Luck Lab Lederen Tarot Kaart Case/Houder - Grijs - voor De Meeste Standaard Maat Tarot...

Luck Lab Lederen Tarot Kaart Case/Houder – Grijs – voor De Meeste Standaard Maat Tarot…

 • Single deck standaard formaat tarot kaart deck koffer met magnetische sluiting. Past op de meeste Standaard Maat Tarot…
 • Gemaakt van zacht, grijs pu-leer met een lichter grijs vilt gevoerd interieur voor een premium gevoel.

Tarotkaart Tassen

Soms is het veel gemakkelijker om je kaarten in een tas te stoppen om ze glanzend en nieuw te houden, vooral als je onderweg bent. Dan gebruik ik het liefst een tas voor mijn kaarten, die ik (bijna) overal mee naartoe neem. Hier zijn de meest populaire tarotkaarttassen op de markt op dit moment.

VerkoopBestseller nr. 1

Shappy 6 Stks Tarot Kaart Fluwelen Opbergtas Dice Trekkoord Houder Sieraden Pouch...

Shappy 6 Stks Tarot Kaart Fluwelen Opbergtas Dice Trekkoord Houder Sieraden Pouch…

 • 6 Diverse Stijlen: de tarotkaarttassen zijn ontworpen met 6 verschillende patronen, waaronder de zon,…
 • Juiste grootte: de grootte van de tarotzak meet ca. 18 x 15 cm / 7,1 x 5,9 inch, juiste grootte …
Bestseller nr. 2

Saintrygo 6 Stuks Maan Heks Rits Pouch Bag Tarot Kaarten Fase Zak Kristallen...

Saintrygo 6 Stuks Maan Heks Rits Pouch Bag Tarot Kaarten Fase Zak Kristallen…

 • Ontworpen met de juiste maat: elke maan make-up tas wordt geleverd met een afmeting van ca. 23 x 17 cm / 9 x 7…
 • Betrouwbaar materiaal: deze kristallen zakjes zijn vervaardigd door kwaliteit canvas materiaal, dat zacht is…
Bestseller nr. 3

Wonderland Tarot Satijnen Tas

Wonderland Tarot Satijnen Tas

 • Moore, Barbara (Auteur)
 • Engels (publicatietaal)

Reinig je Tarotkaarten

je tarotkaarten schoonmaken

Stel een schoonmaakroutine voor uw kaarten op. Omdat de energieën van anderen gemakkelijk aan je decks kunnen worden gehecht, wil je verschillende sets kaarten gebruiken voor privé- en persoonlijke lezingen.

Ongeacht welk deck je gebruikt, als je klaar bent met een reading, moet je ze reinigen. De mogelijkheden om dit te doen zijn eindeloos, zoals ik beschreef in mijn artikel over hoe je je tarot deck kunt opruimen en reinigen, maar witte salie en kristalreiniging zijn twee favorieten.

Je eerste Tarot deck krijgen

Hopelijk voel je je na het lezen van dit artikel veel meer op je gemak (en enthousiast) over het kopen van een nieuw deck dan voorheen.

Vergeet niet dat jij degene bent die je kaarten dag in dag uit zal gebruiken, dus je zult willen kiezen op basis van je intuïtie, artistieke oog en andere persoonlijke voorkeuren, terwijl je nog steeds rekening houdt met zaken als maatvoering en kwaliteit.

Eenmaal gekocht, kun je meteen beginnen met lezen, maar zorg ervoor dat je voor ze zorgt! Als je dit doet, kun je ze vele, vele jaren gebruiken voor zelfverbetering en begeleiding.

Enkele laatste woorden op deze decks

Nu we een aantal van de beste tarot decks te koop in 2023, je moet een idee hebben van wat er is.

Om volledig transparant met u te zijn, zijn sommige van de links in dit artikel affiliate links, wat betekent dat als u ervoor kiest om een aankoop te doen, ik een commissie verdien. Deze commissie brengt geen extra kosten voor u met zich mee (klik hier voor meer informatie.)

Het mooie van al die verschillende Tarot decks die er zijn, en er zijn er letterlijk duizenden, is dat er voor iedereen een is. Je vindt tarot decks voor mensen van elke leeftijd, elke smaak, elk ontwerp en van elke levenswandel!

Of je nu een beginnende tarotlezer bent of een deskundige mysticus die dagelijkse lezingen geeft, we hebben je gedekt met onze ultieme lijst van de beste tarot decks en sets aller tijden.

Wat u ook kiest, het beste deel is dat er altijd een nieuwe en frisse optie om de hoek is. En we horen graag welke je favoriete deck is, dus voel je vrij om hieronder een reactie achter te laten!

Inhoudsopgave