17 Beste spreukenboeken om te leren hoe je gemakkelijk spreuken kunt uitspreken

Voor veel nieuwe heksen is de prioriteit om te leren hoe ze spreuken kunnen uitspreken. Dit is natuurlijk omdat het gieten van spreuken een van de meest verleidelijke en opwindende dingen is die magie ons in staat stelt om te doen.

Wist je echter dat je geen heks hoeft te zijn om spreuken uit te spreken? Iedereen kan het doen met behulp van een goede, beschrijvende spreukenboek.

Beste hekserij- en spreukenboeken

In dit artikel zal ik je voorzien van de ultieme lijst met de beste hekserij- en spreukenboeken voor beginners en gevorderde spell casters. In deze lijst is een korte beschrijving van elke optie opgenomen, samen met wat het boek voor u kan doen.

Ik heb ook wat advies toegevoegd over hoe je je spreuken kunt uitspreken voor het best mogelijke resultaat en je kunt een aantal supereenvoudige beginnersspreuken vinden.

Geniet van het uitproberen van deze boeken en spreuken, en als je wilt, laat ze dan een bron van inspiratie zijn voor het ontwikkelen en verbeteren van je eigen magische praktijk!

*Sommige van de onderstaande links zijn affiliate links, wat betekent dat als je ervoor kiest om een aankoop te doen, ik een commissie verdien. Deze commissie brengt u niet extra kosten met zich mee. Klik hier voor meer informatie.*

1. Het kleine grote boek met witte spreuken

Het kleine grote boek van witte spreuken

BEKIJK PRIJS

Laten we deze lijst beginnen met een van mijn favoriete spreukenboeken aller tijden: The Little Big Book of White Spells. Met meer dan 200 spreuken bevat dit boek zeker de spreuk die je nodig hebt.

Ben je op zoek naar liefdesspreuken om een nieuwe geliefde te vinden? Cheque. Heb je een spreuk nodig om je huis te verkopen? Cheque. Wilt u een spreuk om uw bedrijf winstgevender te maken? Cheque.

Met eenvoudige handelingen, creatieve rijmpjes en oprechte intenties kan dit boek je helpen om je diepste verlangens te vervullen. De spreuken in dit boek zijn snel, gemakkelijk te begrijpen en werken voor iedereen.

Bovendien is dit spreukenboek zeer grondig om je te laten weten wat de kleuren die je moet gebruiken betekenen, welke kristallen moeten worden gebruikt, welke dagen om een spreuk uit te spreken, gewoon alles!

2. Wicca Book of Spells

Wicca Book of Spells: Een boek met schaduwen voor Wiccans, heksen en andere beoefenaars van magie

BEKIJK PRIJS

Het Wicca Book of Spells is geschreven met de amateur spellcaster in gedachten. Het is gemakkelijk te lezen en te begrijpen en de spreuken zijn eenvoudig.

Wat ik geweldig vind, is dat de auteur de kracht van kristallen en stenen combineert met elegante en effectieve spreuken. Het doel van deze bezweringen is om je leven van binnen en van buiten te verbeteren.

Hoewel het boek vrij dun is (slechts 100 pagina’s), bevat het een breed scala aan spreuken zoals liefdesspreuken en geldspreuken die bedoeld zijn om de financiële zekerheid te verbeteren en te behouden, zelfrespect en zelfvertrouwen te ontwikkelen en om helder denken en effectievere communicatie tot stand te brengen.

Kortom een geweldig spreukenboek voor beoefenaars die net beginnen met het uitspreken van spreuken en het leren over Wicca-sabbatten.

3. Encyclopedie van 5.000 Spreuken

Encyclopedie van 5.000 Spreuken

BEKIJK PRIJS

De Encyclopedie van 5.000 spreuken is je ultieme gids voor spellcasting. Het bevat een gevarieerde mix van praktische spreuken samen met oudere spreuken die alleen voor referentiedoeleinden kunnen worden gebruikt (omdat ze duidelijk zijn geschreven en uitgevoerd vóór het begin van de moderne geneeskunde).

Denk aan een kookboek maar dan vol spreuken in plaats van recepten. Dat is precies wat dit spreukenboek is, een gemakkelijk te gebruiken en door te bladeren naslagwerk, of zoals de naam al doet vermoeden een encyclopedie.

Een ander groot voordeel van de spreuken in dit boek is dat veel spreuken individueel of als een stuk van een grotere spreuk kunnen worden gebruikt.

Zoals het gebruik van een rode kaars voor de liefde en dat combineren met Talisman maken. Dit maakt het ook een geweldige bron van inspiratie voor degenen die hun eigen spreuken willen schrijven.

Afgezien van de spreuken, beschrijft het boek ook veel manieren om je spreuken uit te spreken, hoe je wierookkegels, botanische infusies en verschillende rituelen kunt maken.

Door de brede en diverse content vind je voor vrijwel elke situatie wel iets te vinden. Dit maakt het een must-have boek voor ieders bibliotheek!

4. Het boek van zegeningen en rituelen

1001 Spreuken: het complete boek met spreuken voor elk doel

BEKIJK PRIJS

“Het Boek der Zegeningen en Rituelen leest als een wijze advertentie.ondeugd en inzicht van een zachte magische vriend”. Dit was een van de recensies die ik over dit boek heb gelezen voordat ik het kocht. En dit beschrijft precies mijn mening. Het is veruit een van de beste boeken die ik ooit heb gelezen over zegeningen en rituelen.

Dit spreukenboek richt zijn aandacht op rituelen en geeft je alle informatie die je nodig hebt om ze uit te voeren. Het is georganiseerd in chronologische volgorde per maand, dus het enige wat je hoeft te doen is je maand volgen en daar beginnen.

Elke maand is bijzonder in zijn relevantie voor die maand met informatie, ambachten om te doen, geschiedenis, rituelen, enz. Het is echt uitgebreid en Athena Perrakis levert meer informatie dan je je kunt voorstellen.

Een ander groot voordeel van dit boek is het prachtige artwork! De illustraties zijn gewoon prachtig en dragen bij aan de magische kwaliteit van het boek. Zeker een aanrader dit boek!

5. Maan Spreuken

Moon Spells: hoe de fasen van de maan te gebruiken om te krijgen wat je wilt

BEKIJK PRIJS

De maan is een krachtige kracht die in je voordeel kan worden gebruikt. Als je geïnteresseerd bent in het benutten van deze kracht om jezelf en de mensen om je heen ten goede te komen, is dit boek een uitstekende optie voor jou.

De spreuken in dit boek zijn verrijkt met informatie over elke fase van de maan. Het heeft ook instructies over hoe de spreuk op precies het juiste moment uit te voeren. Dit werkt om je kracht te verbeteren en zorgt voor een meer formidabele spreuk in het algemeen.

Afgezien van de informatie over de maan hield ik van de variëteit en het unieke karakter van de spreuken zelf. Het omvat liefdesspreuken, spreuken rond emotionele of spirituele hulp en spreuken om je financiële situatie te verbeteren.

Vooral voor beginners zou dit spreukenboek goed kunnen zijn om mee te beginnen. Voor de meer ervaren lezers kan dit boek een mooie opfrisser en bron van referentie zijn. Daarom is het een geweldige aanvulling op je verzameling spreukenboeken.

6. Hekserij: omarm de heks binnenin

1001 Spreuken: het complete boek met spreuken voor elk doel

BEKIJK PRIJS

Ben je klaar om je innerlijke magische waarheid te omarmen? Dit spreukenboek zal je op een reis leiden om je te ontdoen van wat je niet dient, je authentieke zelf uit te drukken en je innerlijke waarheid te belichamen.

Dit zijn drie zeer belangrijke aspecten van elke succesvolle heks, dus de publicatie is een geweldige aanvulling op je bibliotheek!

7. 1001 Spreuken: Het complete boek spreuken voor elk doel

1001 Spreuken: het complete boek met spreuken voor elk doel

BEKIJK PRIJS

Op zoek naar een one-stop-shop voor al uw spellcasting behoeften? Zoek niet verder – 1001 Spreuken bevat een eclectische verzameling spreuken voor alle facetten van je leven.

Het is opgesplitst in twintig secties met een focus op alles van vruchtbaarheid tot financiën. Deze is een must-have voor elke occulte bibliotheek!

8. Grimoire voor de Groene Heks

Grimoire voor de Groene Heks: een compleet boek van schaduwen

BEKIJK PRIJS

Grimoire voor de Groene Heks is een compleet boek van schaduwen dat is afgeleid van het persoonlijke spreukenboek van de auteur. Het functioneert als een werkende gids voor spreuken, rituelen en waarzeggerij.

De grafieken over waarzeggerij, stenen en kruiden zijn goed georganiseerd en nuttig voor spellcasters uit alle disciplines en lagen van de bevolking.

9. Het praktische heksenspreukboek

1001 Spreuken: het complete boek met spreuken voor elk doel

BEKIJK PRIJS

Dit spreukenboek is een uitstekende bron voor degenen die nieuw zijn in spellcasting. De spreuken zijn bedoeld om vreugde aan het leven toe te voegen.

De taal in het boek is eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen, en elke spreuk heeft een diepgaande beschrijving en gids.

10. De Gids van de Goede Heks

The Good Witch's Guide: een moderne wiccapedia van magische ingrediënten en spreuken (de moderne heks)

BEKIJK PRIJS

The Good Witch’s Guide richt zich op een centraal thema van de basisprincipes van spreuken en spellcasting. Het bevat instructies voor het schoonmaken van de items waarmee u werkt en het letten op energie, intentie en stemming.

Dit zijn allemaal essentiële basisprincipes van spellcasting en werken om heksen van alle vaardigheidsniveaus te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

11. Hekserij: een handboek of Toverspreuken en Drankjes

Hekserij: een handboek van magische spreuken en drankjes

BEKIJK PRIJS

Van het voorstellen van je toekomstige echtgenoot tot het verbannen van hoofdpijn: dit spreukenboek is een compilatie van enkele van de krachtigste, oudste spreuken van over de hele wereld. En het geweldige is dat het gemakkelijk te gebruiken is, omdat alle spreuken op doel zijn georganiseerd.

Je vindt er verschillende secties voor liefdes- en matchmakingsspreuken, tegenspellers, geluks- en geluksspreuken, aardespreuken en machtsspreuken, bijvoorbeeld.

Dit spreukenboek beschrijft niet alleen wat voor soort instrumenten je nodig hebt voor je ambacht en hoe je de spreuk moet uitspreken, maar geeft ook een nauwkeurige geschiedenis van elke spreuk, zodat je de wortels van elke spreuk kunt leren terwijl je hem uitspreekt. Dit maakt het een uitstekend spreukenboek voor beginners.

Als bonus heeft het boek prachtige linoleum-gesneden illustraties van kunstenaar Melissa West die de magie van het verleden tot leven brengen!

12. Het moderne hekserij spreukenboek

The Modern Witchcraft Spell Book: uw complete gids voor het maken en uitspreken van spreuken

BEKIJK PRIJS

Dit spreukenboek is een genot om te lezen en is opgezet in een gemakkelijk te begrijpen formaat. Het boek is bedoeld om je informatie te geven over de etiquette van spellcasting, gevolgd door enkele eenvoudige spreuken om je kennis op toe te passen. Beginnende spellcasters zullen dit boek het meest nuttig vinden.

13. Wicca Spellbook Starter Kit

1001 Spreuken: het complete boek met spreuken voor elk doel

BEKIJK PRIJS

Dit spreukenboek is een van een verzameling van drie boeken die is geschreven met nieuwkomers in gedachten. Het heeft een volledige beschrijving van elk van de veertien kaarsspreuken, dertien kristallen spreuken en dertien kruidenspreuken. Deze informatie is van onschatbare waarde, vooral voor iedereen die nieuw is in spreuken en spellcasting.

14. Tuin spreuken: een roman

Garden Spells: een roman

BEKIJK PRIJS

Dit literaire werk is een uitstekend boek voor diegenen die geïnteresseerd zijn in spellcasting. De plot en gebeurtenissen die zich ontvouwen zijn geworteld in real-life scenario’s, waardoor alle lezers (inclusief heksen) verbinding kunnen maken.

De roman biedt een luchtige en vermakelijke manier om kennis te maken met hekserij.

15. Wiccan Spells: Een boek van schaduwen voor Wiccans, heksen en beoefenaars

Wiccan Spreuken: Een Boek van Schaduwen voor Wiccans, Heksen en Beoefenaars met Kaars, Kristal, Kruiden, Genezing, Bescherming Spreuken voor Beginners

BEKIJK PRIJS

Dit spreukenboek is een allesomvattende, gedetailleerde kijk op alles wat met wicca te maken heeft. Als je interesse hebt gewekt om Wiccan te worden, is dit een geweldige bron om in je gereedschapsriem te hebben.

Met verwijzingen naar kaarsen, kruiden, kristallen, kaarsen en de maan, leer je vrijwel alles wat je moet weten over Wicca.

16. Buckland’s complete boek van hekserij

Buckland's Complete Book of Witchcraft (Llewellyn's Practical Magick)

BEKIJK PRIJS

Buckland’s Complete Book of Witchcraft is de ultieme bron voor iedereen die meer wil weten over hekserij. Het staat tjokvol illustraties, geschiedenis, overlevering en gedetailleerde instructies.

De hele tekst in dit spreukenboek is opgezet als een werkboek. Het heeft quizzen aan het einde van elke sectie om uw kennis te testen.

Om hekserij ten volle te beoefenen, moet je de intentie en geschiedenis van de spreuken die je uitspreekt begrijpen. Dit is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je op elk niveau een diepgaand begrip hebt.

17. Praktische magie

Praktische magie: een beginnershandleiding voor kristallen, horoscopen, helderzienden en spreuken

BEKIJK PRIJS

Practical Magic is een uitgebreide introductie in alles wat met moderne magie en mystiek te maken heeft. De combinatie van basisinformatie en gedetailleerde illustraties maakt het een geweldig hulpmiddel voor elke beginner die meer wil weten over spellcasting.

Als je hebt overwogen om hekserij en spreuken van dichterbij te bekijken, of naar helderzienden en kristallen, heeft dit alle informatie die je nodig hebt om aan de slag te gaan!

Bonus: Praktisch Witch Spell Deck

Praktische Magic: een beginnersgids voor kristallen, horoscopen, helderzienden en spreuken

BEKIJK PRIJS

Als je van Oracle Cards en Spells houdt, moet je zeker het Practical Witch’s Spell Deck bekijken!

Dit deck is een mooie verzameling van 100 spreuken voor liefde, geluk, succes, genezing en meer. Het bevat niet alleen een geïllustreerd kaartspel, maar ook een klein boekje met een inleiding tot spreuken en een prachtige aandenkendoos.

Wat is spreukwerk?

Na het kopen van je spreukenboek is het tijd om aan de slag te gaan! Maar waarmee? Wat is spreukwerk eigenlijk? Spreukwerk is de algemene term voor de innerlijke werking van basisstructuren van elke spreuk.

Elke keer dat je magie beoefent, of dat nu het werpen van een betovering is of het maken van een formulering van vele spreuken, oefen je spreukenwerk.

De kern van spreukwerk is gericht op energie. Alle dingen in ons en om ons heen dragen energie in zich. De mensen om ons heen, de aarde, de bomen en de stenen op de grond hebben het allemaal. Spreukwerk betekent het benutten van deze kracht en het gebruiken om een doel te bereiken.

spreukenboeken voor heksen

Als je naar een periodiek systeem kijkt, zijn er veel verschillende elementen die verschillende trillingen weerkaatsen. Alles in onze wereld bestaat uit deze tabel met elementen. Met betrekking tot toverspreuken werkt energie op dezelfde manier, maar op een spiritueel niveau.

Wanneer je nadenkt over spreukenwerk, is het geen snelle oplossing voor de verschillende problemen in je leven. Het herkent alleen een probleem, voelt de energie in je en om je heen en gebruikt die energie om goed te doen.

Je kunt bijvoorbeeld financiële ellende hebben waardoor je je uitgeput en verslagen voelt. Spreukenwerk kan je helpen door die negatieve energie te nemen en te werken om het te concentreren op een magische oplossing.

Je kunt spreuken ook gebruiken voor het grotere goed. Veel heksen en spreukenbeoefenaars zijn het erover eens dat je als spellcaster actie moet ondernemen als je een probleem in de wereld ziet.

Of dat nu in uw lokale gemeenschap of wereldwijd is, u kunt deze methode gebruiken om positiviteit naar de wereld om u heen te kanaliseren. Als iemand die je kent bijvoorbeeld worstelt met een beslissing, kun je een spreuk uitspreken voor vrede en begeleiding.

Easy Beginners spreuken

Veel spreuken werken geweldig voor beginners. Vaak heb je alleen een paar benodigdheden nodig van je plaatselijke supermarkt (afgezien van een goed spellenboek voor beginners), en je bent klaar om aan de slag te gaan.

wicca boeken

Het enige wat je bijvoorbeeld nodig hebt om een spreuk te voltooien, is een kaars en wat verse kruiden. Er zijn spreuken voor het verbeteren van je financiële toestand, het aantrekken van een geliefde en het behouden en beschermen van je baan. Omdat deze allemaal gericht zijn op het verbeteren van je leven, is het vrij moeilijk om dat te verknoeien. Dat betekent dat dit een geweldige plek is om te beginnen voor een beginner!

Denk aan de wet van drie bij het uitspreken van spreuken. Dit betekent dat alles wat je in het universum uitzet, drievoudig op je terugkomt.

Als je positieve energie en intenties uitstraalt, zullen goede dingen naar je terugkomen. Als het uw bedoeling is om iemand schade toe te brengen, wordt u in ruil daarvoor ernstig geschaad.

Het is altijd een goed idee om “en niemand kwaad te doen” of “voor het grotere goed van alle betrokkenen” toe te voegen aan het einde van elke spreuk om zich hiertegen te beschermen.

Eenvoudige spreuken met kaarsen

Kaarsspreuken zijn een geweldige optie voor je gemiddelde beginner omdat ze gemakkelijk te begrijpen en uit te voeren zijn. Het enige wat je hoeft te doen is denken aan het doel dat je wilt bereiken, dat voor ogen te zien en het in een kaars te kerven.

hekserij boeken

Zorg ervoor dat je al die tijd al je intentie op dit doel richt. Steek daarna de kaars aan en laat het vuur je energie omzetten in het vervullen van al je wensen.

Eenvoudige spreuken met de maan

De rol van de maan in je spellcasting routine is relatief eenvoudig. Drie voorbeelden van maanfasen zijn wassend, afnemend en vol.

wicca spreukenboeken

De wassende maan werkt het beste voor spreuken met betrekking tot groei en verbetering. De afnemende maan voegt kracht toe aan het verminderen van kwade invloeden en het verbannen van depressie uit iemands leven.

De volle maan kan energie toevoegen aan elke spreuk, maar is het meest effectief in het toevoegen van kracht aan spreuken die al in beweging zijn.

Beginnersspreuken met kristallen

Kristallen spelen vele rollen in de wereld van spellcasting. Ze kunnen worden gebruikt om rijkdom te manifesteren, genezing op te roepen en liefde aan te trekken. Amethist, bijvoorbeeld, is algemeen bekend om de kracht van elke spreuk te verbeteren. Neem het op in je spreukenwerk als een manier om een positieve invloed hebben op de uitkomst.

spreukenboeken voor liefdesspreuken

Je moet de functies van elke steen begrijpen, dus probeer een van onze aanbevolen boeken te kopen om een goed begrip te krijgen voordat je spellcasting met kristallen probeert.

Klaar om je spreuken te beginnen?

Betovering is veel meer dan het reciteren van een eenvoudig rijm en het uitblazen van een kaars. Het is sterk afhankelijk van maanfasen, kaarsen en kristallen als gereedschappen in het vaartuig.

spreukenboeken voor hekserij

Het is belangrijk om de achtergrond en geschiedenis van elke spreuk te begrijpen, net zoals het belangrijk is om de intentie en energie te kennen die je in elke spreuk steekt.

Een gerenommeerd boek over spellcasting is een geweldige manier om alle informatie te leren kennen die je nodig hebt om een succesvolle spellcaster te zijn. Als je meer wilt lezen, kun je voordat je een boek koopt ook mijn lijst met witte magische spreuken voor beginners bekijken. En vergeet niet dat het gieten van spreuken persoonlijk en leuk moet zijn, dus geniet van je spell casting-reis en laat ons in de reacties hieronder weten hoe het omhult …