Gezonde memes zijn een soort internetmeme die zijn ontworpen om mensen een goed gevoel te geven. In tegenstelling tot traditionele memes, die vaak vertrouwen op sarcasme, ironie en donkere humor om een punt te maken, zijn gezonde memes positief, hartverwarmend en bevatten ze vaak opbeurende berichten of afbeeldingen.

Ze worden vaak gebruikt om positiviteit en goede vibes online te verspreiden en zijn een welkome onderbreking van de soms cynische of donkere toon van veel traditionele memes. Gezonde memes bevatten vaak schattige dieren, inspirerende citaten of gelukkige momenten en zijn ontworpen om mensen zich van binnen gelukkig en warm te laten voelen.

We hebben onze favoriete gezonde memes samengesteld van een van onze favoriete accounts op internet: @WholesomeMeme op Twitter

Dit iconische Twitter-account staat bekend om het cureren en creëren van de meest gezonde memes op het wereldwijde web – en verkoopt ook shirts om geld in te zamelen voor non-profitorganisaties.

We hebben het beste van het beste voor u uitgelicht om van te genieten:

Bekijk deze ongelooflijk gezonde memes:

Het is zelfliefde uur

Gezonde Memes: Het is zelfliefde uur

Ik heb een band met die ene internetvriend die ik nooit heb ontmoet, maar ze begrijpen me volledig

Gezonde Meme: Ik heb een band met die ene internetvriend die ik nooit heb ontmoet, maar ze begrijpen me volledig

BFF-doelen: Vrouwen verhuizen naar hetzelfde bejaardentehuis na 80 jaar vrienden te zijn geweest

Gezonde meme: BFF-doelen: vrouwen verhuizen naar hetzelfde bejaardentehuis na 80 jaar vrienden te zijn geweest

Wanneer iemand zich een klein detail over jou herinnert

Gezonde memes: wanneer iemand zich een klein detail over jou herinnert

Ik hoop dat al mijn vrienden weten dat ze 10s zijn

Gezonde meme: ik hoop dat al mijn vrienden weten dat ze 10s zijn

Als je angstig bent, maar probeert cool te handelen

Gezonde meme: als je angstig bent, maar probeert cool te handelen

Deze vader stuurt herinneringen naar zijn zoon als een geschenk

Toen mijn zoon werd geboren, heb ik een e-mailadres voor hem gemaakt. Elke prestatie en foto die wordt gemaakt, wordt naar die e-mail verzonden. Als hij oud genoeg is, krijgt hij het wachtwoord en heeft hij al die herinneringen. Dit idee delen voor degenen die het misschien ook leuk vinden om te doen.

7-jarige ik wacht tot mijn vader klaar is met zijn telefoontje van het werk om hem te vertellen dat ik van hem hou

Gezonde meme: 7-jarige ik wacht tot mijn vader klaar is met zijn telefoontje van het werk om hem te vertellen dat ik van hem hou

Stop met ineenkrimpen bij jezelf en je passies

Gezonde meme: Stop met ineenkrimpen bij jezelf en je passies. Je mag van dingen houden zonder je te verontschuldigen

Mijn moeder wilde altijd al astronaut worden

Mijn moeder wilde altijd al astronaut worden ... dus mijn vader reed ons naar NASA voor een lancering en ze babbelde van vreugde

Als je anders bent dan al je vrienden, maar ze nog steeds vibe met je

Gezonde memes: als je anders bent dan al je vrienden, maar ze nog steeds vibe met je mee

Als je dat eerder hebt gedaan, kun je het opnieuw doen

Als je dat eerder hebt gedaan, kun je het opnieuw doen

Meer informatie over de status van John Krasinski’s Some Good News project

Ouders ondersteunen hun kinderen, wat er ook gebeurt

Ouders ondersteunen hun kinderen, wat er ook gebeurt

Het was leuk om je te herinneren

Een gesprek met mijn oma met Alzheimer. Ik: het was leuk om je te zien / Oma: het was leuk om je te herinneren / Ik: herinner je je me nog? / Oma: ik weet je naam niet meer, maar ik herinner me dat ik van je hou

Lange persoon bij een concert

Voor het eerst in mijn leven stond er een lang persoon voor me bij een concert, keek achterom, vroeg 'kun je nog zien' en antwoordde zichzelf vervolgens met 'natuurlijk kun je niet 6 meter lang zijn' en bewoog toen. ik wens zoveel zegeningen op hun huis.

Wolven worden honden

Wolf: Misschien haal ik wat eten bij dat kampvuur... wat is het ergste dat kan gebeuren? / Honden gekleed in schattige outfits: 10.000 jaar later

Lees meer goed nieuws verhalen over honden

Ik hoop dat de rest van je week zo voelt!!!

Gezonde Meme: Ik hoop dat de rest van je week zo voelt!!!

“Bedankt voor het delen. Dit is mooie solidariteit.”

Gezonde Meme: Leuk feitje dat mijn kat en ik allebei blind zijn, dus we komen elkaar soms per ongeluk tegen, maar omdat ik veel luider ben than is hij, als we dicht bij elkaar komen piept hij om me te waarschuwen dat hij thereu

Dit is een veilige ruimte

Dit is een safe space-teken

Dit is niet mijn [garbage]. Maar dit is mijn planeet.

Gezonde meme: dit is niet mijn [garbage]. Maar dit is mijn planeet.

Lees meer goed nieuws over het milieu

Een Tibetaanse monnik zegent de herten die zich om hem heen verzamelen

Een Tibetaanse monnik zegent de herten die zich om hem heen verzamelen

Wees het licht

Gezonde Meme: Wees het licht

Lees meer citaten over licht

Gewoon drie adembenemende mensen die elkaar aankijken

Gezonde meme: slechts drie adembenemende mensen die naar elkaar kijken [Image shows Bob Ross and Keanu Reeves]

OP houdt van hun vriendin

Gezonde Meme: Mijn alt gebruiken omdat ze mijn hoofdaccount volgt Mijn vriendin van 5 jaar is doof sinds ze 6 was. Ze leest vrij goed lipjes, maar geeft de voorkeur aan Gebarentaal. Ik kende geen enkel teken toen ik haar ontmoette, maar ik kon meteen zien dat er iets tussen ons was, dus ik begon te leren nadat ik thuiskwam van onze eerste date. Fast forward een paar jaar, ik ben nu vloeiend in ASL en we gebruiken het om bijna uitsluitend te praten. Als ze niet kijkt, praat ik met haar, ook al kan ze me niet horen of mijn lippen niet zien om te lezen. Ik vertel haar hoeveel ik van haar hou, hoe ik ooit met haar ga trouwen, hoe mooi ze is, etc. Ik heb zelfs geoefend met voorstellen, dus het is niet zo angstaanjagend als ik het daadwerkelijk doe. Ze heeft geen idee en ik ben van plan dat zo te houden.

Beste nieuwe artiest — op 95

Artiest wint beste nieuwe artiest op 95

Bedankt voor het terugbrengen van mijn kruiwagen

Gezonde memes: breng mijn kruiwagen terug / Bedankt voor het terugbrengen van mijn kruiwagen

Wanneer je hella enthousiast is over het maken van een nieuwe vriend

Gezonde meme: wanneer je hella enthousiast is over het maken van een nieuwe vriend

Waarom heeft niemand me ooit het 2e deel van deze meme laten zien

Gezonde memes: wanneer je hella enthousiast is over het maken van een nieuwe vriend

Mijn hersenen als ik het woord hippocampus lees

Gezonde Meme: Mijn hersenen toen ik het woord hippocampus las [Hippos on a college campus]

Wanneer je per ongeluk overdresst voor een feestje…

Wanneer je je per ongeluk overkleedt voor een feestje, maar je bent gewoon blij om er met vrienden te zijn

Mijn hond is 16, dus ik dacht dat het tijd was voor wat rijlessen

Gezonde memes: mijn hond is 16, dus ik dacht dat het tijd is voor wat rijlessen

Ik vertel mensen altijd dat mijn kat niet echt van mensen houdt…

Ik vertel mensen altijd dat mijn kat niet zo van mensen houdt, ook al is ze echt knuffelig, zodat ze zich speciaal kunnen voelen als ze ze knuffelt / Je bent de beste persoon

Ik vraag me af hoe mijn hond me heeft genoemd

Gezonde Memes: vraag je af hoe mijn hond me noemde

Misschien vind je dit ook interessant: