17 must-read tarotboeken van beginners tot gevorderden

Het ontwikkelen en ontwikkelen van je tarotvaardigheden betekent vaak dat je alles moet lezen wat je maar te pakken kunt krijgen. Dit kan echter een beetje overweldigend zijn. Especiaal wanneer je een totale newbie bent in de wereld van tarot, zoals er zoveel zijn tarot boeken om uit te kiezen.

Waar te beginnen met zoveel beschikbare opties, hoe weet je wat je moet kiezen en wat resoneerde met je?

Als tarotlezer heb ik veel boeken over tarot gezocht om mijn relatie met de kaarten en het tarotsysteem te verdiepen. Dus voordat je uren besteedt aan het zoeken naar je eerste of volgende tarotboek, bekijk deze tarotboekbesprekingslijst, die zeventien van mijn favoriete boeken en gidsen over tarot bevat.

Hopelijk kleurt je boekenplank over een paar weken je kleine bibliotheek met veel meer Tarotboeken en kun je me in de comments een aantal van je lectuur aanraden. Maar voor nu, zonder verder oponthoud, de ultieme tarotboekenlijst voor 2023.

Omdat het starten met Tarot soms een beetje overweldigend kan zijn, heb ik een paar van mijn favoriete tarotboeken voor beginners geselecteerd en ook enkele van de beste geavanceerde tarotboeken opgenomen voor de meer doorgewinterde lezers onder ons.

Voel je vrij om me zelf tarotboeksuggesties te sturen, want ik hou er echt van om in nieuwe manieren te duiken om naar spreads, kaarten, lezingen en tarotgidsen te kijken.

*Sommige van de onderstaande links zijn affiliate links, wat betekent dat als je ervoor kiest om een aankoop te doen, ik een commissie verdien. Deze commissie brengt u niet extra kosten met zich mee. Klik hier voor meer informatie.*

Tarotkaartboeken voor beginners

Wanneer je net begint met het lezen van tarotkaarten en boeken, raden we je aan om de onderstaande lijst te bekijken voordat je verder gaat met onze meer geavanceerde tarotleesboeken.

Ik ben begonnen met het schetsen van meer inleidende tarotboeken en heb vervolgens een aantal specifieke kaartleesboeken voor beginners aangestipt, gevolgd door tarotspreads-boeken, om te eindigen met een boek dat een meer spirituele inleiding tot tarotlezingen en -lessen leert.

De ultieme gids voor Tarot – Liz Dean

de ultieme gids voor tarot

BEKIJK PRIJS

De Ultieme Gids voor Tarot is absoluut een van de beste tarotboeken om mee te beginnen. Ik gebruik dit boek graag als een gids omdat het gemakkelijk te gebruiken is, maar toch uitgebreid genoeg.

Het biedt eenvoudig te handelen stappen over hoe te beginnen met lezen en opties voor verschillende kaartspreads, vaak gevolgd door een gedetailleerde beschrijving van elke kaart van de major en de minor arcana’s.

Persoonlijk keer ik keer op keer terug naar The Ultimate Guide To Tarot Card Meanings wanneer ik op zoek ben naar een opfriscursus. Het is uitgebreid en nauwkeurig genoeg, maar toch gemakkelijk te gebruiken.

Daarom geloof ik dat dit een van de beste tarotboeken voor beginners op de markt is. Je zult er geen spijt van krijgen dat je dit boek hebt gekocht als je gewoon op zoek bent om met tarot te beginnen en een solide introductie wilt.

De gemakkelijkste manier om Tarot te leren – ooit – Dusty White

De gemakkelijkste manier om Tarot ooit te leren

BEKIJK PRIJS

Wil je plezier hebben om vanaf dag één te leren horen wat je kaarten tegen je zeggen? Dan de gemakkelijkste manier om de Tarot-Ever te leren!! is het perfecte boek voor jou! Laat je niet misleiden door de lichtere oneerbiedige toon van de auteur.

De informatie in dit boek is solide en de hands-on oefeningen zijn top. Met zijn unieke, kenmerkende confessionele stijl leert White je de betekenis van elk van de 78 kaarten.

Hij laat je geen generieke trefwoorden onthouden. In plaats daarvan nam hij praktische hands-on oefeningen op om te leren en te werken met de tarot. Het zal je relatie met de kaarten verdiepen.

Het helpt je ook vaardigheden te ontwikkelen voor het creëren van een systeem van betekenissen die zijn afgestemd op je unieke instincten en intuïtie. De twee uitroeptekens in de titel zijn zeker verdiend.

Uw intuïtieve afdrukbare tarotdagboek en werkboek

Mijn persoonlijke tarotbeoefening kreeg de grootste boost toen ik niet te hard voor mezelf was en gewoon plezier had met de kaarten. En dat is wat mij inspireerde om mijn eigen afdrukbare Tarot dagboek en werkboek te maken! Ik heb dit afdrukbare tarot dagboek onderverdeeld in de volgende vijf secties om je gemakkelijk op weg te helpen met Tarot:

  • Jouw Tarot Deck en Jij
  • De Basis Tarot Spreads
  • De cycli
  • Liefde Tarot
  • Tarot lezen voor jezelf

Elke sectie in dit werkboek bevat leuke en eenvoudige spreads met veel ruimte waar u de kaart (en) die u hebt getrokken kunt tekenen, plakken of opschrijven.

afdrukbaar tarot dagboek werkboek

Afgezien van de spreads, vind je een aantal leuke oefeningen die je kunnen helpen om verbinding te maken met je deck … dingen zoals speeddaten met je kaarten, lay-outs om je eigen cheatsheets te maken (dit heeft me veel geholpen bij het leren van de betekenissen), en enkele tips en trucs voor tarot-nieuwkomers.

Hopelijk heb ik je interesse gewekt! Als ik dat zou doen, zou ik voor altijd dankbaar zijn als je dit Tarot Journal hier in mijn kleine Etsy-winkel zou kopen.

Ik kan je garanderen dat dit niet alleen je zelfvertrouwen en vaardigheden zal vergroten, maar vooral dat het het zoveel leuker maakt!

Tarotkaarten: Een beginnersgids voor tarotkaarten – Julia Steyson

tarotkaarten beginners gids handleiding

BEKIJK PRIJS

Waar de eerstgenoemde boeken van deze ultieme lijst een solide introductie bieden in alles tarot, ligt de focus in dit boek meer op de specifieke kaarten om iemand in staat te stellen bewuster te zijn en mogelijkheden te zien wanneer het normaal gesproken moeilijk zou zijn.

Het boek legt het doel van tarotkaarten uit en de betekenis achter elke specifieke kaart. Elke kaart die wordt uitgelegd heeft een afbeelding van die kaart met een duidelijke uitleg van wat er te zien is, zodat je ze kunt herkennen wanneer je ze ziet, ongeacht je kaartspel.

Het boek legt ook in detail uit, hoe je een tarotlezing moet doen en welke spreads te gebruiken zijn.

Vooral voor mensen met een achtergrond in oosterse religies zoals de Dao en het boeddhisme is dit boek extra fascinerend. Als je dit beginnersboek leest, wordt het duidelijk dat de auteur een ware passie voor tarot heeft en zelfs de heilige aard bespreekt van het kiezen van het juiste tarotkaartspel voor jou. Absoluut een must-have op je tarot boekenplank.

Easy Tarot: Leer de kaarten lezen – Josephine Ellershaw

makkelijke tarot beginboekkaarten

BEKIJK PRIJS

Speciaal gemaakt voor beginnende tarotlezers, deze Easy Tarot kit is de makkelijkste manier om Tarotkaarten te leren lezen. In het Easy Tarot Handbook deelt de auteur Josephine mind-tricks, snelkoppelingen en waardevolle tijdbesparende technieken om je kaartlezen en algemene kennis te verbeteren.

Dit boek maakt het heel gemakkelijk en vereenvoudigd dat iedereen met deze methode kan leren. Dit tarotboek legt alles uit en zolang je de aanwijzingen in het boek precies opvolgt, kun je binnen een paar dagen het exacte tarotleesproces leren.

365 Tarot Spreads: Onthulling van de magie in elke dag – Sasha Graham

spread tarot boek 365 Tarot Spread Onthullende Magie

BEKIJK PRIJS

Als je eenmaal de basis van tarotlezen onder de knie hebt, wil je nieuwe spreads verkennen. Zoals beschreven in de Ultimate Tarot Beginners Guide is het meest gegeven advies aan beginners om de tarot te leren door een dagelijkse kaart te trekken.

Dit boek past dit advies ook toe op het leren van nieuwe spreads. door voor elke dag van het jaar een tarotspread te voorzien.

Elke spread in het boek sluit aan bij een historische of magische gebeurtenis dat gebeurde op die dag en gaat vergezeld van gedetailleerde informatie en voorbeeldvragen om op te focussen.

Met 365 Tarot Spreads: Revealing the Magic in Every Day zul je een geweldige reis hebben om elke dag van het jaar verlichting te realiseren.

Power Tarot: Meer dan 100 Spreads – Trish MacGregor

Power Tarot beginners tarot boek

BEKIJK PRIJS

Een ander geweldig boek om tarotspreads te leren is Power Tarot: Meer dan 100 spreads die specifieke antwoorden geven op je belangrijkste vraag. Dit boek bevat een goede beginnersgids voor de tarot maar bevat ook bijna 100 pagina’s tarot spreads.

Deze spreads zijn georganiseerd op basis van het aantal kaarten dat ze nodig hebben. Je kunt beginnen met de enkele kaart “Ja/Nee” spread, maar je kunt ook je tarotvaardigheden testen met de uitgebreide vierentwintig kaarten spread van de Dubbele Horoscoop.

Power Tarot, hoewel niet zo diep in de geschiedenis van de kaarten als ik had gewild (wat geweldig is voor beginners), doet een zeer duidelijke en beknopte samenvatting van het gebruik en de oorsprong van de tool.

Er is ook een goede lange uitleg, niet alleen van elke kaart, maar ook hoe de kaarten met elkaar kunnen communiceren. Daarnaast hebben de auteurs ook empowerment-betekenissen voor elke kaart opgenomen. Dit is erg handig als je het gebruik van de kaarten in spreuken wilt uitleggen.nd bezweringen.

Zeventig-Eight Graden van Wijsheid: Een Boek van Tarot – Rachel Pollack

Achtenzeventig graden wijsheid: een tarotboek

BEKIJK PRIJS

Geen tarotboekenlijst is compleet zonder de klassieke Achtenzeventig Graden van Wijsheid Vaak aangehaald als een van de historische boeken in de moderne tarot, zal het je helpen een relatie te ontwikkelen met je kaarten en je eigen spirituele kant.

Dit boek is gebaseerd op geschiedenis, mythologie en filosofie en gaat diep in op de symboliek en betekenis van elke kaart.

Bovendien introduceert het gemeenschappelijke en praktische spreads. Als zodanig is het een duidelijk en leesbaar boek. Diep en rijk aan informatie voor zowel de beginnende als gevorderde tarotstudent.

De auteur van dit boek, Rachel Pollack, wordt beschouwd als een van ’s werelds belangrijkste autoriteiten op het gebied van de moderne interpretatie van de tarot. Rachel is niet alleen lid van de American Tarot Association, de International Tarot Society en de Tarot Guild of Australia, maar heeft ook de afgelopen 15 jaar lesgegeven aan het beroemde Omega Institute.

Tarotkaartboeken voor gevorderde lezers

Na het afronden van het beginnersgedeelte van tarotboeken, kunnen we nu doorgaan naar het meer geavanceerde gedeelte om meer vertrouwen in je lezingen op te bouwen, astrologie toe te passen en meer perspectief te krijgen op de geschiedenis en spirituele betekenissen van je spreads.

Tarot Voorbij de basis: krijg een dieper begrip van de betekenissen achter de kaarten – Anthony Louis

professioneel tarot leesboek

BEKIJK PRIJS

Dit is een van de eerste boeken die ik zou aanraden als je klaar bent met het lezen van onze beginnersboekenlijst over tarot. Het is echt een level-up in het lezen van tarot dat je leert hoe je een gevorderde beoefenaar kunt worden.

Dit boek benadrukt de invloeden van astrologie en deelt instructies voor het werken met omkeringen, getalsymboliek, intuïtie, de vier elementen en de filosofische wortels van tarot.

Een perfecte follow-up om je lezingen naar een hoger niveau te tillen en je geavanceerde tarotkennis te verdiepen.

Er is een goede balans in dit boek tussen historiciteit, onderzoek en persoonlijke mening die aantrekkelijk en leesbaar is, en ik weet dat ik na verloop van tijd terug zal gaan en de hoofdstukken over de astrologische invloed zal herlezen op momenten dat ik een verfrissing nodig heb.

Geavanceerde Tarot geheimen – Dusty White

geavanceerde tarotboekgeheimen

BEKIJK PRIJS

Dit boek onthult de geavanceerde verspreidingstechnieken en bedrijfsgeheimen die dagelijks worden gebruikt door de beste paragnosten, tarotlezers en mediums in deze wereld.

Dit is een geavanceerd how-to tarothandboek voor professionals die ergens tussen de $ 100 en $ 1.000 per uur in rekening brengen.

Ik heb mijn nauwkeurigheid echt verbeterd en mijn intuïtie en lezingen versterkt door de oefeningen te oefenen en de spellen te spelen die in dit boek worden beschreven.

Wanneer je je lezingen naar een hoger niveau wilt tillen en anders wilt zijn dan anderen, is dit het boek dat de training is die je nodig hebt om een echt bekwame tarotlezer te worden.

Waarschuwing: een sterke basis en vertrouwen met je tarot deck zijn nodig voordat je aan de geheimen in dit boek werkt. Anders vallen de dingen gewoon niet op hun plaats en is dit geavanceerde tarotboek een verspilling van tijd, energie en geld.

21 manieren om een Tarotkaart te lezen – Mary Greer

tarotboek voor beginners: 21 manieren om een Tarotkaart te lezen

BEKIJK PRIJS

Dit is ook een geweldig boek om te overwegen nadat je een aantal van de tarotboeken voor beginners hebt voltooid. Net zoals de zesentwintig letters van het alfabet kunnen worden gecombineerd om miljarden woorden te vormen, kunnen Greer’s eenentwintig methoden in elke combinatie worden gebruikt voor het verkrijgen van verbazingwekkende nieuwe tarotinzichten.

De technieken beschreven in 21 manieren om een Tarotkaart te lezen zullen je helpen om je zelfvertrouwen op te bouwen om zelf te lezen zonder de hulp van een handleiding of een gids.

Je leert lezen op het moment, zonder gebonden te zijn aan een boek om de betekenis van elke kaart te raadplegen. Dit zal resulteren in een meer aanwezige lezing waarin je meer openstaat voor de berichten die door de kaarten stromen.

Door de 21 verschillende methoden onder de knie te krijgen, maak je vooruitgang om van een beginner naar een gemiddelde tarotlezer te gaan.

Holistische Tarot: Een Integratieve Benadering van het Gebruik van Tarot voor Persoonlijke Groei – Benebell Wen

tarotboek de Holistische Tarot: Een Integratieve Benadering van Het Gebruik van Tarot voor Persoonlijke Groei

BEKIJK PRIJS

Dit boek laat niets weg. Het behandelt beginnersonderwerpen zoals het uitkiezen van je deck- en kaartbetekenissen, evenals intermediaire en gevorderde onderwerpen, zoals hoe je de tarot kunt gebruiken voor het verbeteren van relaties, professionele ontwikkeling en persoonlijke veerkracht.

Gevorderde lezers zullen ook genieten van de genuanceerde theoretische discussies van de tarot. Het boek leert je om je af te stemmen op je innerlijke zelf door na te denken over kaartbeelden, betekenissen en associaties. Als Holistische Tarot: Een Integratieve Benadering van Het Gebruik van Tarot voor Persoonlijke Groei is zo allesomvattend. Je komt er steeds weer op terug!

Tarot en Astrologie: Verbeter je lezingen met de Wijsheid van de Dierenriem – Corrine Kenner

Het tarotboek: Tarot en astrologie: Verbeter je lezingen met de wijsheid van de dierenriem

BEKIJK PRIJS

De wetenschap van astrologie is een zeer belangrijk systeem om op te nemen in je tarotlezingen, omdat het intrinsiek verbonden is met tarot gedurende zes eeuwen.

In dit gebruiksvriendelijke boek maakt Kenner het gemakkelijk om dit fascinerende kruispunt te verkennen en ervan te leren, zelfs als je helemaal geen astrologiekennis hebt.

Ze zal je helpen je reis te beginnen door zowel de basisprincipes van tarot als astrologie, de archetypische symbolen en beelden van de kaarten, de twaalf tekens van de dierenriem en de planeten te bespreken.

Tarot en Astrologie: Verbeter je lezingen met de Wijsheid van de Dierenriem zal je leren om tarot en astrologie voor jezelf te combineren – en je tarotbeoefening uit te breiden terwijl je je leven verrijkt.

Tarosofie – Marcus Katz

Tarosofie tarotboek

BEKIJK PRIJS

Zeker, niet het minste boek op mijn lijst is Tarosofie geschreven door Marcus Katz. Het boek bevat een verzameling van alle kennis en wijsheid die Katz heeft opgedaan na 30 jaar studeren, lezen, onderzoeken en tarot onderwijzen. Hij combineerde met succes academische strengheid met praktijkervaringen.

Met 50 unieke oefeningen en gedetailleerde leeslijsten geeft het je veel tips en ideeën die je zullen helpen om de wijsheid van de kaarten op een speelse manier te verkennen. Het is echt een eye-opener voor tarotlezers die dieper willen gaan.

Ik heb echt genoten van het lezen van dit boek en heb het aanbevolen aan al mijn tarot-minded vrienden, dus ik zou je willen verleiden om het ook zeker te lezen!

De essentiële Lenormand: uw gids voor precieze en praktische waarzeggerij – Rana George

waarzeggers kaartdekboek

BEKIJK PRIJS

Niet zozeer een geavanceerd tarotleesboek, maar meer een boek over algemene waarzeggerij. Ik kies ervoor om dit boek op de lijst op te nemen om je bereik op kaartlezingen te verbreden om je vaardigheden en capaciteiten verder te verbeteren.

Al meer dan 150 jaar is het Lenormand-deck een populair waarzeggerijmiddel over de hele wereld en een must-read als je een toplezer wilt worden.

Van eenvoudige vragen tot kritische dilemma’s, de Lenormand biedt een glimp van de toekomst wanneer u deze het meest nodig hebt.

De Essentiële Lenormand bevat ouderwetse leesmethoden, moderne technieken, trucs en tips voor het werken met meerdere spreads en manieren om de Lenormand te gebruiken binnen je volgende tarotlezing.

Bonus: Beste Tarot Kleurboeken

Wanneer ik een kleine pauze nodig heb van de ‘zware’ leringen van sommige van de bovenstaande boeken, schakel ik graag over op wat mindful kleuren. Hieronder staan mijn favoriete drie tarot kleurboeken om te inspireren en meer creativiteit aan te wakkeren terwijl ik werk aan het beheersen van de prachtige wereld van tarot.

Het Tarot Kleurboek – Theresa Reed

tarot kleurboeken

BEKIJK PRIJS

Dit kleurboek is gewoon GEWELDIG. Zelfs als beginnende tarotlezing kun je letterlijk je weg banen door elke kaart in het deck en in een mum van tijd van “Tarot rookie” naar “Tarot master” gaan. Over een leuke manier gesproken om te leren taroteren, toch?

Speciaal gemaakt voor nieuwe beoefenaars en mensen die geïntimideerd zijn door Tarot, is deze gids gemaakt om je te helpen onmiddellijk aan de slag te gaan met een Tarot-oefening die alleen maar zal groeien en verdiepen.

Prachtig spiraalgebonden heeft het grote reproducties van het Rider-Waite-Smith tarot deck, met grote en kleine arcana, met voorgestelde kleuren en ideeën om creativiteit aan te wakkeren om buiten de suggesties te gaan.

De Tarotkaart Volwassen Kleurboek – G.C. Carter

het tarot kleurboek

BEKIJK PRIJS

Of je dat nu bent nieuw voor de tarot of een ervaren lezer, Het Tarotkaart Volwassen Kleurboek helpt je de kaarten op een nieuwe en speelse manier te ontdekken en te verkennen.

Er wordt echter geen info gegeven over de kaarten, dus als je tarot wilt leren tijdens het kleuren, raad ik je aan om met het eerste tarotkleurboek te gaan.

Dit boek is geweldig als je je kleurvaardigheden op alle kaarten wilt oefenen en je eigen persoonlijke draai wilt geven aan een deck dat echt van jou wordt.

Kleurboek der Schaduwen: Tarot Journal – Amy Cesari

tarot kleurboek amazon

BEKIJK PRIJS

Wat anders is aan dit tarot kleurboek is dat het niet gericht is op het kleuren van de tarotkaarten maar alle schoonheid en magie rondom tarot. Dit kleurboek neemt je mee op een magische rit van het verkennen van rijk geïllustreerde notitiepagina’s, verschillende tarotspreads, magische spreuken en nog veel meer terwijl je je intuïtieve pad volgt in dit betoverende tarotkleuringsdagboek.

Echt een van mijn favorieten als ik een kleine pauze van het leven nodig heb en door het konijnenhol wil gaan zoals Alice in Wonderland.

Het kiezen van je Tarotboek en Kaartspellen

Ik ben echt blij dat ik deze boeken kan delen die ik ook aanbeveel aan mijn studenten die beginnen aan hun reis door tarot.

En nu, meer dan ooit, zijn mensen op zoek naar antwoorden binnenin. Door onze lezingen, kaarten en boeken zullen we meer betekenis vinden en via de gemeenschap, we bouwen online en offline zullen we betere manieren vinden om die betekenis toe te passen en meer vreugde te wekken bij de mensen om ons heen.

tarot boekenlijst
Ik kwijlend in de Tarotsectie van mijn plaatselijke boekhandel

Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei, is deze lijst nog lang niet compleet. Ik herzie mijn lijst (te) vaak, want hoewel er enkele klassieke tarotboeken zijn die er zijn om voor altijd te blijven, zijn er ook nieuwe boeken gepubliceerd met moderne takes en verbluffende tarotontwerpen van nieuwe aankomende lezers en onze gemeenschap.

Hopelijk kun je je gedachten achterlaten in de reacties hieronder en me laten weten welk tarotboek je het leukst vindt. Eenmaal gelezen en goedgekeurd, zal ik ervoor zorgen dat ik het aan deze ultieme tarotboekenlijst toevoeg met een pluim voor jou!

Laat jij onze community je favoriete tarotboek weten?