30 krachtige manifestatiemantra’s om je dromen te manifesteren

30 krachtige manifestatiemantra's om je dromen te manifesteren

Afgezien van manifestatie, zijn mantra’s een enorm populaire dagelijkse activiteit geworden. Kijk bijvoorbeeld naar de body-positive community. Veel mensen gebruiken mantra’s om de manier waarop ze zich voelen over zichzelf, hun lichaam, hun persoonlijkheden en nog veel, veel meer te verbeteren. Echter manifestatie mantra’s kan een ongelooflijk krachtig hulpmiddel zijn als het gaat om het manifesteren van je doelen en dromen.

Mensen gebruiken mantra’s om een groot aantal redenen.

 • Stress verminderen
 • Het creëren van een groter gevoel van rust
 • Zelfcompassie vergroten
 • Positiviteit verbeteren
 • Het vergroten van hun zelfbewustzijn

Maar mantra’s worden ook gebruikt binnen de Law of Attraction-gemeenschap. De kracht van positief denken gebruiken om hun uiteindelijke doelen te manifesteren. Om een opening te creëren voor het universum om deuren van kansen te openen om je het leven te geven waar je het meest naar verlangt.

Lees verder om alles te weten te komen wat je moet weten om deze krachtige manifestatiemantra’s te gebruiken.

Wat zijn manifestatiemantra’s?

Een mantra is traditioneel een zeer korte gesproken klank of woord, meestal in het Sanskriet, dat al eeuwenlang voor meditatieve doeleinden wordt gebruikt. Deze herhaalde geluiden zijn gebruikt om de focus en innerlijke rust te behouden, waardoor de focus op het lichaam in het huidige moment wordt verbeterd.

Echter tegenwoordig is het woord ‘mantra’ in onze moderne samenleving gecoöpteerd om zelfbevestigende uitspraken op te nemen. Het verbeteren van ons zelfvertrouwen en onze innerlijke kracht. Hoewel de betekenis van het woord mantra is geëvolueerd, is het onderliggende doel nog steeds hetzelfde. Het is nog steeds een manier om onze intenties te focussen en innerlijke vrede te creëren.

manifestatie mantra's

Manifestatiemantra’s zijn positieve uitspraken die worden gebruikt om onze manifestatiereizen te ondersteunen. De like-for-like filosofie van de Wet van Aantrekking stelt dat wat we in het universum uitzetten naar ons terug zal komen.

Dus het focussen van onze manifestatiemantra’s op het doel dat we proberen te manifesteren, verbetert niet alleen onze focus op onze ultieme droom, maar verbetert ook onze positiviteit rond de mogelijkheid ervan.

Er zijn veel studies gedaan om de werkelijke fysiologische en psychologische effecten te ontdekken die mantra’s op ons als mensen kunnen hebben. Bevindingen hebben geresulteerd in overtuigingen die mantra’s kunnen en zullen stress, angst, depressie, burn-out en woede verminderen. Ze kunnen ook een positief effect hebben op je humeur, slaap en cognitieve functie.

Manifestatie mantra’s worden vaker hardop uitgesproken, hetzij rechtstreeks tegen jezelf in een spiegel of zelfs tijdens meditatie. Als je het echter ongemakkelijk vindt om ze hardop uit te spreken, kun je ze opschrijven in een manifestatiedagboek en elke dag tijd besteden aan het sterk focussen op je geschreven mantra’s.

Manifestatie mantra’s gaan allemaal over focus en toegewijde intentie. Het maakt niet uit hoe je ervoor kiest om hun kracht te gebruiken, want het gaat er echt om hoe sterk je je voelt, denkt en voorstelt terwijl je ze spreekt of leest.

Het kan allemaal een beetje woo-woo klinken, maar manifestatiemantra’s zijn geen wensen die uitkomen op het moment dat je je ogen opent. Het zijn technieken die tot de wortel van je denken doordringen en ze veranderen in gedachten en overtuigingen. Effectief je gedrag veranderen als het gaat om de doelen die je probeert te bereiken.

Manifestatie Mantra’s Voor Liefde

Het vinden van liefde, vooral in onze huidige samenleving, kan ongelooflijk ingewikkeld en ontmoedigend zijn. Dit is waar je manifestatiemantra’s kunt gebruiken om niet alleen negatieve gedachten te verbannen als het gaat om het vinden van liefde. Je kunt ze ook gebruiken om de mogelijkheid te manifesteren om je ultieme liefde te ontmoeten.

Zelfs zonder het gebruik van manifestatie trekken we altijd de liefde aan die we uitdragen. Heb je ooit gemerkt dat, hoe hard je ook je best doet, je altijd bent gevallen voor de jongen of het meisje dat uiteindelijk je hart breekt?

Denk hier eens over na. Je angst en negatieve verwachtingen zijn de liefde die je in de wereld uitstraalt. De verwachting dat je niet beter verdient, is alles wat het universum hoort. Dit is waar manifestatie mantra’s voor liefde je kunnen helpen de loop van je huidige liefdesleven te veranderen.

Hier zijn tien krachtige manifestatiemantra’s waar ik dol op ben als het gaat om het vinden van de liefde van je ware ziel.

 1. Ik laat liefdevol alle ex-energie los uit mijn ruimte en verwelkom nieuwe liefde
 2. Ik zie liefde waar ik ook ga
 3. Ik verdien ware, onvoorwaardelijke liefde
 4. Ik sta open voor het geven en ontvangen van liefde
 5. Ik ben goed genoeg, net zoals ik op dit moment ben
 6. Ik laat alles los wat de stroom van liefde voor mij nu blokkeert.
 7. Mijn world is een wereld van liefde
 8. De wereld zegent me met liefde
 9. Ik open mijn hart voor de ervaring van liefde
 10. Mag ik liefde en vriendelijkheid kennen en mogen alle anderen

Manifestatie Mantra’s Voor Succes

Manifestatie mantra’s kunnen ongelooflijk krachtig zijn als het gaat om het verwelkomen van succes in je leven. Of het nu gaat om een promotie die je wenst, een interview dat je nodig hebt om goed te gaan, of een kleiner persoonlijk succes. Mantra’s kunnen veranderen hoe je over jezelf denkt en wat je verdient.

manifestatie mantra's voor succes

Het is tijd om te stoppen met het fixeren op mislukkingen uit het verleden en gemiste kansen. Gebruik deze volgende mantra’s om je helderheid te verbeteren als het gaat om wie je bent en wat je echt kunt bereiken. Vertel het universum dat je klaar bent voor elk succes dat het je heeft moeten geven.

Lees of spreek deze volgende manifestatiemantra’s uit met intentie, liefde en positiviteit om succes in je leven uit te nodigen.

 1. Ik ben een magneet voor succes
 2. Ik sta open voor nieuwe, creatieve mogelijkheden
 3. Ik ben vrij om het leven te creëren dat ik wil
 4. Ik verdien succes in elk aspect van mijn leven
 5. Ik blijf verbonden met en geleid door mijn innerlijke bron
 6. Ik trek kansen aan die me in staat stellen om mijn ultieme doelen te manifesteren
 7. Ik ben elk succes waard
 8. Mijn leven zit vol positieve vriendschappen, relaties en bevredigende ervaringen
 9. Mijn succes is noodzakelijk
 10. Ik ben dankbaar voor wat ik heb en ik ben klaar om meer te ontvangen

Geld Manifestatie Mantra’s

Geld kan een van onze moeilijkste gevechten zijn. Het biedt vrijheid, veiligheid en de kans om het leven te ervaren zonder veel angsten. Zeker als we nog nooit de kans hebben gehad om het leven met geld te ervaren.

Als je armoede of een levensstijl met een zeer laag inkomen hebt ervaren, kan het moeilijk zijn om te zien hoe manifestatiemantra’s je geldstroom kunnen vergroten.

Herlees die alinea en beoordeel me op hoe negatief het klinkt. Ik zal eerlijk zijn, er is niet veel positiviteit en dat komt omdat het echt is hoe velen van ons zich voelen als het gaat om het onderwerp geld. Dit is waar manifestatie mantra’s echt tot hun recht kunnen komen en je kunnen laten zien hoe krachtig ze kunnen zijn.

Openstaan voor de mogelijkheid dat geld door je leven stroomt en erkennen dat je financiële overvloed opperste verdient, is nog maar het begin. Verander je denkpatronen met de volgende geldmanifestatiemantra’s om het naar het universum te brengen. Je bent klaar om financieel vrij te zijn.

 1. Ik ben dankbaar voor de overvloed die ik heb en de overvloed die op komst is.”
 2. Ik geef mezelf toestemming om te bloeien en te groeien.”
 3. Ik laat alle weerstand tegen het aantrekken van geld los. Ik ben financiële overvloed waard.”
 4. Geld komt naar me toe, het stroomt vrij en gemakkelijk naar me toe.”
 5. Ik voel me comfortabel met mijn geld, ik beheer mijn geld met gemak, geld stroomt nu naar me toe”
 6. Ik ben een geldmagneet, geld wordt naar me toe getrokken.”
 7. Ik laat alle oude geldenergie vrij, ik maak ruimte voor financiële overvloed.”
 8. Ik verdien financiële vrijheid.”
 9. Ik ben een altijd stromend kanaal van rijkdom.”
 10. Ik ben overvloedig in geest, lichaam en ziel”

Ben je klaar om manifestatiemantra’s te gebruiken?

Nu heb je alles wat je nodig hebt. Wees opzettelijk. Weet precies wat je vraagt. Wees dankbaar voor de wereld die je tot nu toe hebt gecreëerd en sta open om deze uit te breiden. Je verdient alles wat je verlangt en deze mantra’s kunnen je helpen dat te onthouden.

Of je nu besluit om deze hardop uit te spreken, ze in je meditatieve gedachten te weven of een speciaal manifestatiemantradagboek bij te houden.

Iedereen moet met goede, positieve intenties worden gesproken of gelezen. Met een beetje tijd en toewijding zul je niet alleen je geest openen voor de mogelijkheden die voor je liggen, maar het universum zal precies weten wat het je vervolgens moet geven.