16 beste (RED) producten om aids te bestrijden en levens te redden in 2023

Search

Rood is de kleur van nood.

Wereldwijde noodsituaties – of het nu hiv of COVID-19 is – hebben de neiging om de meest kwetsbare bevolkingsgroepen het hardst te treffen.

De non-profitorganisatie (RED) – mede opgericht door muzikant en activist Bono – werkt aan het bestrijden van deze noodsituaties door programma’s ter plaatse te ondersteunen (via The Global Fund) die miljoenen mensen helpen die getroffen zijn door HIV / AIDS door samen te werken met wereldwijd bekende merken om fondsen te werven.

Dankzij het werk van organisaties zoals (RED) hebben mensen over de hele wereld toegang tot levensreddende medicatie.

In het licht van de aanhoudende COVID-19-pandemie werkt (RED) nauw samen met het Global Fund om door (RED) gefinancierde HIV/AIDS-programma’s te helpen beschermen. en COVID-19 bestrijden.

(RED) maakt het voor u eenvoudig om programma’s ter plaatse te ondersteunen die miljoenen mensen helpen die getroffen zijn door HIV / AIDS en COVID-19.

U kunt uw steentje bijdragen om dit belangrijke werk te ondersteunen door te winkelen (RED). Elke aankoop bestrijdt deze pandemieën.

Verschillende productproducten (RED) liggen op een tafel, waaronder Earth Rated Poop Bags, een RAM-hoed, een Morel-zonnebril, Vahdam chai-thee, Jeep-sokken en een Ridge-portemonnee
Een paar van de (RED) producten die het Good Good Good team onlangs heeft geprobeerd. Niet alle afgebeelde producten zijn in dit artikel aanbevolen.

We hebben bijna elk (RED)-merkproduct geprobeerd dat in de afgelopen vijf jaar is uitgebracht – en we hebben onze beste aanbevelingen voor (RED) producten verzameld om een verschil te maken.

Trouwens, sommige van de links in dit artikel zijn affiliate links, wat betekent dat als u een aankoop doet na het klikken op een link, we een commissie kunnen verdienen zonder extra kosten voor u. Bedankt!

De beste product (RED) items om te winkelen en cadeau te doen

(ROOD) Apple Watch

(ROOD) Apple Watch met (ROOD) bandje

Apple is een van de langstlopende partners van (RED) en het duo werkt samen om prachtige roodgekleurde apparaten te maken die wereldwijde pandemieën bestrijden.

Als je al dacht aan het kopen van een Apple Watch (voor fitness, gemakkelijke toegang tot muziek onderweg, gezondheidstracking of contact houden), is dit het perfecte moment om de (RED) versie te kopen.

Op dit moment werkt Apple samen met (RED) om 100% van de in aanmerking komende opbrengsten uit verkopen rechtstreeks om te leiden naar de COVID-19-respons van het Global Fund.

(ROOD) iPhone

Om de paar jaar moeten de meesten van ons een nieuwe telefoon kopen – en elke keer voelt het als een groot deel van de verandering. Kiezen voor een (RODE) iPhone in plaats van een andere kleur zorgt ervoor dat je grote aankoop een verschil maakt. Bovendien voelt de rode kleur leuk!

PS: als je tussen telefoonaankopen zit, bekijk dan hun (RODE) telefoonhoesjes!

Theragun Mini

Theragun Mini met (PRODUCT) RED branding

De Theragun Mini is uw on-the-go massage apparaat. Het heeft drie instellingen om krampen, knopen en spanning te kalmeren. (Er is een grotere Pro-versie die veel duurder is, maar tenzij je het extra bereik nodig hebt, is deze kleinere, goedkopere optie meer dan genoeg.)

Deze apparaten zijn de afgelopen jaren een enorme hit onder atleten geweest, en nu ze samenwerken met (RED) om een verschil te maken in de wereld, is dit het perfecte excuus om er een op te halen.

Pleisters met elkaar verbinden

Rode doos met pleisters die zegt "Band Together, Einde AIDS"

Hier is het ding: je gaat waarschijnlijk binnenkort toch pleisters kopen. Je kunt dus net zo goed wat kopen dat de missie van (RED) ondersteunt om aids te beëindigen. Elke doos die u koopt, is een dagvoorraad levensreddende hiv-medicatie die de overdracht van het virus van een moeder op haar kind helpt voorkomen.

Morel Zonnebrillen

(ROOD) Morel Zonnebril, op een rode achtergrond

Als je op zoek bent naar een nieuwe zonnebril, zoek dan niet verder dan Morel. Elke Morel-aankoop helpt bij het bestrijden van wereldwijde gezondheidscrises. Het merk heeft alles uit de kast gehaald met een verscheidenheid aan stijlen om uit te kiezen – allemaal met een beetje pop van de kleur rood.

Beats Solo3 draadloze on-ear hoofdtelefoon

Meisje met Beats-koptelefoon om haar nek

Deze fantastische hoofdtelefoon van het merk Beats van Apple biedt ruimtelijke audio, 40 uur luistertijd en maakt gebruik van de W1-chip van Apple waarmee je tegelijkertijd verbinding kunt maken met je iPhone, iPad, Apple Watch en Mac. Bovendien krijg je met 5 minuten opladen 3 uur luisteren naar je favoriete muziek.

Een lid van ons team test deze al bijna drie jaar – en ze werken nog steeds geweldig. De meest duurzame aankoop die u kunt doen is om iets te kopen dat lang meegaat – en deze hoofdtelefoon past bij de rekening. Bovendien helpen ze natuurlijk hiv/aids te bestrijden en zijn ze uniek rood.

(ROOD) Lokai Armband

De Lokai-armband herinnert ons eraan om nederig te blijven en hoopvol te blijven. Deze rode, witte en zwarte heeft water van de Mount Everest, het hoogste punt op aarde, en modder van de Dode Zee, het laagste punt op aarde.

TRUFF Hetere Saus

Hoge fles hete saus met de tekst TRUFF

Luxe hete saus? Het bestaat, en het is heerlijk. De vegan Hotter hot sauce van TRUFF pakt een punch en past bij alles (echt, alles). Als je eenmaal gewend bent aan het toevoegen van TRUFF-saus aan je maaltijden, kun je niet meer stoppen.

Earth Rated Hondenpoep Tassen

Doos met aarde gewaardeerde poepzakken

Als je een hondenliefhebber bent, doe je dat waarschijnlijk niet liefde het dragen van de volle poepzakjes van je hond als je aan het wandelen bent. Deze poepzakdispenser heeft een handige haak die de doo-doo van je hond voor je meeneemt. (Misschien vind je het ook leuk om onze deep-dive op duurzame hondenpoepzakjes.)

ADO(RED) Kleding

Shirt met hond erop

(RED) werkte samen met beroemde huisdieren op sociale media om een limited edition merchandise-lijn te creëren met hun schattige gezichten. Als je je favoriete online dieren wilt ondersteunen, is dit een geweldige manier om een verschil te maken en tegelijkertijd een fashion statement te maken.

Balthazar &Rose Handdoek

Deze ambachtelijke handdoek doet ook dienst als servet of placemat – slim! Het is verkrijgbaar als een set van twee in visgraat en gestreepte ontwerpen. 10% van elke aankoop ondersteunt de COVID-19-respons van het Global Fund en kritieke HIV / AIDS-programma’s in Afrika ten zuiden van de Sahara.

Closca Helm

Ingeklapte helm

Voor de fietser in je leven is de Closca-helm een stijlvolle, veilige en draagbare optie. Het is zelfs opvouwbaar, dus je bent nooit zonder. Of je nu een dagelijkse fietser bent, graag stadsfietsen gebruikt wanneer het je uitkomt, of op zoek bent naar een perfect cadeau, de Closca-helm zal de aandacht trekken (en de jouwe redden).

Closca Waterfles

Een andere innovatieve Closca-creatie, de Closca-waterfles, is de laatste waterfles die je ooit nodig zult hebben. Beide uiteinden worden losgeschroefd, dus het is gemakkelijk schoon te maken. Het biedt alle voordelen van een glazen fles, maar is verpakt in siliconen om ervoor te zorgen dat het nooit verbrijzelt. En het biedt een uniek riemontwerp dat het gemakkelijk maakt om aan de buitenkant van uw rugzak, koffer of tas te bevestigen. En natuurlijk gaat 15% van de opbrengst rechtstreeks naar The Global Fund om hiv/aids, COVID-19 en andere pandemieën te bestrijden.

Vahdam Diverse Theeservies

Kleurrijke dozen met blikken thee erin

Als je op zoek bent naar een leuk, ervaringsgericht cadeau – of als je gewoon graag nieuwe theeën probeert, zoek dan niet verder dan de theeservies van Vahdam. Ze ondersteunen de strijd tegen wereldwijde pandemieën en smaken heerlijk.

Durex Condooms

(RED) werkte samen met Durex om condooms van het merk (RED) te maken met de fantastische slogan “Have sex. Red levens.” Als je al condooms gaat kopen, koop deze dan. Bovendien komen ze in een schattig en handig blikje.

Gita Robot van Piaggio Fast Forward

Een rode robot met wielen gevuld met cadeautjes

Oké, we zullen eerlijk zijn. Dit is het enige product op deze lijst dat ons team niet echt heeft geprobeerd. Maar we willen wel! Deze kleine robot volgt je overal waar je gaat en helpt je te dragen wat je nodig hebt om gedragen te worden.

Het reist met voetgangerssnelheden en kan tot 40 pond in zijn laadbak dragen.

Of je het nu gebruikt als een toegankelijkheidstool of gewoon denkt dat het leuk is, het is een leuke en unieke manier om het werk van (RED) ter bestrijding van pandemieën wereldwijd te ondersteunen. Leef in de toekomst terwijl uw aankoop werkt aan een betere toekomst.

Een ding dat we leuk vinden aan (RED) is dat ze altijd samenwerken met nieuwe merken op producten die een verschil maken. Bekijk deze pagina voor meer producten van (RED) en haar partners.

Vier niet alleen (RED) op Wereld AIDS Dag – we hebben alle hiv/aids-bewustmakingsdagen van elk jaar verzameld.