De 5 beste palmistry-boeken om je palmleesvaardigheden te laten groeien

Grote handpalmen, kegelvormige vingers, kleine handpalmen, de vinger van Jupiter en de lijn van gezondheid: er zijn zoveel dingen te leren over Handlezen aka Chiromancy, en veel handlezen boeken vandaag beschikbaar.

palmreading boeken

Daarom betekent het kweken en ontwikkelen van je handlezenvaardigheden vaak dat je alles leest wat je te pakken kunt krijgen. Dit kan echter een beetje overweldigend zijn. Vooral als je een totale newbie bent in de wereld van handlezen, omdat er zoveel palmleesboeken zijn om uit te kiezen.

De beste palmistry boeken om snel te leren

Hoe trots ik ook ben op mijn handlezengids, om echt alles te weten over het lezen van handpalmen, moet je wat meer lezen. Dus, als je net zo gepassioneerd bent over dit onderwerp als ik, bekijk dan de lijst met Palmistry-boeken die ik hieronder heb samengesteld.

1. De kunst en wetenschap van handlezen

beste handlezenboeken

BEKIJK PRIJS

Beschikbaar op Kindle of hardback, De kunst en wetenschap van handlezen, is een van de beste handlezenboeken op de markt. Hoewel ik zou willen dat ik soms een ‘Kindle’-meisje was, hou ik echt van het gevoel van een boek met harde kaft. Deze maakt zeker indruk, niet alleen vanwege de hoes, maar ook vanwege wat eronder zit.

De auteur, Ellen Goldberg, bestudeerde palmlezen gedurende vier decennia. Dit boek is een compilatie van alles wat ze onderweg heeft geleerd. Ik ben helemaal over oude praktijken (niet alleen westers), dus het feit dat mevrouw Goldberg’s studie van de Tao en mythologie ook binnenin verweven is, vind ik opwindend.

Andere pluspunten: tonnen foto’s en visuals, gemakkelijk te begrijpen uitleg en biedt informatie over elk aspect van palmlezen. Toen ik de recensies voor handlezenboeken las, kwam deze steeds weer terug. Zoveel mensen kijken naar dit werk voor antwoorden vanwege de hoeveelheid informatie die het bevat. Completer kun je echt niet worden.

Wat bijna alle geschreven recensies gemeen hadden, was dit woord: uitgebreid – en het is waar. De Kunst en Wetenschap en Handlezen dekt het allemaal. Als je dit boek koopt, heb je geen ander boek nodig.

2. Een beetje handlezen: een inleiding tot palmlezen

beste palm lezen boeken

BEKIJK PRIJS

Een beetje handlezen: een inleiding tot palmlezen is mijn persoonlijke favoriete keuze voor toegankelijkheid en draagbaarheid. Hoewel dit boek geen volledig uitgebreide combinatie van handlezen is, is de informatie die auteur Cassandra Eason wel heeft opgenomen goed geschreven en biedt het een uitstekend inzicht in de praktijk.

Ik gaf vooral de voorkeur aan dit boek toen ik voor het eerst aan mijn handlezenreis begon. Toen ik vers was in de wereld van de handlezen, vond ik de grotere volumes soms overweldigend en moeilijk te begrijpen. Omdat ik nog veel te leren had, vond ik het ontzettend handig om dit boek overal bij me te hebben.

Het is klein genoeg om in een tas of handtas te passen zonder te veel ruimte in beslag te nemen of te zwaar te zijn, maar het is niet overgesimplificeerd tot het punt waarop het het geld niet waard is.

De visuele leerkant van mij waardeerde ook de illustraties in het boek. Soms moet ik een beeld zien van wat er wordt uitgelegd om bepaalde concepten het beste te begrijpen. Bij handlezen was dit voor mij zeker het geval. Hoewel het boek niet veel ruimte heeft voor foto’s, bevatte het er genoeg om me te helpen.

3. De geheime code op je handen: een geïllustreerde gids voor handlezen

handlezen boeken

BEKIJK PRIJS

Als het tijd is om een naslagwerk aan te schaffen, ben ik het type persoon dat organisatie waardeert. De geheime code op je handen: een geïllustreerde gids voor handlezen heb dit geweldig gedaan. Uiteindelijk maakte dit het van onschatbare waarde in mijn initiatief om handlezen te leren. Het bevat niet alleen eenvoudige, gemakkelijk te begrijpen inhoud, het bevat ook prachtige, gedetailleerde illustraties die het boek echt tot leven brengen.

Wat me het meest enthousiast maakte over dit boek waren de tabscheidingen tussen secties. Dit vereenvoudigt het leer- en referentieproces aanzienlijk. Vooral omdat het tijd bespaart door de noodzaak om door pagina’s te bladeren op zoek naar iets doelloos te elimineren.

Het is verkrijgbaar in paperback, maar ik ben een voorstander van de hardback cover en spiraalvormige wervelkolom versie. Deze opzet maakt de pagina’s gemakkelijk om tussen te schakelen, wat voor mij een absolute must is omdat ik constant naar mijn referenc verwijse materialen.

Dit was nuttig voor mij toen ik aan het leren was, maar ik moet nog steeds af en toe terugverwijzen naar dit boek. Dus ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om iets meer geld uit te geven bij de aankoop van deze versie. Ik heb ontdekt dat het de extra kosten waard is en zou al mijn vrienden of collega’s aanraden om hetzelfde te doen, zo niet voor esthetische doeleinden, dan voor duurzaamheid.

Ik heb in mijn leven veel handlezenboeken gelezen, en dit is er een die op mijn lijstje komt als iemand me om een aanbeveling vraagt. Het is uitstekend voor zowel beginnende lezers als professionals, omdat de inhoud binnenin zo uitgebreid is.

Het is ook een mooi cadeau – ik heb verschillende exemplaren gekocht voor menig verjaardags- of vakantie-evenement, en iedereen twijfelt altijd over hoe mooi het is – je kunt niet verliezen met deze.

4. Palmlezen voor beginners

palmistry beginnersboeken

BEKIJK PRIJS

Het komt niet vaak voor dat ik een educatief boek een ‘pageturner’ noem, maar Palmlezen voor beginners: vind je toekomst in de palm van je hand past in de mal. Elke keer als ik geïnteresseerd ben in het leren van iets nieuws, en vooral als het gaat om spiritualiteit, merk ik vaak dat ik zo leergierig ben dat ik er meteen online artikelen over begin te lezen.

Dit was het geval toen ik geïnteresseerd raakte in handlezen. Toen ik eenmaal alle inhoud had verslonden die ik daar kon vinden, besloot ik verder te gaan met boeken om mijn kennis te vergroten.

Het probleem dat ik tegenkwam bij veel van de publicaties die ik las was herhaling. Het leek alsof iedereen dezelfde dingen te zeggen had, wat het voor mij moeilijk maakte om vooruitgang te boeken in mijn opleiding over handlezen. Het was frustrerend om steeds weer geld uit te geven aan dezelfde inhoud.

Het beste aan dit boek was dat het veel informatie bevatte die ik niet online had gelezen of in de bibliotheek met palmistry-boeken die ik al had gekocht. Daarom vond ik dit een spannend boek, dat het vuur dat ik van binnen had opnieuw aanwakkerde om alles te leren wat ik kon over handlezen.

Zoals het geval is met mijn andere favorieten, waren de illustraties in dit boek vergelijkbaar met wat ik verwachtte. Het is belangrijk voor mij om een uitstekende visuele weergave te hebben van wat ik leer, en dit boek stelde niet teleur.

Als je net als ik bent en je waardeert een aangename esthetiek, Palmlezen voor beginners: vind je toekomst in de palm van je hand (voor beginners) heeft wat je nodig hebt.

5. Handvol sterren: een handlezengids en een handafdrukkit

palmistry beginnersboeken

BEKIJK PRIJS

Ik had in eerste instantie gekocht Handvol sterren: een handlezengids en handafdrukkit voor een lieve vriendin van mij op haar verjaardag. Ik had al veel geleerd van wat ik nu weet over palmlezen toen ze interesse toonde. Ik voelde dus niet de behoefte om aan mijn bibliotheek toe te voegen. Toch wilde ik haar iets unieks en cadeauwaardigs geven. Toen ik dit boek per post kreeg, was ik op slag verliefd.

Ik was onder de indruk vanaf het moment dat ik het boek uit de zeecontainer haalde vanwege de prachtige aandenkendoos waarin het wordt geleverd. Toen ik het opende, vond ik het nog leuker. Het is goed gemaakt en stevig en wordt ook geleverd met geperforeerde pagina’s, een inktkussen en roller en zelfs een gelpen.

Deze benodigdheden zijn handig, vooral voor beginners, omdat je hiermee afdrukken kunt maken van de palm die je leest en je bevindingen kunt annoteren terwijl je verder gaat. Ik vond het een leuk idee om dit voor mijn vrienden, familieleden en klanten te doen, omdat het het mogelijk maakt om de lezing mee naar huis te sturen.

Over het algemeen staat dit boek bovenaan mijn lijst voor boeken om cadeau te geven. Afgezien daarvan ben ik zo blij dat ik heb besloten om mezelf er ook mee te behandelen, omdat het stapsgewijze proces dat het introduceerde de manier waarop ik handlezen doe veranderde, omdat ik het nu systematisch en met vertrouwen en passie kan benaderen.

Klaar om je Palmistry Book te krijgen?

Als je nog steeds niet zeker weet met welk boek je moet beginnen, raad ik je aan om met je gevoel te gaan. Welke hoes trok automatisch jouw aandacht? Welke voelt zich goed?

beste handlezenboeken

Handlezen is zo’n spannend onderwerp dat het niet uitmaakt welke je kiest, je zult veel leren. Dus bij twijfel, koop er twee. Binnenkort lees je handpalmen als een pro.