19 beste Oracle-kaartspellen vermeld en gerangschikt in 2023

Er zijn zoveel geweldige orakel kaart decks die er nu zijn, en deze kaarten kunnen een briljante aanvulling zijn op je spirituele oefening. Ze kunnen ons leiden in het leven, de liefde en het welzijn en ons in staat stellen om ons te verbinden met onze emotionele en spirituele kant.

orakel kaart decks

Ik hou net zoveel van mijn orakelkaarten als van mijn Tarotkaarten, dus ik wilde een artikel schrijven over orakelkaartspellen, wat ze zijn, en je mijn favoriete orakelkaartspellen laten zien die vandaag verkrijgbaar zijn bij Amazon.

Het is tijd om je voor te bereiden op 2023, dus wat is een betere manier om dit te doen dan door je oracle card-reis te beginnen!

Wat zijn Oracle Card Decks

Oracle kaarten decks zijn nauw verwant aan Tarotkaarten, maar ze volgen niet zoveel regels. Hoewel er zoveel verschillende Tarotkaart decks zijn met prachtige interpretaties en afbeeldingen, zullen de meeste decks 78 kaarten bevatten waarvan de kaarten specifieke boodschappen hebben.

Oracle-kaarten verschillen omdat elk deck volledig uniek is, met zijn eigen betekenissen en boodschappen. Er is geen traditioneel aantal kaarten, traditionele pakken of traditionele afbeeldingen. De structuur, betekenissen en interpretaties van de kaarten zijn volledig aan de maker van het deck.

maancyclus orakel kaarten

Dit betekent dat u niet hoeft te onthouden wat de verschillende kaarten betekenen en dat u kunt gaan lezen met oracle-kaarten zonder voorkennis van orakelkaartspellen.

Waar worden Oracle-kaarten voor gebruikt

Oracle kaarten worden op een vergelijkbare manier gebruikt als Tarotkaarten. Ze bieden begeleiding en begrip van jezelf en het universum om je heen. Je kunt een specifieke vraag stellen aan de kaarten, of vragen om algemeen levensadvies. De meeste orakel kaartspellen worden geleverd met een gids, maar meestal is de boodschap vrij duidelijk!

wat zijn orakel decks gebruikt voor 1

Ik vind het leuk om elke ochtend een orakelkaart uit een deck te kiezen om me betekenis en begeleiding te geven voor de komende dag. Soms zal ik een vraag stellen met betrekking tot een situatie die ik voor die dag onder ogen moet zien, maar meestal zal ik de kaarten gewoon om aanmoediging en kennis vragen.

Hoe een Oracle Card Deck te kiezen

Omdat er zoveel orakelkaartspellen zijn, kan het behoorlijk overweldigend zijn bij het kiezen van welke je wilt kopen! Dus, wat zijn de beste manieren om het deck te kiezen dat bij u past?

Hoe gaat u de Oracle Cards gebruiken

Denk bij het kiezen van welk orakelkaartdeck je wilt kopen na over wat je uit het deck wilt halen. Sommige mensen kiezen ervoor om orakel decks te gebruiken met hun Tarotkaartlezingen, waarbij ze een beroep doen op het universum voor frisse ideeën en begrip van de betekenis van hun Tarotkaartlezing.

hoe oracle cards te gebruiken

Misschien wil je het deck gebruiken voor inspiratie, begeleiding en hoop. Dit is een prachtige manier om orakel kaartspellen te gebruiken en stelt je in staat om spiritueel en emotioneel te groeien. Hoe je de kaarten gebruikt, is echt aan jou.

Besteed aandacht aan de beelden en berichten van het deck

Je wilt ook kijken naar de berichten en afbeeldingen die zich in het orakelkaartspel bevinden. Sommige decks hebben engelen of heksen, terwijl andere dierengeesten kunnen afbeelden. Oracle-kaartspellen zijn allemaal ongelooflijk uniek met verschillende stijlen en illustraties.

Bekijk de thema’s en illustraties van elk deck en zie waar je je toe aangetrokken voelt!

Luister naar je intuïtie

Net als Tarotkaarten bevatten orakelkaarten energie. Bij het kiezen van welk orakel deck je wilt kopen, moet je luisteren naar je intuïtie! Je kunt een bepaald deck zien waar je op onverklaarbare wijze toe aangetrokken bent. Als dat zo is, luister dan naar je innerlijke wijsheid en volg je hart.

Ik ben erg enthousiast voor je om je perfecte orakel kaartspel te vinden! Hier zijn enkele van mijn favorieten die nu beschikbaar zijn om te kopen.

Kristallen Helende Kaarten Door Prime Muse

Crystal Healing Kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit orakel deck van Prime Muse is gebaseerd op helende kristallen en ik ben er helemaal weg van! Ik ben een grote fan van kristalgenezing en dit deck is een geweldige manier om je wijsheid te laten groeien en meer te weten te komen over de magische krachten van kristallen.

Elke kaart geeft leiding aan een bepaald kristal en met welk chakra het overeenkomt. Het wordt geleverd met een gids die verschillende manieren suggereert om het deck te gebruiken.

De gids adviseert je bijvoorbeeld om de kaarten te gebruiken om je energie te begeleiden en met welke kristallen je je moet verbinden. Het komt ook met kaarten die de planeten afbeelden, waardoor we ons kunnen verbinden met het universum en de energie van de planeten.

Het Starseed Oracle Deck van Rebecca Campbell

Het Starseed Oracle Deck

BEKIJK PRIJS

Dit is een prachtig orakel kaartspel met werkelijk adembenemende kunstwerken. Het is gemaakt door Rebecca Campbell, een bestseller spirituele auteur die spiritueel leven bevordert en verbonden is met de natuur en het universum. Deze kaarten stellen je in staat om naar de kosmos en je ziel te luisteren en nieuwe ideeën en begeleiding in je leven te brengen.

Het deck vraagt je om te onthouden dat je een ziel bent, niet alleen een persoon op planeet Aarde. Het herinnert je aan waar je energie in het universum is geweest en de reis die je ziel heeft gemaakt.

Green Witch Oracle Cards van Cheralyn Darcey

Groene Heks Orakel Kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit deck is perfect voor heksen en degenen die zich willen verbinden met de natuur. Het herinnert ons eraan hoe we planten kunnen gebruiken om onszelf te genezen en hoe belangrijk moeder aarde voor ons is als spirituele wezens.

Elke kaart beschrijft een plant en hoe deze ons emotioneel kan helpen. Het is een doordacht deck, dat zeer interessante ideeën uitbeeldt. De gids is ook geweldig! Ik vind het geweldig hoe het praktische begeleiding geeft met de besproken planten en verschillende spreads die je met de kaarten kunt gebruiken. Het bevat ook magische spreuken waarbij de natuur betrokken is.

Ontwaakte Ziel Oracle Card Deck

Ontwaakte ziel orakel kaartspel

BEKIJK PRIJS

Ik ben helemaal verliefd op dit orakel kaartspel! Het staat vol met afbeeldingen van alle verschillende soorten mensen, inclusief ras, etniciteit, lichamen en geslacht. Het is ook een deck van echt hoge kwaliteit en perfect om naast Tarotlezing te gebruiken.

De gids heeft een diepgaande verkenning van elke kaart om u te helpen volledig te begrijpen wat de kaarten u vertellen. Het is echt een inzichtelijk en wijs orakeldek en is echt prachtig!

Moonology door Yasmin Boland

moonologie

BEKIJK PRIJS

Het Moonology orakel kaartspel van Yasmin Boland is een prachtig deck dat ons herinnert aan de kracht van de maan. De maan kan ons leiden en ons helderheid geven in ons leven, en dit dek helpt ons daarbij.

Elke kaart is gekoppeld aan een fase van de maan of een astrale gebeurtenis en geeft ons inzicht in wat dit voor ons zou kunnen betekenen. Ik vind het erg leuk hoe de betekenis op de kaarten wordt geschreven, waardoor we een meeslepende ervaring krijgen. Dit is een geweldig deck voor mensen die nieuw zijn in orakel kaartspellen en stelt ons in staat om de kaarten op onze eigen manier te interpreteren.

Het geestdier Orakel door Colette Baron-Reid

het geestelijke dierlijke orakel

BEKIJK PRIJS

Dit orakel kaartspel is eenvoudig maar zo effectief. Het herinnert ons aan onze diepe verbinding met de dierenwereld en hoe we ons kunnen verbinden met de energieën van de natuur om ons leven te leiden. Elke kaart toont een dier en zijn spirituele, symbolische betekenis. De hondengeestkaart herinnert ons er bijvoorbeeld aan om loyaal te zijn aan degenen die dicht bij ons staan.

Dit deck zou geweldig zijn om toe te voegen aan je dagelijkse spirituele routine. Elke ochtend kun je een kaart kiezen en de energie van het dier je gedachten van de dag laten beïnvloeden. Welke boodschap wil de dierlijke geest dat je weet?

Als je meer wilt weten over dit deck, bekijk dan zeker mijn Spirit Animal Oracle review post.

Queen of the Moon Oracle door Stacey Demarco

koningin van het maanorakel

BEKIJK PRIJS

Dit is een ander fantastisch orakel kaartspel dat ons herinnert aan onze verbinding met de kosmos en de cycli van de maan. De beelden van de kaarten zijn prachtig en echt uniek. Elke kaart toont een vrouw die onder de maan staat. Het heeft de maancyclus en een trefwoord op de kaart geschreven.

Ik hou van hoe intuïtief het lezen van deze kaarten is, met de afbeeldingen en trefwoorden die de betekenis leiden. Het wordt ook geleverd met een handige gids met diepgaande beschrijvingen van elke kaart.

Etherische olie Oracle Cards door Lisa POwers

etherische olie orakel kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit orakel deck is een fantastische manier om negatieve gedachten aan te pakken en te leren veranderen en genezen. Elke kaart toont een essentiële olie die we kunnen gebruiken om helderheid en genezing te krijgen, met een focuswoord dat ons begrip van de essentiële olie verbetert.

Ik ben helemaal weg van het gebruik van ’trigger statements’ en ’true statements’ op deze kaarten. Het herinnert ons aan de kracht van negatieve gedachten en how we hebben controle over onze overtuigingen. We kunnen deze negatieve gedachten aanpakken en een nieuw perspectief in ons leven krijgen.

De boodschappen van dit deck zijn echt krachtig en het is echt een van mijn favoriete decks die er op dit moment zijn.

Fairy Wisdom orakel Set door Nancy Brown

fairy wisdom orakel set

BEKIJK PRIJS

Deze orakel kaartenset verbindt de fantasiewereld met de spirituele wereld en vraagt ons om ons te verbinden met spirituele dimensies. Elke kaart toont een fee in een situatie en een woord dat ons helpt te begrijpen wat de kaart ons leert.

Ik hou echt van de grillige kunstwerken die bij het deck worden geleverd, en de gids is echt diepgaand! Het is echter een vrij groot orakel kaartspel dus is niet voor iedereen.

Werk je lichte orakelkaarten door Rebecca Campbell

werk je lichte orakelkaarten

BEKIJK PRIJS

Dit is weer een prachtig deck van Rebecca Campbell en ik hou van de lichte kleuren roze en blauw die worden gebruikt. Elke kaart maakt gebruik van onze eigen wijsheid, waardoor onze intuïtie en creativiteit kunnen worden aangewakkerd.

Dit deck is heel gemakkelijk te lezen, met trefwoorden en vragen op de kaarten geschreven. Het is een geweldige manier om ondergedompeld te worden in het proces van het lezen van orakelkaarten, het bieden van begeleiding en het ontgrendelen van nieuwe ideeën.

Er moet op worden gewezen dat sommige kaarten verwijzen naar traditionele religieuze iconen zoals Jezus, dus als dit niets voor jou is, wil je deze misschien missen!

The Soul’s Journey Leskaarten door James Van Praagh

de zielenreis leskaarten

BEKIJK PRIJS

Ik hou echt van de kleuren en de mandala patronen van dit deck, het onderscheidt zich echt van andere orakel kaart decks! Elke kaart geeft ons leiding in het leven en hoe we toegang kunnen krijgen tot ons hogere spirituele zelf.

Op de kaarten staan positieve affirmaties geschreven met een prachtig mandala ontwerp. Ze herinneren ons eraan dat onze ziel op reis is en dat we met elke wending groeien.

Believe In Your Own Magic door Amanda Lovelace

geloof in je eigen magie

BEKIJK PRIJS

Dit orakeldek is een viering van vrouwen en hun eigen persoonlijke kracht. Het bevat 45 kaarten die elk een vrouw of een groep vrouwen afbeelden. Sommige zijn zeemeerminnen, sommige zijn heksen en sommige zijn prinsessen. Ze zijn allemaal krachtig en magisch!

Ik hou echt van het kunstwerk en hoe er een scala aan vrouwen van verschillende maten, rassen en etniciteiten is. Elke vrouw brengt haar eigen energie en magische krachten naar de kaarten, ze zijn echt allemaal zo mooi! Trefwoorden en zinnen zijn te vinden op elke kaart, waardoor ze gemakkelijk te lezen en te begrijpen zijn.

Droomkaarten van Sunny Present Store

droomkaarten

BEKIJK PRIJS

Deze kaarten gaan allemaal over het volgen van je dromen en het manifesteren van je bestemming. Elke kaart heeft een positieve affirmatie erop geschreven die ons in staat stelt onze emoties te begrijpen en wat we moeten doen om te slagen.

Ik hou echt van de positieve berichten op de kaarten en denk dat ze je echt kunnen helpen genezen en groeien, zowel spiritueel als emotioneel.

Spiritual Junkie door Gabrielle Bernstein

spirituele junkie orakel kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit orakeldek bevordert liefde en acceptatie van onszelf en de wereld om ons heen. Het artwork is echt prachtig en er zijn prachtige positieve affirmaties op de kaarten die super hartverwarmend zijn!

Ik hou echt van de aquarelstijl van het dek en de kalmerende vibes. Ze zijn geweldig voor dagelijks gebruik om een boost van positiviteit te krijgen voordat je aan je dag begint!

The POwer Of Surrender Oracle Cards door Judith Orloff

de kracht van overgavekaarten

BEKIJK PRIJS

Dit orakel kaartspel gaat helemaal over het opgeven van de dingen die ons niet dienen. Het zijn eenvoudige maar tot nadenken stemmende kaarten met diepe, to-the-point boodschappen. Ik hou ook echt van de beelden, en de kalmerende kleuren!

De betekenis van de kaarten staat erop geschreven, dus je hoeft geen gids te raadplegen om te begrijpen wat ze je vertellen. Het is een dek van reiniging, groei en positiviteit. Geweldig voor degenen onder ons die de afgelopen tijd moeilijke tijden hebben meegemaakt en behoefte hebben aan een beetje aanmoediging.

Sacred Geometry Oracle Deck van Francene Hart

heilige geometrie orakel deck

BEKIJK PRIJS

Geometrie orakel kaartspellen zijn echt cool, en ik hou van deze van Francene Hart! Het appeals voor de energie achter geometrie en wetenschap, die ons openstelt voor hogere bewustzijnsniveaus. De kleuren en ontwerpen zijn echt prachtig en zullen je lang bijblijven na het gebruik van het deck.

Het wordt geleverd met een heel handige gids die je een diepgaande gids geeft over de kaarten, verschillende spreads die je kunt uitproberen en inzichten in spirituele tradities.

Energy Oracle Cards door Sandra Anne Taylor

energie orakel kaarten

BEKIJK PRIJS

Dit orakel kaartspel doet een beroep op de energie die zowel in ons als in het universum aanwezig is. Het vraagt ons om ons te verbinden met de energie die om ons heen is en de energie binnenin te verbeteren.

Het artwork op de kaarten is super mooi en straalt positieve vibes uit. Ik vind de gids ook erg leuk! Het is echt nuttig om de kaarten te begrijpen en wat we ervan kunnen leren. Het deck bevat ook aartsengel- en chakrakaarten die ons helpen hun krachten te begrijpen.

Hemellichamen van Serpentfire

Het Celestial Bodies Oracle Deck van Serpentfire is zoveel meer dan alleen een orakeldek. Het heeft 83 kaarten en een diepgaande gids die je helpt om meer te weten te komen over astrologie en numerologie. Het is geen ‘shuffle and draw’ soort orakel deck. In plaats daarvan volg je verschillende spreads en raadpleeg je de gids om astrologie en numerologie te begrijpen.

Het kunstwerk is prachtig en het is echt een interessant deck om mee te werken. De gids is ongelooflijk diepgaand en een geweldig leermiddel als je geïnteresseerd bent in spiritualiteit.

Oracle Card-decks gebruiken

Als je je perfecte orakel kaartspel hebt gevonden, kun je ze nu gaan gebruiken! Er zijn zoveel verschillende manieren om uw orakelkaarten te gebruiken, dus neem de tijd om erachter te komen welke manier voor u werkt.

Veel orakelkaartspellen worden geleverd met een gids die u advies geeft voor het gebruik van de kaart. Er zijn echter enkele algemene tips die ik je kan geven om je te helpen begrijpen hoe je de orakelkaartspellen zou willen lezen.

Reinig de kaarten en uw ruimte

Voordat u aan de slag gaat met het lezen van uw orakelkaart, moet u de ruimte om u heen en de orakelkaarten reinigen. Dit kan het branden van salie zijn, wierook aansteken of gewoon op de kaarten blazen. Je kunt kristallen ook gebruiken om zowel de kaarten als de ruimte om je heen te reinigen.

orakelkaarten reinigen

Als je kunt, open dan de ramen in je huis. Hierdoor kan de energie uit de natuur je praktijk binnendringen. Lees uw orakelkaarten altijd in een overzichtelijke, eenvoudige ruimte. Hierdoor kun je jezelf onderdompelen in het lezen zonder afleiding.

Mediteer en maak verbinding met uw Oracle Cards

Voordat je begint met lezen, is het belangrijk om je energie te verbinden met de energie van de orakelkaarten. Breng tijd door met het deck en mediteer over je persoonlijke kracht en wijsheid. Doe een beroep op de kracht van de natuur en de elementen, waardoor frisse ideeën en energie naar voren komen.

Besteed tijd aan het inademen, uitademen en bevrijden van je geest van nutteloze gedachten.

USing Oracle Card Decks

Omdat er zoveel verschillende orakelkaartspellen zijn, kunnen verschillende kaarten verschillende doelen dienen. Hier zijn enkele geweldige manieren om orakelkaartspellen bij je spirituele oefeningen te betrekken.

  • Veel van de hierboven genoemde orakelkaartspellen zijn geweldig voor dagelijkse affirmaties. Kies elke ochtend een kaart uit het deck en luister naar wat het je probeert te vertellen. Mediteer de hele dag door over de boodschap.
  • U kunt ook stel de oracle cards specifieke vragen. Stel gewoon je vraag, of in je hoofd terwijl je de orakelkaarten schudt. Kies vervolgens een kaart uit. Dit zal je helpen begrijpen wat je moet doen.
  • Er zijn verschillende spreads voor orakel kaart decks die echt de moeite waard zijn. Eenvoudige tarotspreads met drie kaarten kunnen werken in een orakelkaartlezing, bijvoorbeeld de verleden huidige en toekomstige Tarotkaartspread. Veel orakelkaartspellen worden geleverd met een gids met geschikte spreads.

iNTERPRETING oRACLE cARDS

De meeste orakel kaartspellen zijn vrij intuïtief en gemakkelijk te interpreteren. Veel mensen zullen hun boodschap op de kaart laten schrijven en/of uitgebreid uitleggen in de gids. Het interpreteren van de kaart is echter allemaal te danken aan het luisteren naar je gevoel en wat je voelt dat de boodschap is.

hoe orakelkaarten te interpreteren

Bij het stellen van een specifieke vraag kan het interpreteren van de orakelkaarten tijd kosten. Laat jezelf je onbewustheid aanboren en boodschappen uit het universum halen. Luister naar wat je hart je vertelt!

Het is tijd om te beginnen met uw orakelautod reis!

Ik hoop echt dat dit artikel je heeft geholpen om orakelkaartspellen te begrijpen en waar ze voor worden gebruikt. Ik ben helemaal weg van orakelkaarten omdat ze me een goed inzicht geven in mijn leven en de wereld om me heen.

De hierboven genoemde orakelkaartspellen zijn allemaal geweldige decks om je orakelkaartreis te beginnen, en ik hoop echt dat je je favoriet tussen deze decks zult vinden!

Als je van orakelkaarten houdt en van engelen houdt, wil je misschien ook wat engelenkaarten kopen. Dit zijn als orakelkaarten, maar gericht op het verbinden met je engelen en de boodschappen die ze je sturen.

Laat me weten wat je van deze orakel kaartspellen vindt in de reacties hieronder of via mijn Instagram @alittlesparkofjoy!