17 Beste Hank Green-citaten over afnemende wereldzuigen

Search

Hank Green is een Amerikaanse YouTuber, wetenschapscommunicator en bestsellerauteur van de New York Times die een van de meest invloedrijke stemmen op internet is geworden.

Sinds 2007 maken Hank en zijn broer John Green om de beurt video’s op hun YouTube-kanaal Vlogbrothers. In de loop van de afgelopen 15 jaar hebben de green brothers een gepassioneerde gemeenschap van ‘Nerdfighters’ opgebouwd.

Hoewel er veel dingen zijn die de Nerdfighter-gemeenschap verenigen, delen ze een gemeenschappelijk doel van ‘het verminderen van de wereldslurper’. (In feite hebben John en Hank Green de non-profitorganisatie The Foundation to Decrease World Suck opgericht.)

En verminder de wereld zuigen ze hebben.

Elk jaar organiseren John en Hank Green The Project for Awesome – een 48-uur durend liefdadigheidsevenement dat sinds 2007 meer dan $ 14 miljoen heeft opgehaald voor verschillende goede doelen. En ze verkopen ook Pizza John-merch voor Pizzama’s om meer geld in te zamelen voor het goede doel.

En in 2019 hebben John en Hank toegezegd om $ 25 miljoen in te zamelen voor Partners in Health om de gezondheidszorg te ondersteunen en de moedersterftecijfers in Sierra Leone te verlagen. (Misschien ben je ook dol op deze betekenisvolle citaten van Paul Farmer, medeoprichter van Partners in Health.)

Samen creëerden John en Hank de Awesome Socks Club en de Awesome Coffee Club om geld in te zamelen voor Partners in Health.

Bovendien is de inhoud van Hank op Twitter, Instagram en TikTok humoristisch, informatief en helpt het mensen hun wereld beter te begrijpen.  En als een vroege maker van internetvideo’s heeft hij voortdurend gepleit ter ondersteuning van andere internetmakers over de hele wereld.

Als oprichter / mede-oprichter van Crash Course, SciShow en tientallen andere avonturen, heeft Hank Green miljoenen aanzienlijk beïnvloed via het onderwijssysteem en de internetcultuur.

Door zijn jaren als publiek figuur heeft Hank Green voortdurend een gevoel van hoop en optimisme behouden over hoe we allemaal een positief verschil kunnen maken in de wereld. En daarmee heeft hij miljoenen mensen geïnspireerd om precies dat te doen.

→ gerelateerd: De beste John Green Quotes

Laat je inspireren door hank green’s beste citaten van YouTube, zijn boeken, Tumblr, TikTok en meer:

“De mensheid is goed. Sommige mensen zijn verschrikkelijk en gebroken, maar de mensheid is goed. Dat geloof ik.”
― Hank Groen

“Niemand verandert de wereld alleen en niemand verandert hem helemaal niet. We zijn allemaal uitzonderlijk, en niemand van ons is dat.”
– Hank Groen

Quote Poster: Niemand verandert de wereld alleen en niemand verandert het helemaal niet. We zijn allemaal uitzonderlijk, en niemand van ons is dat. - Hank Groen
Illustratie voor de gratis centerfold poster van The 2022 Mental Health Edition van de Goodnewspaper / Geïllustreerd door Megan Burns for Good Good Good

Je weet misschien nooit wat je doet. Maar doe me deze gunst, kom elke ochtend uit bed wetende dat niemand de wereld alleen verandert, en niemand verandert het helemaal niet.
We zijn uitzonderlijk, en niemand van ons is dat, en we zijn allemaal wel eens verloren. Dus volg een pad, elk pad, totdat je op een plek komt waarvan je het gevoel hebt dat je het niet leuk vindt, en verander dan van richting.
Want er is één ding dat je elke dag maakt, en dat ben je jezelf. Dat is je werk, en je moet het goed doen.
Voor mij zit er veel kracht in de wetenschap dat het zwerven dat ik doe en dat ik heb gedaan normaal is, en een beetje mooi, en niet iets waar ik gestrest over zou moeten zijn.
Je bent op een pad, je weet niet waar het naartoe gaat, en dat zou saai zijn als je dat wel zou doen.”
– Hank Groen

“Dom zijn mag nog steeds, niet uitgesloten door volwassenheid. Wat door volwassenheid wordt uitgesloten, is gedachteloosheid, dus wees bedachtzaam en dom.”
― Hank Green, Vlobrothers, “Enkele ruwe adviezen voor de ‘echte wereld'”

“Je zult altijd worstelen met het niet productief voelen totdat je accepteert dat je eigen vreugde iets kan zijn dat je produceert. Het is niet het enige wat je gaat maken, en dat zou het ook niet moeten zijn, maar het is iets waardevols en moois.”
– Hank Groen

“Piekeren is geen ziekte, het is een symptoom van zorgzaamheid.”
– Hank Green, een prachtig dwaze onderneming

“Zelfs op deze meest verschrikkelijke dagen, zelfs als de ergste van ons alles zijn wat we kunnen bedenken, ben ik er trots op een mens te zijn.”
― Hank Green, een absoluut opmerkelijk ding

“Het blijkt dat er op de een of andere manier een enorm aantal dingen zijn om optimistisch over te zijn.”
― Hank Groen

“Het meest impactvolle wat je met kracht kunt doen, is het bijna altijd weggeven.”
– Hank Green, een prachtig dwaze onderneming

“Een jongedame vroeg me hoe ik met pesten omging. Ik kon haar geen heel goed antwoord geven, wat me dwarszit.
Nou, er waren veel kreten van “Het wordt beter” en “Blijf sterk” en “We houden van je”. Maar als ik mezelf terug in de tijd plaatste naar toen ik werd gepest, zou geen van die dingen me hebben geholpen. Ja, absoluut, het wordt beter. Maar wanneer je fysiek en psychologisch wordt gemarteld, is het moeilijk om jezelf te verwijderen van de drukte van het moment dat voor je ligt.
Dit is hoe ik met pesten omging: ik huilde, ik haatte mezelf, ik haatte mijn leven. Ik heb er niet mee te maken gehad, ik heb het overleefd, maar ik heb er nooit mee te maken gehad.
Dus hier zijn twee tips van iemand met veel ervaring:
1: Het gaat niet om jou, het heeft niets met jou te maken, het gaat om de klootzakken die het je aandoen.
2: Het is niet jouw taak om ermee om te gaan, het is jouw taak om het te overleven, wat je KUNT doen omdat het zal eindigen. En dan ja, dan wordt het beter.”
― Hank Groen

“Het verhaal van de mensheid is geen verhaal van een paar mensen die enorme, gigantische effecten op de wereld hadden. Dat is alleen het verhaal dat we horen, want het is het makkelijke verhaal om te vertellen. Zorgen voor onszelf en andere mensen is het enige dat ooit van belang is geweest voor de toekomst van onze soort.”
― Hank Groen

“Wij zijn de superheld. Niemand van ons, individueel, maar wij allemaal samen.”
― Hank Groen

“Op sommige dagen lijkt het me alsof het doel van het leven is om energie om te zetten in schoonheid.”
– Hank Groen

“Het is zo’n cool verhaal dat Paul Newman zei: “Ik vind het leuk om saladedressing te maken, maar ik ben goed [financially].” Het laat alleen maar zien dat hard werken niet hoeft te gaan over rijk of rijker worden of wat dan ook. Het gaat om het toevoegen van waarde aan de wereld.”
― Hank Groen

“Verhalen zijn natuurlijk makkelijk om van te houden. Ze zijn hoe we de wereld begrijpen … hoe we informatie van persoon tot persoon doorgeven. Ik ben serieus als ik zeg dat ik denk dat verhalen een beetje deel uitmaken van wat ons mens maakt.”
— Hank Green, op NerdCon

“Hank Green’s geheimen van productiviteit:
1.) Ik heb mezelf ervan overtuigd dat als ik niet alle tools gebruik die ik tot mijn beschikking heb om de maximale hoeveelheid goeds te doen … dan ben ik minder een goed mens dan ik anders zou kunnen zijn…

2.) Ik plaats mezelf opzettelijk in situaties waarin mensen om wie ik geef en die ik respecteer op mij vertrouwen om dingen te doen, wat erg motiverend is …

3.) Ik raak er niet van overtuigd dat ik alles perfect doe… Ik wil gewoon dingen proberen en als het ontploft… het ontplofte! En ik heb geleerd!

4.) Ik hou ervan om andere mensen verantwoordelijkheid te geven. Ik hou ervan om ze in moeilijke situaties te plaatsen en te zeggen: “Zoek dit uit. Help me dit te doen.” En als ze het verkeerd doen of als ze het anders doen dan hoe ik het zou hebben gedaan, word ik niet boos zolang ze leren, want er is geen manier om goed te worden in dingen, behalve om het te doen en te falen en te leren …

5.) Ik volg en cultiveer mijn eigen nieuwsgierigheid. Ik denk dat nieuwsgierigheid een van de top twee of drie menselijke eigenschappen is. Het is iets dat ik erg leuk vind aan mezelf. … Ik wil dingen begrijpen! Ik wil mensen begrijpen! Het volgen van mijn nieuwsgierigheid leidt me zo vaak naar betere levensbeslissingen en betere zakelijke beslissingen, maar ook – gewoon beter voelen! Je zult je nooit je hele leven slecht voelen als je van mensen hield en nieuwsgierig was. Ik bedoel, dat is zo’n beetje alles wat ik wil!”
― Hank Groen

“Lees boeken. Geef om dingen. Word enthousiast. Probeer niet te neerslachtig te zijn op jezelf. Geniet van het altijd aanwezige spel van weten.”
– Hank Groen

“Er is één ding dat ik zeker kan zeggen over de wereld zoals die nu bestaat: we creëren en lossen problemen op dit moment sneller op dan ooit tevoren. Dus jouw taak – het enige wat iemand van jou als mens kan vragen – is om meer problemen op te lossen dan jij creëert. (Zorg ook goed voor jezelf en heb het naar je zin, idealiter.) Maar je bent heel krachtig, en je kunt maak je wereld en jezelf beter. Doe dat dan ook.”
– Hank Green, Vlogbrothers, Hello Future Dead Person

DFTBA. Vergeet niet om geweldig te zijn.